הדבר היחיד הטוב שיצא מהמשחק הזה שנפסיק לראות כתבות עד שבת של "יחגגו בסמי"
אוהדי מכבי העונה חזרו לstate of mind של העשור השחור, גם כשהמציאות לא מתיישבת מבחינה רציונלית עם מה שהם אומרים.
זה כנראה דור שהצורת חשיבה הזו לא תעבור לו בחיים, העשור השחור תמיד דומיננטי במוח. יראת כבוד ושקשוק אינסופי ממכבי תל אביב 24/7
גם 8 אליפויות ברצף לא ישנו את זה. כל דבר שמכבי תא עושים קדוש הם המודל הם האור למה אנחנו לא הם.
בפועל- ביום שבת אנחנו יכולים להיות בסיטואציה שצמצמנו פער של 10 ל-2 נק בפעם השניה העונה, מכבי תא בעונה שהיא ליטרלי מאבדת כל דבר שיש לה בידיים בפראות
ואנשים עדיין אומרים שסטטיסטית אין סיכוי שהם יאבדו עוד נק, סטטיסטיקה זה עולם מופלא.
מסכים עם כל מה שכתבת.
ועדיין, אני מבין את אותם אוהדים. זה כואב לפנטז. זה גם יכול להתממש כמובן, לא אומר שלא, אבל כנראה שהעשור השחור גורם להרבה להיות פסימיים.
אוהדי מכבי העונה חזרו לstate of mind של העשור השחור, גם כשהמציאות לא מתיישבת מבחינה רציונלית עם מה שהם אומרים.
זה כנראה דור שהצורת חשיבה הזו לא תעבור לו בחיים, העשור השחור תמיד דומיננטי במוח. יראת כבוד ושקשוק אינסופי ממכבי תל אביב 24/7
גם 8 אליפויות ברצף לא ישנו את זה. כל דבר שמכבי תא עושים קדוש הם המודל הם האור למה אנחנו לא הם.
בפועל- ביום שבת אנחנו יכולים להיות בסיטואציה שצמצמנו פער של 10 ל-2 נק בפעם השניה העונה, מכבי תא בעונה שהיא ליטרלי מאבדת כל דבר שיש לה בידיים בפראות
ואנשים עדיין אומרים שסטטיסטית אין סיכוי שהם יאבדו עוד נק, סטטיסטיקה זה עולם מופלא.
מסכים עם כל מה שכתבת.
ועדיין, אני מבין את אותם אוהדים. זה כואב לפנטז. זה גם יכול להתממש כמובן, לא אומר שלא, אבל כנראה שהעשור השחור גורם להרבה להיות פסימיים.
מסכים עם כל מה שכתבת.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
מבין גם אני ויש בכולנו את הטראומה הזאת
אתם בטראומה מהעשור השחור? אני עוד בטראומה מהקיזוז.
העשור השחור לא כל כך צילק אותי כי פשוט לא היינו תחרותיים ולא היתה ציפייה לכלום.
הקיזוז היה המכה האמיתית, כי שם זה כבר היה בידיים שלנו ואיבדנו את זה
(ואני לא מדבר על העובדה שגם אז גנבו לנו נק' מחוץ לדשא).
מסכים עם כל מה שכתבת.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
כאן אם זה יוכרע על זה (בדגש על אם יוכרע על זה) זה הרבה יותר חמור מהקיזוז, מה"שער" של לנדאו, מהפועל פתח תקווה ברמת גן, מהפיצה של צ'ורצ'יץ' ומכל הכוכביות שהיו בספורט הישראלי מאז ומעולם, ביחד.
זה השתנה, חירבון, הקאה ויריקה על כל מה שמריח ספורטיביות. גם במדינות עולם חמישי לא מפחיתים נקודות על דברים כאלה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
מסכים עם כל מה שכתבת.
אני בוחר להאמין ולפנטז.
עונת הקיזוז לא שינתה את המנטליות שלך כקבוצה וכאוהד. זה היה היום הכי כואב כאוהד אולי יחד עם רוזנבורג ולקח זמן להתאושש מזה.
