KevinDurant כתב: ↑30 יוני 2022, 18:54
שוב, מכל העומק הזה של הקישור שלהם. את אובריים לא ראינו אז לא רוצה להגיד סתם, אבל נכון להיום:
גולסה, ריקן, גויאגון, דן ביטון, קניקובסקי וגלוך לא פותחים במכבי חיפה. היחיד ששמתי עוד בסימן שאלה זה גלזר.
לדעתי דן ביטון/קניקובסקי יכול להיות מחליף ורוטציה עם שרי.
וגויגון על חזיזה.
שוב, מכל העומק הזה של הקישור שלהם. את אובריים לא ראינו אז לא רוצה להגיד סתם, אבל נכון להיום:
גולסה, ריקן, גויאגון, דן ביטון, קניקובסקי וגלוך לא פותחים במכבי חיפה. היחיד ששמתי עוד בסימן שאלה זה גלזר.
לדעתי דן ביטון/קניקובסקי יכול להיות מחליף ורוטציה עם שרי.
וגויגון על חזיזה.
גלזר בוודאות כן , גויאגון כן ואולי גם קניקובסקי
גלזר לא היה טוב שנה שעברה
אני נשאר עם חזיזה על גויאגון
במקום מי קניקובסקי פותח? אבו פאני? שרי? חזיזה? לא תודה
יש להם סגל מרשים והיה להם סגל לא רע שיכל להתחרות גם לפני זה, לא היה להם מאמן ועכשיו יש להם.
גויאגון וגלוך זה שני השחקנים עם הפוטנציאל הגדול ביותר בליגה. פריצה יובאנוביץ' וזהבי זה שלישיית חלוצים מרשימה.
העניין הוא שכל ה5 שהזכרתי זה שחקנים שתורמים 0 בהגנה. איביץ' ישדרג את זה בטח אבל יש גבול כמה הוא יכול לשדרג שחקנים שבטבע שלהם לא יודעים לעשות הגנה. בטח זהבי שהוא בכלל לא ירד להגנה מאז שהיה בהפועל ת"א.
אין להם הגנה (הפרצוף של ניר ביטון משדר אנרגיות גרשוניות), אין להם שחקני כנף. לכן אמרתי שהרכש הכי חשוב שהם עושים בחלון זה השני שחקנים שעוד לא הגיעו, הבלם הזר והכנף הזר.
אחר כך נראה.
כרגיל צריך להסתכל על עצמנו. אם פגענו עם השדרוגים הזרים ושלושת השחקנים יהיו בינגו והצלחה מסחררת בליגה, יהיה טוב.
גלזר החזיק את הקישור שלהם לבדו שנה שעברה לבדו...
אתם צריכים להבין את המערך שהסרבי שלהם פתח בכמה משחקים כדי באמת להעריך את גלזר
היו משחקים שלא רק פרקטית הוא החזיק את הקישור אלא בהגדרה מבחינת המערך הוא הקשר האחורי היחיד , הם שיחקו כמה פעמים יהלום כדי לשלב את יובאנוביץ ופריצה והקשרים לייד גלזר בכלל לא היו כאלה שמחלצים כדורים.
לגבי קניקובסקי אני אישית מאוד מחזיק ממנו עוד מימי נתניה ורואה בו וויינגר יותר מקשר קדמי , אמרתי עליו "אולי" לא יודע אם הוא שווה כנף במקום דולב , אני נוטה יותר ללכת על דולב אבל הוא בוודאי יכל להיות אחלה מחליף.
החברים הטובים מהפורום של מכבי ת''א, ג'וש כהן שוער יותר טוב מפרץ.
פלאניץ' וגולדברג יותר טובים מכל הבלמים שיש לכם בסגל היום, אבו פאני, ג'אבר ומוחמד יותר טובים מכל קשר אצלכם למעט גלזר (כן, אותו גולסה שלא שיחק כל השנה אצל שני מאמנים לא יותר טוב משלושתם) ושרי, אצילי וחזיזה נכנסים להרכב שלכם, גם לפני גלוך.
