ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- גול ראשון בבוגרים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
אם אני זוכר נכון, גם בעונות הטובות שלו בבאר שבע היו לו עוזר דומיננטי, כמו מימר.
אני חושב שהצוות שיש לו השנה לא מספיק טוב או שפשוט לא מספיק אסרטיבי.
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.
הוא חייב מישהו שיחיה את המשחק, כמו צרפתי שמשלים אותו בצורה מצוינת. כשבכר יורד לאמן בפועל, זה פשוט לא זה.
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
מבחינתי מאמן למכבי חיפה זה או בכר או זר (או אולי בעתיד ישראלי אחר אם יהיה מאמן ישראלי שיוכיח בשלות). שחר צריך ללכת לפניו...
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!

יענק'לך!
-
- שחקן העונה
ואדם דיוויד כמובןGreengo כתב: ↑28 פברואר 2025, 07:54 לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
-
- מכונת תארים
צרפתי רק סידר קונוסים והביא יותר עצבים. אין קשר לצוות. הבעיה בבכר.Greengo כתב: ↑28 פברואר 2025, 07:54 לדעתי אסור לפטר אותו וצריך לתת לו גם את העונה הבאה א ב ל חייב את צרפתי לידו!
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- קפטן ירוק
צרפתי זה לא מה שחסר, בבש הוא לקח אליפויות שהתחלפו לו כל חודשיים עוזרי מאמן.
אשם רק מי שנתן לו צ’ק פתוח, הוא מאמן אדיר אבל אחד מאנשי המקצוע הכי כושלים בכל מה שקשור לרכש.
ככה היה בבש ככה היה בכוכב עם תקציב מטורף וגם פה הוא הוציא הכי הרבה על דמי העברה בהיסטוריה של הליגה בחלון הקיץ ונכשל.
ברגע שהוא התחיל עם השטויות של סימיץ לא מהיר אז הוא לא מתאים לי(ואני מזכיר שהוא לקח אליפות עם הגנה מאבוקה סאן וארד) היה צריך לאפס אותו ולא לזרום איתו.
נהואל ב2.5 מיליון שאני זוכר איך כל הקיץ התווכחתי פה שזה שחקן של 700ֶ אלף יורו בלחץ ולא מבין מה הוא נתקע עליו, סברינה שהוא אשכרה שיחק מולו והכיר את השחקן.
אשם רק מי שנתן לו צ’ק פתוח, הוא מאמן אדיר אבל אחד מאנשי המקצוע הכי כושלים בכל מה שקשור לרכש.
ככה היה בבש ככה היה בכוכב עם תקציב מטורף וגם פה הוא הוציא הכי הרבה על דמי העברה בהיסטוריה של הליגה בחלון הקיץ ונכשל.
ברגע שהוא התחיל עם השטויות של סימיץ לא מהיר אז הוא לא מתאים לי(ואני מזכיר שהוא לקח אליפות עם הגנה מאבוקה סאן וארד) היה צריך לאפס אותו ולא לזרום איתו.
נהואל ב2.5 מיליון שאני זוכר איך כל הקיץ התווכחתי פה שזה שחקן של 700ֶ אלף יורו בלחץ ולא מבין מה הוא נתקע עליו, סברינה שהוא אשכרה שיחק מולו והכיר את השחקן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.
מבין טענות לפטר את בכר, מבין טענות להמשיך אתו אבל לדעתי זה בכלל לא הסיפור פה
כל עוד הסגל פה יישאר בינוני, עם שומן עודף וחסר איכות אף מאמן לא יוציא מהסגל הזה שום דבר ונמשיך לשקוע.
-
- קפטן ירוק
דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.
-
- אלוף המדינה
ומצד שני היו הרבה שחקנים משמועתיים בקבוצה, ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, אבו פאני, שרי, חזיזה בשיאו, אצילי וניקיטה.Hulk כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:54דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אף אחד לא ישכנע אותי שיש בעיה של איכות, שהקבוצה הטובה בליגה עולה עם אלון תורג’מן בהרכב.
בסגל של היום יש לנו רק את סבע שהוא מעל כולם ודין.
יענקל'ך!
