ברק בכר - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: ברק בכר - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

lemmacantor כתב: 16 מרץ 2025, 23:01 כולל אנסימבה.
חבל שהוא לא העלה את קורנו במקום. סייף היה לא טוב, קיבלנו גול גם באשמתו, זה הסגל, מתישהו תבין

זוכר את אותם גולים שקיבלנו על טאלב גם באליפויות ואף אחד לא אמר שבכר גמור

צריך להיות ענייני, היום משחק מצוין
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

KevinDurant כתב: 16 מרץ 2025, 23:00 תגובות הזויות.

הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.

התכונן נהדר למשחק, החילופים היו הגיוניים.
זה לא עובד ככה.
פעם אחת שזה קורה זאת סטיית תקן.
אם זה קורה כמה פעמים אז יש בעיה.
מכבי חיפה לא יודעת לשחק אם המשחק עומד ולא יודעת כמעט לחטוף כדורים.
לדעתי זה סגל שבנוי גרוע יש כאלה פה שאומרים שזה המאמן.
אבל יש דבר אחד נכון, לא מצליחים לנצח קבוצות פלייאוף עליון.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

NOSFERATU ZODD כתב: 16 מרץ 2025, 23:07

הגענו ל8 מצבים ב1 על 1 במשחק הזה, לא מצליחים להבקיע ומקבלים גולים מכלום וטעויות אישיות של שחקנים.

זה לא עובד ככה.
ברור שתתקשה לנצח קבוצות טובות, זה יותר הגיוני.

אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 16 מרץ 2025, 23:06 בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
אני לא מסביר הרכבים, בדיוק להפך. בסגל הזה לא משנה איך תעלה.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

KevinDurant כתב: 16 מרץ 2025, 23:10

זה לא עובד ככה.

אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת כמו שאמרת, כל משחק לגופו עם הטעויות שלו ובכל משחק גדול זה חוזר על עצמו: מגיעים למצבים, לא מצליחים לנצל ובסוף חוטפים גול משטות בצד השני
לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.
ג'אבר ועלי לא עובדים יחד בהרכב או בכלל.
תהיה אמיץ לך לנוער תעלה את חרמש , תשנה משהו.
אבל לא ייתכן שזאת גזרת גורל להמשיך עם שחקנים שלא פוגעים וכולם בשקט.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

הסגל הזה שווה הרבה יותר מאשר 2/21 מול הגדולות.
וכל ההפסדים האלה היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי, אי אפשר לברוח מזה.
היום הוא באמת הכין טוב את הקבוצה אבל לא ידע להתאים את עצמו תוך כדי המשחק וזה משהו שקורה לו קבוע מתחילת העונה
lemmacantor
מכונת תארים

KevinDurant כתב: 16 מרץ 2025, 23:11
lemmacantor כתב: 16 מרץ 2025, 23:06 בסדר אתה תמשיך להסביר על הרכבים ובסוף הוא יקבל את המכתב שלו. עדיף שיקרה מחר, מאשר בינואר 26.
זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

NOSFERATU ZODD כתב: 16 מרץ 2025, 23:14
KevinDurant כתב: 16 מרץ 2025, 23:10

זה לא עובד ככה.

לא ייתכן שקבוצה צריכה יותר מ3 שערים בשביל לנצח כי מתעקשים על משהו שלא עובד.
ג'אבר ועלי לא עובדים יחד בהרכב או בכלל.
תהיה אמיץ לך לנוער תעלה את חרמש , תשנה משהו.
אבל לא ייתכן שזאת גזרת גורל להמשיך עם שחקנים שלא פוגעים וכולם בשקט.
נכון, זה באמת לא הגיוני שמקבלים גולים רכים כאלה בלי הפסקה וכל משחק זה חוזר על עצמו.

בנוער אין כלום וגם חרמש זה לא סיפור גדול למרות שיכול להיות שהייתי הולך עליו.