אבל העשור השחור ממש כבר הביא למצב של איבוד תקווה לשנים קדימה והתמסרות לרעיון של קבוצה קטנה. זה הרבה יותר מצלק מטראומה של משחק או אליפות
עונת הקיזוז לא שינתה את המנטליות שלך כקבוצה וכאוהד. זה היה היום הכי כואב כאוהד אולי יחד עם רוזנבורג ולקח זמן להתאושש מזה.
אבל העשור השחור ממש כבר הביא למצב של איבוד תקווה לשנים קדימה והתמסרות לרעיון של קבוצה קטנה. זה הרבה יותר מצלק מטראומה של משחק או אליפות
העשור השחור לא שינה את המנטליות שלי כאוהד. אני אוהד משנת 1990, כל הזמן הזה ידעתי וזכרתי מה זה מכבי חיפה.
העשור השחור איכזב אותי וגרם לי לכעוס על שחר כי ידעתי שאנחנו יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שהיינו, אבל זה
לא שינה לי את המנטליות ולא הפך אותי ללוזר. על אוהדים צעירים זה כנראה כן השפיע ככה, אבל לא עליי.
העשור השחור לא שינה את המנטליות שלי כאוהד. אני אוהד משנת 1990, כל הזמן הזה ידעתי וזכרתי מה זה מכבי חיפה.
העשור השחור איכזב אותי וגרם לי לכעוס על שחר כי ידעתי שאנחנו יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שהיינו, אבל זה
לא שינה לי את המנטליות ולא הפך אותי ללוזר. על אוהדים צעירים זה כנראה כן השפיע ככה, אבל לא עליי.
אם מכבי חיפה רוצה היא יכולה, עשור שלם שההנהלה שלנו לא רצתה (וגם עכשיו לא תמיד מספיק רוצה אבל בכר רצה והעמיד אותם במקום ולמסאי יש יריבה מאוד חלשה במאבק העליבות, שאי אפשר לקרוא לו העונה מאבק אליפות).
מה שבעיקר גורם לאבד תקווה זה האופוריה הזאת, שלפעמים כשמכבי חיפה בטוחה בעצמה יותר מדי משהו נשבר בה מנטלית. מקווה שיבואו עד סוף העונה לאכול לדשא את הצורה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
רק מכבי כתב: ↑12 מאי 2024, 01:35
אם הפציעה של זהבי חמורה כמו שזה נראה, זה משהו כמו חצי שנה בחוץ, ולדעתי הוא גם יפרוש.
כבר התחיל להתאמן כפי שפרסמתי למעלה. מתי חזיזה ישחק?
התברר שאין צורך בהתערבות כירוגית. סתם ניפחו את זה.
סה''כ פריקת כתף. אין סיבה שהוא לא ישחק.
וחזיזה? אמרו בוודאות יהיה כשיר לסיבוב השני של הפלייאוף העליון. מאז אמרו הספיק להיפצע עוד פעם אבל ראו אותו באימונים. גורם לי להתחיל להאמין בקונספירציה על הביטוח.
Shocking4U כתב: ↑13 מאי 2024, 22:22
כבר התחיל להתאמן כפי שפרסמתי למעלה. מתי חזיזה ישחק?
התברר שאין צורך בהתערבות כירוגית. סתם ניפחו את זה.
סה''כ פריקת כתף. אין סיבה שהוא לא ישחק.
וחזיזה? אמרו בוודאות יהיה כשיר לסיבוב השני של הפלייאוף העליון. מאז אמרו הספיק להיפצע עוד פעם אבל ראו אותו באימונים. גורם לי להתחיל להאמין בקונספירציה על הביטוח.
היה אמור להיות כשיר, ואז נפצע בקרסול (נגדית לאכילס). יכול להיות שקיבלו החלטה פשוט לא לסכן אותן העונה. בטח אם יש ענייניים לא סגורים עם הקרסול.
גם אם היה חוזר לא היה תורם כלום אחרי שנה בחוץ.
לא בגלל זה לא לקחת אליפות לצורך הדוגמא.