-
- קפטן ירוק
אבו פאני שחקן שהוא יצר החזיר אותו מחדרה כמו שעשה עם ג’אבר וגולדברג, הוא גם יכל לעשות אתזה העונה עם ירין לוי או קאסה למשל אבל נתנו לו צ’ק פתוח אז הוא הלך וקנה את אזולאי ב1.7 וזה בערך כל הסיפור של העונה שנותנים לו יותר מידי מנדט על הרכש הוא יגמור את הקבוצה כמו שעשה גם בכוכב.Kaka כתב: ↑28 פברואר 2025, 11:00ומצד שני היו הרבה שחקנים משמועתיים בקבוצה, ג׳וש, פלאניץ׳, נטע, אבו פאני, שרי, חזיזה בשיאו, אצילי וניקיטה.Hulk כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:54דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
בסגל של היום יש לנו רק את סבע שהוא מעל כולם ודין.
-
- אלוף המדינה
הוא לא קיבל צ׳ק פתוח, אבל הוא קיבל קרדיט גדול מדי בהבאה של נהואל. בכל השאר נתנו גם לו וגם לאלברמן לא מעט ברקסים. בכל מקרה יש לו פה אשמה על כולם, כולל הזקן שעומד בראש הקבוצה.
יענקל'ך!
-
- קפטן ירוק
אם טבריה וסכנין יכולות לשחק כדורגל מול הפועל ב"ש הגדולהKevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אז מכבי חיפה עם הסגל שלה אמורה לפחות להצליח לעבור את החצי
- MH13 TILL I DIE
- הענק הירוק
ואני די בטוח שגם נהואל ואפילו סברינה היו נראים יותר טוב עם סונדגרן וקורנו מגנים ועם פיירו בחוד
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!

יענק'לך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
היה לך את השמות שציינת ומנגד היה להם בלם מצוין וקישור איכותי וכנפיים טובות מעליהם (נטע, פאני, חוסה, שרי, אצילי, חזיזה). גם לב''ש יש שמות פחות זוהרים אבל יש את המנהיגים הגדולים והרציניים בקישור.Hulk כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:54דוראנט הוא לקח אליפות עם הגנה של מאבוקה ארד וסאן מנחם ובלי ספסל בכלל המחליפים שלו היו דוניו ומאור לוי.KevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
עם כל הכבוד לכל ההרכב שלנו וה11 שאתה טוען והאיכות, יש שני שחקנים שאני לוקח מההרכב שעלה אתמול להרכבים של האליפות: אחד הבלמים ודיא סבע.
שוב אני אגיד, האיכות שלנו השנה זה פייק מוחלט. רפאלוב עוד רגע בגיל 39 והוא שחקן מאוד מוכשר אבל בגילו ובטח במשחקים הגדולים לא יכולים להוביל. חוץ מדיא סבע אין לך עוד יוצרים ודין דוד תלוי תלות מוחלטת ביוצרים שמאחוריו.
ההשוואה הזאת לא אומרת שום דבר, גם קבוצה מהליגה השנייה במשחק נתון יכולה להדיח קבוצה מהליגה הראשונה.חזיזוש כתב: ↑28 פברואר 2025, 12:13אם טבריה וסכנין יכולות לשחק כדורגל מול הפועל ב"ש הגדולהKevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 10:49 עם כל הכבוד למאמן, זה הדובדבן בקצפת מבחינתי ולא חסרים מקרים גם בארץ וגם בעולם.
אז מכבי חיפה עם הסגל שלה אמורה לפחות להצליח לעבור את החצי
באופן כללי, המשחק אתמול הזכיר לי את כל המשחקים שלנו נגד מכבי ת''א לפני האליפות, לא ניצחנו אותם כמעט 10 שנים ואף אחד לא הבין למה (בדיוק כמו הטיעון שלך עם טבריה וסכנין) אבל האמת היא די פשוטה: ב''ש, מכבי ת''א ובית''ר קבוצות שבאות לשחק כדורגל ולוחצות גבוה ומקשות ולמכבי חיפה הנוכחית אין שום דרך מקצועית להתמודד עם לחץ וכל קבוצה שתלחץ אותה גבוה תביך אותה בלי הפסקה.