זה שגלוך, גויאגון ופרץ פוטנציאליים טובים לא אומר שהם טובים יותר *היום* משחקנים אחרים.
מה לעשות, זאת המציאות ואלה העובדות.
ולא, לא רוצים פה את ניר ביטון ועובדתית הקבוצה מחפשת בלם ולא נגעו בו, יש המון ספקות לגבי השחקן (נמצא בירידה, פציע מאוד, איטי וחסר מוטיבציה).
גם טאלב ורמי גרשון היו כוכבים בנבחרת ושחקני הרכב, זה לא מעיד על שום דבר
מעניין את הביצה מה הם כותבים או חושבים עלינו,בספורט עם כל השנאה צריך גם להיות אובייקטיבי, יש לנו קבוצה טובה(ממש לא מצויינת) שהיא לא יציבה וצריכה להוכיח את עצמה מול יריב חזק,גם שנה שעברה במפגשים הישירים לא הראנו איזשהי עליונות מטורפת אנחנו עוד לא הקבוצה המפחידה שהייתה לנו בתחילת שנות האלפיים. אנחנו כן טובים והלוואי ופגענו בזרים כדי שהמשחק יהיה יציב ומאוזן יותר בטח ששיחקנו שנה שלמה ללא מגינים(סאן איש גדר)
גם מכבי תל אביב קבוצה לא מאוזנת אבל אין ספק שהקנדי משקיע שם השנה והוא הביא את איביץ וזהבי כדי לזכות בתארים.
בכללי לכדורגל ההישראלי זה מבורך שיהיו כמה שיותר קבוצות טובות,אני חושב באופן אישי שהולכת להיות תחרות קשה השנה וכמו שלהם יש שחקנים טובים גם לנו יש שחקנים טובים ויהיה מעניין מי שאומר אחרת סתם או פחדן או עיוור
KevinDurant כתב: ↑01 יולי 2022, 15:07
פלאניץ' וגולדברג יותר טובים מכל הבלמים שיש לכם בסגל היום, אבו פאני, ג'אבר ומוחמד יותר טובים מכל קשר אצלכם למעט גלזר (כן, אותו גולסה שלא שיחק כל השנה אצל שני מאמנים לא יותר טוב משלושתם) ושרי, אצילי וחזיזה נכנסים להרכב שלכם, גם לפני גלוך.
זה שגלוך, גויאגון ופרץ פוטנציאליים טובים לא אומר שהם טובים יותר *היום* משחקנים אחרים.
ולא, לא רוצים פה את ניר ביטון ועובדתית הקבוצה מחפשת בלם ולא נגעו בו, יש המון ספקות לגבי השחקן (נמצא בירידה, פציע מאוד, איטי וחסר מוטיבציה).
גלזר שחקן אפור ומשעמם. חוץ מחילוצים אין לו שום כישורים של קשר אחורי מודרני.
אני מסכים שכרגע לגויאגון ולגלוך אין מקום בהרכב שלנו, אבל מבחינת פוטנציאל הם יכולים להגיע לרמה יותר גבוהה ממה שיש לנו כרגע בהרכב. נקווה שעד אז הם יצאו לאירופה.
גויאגון יותר קרוב לשם כרגע, ולדעתי, אם הוא יקבל קרדיט, הוא יהיה יותר טוב משנה שעברה. הוא בעליה.
מאוד הייתי רוצה אותו אצלנו.
גלזר שחקן אפור ומשעמם. חוץ מחילוצים אין לו שום כישורים של קשר אחורי מודרני.
אני מסכים שכרגע לגויאגון ולגלוך אין מקום בהרכב שלנו, אבל מבחינת פוטנציאל הם יכולים להגיע לרמה יותר גבוהה ממה שיש לנו כרגע בהרכב. נקווה שעד אז הם יצאו לאירופה.
גויאגון יותר קרוב לשם כרגע, ולדעתי, אם הוא יקבל קרדיט, הוא יהיה יותר טוב משנה שעברה. הוא בעליה.
