חבל שהוא לא העלה את קורנו במקום. סייף היה לא טוב, קיבלנו גול גם באשמתו, זה הסגל, מתישהו תבין
זוכר את אותם גולים שקיבלנו על טאלב גם באליפויות ואף אחד לא אמר שבכר גמור
צריך להיות ענייני, היום משחק מצוין
מנהל: Shocking4U
חבל שהוא לא העלה את קורנו במקום. סייף היה לא טוב, קיבלנו גול גם באשמתו, זה הסגל, מתישהו תבין
זה לא עובד ככה.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.
התכונן נהדר למשחק, החילופים היו הגיוניים.
ברור שתתקשה לנצח קבוצות טובות, זה יותר הגיוני.NOSFERATU ZODD כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:07זה לא עובד ככה.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.
פעם אחת שזה קורה זאת סטיית תקן.
אם זה קורה כמה פעמים אז יש בעיה.
מכבי חיפה לא יודעת לשחק אם המשחק עומד ולא יודעת כמעט לחטוף כדורים.
לדעתי זה סגל שבנוי גרוע יש כאלה פה שאומרים שזה המאמן.
אבל יש דבר אחד נכון, לא מצליחים לנצח קבוצות פלייאוף עליון.
אני לא מסביר הרכבים, בדיוק להפך. בסגל הזה לא משנה איך תעלה.lemmacantor כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:06 בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:10ברור שתתקשה לנצח קבוצות טובות, זה יותר הגיוני.NOSFERATU ZODD כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:07זה לא עובד ככה.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני
זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:11אני לא מסביר הרכבים, בדיוק להפך. בסגל הזה לא משנה איך תעלה.lemmacantor כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:06 בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
נכון, זה באמת לא הגיוני שמקבלים גולים רכים כאלה בלי הפסקה וכל משחק זה חוזר על עצמו.NOSFERATU ZODD כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:14לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:10ברור שתתקשה לנצח קבוצות טובות, זה יותר הגיוני.NOSFERATU ZODD כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:07
זה לא עובד ככה.
אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני
ג'אבר ועלי לא עובדים יחד בהרכב או בכלל.
תהיה אמיץ לך לנוער תעלה את חרמש , תשנה משהו.
אבל לא ייתכן שזאת גזרת גורל להמשיך עם שחקנים שלא פוגעים וכולם בשקט.
לגבי הסטטיסטיקה של 2/21, 1000%
הכישרון פה מוגבל ובעמדות ספציפיות. לא יכול להיות שיש לך 2 עשיריות כמו סבע ורפאלוב ובאגפים אין לך כלום. לא יכולים להיות שיש לך 4 בלמים טובים על הנייר ומגנים כמו סייף ואלימלך. שוער כמו כיוף.lemmacantor כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:20זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:11אני לא מסביר הרכבים, בדיוק להפך. בסגל הזה לא משנה איך תעלה.lemmacantor כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:06 בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
כן, אלימלך אחלה כישרון שירד ליגה שנה שעברה בהפועל פ''ת ואין לו שום יסודות של מגן.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:01 לאלימלך אחלה כישרון, סייף שחקן כלבו. כיוף? תן צ'אנס לסולטני. מה אתה לא רואה שהמשחק שלנו מקרי לגמרי וחסר כל סדר? שהשחקנים לא בעמדות נכונות? אין לנו אימון בסיסי.
מה אתה מצפה שיקרה בקיץ? שיבנו סגל כזה שיסתיר את בכר? זה לא יקרה. דרושה בנייה נכונה, אבל דרוש גם אימון בסיסי. בכר מינואר 2023 לא מאמן אף אחד.
רק בלגן במגרש. רק עצבים. אני מדגיש, זה היה עוד עם סגל מעולה.
פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:08 נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?
עדיין לא הבנתי מה התוכנית לקיץ עם בכר? מה הציפיה?
ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.KevinDurant כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:27פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:08 נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?
להתחיל עם שוער ו6 טובים
אני חושב שהסגל הנוכחי בעיקר מוצף בשמות שלא משקפים את היכולת שלהם וכמו שאמרתי לא מאוזן בשום צורה ומאוד מגביל.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:30ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.KevinDurant כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:27פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:08 נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?
להתחיל עם שוער ו6 טובים
אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
אבל זה העניין דוראנט. אם זה בכר שמסוגל לדרוש ולהפוך שולחנות שיישאר ( כלומר לבנות סגל שברובו סגור למחנה). אם זה בכר שאין לו יכולת להביא מה שהוא רוצה בזמן, אז אומר זאת בצער …. שיעזוב.KevinDurant כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:41אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
קבוצה שמשחררת בסוף אוגוסט-בואכה ספטמבר 3 שחקנים משמעותיים שלה מקצועית ובחדר הלבשה ומביאה 4 זרים בכירים בסוף אוגוסט-אמצע ספטמבר (וגם לא פוגעת בהם) ונשארת עם חלוץ אחד בסגל, בסוף הביאה את זה על עצמה.
אני חושב שבמועדון ציפו שבכר יעשה קסמים (אולי גם הוא בעצמו) וכמו שאתה חושב שכחו שצריך לעבוד. חשבו שהכל יבוא בקלות.
ממועדון שקידש סגל מוכן ביציאה למחנה עם סטנדרטים גבוהים ובלי פשרות למועדון שבונה סגל באמצע ספטמבר.