אני בעצמי כתבתי פה הודעות לפני 5 שנים על הקושי שלנו להתמודד בלחץ עם מגנים כמו סאן ומאבוקה ועם חלוץ כמו רוקאביצה (ועוד אז היה לנו קישור הרבה הרבה יותר איכותי עם הכדור). אז היום יש לנו את סייף, אלימלך וחלוץ כמו דין דוד שלא מסוגל לנצח שום מאבק ובדיוק ככה זה נראה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כדי לסכם את הדיון ואני חושב שכולם יסכימו עם זה.
כולנו מסכימים שבכר לא מתאים לאמן קבוצה אנדרדוג. בכר צריך לאמן קבוצה דומיננטית והוא מאמן שמביא אליפות שיש סגל של אליפות.
אם מכבי חיפה לא מסוגלת לייצר סגל של אליפות, היא צריכה להיפרד מברק בכר.
כולנו מסכימים שבכר לא מתאים לאמן קבוצה אנדרדוג. בכר צריך לאמן קבוצה דומיננטית והוא מאמן שמביא אליפות שיש סגל של אליפות.
אם מכבי חיפה לא מסוגלת לייצר סגל של אליפות, היא צריכה להיפרד מברק בכר.
- hezildo
- מכונת תארים
בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בכר הוא לא מהמאמנים שיכולים להוציא מסגל בינוני יותר ממה שהוא שווה לכאורה.
הוא צריך להשאר אבל הוא חייב מעליו מנהל מקצועי שיבנה לו קבוצה חזקה (וזה לא אלברמן כמובן).
הוא צריך להשאר אבל הוא חייב מעליו מנהל מקצועי שיבנה לו קבוצה חזקה (וזה לא אלברמן כמובן).
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 

- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים אתך לגמרי.hezildo כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:34 בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
זה לא מאמן בסגנון של רוני לוי שתשים לו שחקנים מהמתנ''ס והוא ישים אותם בפלייאוף העליון.
אם מכבי חיפה מחליטה להתברבר ולקדם צעירים, אין שום סיבה להחזיק את בכר
-
- מכונת תארים
שניכם סיכמתם את זה מצוייןKevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:40מסכים אתך לגמרי.hezildo כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:34 בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
זה לא מאמן בסגנון של רוני לוי שתשים לו שחקנים מהמתנ''ס והוא ישים אותם בפלייאוף העליון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מה שכן, אם בכר או בלעדיו, אני חושב שהגיע הזמן לסגור את הדלת על "השושלת" שהייתה פה.
כל שחקן שהיה חלק ממנה אם רוצה לעזוב ומרגישים שמנטלית הוא לא שם אני משחרר, כולל סק ודין דוד.
אני חושב שזה שבכר חזר מוקדם מאוד שחלק גדול מהקבוצה שלו הייתה פה על הנייר (סונדגרן, קורנו, פיירו) גרם לו לבוא בתחושה של בוא ננסה לשחזר מה שהיה ולא בניסיון לחדש (גם כל הדיבור על האקסים כל הזמן).
מכבי חיפה צריכה לבוא לשנה הבאה ולהפסיק לחשוב ולדבר על מה שהיה אלא על מה שיהיה ולנסות לייצר שושלת חדשה. לא לחפש את השרי הבא, את הקורנו הבא, את פיירו הבא, אלא את המכבי חיפה הבאה.
כל שחקן שהיה חלק ממנה אם רוצה לעזוב ומרגישים שמנטלית הוא לא שם אני משחרר, כולל סק ודין דוד.
אני חושב שזה שבכר חזר מוקדם מאוד שחלק גדול מהקבוצה שלו הייתה פה על הנייר (סונדגרן, קורנו, פיירו) גרם לו לבוא בתחושה של בוא ננסה לשחזר מה שהיה ולא בניסיון לחדש (גם כל הדיבור על האקסים כל הזמן).
מכבי חיפה צריכה לבוא לשנה הבאה ולהפסיק לחשוב ולדבר על מה שהיה אלא על מה שיהיה ולנסות לייצר שושלת חדשה. לא לחפש את השרי הבא, את הקורנו הבא, את פיירו הבא, אלא את המכבי חיפה הבאה.
-
- קפטן ירוק
אגב בכר בקש עשה עונות יפות מאוד ודרך שם בכלל הגיע לבש אז הנרטיב שהוא יודע לאמן רק קבוצה מוכנה לאליפות מוטעה.
הוא פשוט הגיע זחוח לקח החלטות רעות, וניסה לשחזר את העבר במקום לבנות קבוצה חדשה.