עלינו בכל מערך וכל דרך וכל שיטה אפשרית במשחקים נגד הגדולות, אין פה שום קיבעון או התעקשות על משהו שלא עובד

כובע קש כתב: 16 מרץ 2025, 23:17 הסגל הזה שווה הרבה יותר מאשר 2/21 מול הגדולות.
וכל ההפסדים האלה היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי, אי אפשר לברוח מזה.
היום הוא באמת הכין טוב את הקבוצה אבל לא ידע להתאים את עצמו תוך כדי המשחק וזה משהו שקורה לו קבוע מתחילת העונה
לגבי הסטטיסטיקה של 2/21, 1000%

אני לא חושב שכל ההפסדים היו על בכר עם הרכבים הזויים וניהול משחק הזוי.

אני חושב שמהמשחק נגד ב''ש בטרנר היינו שקולים בכל המשחקים עם משחק שחוזר על עצמו פעם אחר פעם: פותחים טובים, מגיעים למצבים, מחמיצים, מקבלים גולים הזויים או מטעויות אישיות ומפסידים את המשחק.

אני חושב שבכללי יש לנו מאצ' אפ לא טוב במשחקים האלה אבל אין ספק שבשורה התחתונה הסטטיסטיקה הזאת רעה ולא הגיונית.

אני חושב שההכנה הייתה מעולה, המחצית הראשונה הייתה מצוינת, במחצית השנייה נראינו קצת פחות טוב והחילוף של סברינה היה מצוין והוסיף הרבה.

אין לי שום תלונות על המשחק הנוכחי. גם החילוף של נסימבה היה הגיוני בהתחשב ביכולת והעייפות של סייף (שגם עלה בעצמו בגול)
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 16 מרץ 2025, 23:20
KevinDurant כתב: 16 מרץ 2025, 23:11
זה שנחלש, אבל ניתן לאימון בסיסי. יש פה כישרון. הסגל לא מתאים לעמידה כזו גבוהה. מאמן צריך לעבוד על סדר בהגנה ובהתקפה, לא סתם לשלוח את כולם למעלה בבלגן. בכר לא איש מקצוע. נקודה. הזוי שזה לא ברור לך.
הכישרון פה מוגבל ובעמדות ספציפיות. לא יכול להיות שיש לך 2 עשיריות כמו סבע ורפאלוב ובאגפים אין לך כלום. לא יכולים להיות שיש לך 4 בלמים טובים על הנייר ומגנים כמו סייף ואלימלך. שוער כמו כיוף.

כיוף, סייף ואלימלך זה שחקנים של קבוצת פלייאוף תחתון והם מושכים אותך חזק למטה.

אני רואה סדר בהתקפה וקבוצה שמבקיעה הרבה שערים (היום הגענו ל8 מצבים איכותיים מול שוער, לא בעיטות לסטטיסטיקה), היה לחץ בסדר.

אני מודע למגבלות של הקבוצה, אתה מתעסק בסיסמאות שוב ושוב.
lemmacantor
מכונת תארים

לאלימלך אחלה כישרון, סייף שחקן כלבו. כיוף? תן צ'אנס לסולטני. מה אתה לא רואה שהמשחק שלנו מקרי לגמרי וחסר כל סדר? שהשחקנים לא בעמדות נכונות? אין לנו אימון בסיסי.
מה אתה מצפה שיקרה בקיץ? שיבנו סגל כזה שיסתיר את בכר? זה לא יקרה. דרושה בנייה נכונה, אבל דרוש גם אימון בסיסי. בכר מינואר 2023 לא מאמן אף אחד.
רק בלגן במגרש. רק עצבים. אני מדגיש, זה היה עוד עם סגל מעולה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:01 לאלימלך אחלה כישרון, סייף שחקן כלבו. כיוף? תן צ'אנס לסולטני. מה אתה לא רואה שהמשחק שלנו מקרי לגמרי וחסר כל סדר? שהשחקנים לא בעמדות נכונות? אין לנו אימון בסיסי.
מה אתה מצפה שיקרה בקיץ? שיבנו סגל כזה שיסתיר את בכר? זה לא יקרה. דרושה בנייה נכונה, אבל דרוש גם אימון בסיסי. בכר מינואר 2023 לא מאמן אף אחד.
רק בלגן במגרש. רק עצבים. אני מדגיש, זה היה עוד עם סגל מעולה.
כן, אלימלך אחלה כישרון שירד ליגה שנה שעברה בהפועל פ''ת ואין לו שום יסודות של מגן.

סייף שחקן כלבו ובינתיים הוא שחקן באנקר בהרכב של מכבי חיפה ובדיוק ככה זה נראה.