אני חושב שאתה רוצה סגל של 2022/23 שלא יזדקק בליגה למאמן ושבכר רק יחזיק לך את היד. אין לי מושג למה. זה לא יקרה.KevinDurant כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:41אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
קבוצה שמשחררת בסוף אוגוסט-בואכה ספטמבר 3 שחקנים משמעותיים שלה מקצועית ובחדר הלבשה ומביאה 4 זרים בכירים בסוף אוגוסט-אמצע ספטמבר (וגם לא פוגעת בהם) ונשארת עם חלוץ אחד בסגל, בסוף הביאה את זה על עצמה.
אני חושב שבמועדון ציפו שבכר יעשה קסמים (אולי גם הוא בעצמו) וכמו שאתה חושב שכחו שצריך לעבוד. חשבו שהכל יבוא בקלות.
ממועדון שקידש סגל מוכן ביציאה למחנה עם סטנדרטים גבוהים ובלי פשרות למועדון שבונה סגל באמצע ספטמבר.
ההכנה למשחק באמת היתה מעולה, ברוב המחצית הראשונה שטפנו את המגרש והיינו צריכים להוביל 3 ואולי אפילו 4.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
קול שפוי.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
גם ברק בכר לקח אליפות עם פאקינג רז מאיר, חבשי, ארד, מאבוקה ומחליפים ראשונים כמו נחמני, אלשיך ומוזי.lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:59אני חושב שאתה רוצה סגל של 2022/23 שלא יזדקק בליגה למאמן ושבכר רק יחזיק לך את היד. אין לי מושג למה. זה לא יקרה.KevinDurant כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:41אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).lemmacantor כתב: ↑17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
הסגל של ב"ש עם חלוצים נגרים, עם פאקינג גיא מזרחי ובלוריאן (מי?), בעיקר קישור מאוד חזק, אבל גם מאוד מאומן, מוביל את הליגה. הסגל של ב"ש רחוק מהסגל שהיה לבכר בשושלת.
יש גם יריבה ויש גם דק' כאלה שאתה צריך לסבול ולעבור אותם ובסה''כ הצלחנו לעשות את זה גם בניגוד למשחקים קודמים.Smile כתב: ↑17 מרץ 2025, 01:24ההכנה למשחק באמת היתה מעולה, ברוב המחצית הראשונה שטפנו את המגרש והיינו צריכים להוביל 3 ואולי אפילו 4.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
אבל, ניהול המשחק בחצי השני היה כושל מאוד!
דין לא מפסיק להחמיץ ואיבד מהביטחון, למה הוא בכלל עולה לחצי השני?
חזיזה עושה מהלכים של ראש בקיר ואיבודי כדור שטותיים, למה שלא יוחלף בדקה 55? למה לחכות לדקה 70?
ראית שבית"ר עלו לחצי השני לטרוף את הדשא ואנחנו בקושי מצליחים להחזיק בכדור שלא נדבר על לצאת קדימה, לא תעשה שינוי? תכניס מישהו לרענן את הקישור?
החילוף הראשון בסביבות דקה 60 היה דין על מלמד, שזה 0 שינוי טקטי למרות השליטה המוחלטת של בית"ר. זה חילוף כדי להגיד "עשיתי".
ואני לא מדבר על החילוף של אנסימבה, כי הוא עוד איכשהו מובן, גם אין לו אף אחד אחר להכניס לעמדה וגם סייף איבד מהביטחון אחרי השטות שלו.
בקיצור, מבחינתי מקבל 10 על ההכנה למשחק ו0 על ניהול המשחק.
אני מסכים אתך בגדול. גם כתבתי את זה, אם אנחנו מנתקים את ה2-0 בטרנר שבאמת היה משחק רע בכל המשחקים היינו די שקולים ליריבה ובטח שלא משמעותית פחות טובים.Ganjot כתב: ↑17 מרץ 2025, 01:41קול שפוי.KevinDurant כתב: ↑16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.
זה שהסגל פה שברירי, לוזרי וחסר אופי, את זה כולנו הבנו.
זה שנקבל 3-3 היה שקוף, ואפשר לבוא בתלונות לבכר על זה שלא ניסינו ללחוץ במקום להתגונן..
אבל, הסיבה שמלכתחילה היינו במצב הזה ושאנחנו מתעסקים בלנתח חילופים והתאמות, זה כי הקבוצה הזאת מורכבת משחקנים שפשוט לא מסוגלים להבקיע.
יכלנו להיות ב5-0 בדקה 30, יכלנו לתת עוד שערים במחצית השנייה רק שלא הלסקנו להחטיא (סבע, רפאלוב) ואז אנחנו מתגוננים וסופגים כי אין לנו באמת מושג בלהתגונן, בטח כשסק משחק בצד ולא באמצע הרחבה (מפלצת הגנתית כהרגלו).
כן, משבו קורה במחצית השנייה ועולים עייפים, אין כושר, יש אלף ואחד דברים שאפשר לדבר עליהם שכבר לא יתוקנו העונה.
בסוף אם היה פה קילרים והיה איכות בקבוצה, והיה מגן כמו קורנו ולא מגן שמוכר משחק ב 1-0, אז הכל היה נראה שונה.
באמת שכמעט כל משחק גדול, שיחקנו מספיק טוב כדי לגמור משחקים או לפחות להיות ביתרון מבטיח ופשוט שחקנים חרבנו את זה.
ברור נו
כל מילה.lemmacantor כתב: ↑07 אפריל 2025, 22:37 הפך לזבל מוחלט. משלשל בצורה מפוארת את המורשת שלו. הוא לא מבין שתמיד זוכרים את הסוף. צריך לדעת לפרוש בשיא ולהכיר במגבלות שלך.
לדעתי הוא לא יהיה פה בעונה הבאה וטוב אם זה מה שיהיה. הוא איבד שליטה על מכבי חיפה לפני שזה קרה לו בב"ש.