סומך עליו במאה אחוז שעונה הבאה הוא יתאפס על עצמו.
הוא פשוט הגיע זחוח לקח החלטות רעות, וניסה לשחזר את העבר במקום לבנות קבוצה חדשה.
סומך עליו במאה אחוז שעונה הבאה הוא יתאפס על עצמו.
- hezildo
- מכונת תארים
הבעיה היא שאצלנו לא הבינו את זה והם מסוגלים להשאיר את בכר בלי לתת לו כלים מתאימים, ואחר כך יתפלאוKevinDurant כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:40מסכים אתך לגמרי.hezildo כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:34 בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
שהקבוצה נכשלת.

-
- מכונת תארים
חזי כל מאמן תלוי בסגל שלו. יותר מזה יצא לנו לדפוק את יונייטד בלי מאמן רציני, רק על כישרון הגדול בסגל.hezildo כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:34 בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בעצם מה שאתה אומר, תומך בדעה שלי שצריך להפרד ממנו. אני מסכים איתך.
מאמן צריך קודם לרצות לאמן.
לא נורא בכר ישאר עדיין אגדה, כמו שקאפלו אגדת מילאן, גם אם כשל לגמרי בקדנציה השנייה. יותר מזה מכיר מאמן בכיר שהיה מאמן מצוין 10 שנים ומאז הוא בעיקר הופך יותר לפרודיה על עצמו ומאמן היום בתורכיה. מאחל לבכר לא להגיע למצב כזה.
- hezildo
- מכונת תארים
יש מאמנים שיכולים להפוך את השלם ליותר גדול מסכום חלקיו, בכר לא אחד כזה.lemmacantor כתב: ↑01 מרץ 2025, 00:06חזי כל מאמן תלוי בסגל שלו. יותר מזה יצא לנו לדפוק את יונייטד בלי מאמן רציני, רק על כישרון הגדול בסגל.hezildo כתב: ↑28 פברואר 2025, 16:34 בכר הוא מאמן שתלוי בסגל שלו. תן לו סגל טוב והוא יוציא ממנו הרבה. תן לו סגל בינוני/לא מאוזן והוא יתברבר כמו שקורה העונה.
בעצם מה שאתה אומר, תומך בדעה שלי שצריך להפרד ממנו. אני מסכים איתך.
מאמן צריך קודם לרצות לאמן.
לא נורא בכר ישאר עדיין אגדה, כמו שקאפלו אגדת מילאן, גם אם כשל לגמרי בקדנציה השנייה. יותר מזה מכיר מאמן בכיר שהיה מאמן מצוין 10 שנים ומאז הוא בעיקר הופך יותר לפרודיה על עצמו ומאמן היום בתורכיה. מאחל לבכר לא להגיע למצב כזה.
לפי מה אתה קובע שבכר לא רוצה לאמן? אתה קורא מחשבות?
אם המועדון לא מתכוון להביא רכש מתאים אז בכר צריך בעצמו לקום וללכת. אם יתנו לו כלים אז הוא צריך להשאר.

-
- מכונת תארים
הוא לא רוצה לאמן כאן כבר שנתיים. אני קובע לפי הגישה שלו. וגם דברים שהוא עסוק מחוץ לכדורגל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם בכוכב הוא לא רצה לאמן? רק שניישר קוlemmacantor כתב: ↑01 מרץ 2025, 12:25 הוא לא רוצה לאמן כאן כבר שנתיים. אני קובע לפי הגישה שלו. וגם דברים שהוא עסוק מחוץ לכדורגל.
-
- מכונת תארים
כוכב לא עקבתי מספיק. אני מתכוון למכבי חיפה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא אוהב את הטענות האלה של לא רוצה לאמן כן רוצה לאמן, אני יכול להתייחס עניינית לסיטואציה:
כל הקהל ואין לי ספק שגם ההנהלה היו בטוחים שברגע שברק בכר חוזר לוקחים אליפות (ברק בכר = אליפות) וכו'
מהרגע הראשון לכאורה התחילו עם פשרות והנחתות (כיוף, צרפתי) וברגע שבכר הסכים לזה זה עליו.