לגבי סולטאני באמת היה צריך לתת לו צ'אנס, אין שום דבר להפסיד, כיוף שוער רע.

אני מצפה שבקיץ הבא לשם שינוי ובניגוד לשנתיים האחרונות יביאו שחקנים טובים ומשם דברים טובים יקרו.
lemmacantor
מכונת תארים

נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?

עדיין לא הבנתי מה התוכנית לקיץ עם בכר? מה הציפיה?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:08 נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?

פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.

להתחיל עם שוער ו6 טובים
lemmacantor
מכונת תארים

KevinDurant כתב: 17 מרץ 2025, 00:27
lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:08 נו אבישי ז'אנו וגוסטבו בוקולי גם ירדו ליגה ואז חתמו אצלינו. מה זה שייך?

פשוט מאוד. לשדרג את הסגל בעמדות הרלוונטיות. זה לא קשור לבכר בכלל, בסגל הנוכחי אף מאמן לא יצליח.

להתחיל עם שוער ו6 טובים
ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:30
KevinDurant כתב: 17 מרץ 2025, 00:27

להתחיל עם שוער ו6 טובים
ומה עם לאמן? הסגל הנוכחי בר אימון למצב שאפשר להראות כקבוצה בכל משחק ליגה. אולי בשביל זה צריך סגנון קצת יותר מסודר.
אני חושב שהסגל הנוכחי בעיקר מוצף בשמות שלא משקפים את היכולת שלהם וכמו שאמרתי לא מאוזן בשום צורה ומאוד מגביל.

תוסיף לזה את העבודה הרעה שנעשתה בקיץ (גם באשמת בכר) עם שחקנים בכירים כמו סונדגרן, קורנו ופיירו שעזבו לקראת סוף החלון וזה שהביאו 2 זרים באמצע ספטמבר באיחור והכל מתחבר יחד לעבודה רעה.

איך שאתה מכין את המצעים שלך זה איך שאתה הולך לישון ומכבי חיפה (שפה אני מאשים את בכר יותר מהכל) הכינה את המצעים בצורה הכי רעה שאפשר ומשם זה כדור שלג שכבר קשה לעצור.
lemmacantor
מכונת תארים

שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).

קבוצה שמשחררת בסוף אוגוסט-בואכה ספטמבר 3 שחקנים משמעותיים שלה מקצועית ובחדר הלבשה ומביאה 4 זרים בכירים בסוף אוגוסט-אמצע ספטמבר (וגם לא פוגעת בהם) ונשארת עם חלוץ אחד בסגל, בסוף הביאה את זה על עצמה.

אני חושב שבמועדון ציפו שבכר יעשה קסמים (אולי גם הוא בעצמו) וכמו שאתה חושב שכחו שצריך לעבוד. חשבו שהכל יבוא בקלות.

ממועדון שקידש סגל מוכן ביציאה למחנה עם סטנדרטים גבוהים ובלי פשרות למועדון שבונה סגל באמצע ספטמבר.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

KevinDurant כתב: 17 מרץ 2025, 00:41
lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:38 שוב כנראה שצריך לעבוד על סגנון אחר. או בכלל לעבוד. אליבי הכי קל למצוא לכולם.
אני חושב שהעונה יש לו אליבי מצוין עם איך שהמועדון התנהל (ושוב, פה כן יש לו חלק).

קבוצה שמשחררת בסוף אוגוסט-בואכה ספטמבר 3 שחקנים משמעותיים שלה מקצועית ובחדר הלבשה ומביאה 4 זרים בכירים בסוף אוגוסט-אמצע ספטמבר (וגם לא פוגעת בהם) ונשארת עם חלוץ אחד בסגל, בסוף הביאה את זה על עצמה.

אני חושב שבמועדון ציפו שבכר יעשה קסמים (אולי גם הוא בעצמו) וכמו שאתה חושב שכחו שצריך לעבוד. חשבו שהכל יבוא בקלות.

ממועדון שקידש סגל מוכן ביציאה למחנה עם סטנדרטים גבוהים ובלי פשרות למועדון שבונה סגל באמצע ספטמבר.
אבל זה העניין דוראנט. אם זה בכר שמסוגל לדרוש ולהפוך שולחנות שיישאר ( כלומר לבנות סגל שברובו סגור למחנה). אם זה בכר שאין לו יכולת להביא מה שהוא רוצה בזמן, אז אומר זאת בצער …. שיעזוב.
lemmacantor
מכונת תארים

אני חושב שאתה רוצה סגל של 2022/23 שלא יזדקק בליגה למאמן ושבכר רק יחזיק לך את היד. אין לי מושג למה. זה לא יקרה.
הסגל של ב"ש עם חלוצים נגרים, עם פאקינג גיא מזרחי ובלוריאן (מי?), בעיקר קישור מאוד חזק, אבל גם מאוד מאומן, מוביל את הליגה. הסגל של ב"ש רחוק מהסגל שהיה לבכר בשושלת.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

ההכנה למשחק באמת היתה מעולה, ברוב המחצית הראשונה שטפנו את המגרש והיינו צריכים להוביל 3 ואולי אפילו 4.
אבל, ניהול המשחק בחצי השני היה כושל מאוד!

דין לא מפסיק להחמיץ ואיבד מהביטחון, למה הוא בכלל עולה לחצי השני?
חזיזה עושה מהלכים של ראש בקיר ואיבודי כדור שטותיים, למה שלא יוחלף בדקה 55? למה לחכות לדקה 70?
ראית שבית"ר עלו לחצי השני לטרוף את הדשא ואנחנו בקושי מצליחים להחזיק בכדור שלא נדבר על לצאת קדימה, לא תעשה שינוי? תכניס מישהו לרענן את הקישור?
החילוף הראשון בסביבות דקה 60 היה דין על מלמד, שזה 0 שינוי טקטי למרות השליטה המוחלטת של בית"ר. זה חילוף כדי להגיד "עשיתי".
ואני לא מדבר על החילוף של אנסימבה, כי הוא עוד איכשהו מובן, גם אין לו אף אחד אחר להכניס לעמדה וגם סייף איבד מהביטחון אחרי השטות שלו.

בקיצור, מבחינתי מקבל 10 על ההכנה למשחק ו0 על ניהול המשחק.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

קול שפוי.
זה שהסגל פה שברירי, לוזרי וחסר אופי, את זה כולנו הבנו.
זה שנקבל 3-3 היה שקוף, ואפשר לבוא בתלונות לבכר על זה שלא ניסינו ללחוץ במקום להתגונן..
אבל, הסיבה שמלכתחילה היינו במצב הזה ושאנחנו מתעסקים בלנתח חילופים והתאמות, זה כי הקבוצה הזאת מורכבת משחקנים שפשוט לא מסוגלים להבקיע.
יכלנו להיות ב5-0 בדקה 30, יכלנו לתת עוד שערים במחצית השנייה רק שלא הלסקנו להחטיא (סבע, רפאלוב) ואז אנחנו מתגוננים וסופגים כי אין לנו באמת מושג בלהתגונן, בטח כשסק משחק בצד ולא באמצע הרחבה (מפלצת הגנתית כהרגלו).

כן, משבו קורה במחצית השנייה ועולים עייפים, אין כושר, יש אלף ואחד דברים שאפשר לדבר עליהם שכבר לא יתוקנו העונה.
בסוף אם היה פה קילרים והיה איכות בקבוצה, והיה מגן כמו קורנו ולא מגן שמוכר משחק ב 1-0, אז הכל היה נראה שונה.
באמת שכמעט כל משחק גדול, שיחקנו מספיק טוב כדי לגמור משחקים או לפחות להיות ביתרון מבטיח ופשוט שחקנים חרבנו את זה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 17 מרץ 2025, 00:59

אני חושב שאתה רוצה סגל של 2022/23 שלא יזדקק בליגה למאמן ושבכר רק יחזיק לך את היד. אין לי מושג למה. זה לא יקרה.
הסגל של ב"ש עם חלוצים נגרים, עם פאקינג גיא מזרחי ובלוריאן (מי?), בעיקר קישור מאוד חזק, אבל גם מאוד מאומן, מוביל את הליגה. הסגל של ב"ש רחוק מהסגל שהיה לבכר בשושלת.
גם ברק בכר לקח אליפות עם פאקינג רז מאיר, חבשי, ארד, מאבוקה ומחליפים ראשונים כמו נחמני, אלשיך ומוזי.