אני חושב שגם הוא חטא פה ביהירות ושחצנות ובגישת היהיה בסדר והנה באתי ואני חוזר ועכשיו הכל יהיה בסדר אבל שכחו שאם נסתכל על ההרכב שהיה לו במשחק הליגה האחרון וההרכב שיש לו היום נשארו בערך 4 שחקנים ובמקום כל השאר שונמכנו בצורה קיצונית.
-
- מכונת תארים
אתה יכול לא לאהוב, אבל קשה לעבוד עליי ולא סתם שמחתי שעזב אותנו בשיא. צריך להבין שכל המערכת עובדת גרוע, כל אחד בתחומו. כמו שפעם אלברמן ובכר עבדו טוב כל אחד בתחומו.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2025, 13:02אני לא אוהב את הטענות האלה של לא רוצה לאמן כן רוצה לאמן, אני יכול להתייחס עניינית לסיטואציה:
כל הקהל ואין לי ספק שגם ההנהלה היו בטוחים שברגע שברק בכר חוזר לוקחים אליפות (ברק בכר = אליפות) וכו'
מהרגע הראשון לכאורה התחילו עם פשרות והנחתות (כיוף, צרפתי) וברגע שבכר הסכים לזה זה עליו.
אני חושב שגם הוא חטא פה ביהירות ושחצנות ובגישת היהיה בסדר והנה באתי ואני חוזר ועכשיו הכל יהיה בסדר אבל שכחו שאם נסתכל על ההרכב שהיה לו במשחק הליגה האחרון וההרכב שיש לו היום נשארו בערך 4 שחקנים ובמקום כל השאר שונמכנו בצורה קיצונית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים אתך שכל המערכת עובדת גרוע ולדעתי זה מה שהוביל לכישלון.lemmacantor כתב: ↑01 מרץ 2025, 13:06אתה יכול לא לאהוב, אבל קשה לעבוד עליי ולא סתם שמחתי שעזב אותנו בשיא. צריך להבין שכל המערכת עובדת גרוע, כל אחד בתחומו. כמו שפעם אלברמן ובכר עבדו טוב כל אחד בתחומו.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2025, 13:02אני לא אוהב את הטענות האלה של לא רוצה לאמן כן רוצה לאמן, אני יכול להתייחס עניינית לסיטואציה:
לא שמתי לב לחוסר מוטיבציה או חוסר רצון או שינוי כזה או אחר אצלו. אני יותר מזהה תסכול מזה שדברים לא הולכים ולא מצליחים ושנראה שהוא לא יכול להשפיע.
ושוב אני אגיד, הרבה יותר מדאיג אותי שעל המערכת עובדת גרוע מאשר כן בכר או לא בכר. אם המערכת עובדת גרוע אנחנו לא נצליח וזה לא משנה מה בכר יעשה. אם המערכת תעבוד טוב נוכל להצליח עם בכר או בלעדיו.
אני מזכיר לי שבשנה שעברה בכר לא היה "והמערכת" ביצעה מינוי הזוי בדמות דגו ונכשלה בכל רכש שהיא עשתה.
-
- מכונת תארים
לא הפסדנו את האליפות בגלל המינוי ועדיין הייתה עונה מוצלחת ועוד יותר טוב שבכר לא היה חלק ממנה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא משנה את זה שהיה מינוי הזוי.lemmacantor כתב: ↑01 מרץ 2025, 15:00 לא הפסדנו את האליפות בגלל המינוי ועדיין הייתה עונה מוצלחת ועוד יותר טוב שבכר לא היה חלק ממנה.
עונה שמסתיימת בפער דו ספרתי ממקום ראשון היא לא מוצלחת ואם היא הייתה כזאת מוצלחת, למה לא השאירו את המאמן המצליח?
המסע האירופאי שעשינו שבעיקר כלל הרבה סבל והרכבים משניים (כמו בדרך כלל במכבי חיפה) שבפוקס הצלחנו להשתחל לשלב הבא ובעוד פוקס לעבור עוד שלב פחות מרשים אותי אבל שיהיה.
בשורה התחתונה מהעונת "בנייה" והתינוקות של מסאי קיבלנו עונה אחרי רק את שריוף כיוף שכל השאר נמכרו, אז אולי העשירו את קופת המועדון אבל מדובר בעוד עונה שלא יצרה שום בסיס קדימה והחזירה את המועדון אחורה