לב''ש יש זרים מצוינים ואמצע שהוא 3 רמות מעל הליגה. מבחינתי ההבדל הכי משמעותי בינינו לבינם זה ונטורה וקנגוואה לעומת ג'אבר ומוחמד.

הם קבוצה הרבה יותר מאוזנת, ליד כל גיא מזרחי או בלוריאן יש שחקנים איכותיים שמקיפים אותם והם ממשיכים להשתפר ולחזק בהתאם.

Smile כתב: 17 מרץ 2025, 01:24

ההכנה למשחק באמת היתה מעולה, ברוב המחצית הראשונה שטפנו את המגרש והיינו צריכים להוביל 3 ואולי אפילו 4.
אבל, ניהול המשחק בחצי השני היה כושל מאוד!

דין לא מפסיק להחמיץ ואיבד מהביטחון, למה הוא בכלל עולה לחצי השני?
חזיזה עושה מהלכים של ראש בקיר ואיבודי כדור שטותיים, למה שלא יוחלף בדקה 55? למה לחכות לדקה 70?
ראית שבית"ר עלו לחצי השני לטרוף את הדשא ואנחנו בקושי מצליחים להחזיק בכדור שלא נדבר על לצאת קדימה, לא תעשה שינוי? תכניס מישהו לרענן את הקישור?
החילוף הראשון בסביבות דקה 60 היה דין על מלמד, שזה 0 שינוי טקטי למרות השליטה המוחלטת של בית"ר. זה חילוף כדי להגיד "עשיתי".
ואני לא מדבר על החילוף של אנסימבה, כי הוא עוד איכשהו מובן, גם אין לו אף אחד אחר להכניס לעמדה וגם סייף איבד מהביטחון אחרי השטות שלו.

בקיצור, מבחינתי מקבל 10 על ההכנה למשחק ו0 על ניהול המשחק.
יש גם יריבה ויש גם דק' כאלה שאתה צריך לסבול ולעבור אותם ובסה''כ הצלחנו לעשות את זה גם בניגוד למשחקים קודמים.

אני חושב שחלק מנושא החילופים זה גם חוסר אמונה במי שיש לו על הספסל. ראינו את רובם בשלל תפקידים ומקומות במהלך העונה ואני יכול להבין את איבוד האמון (במשחק "רגיל" להערכתי קינדה היה נכנס גם דקה 70 בערך, אבל ראינו מה הוא שווה).

Ganjot כתב: 17 מרץ 2025, 01:41

קול שפוי.
זה שהסגל פה שברירי, לוזרי וחסר אופי, את זה כולנו הבנו.
זה שנקבל 3-3 היה שקוף, ואפשר לבוא בתלונות לבכר על זה שלא ניסינו ללחוץ במקום להתגונן..
אבל, הסיבה שמלכתחילה היינו במצב הזה ושאנחנו מתעסקים בלנתח חילופים והתאמות, זה כי הקבוצה הזאת מורכבת משחקנים שפשוט לא מסוגלים להבקיע.
יכלנו להיות ב5-0 בדקה 30, יכלנו לתת עוד שערים במחצית השנייה רק שלא הלסקנו להחטיא (סבע, רפאלוב) ואז אנחנו מתגוננים וסופגים כי אין לנו באמת מושג בלהתגונן, בטח כשסק משחק בצד ולא באמצע הרחבה (מפלצת הגנתית כהרגלו).

כן, משבו קורה במחצית השנייה ועולים עייפים, אין כושר, יש אלף ואחד דברים שאפשר לדבר עליהם שכבר לא יתוקנו העונה.
בסוף אם היה פה קילרים והיה איכות בקבוצה, והיה מגן כמו קורנו ולא מגן שמוכר משחק ב 1-0, אז הכל היה נראה שונה.
באמת שכמעט כל משחק גדול, שיחקנו מספיק טוב כדי לגמור משחקים או לפחות להיות ביתרון מבטיח ופשוט שחקנים חרבנו את זה.
אני מסכים אתך בגדול. גם כתבתי את זה, אם אנחנו מנתקים את ה2-0 בטרנר שבאמת היה משחק רע בכל המשחקים היינו די שקולים ליריבה ובטח שלא משמעותית פחות טובים.

אבל צריך המון מצבים להבקיע מצד אחד ומצד שני אתה מחלק מתנות בלי הפסקה
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

יש לנו מאמן (למרות הכל) הכי טוב בארץ
ברוב העמדות גם חומר שחקנים מהכי טובים בארץ
אבל סגל שנבנה בצורה לקויה ושכונתית ע"י בעלים שהורס את כל מה שהוא עזר לבנות כאן
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
DelPiero
קפטן ירוק

שליחה על ידי DelPiero »

מה שאני לוקח מהשלושים דקות הראשונות אתמול, החצי הראשון מבש וגם המחצית הראשונה בטוטו נגד תל אביב שכולם שכחו ממנה זה שהוא לא שכח לאמן ובעיקר להכין קבוצה ליריב. בעיות עם חילופים ותכובה למשחק היו תמיד - גם בעונות הטובות.

אני חושב שהוא מעביר פה מסר ברור - יש יותר מדי בעיות מעבר לשליטתו - השוער, הסגל המאוד לא מאוזן, כושר וכנראה ענייני הנהלה ודברים אחרים שאני לא חשבתי עליהם.

גל אלברמן מחר חייב לעוף מפה על טיל שיהיה לברק יותר זמן לעבוד על העונה הבאה וזה יהיה המבחן האחרון שלו מבחינתי. הקיץ לא יספיק, חייבים עכשיו שיתחילו לעבוד בלי שיהיה מכשול בדרך (אם גל יודע שהוא עוזב בקיץ הוא יעשה הכל להתקע באמצע הדרך לכל דבר לעונה הבאה כנראה)
:!: יענקלך
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

באליפות הראשונה שלו כאן היו גם שחקנים בינוניים אבל גם הם היו בעמדות שלהם כמו סאן מנחם ומאבוקה
ואולי חוץ מעמדת הבלמים היינו מעל הליגה בכל אפקט. רוקביצה, לביא, שרי, אצילי בחלק השני וחזיזה
השנה הקבוצה נבנתה לא נכון
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Adi81 כתב: 17 מרץ 2025, 19:03 באליפות הראשונה שלו כאן היו גם שחקנים בינוניים אבל גם הם היו בעמדות שלהם כמו סאן מנחם ומאבוקה
ואולי חוץ מעמדת הבלמים היינו מעל הליגה בכל אפקט. רוקביצה, לביא, שרי, אצילי בחלק השני וחזיזה
השנה הקבוצה נבנתה לא נכון
ברור נו

ועוד אני אזכיר לך שחקנים כמו ג'וש, פאני, רודריגז, פלאניץ'

איך אפשר להשוות את זה.

שלד של קבוצת כדורגל זה שוער, בלם ו6. לא מכיר קבוצה שלקחה אליפות בלי שחקנים בכירים בעמדות האלה

לנו יש בלם טוב אבל שוער ו6 הכי חלשים מכל ה4 גדולות.
lemmacantor
מכונת תארים

הפך לזבל מוחלט. משלשל בצורה מפוארת את המורשת שלו. הוא לא מבין שתמיד זוכרים את הסוף. צריך לדעת לפרוש בשיא ולהכיר במגבלות שלך.

לדעתי הוא לא יהיה פה בעונה הבאה וטוב אם זה מה שיהיה. הוא איבד שליטה על מכבי חיפה לפני שזה קרה לו בב"ש.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

lemmacantor כתב: 07 אפריל 2025, 22:37 הפך לזבל מוחלט. משלשל בצורה מפוארת את המורשת שלו. הוא לא מבין שתמיד זוכרים את הסוף. צריך לדעת לפרוש בשיא ולהכיר במגבלות שלך.

לדעתי הוא לא יהיה פה בעונה הבאה וטוב אם זה מה שיהיה. הוא איבד שליטה על מכבי חיפה לפני שזה קרה לו בב"ש.
כל מילה.
לפתוח איתו ועם אלברמן את הקיץ זה לוותר מראש על העונה הבאה
lemmacantor
מכונת תארים

חוץ מזה שהוא לא מקבל החלטות מקצועיות ולדעתי השחקנים כבר לא סובלים אותו.
שלח תגובה