מאוד הייתי רוצה אותו אצלנו.
הייתי רוצה כמעט את כל השמות שרשמתי אצלנו, אבל הם לא פותחים בהרכב של מכבי חיפה היום
החברים הטובים מהפורום של מכבי ת''א
גלזר שחקן אפור ומשעמם.
השתגעת? גלזר שחקן מפחיד! היכולת שלו להכנס עם הרגל בירך של שחקן יריב/רגל גבוהה, להעיף אותו שלוש מטר פליקפקים באוויר ולצאת מזה נקי בלי עבירה זה משהו שאין אף שחקן במכבי אם לא בעולם כולו שיכול לעשות
greenguy כתב: ↑01 יולי 2022, 15:58
מעניין את הביצה מה הם כותבים או חושבים עלינו,בספורט עם כל השנאה צריך גם להיות אובייקטיבי, יש לנו קבוצה טובה(ממש לא מצויינת) שהיא לא יציבה וצריכה להוכיח את עצמה מול יריב חזק,גם שנה שעברה במפגשים הישירים לא הראנו איזשהי עליונות מטורפת אנחנו עוד לא הקבוצה המפחידה שהייתה לנו בתחילת שנות האלפיים. אנחנו כן טובים והלוואי ופגענו בזרים כדי שהמשחק יהיה יציב ומאוזן יותר בטח ששיחקנו שנה שלמה ללא מגינים(סאן איש גדר)
גם מכבי תל אביב קבוצה לא מאוזנת אבל אין ספק שהקנדי משקיע שם השנה והוא הביא את איביץ וזהבי כדי לזכות בתארים.
בכללי לכדורגל ההישראלי זה מבורך שיהיו כמה שיותר קבוצות טובות,אני חושב באופן אישי שהולכת להיות תחרות קשה השנה וכמו שלהם יש שחקנים טובים גם לנו יש שחקנים טובים ויהיה מעניין מי שאומר אחרת סתם או פחדן או עיוור
חחחחחח סתם הבאתי את זה לשעשוע , הפורום שלהם היה מבדר מאוד בעונה שעברה אחרי הפסדים לסכנין ולאשדוד .
הוא מבדר גם עכשיו עם הביטחון העצמי המופרז שפתאום קיבלו
כמובן שיש להם מה להיות אופטימים הם לא עשו סתם החתמות אבל הם בטוחים שאנחנו פשוט נעלמנו
Judokan כתב: ↑02 יולי 2022, 13:23
המחלקה הגריאטרית קרית שלום.
יהיה כיף העונה
בני כמה שרי רוקאביצה סונדגרן ופלאניץ' אתה יודע?
ניר ביטון צעיר מכולם חוץ מפלאניץ (גדול ממנו ב 3 חודשים)
ניר ביטון בירידה תלולה ביכולת ופציע ברמות. זה לא עניין של גיל. הייתי מגיב באותה צורה אם הצהבת היו מחתימים את רוקאביצה ועפים על עצמם - אצלנו הוא מגיע להיות חלוץ שלישי לגיבוי.
לעומתו פלאניץ' וסונדגרן הם בשיאם כרגע
פציעות זה עניין חמקמק
גם שמיגל ויטור חתם בב"ש לפני 6 שנים הוא נפצע כל שני וחמישי, אמרו הוא פציע - לזרוק
גם רוקאביצה שחקן שעבר פציעות, תאר לך לא היינו מביאים אותו בגלל זה?
MHFC4EVER כתב: ↑02 יולי 2022, 13:55
פציעות זה עניין חמקמק
גם שמיגל ויטור חתם בב"ש לפני 6 שנים הוא נפצע כל שני וחמישי, אמרו הוא פציע - לזרוק
גם רוקאביצה שחקן שעבר פציעות, תאר לך לא היינו מביאים אותו בגלל זה?
ואגב אני מהמר רוקאביצה מלך שערים שלנו העונה תזכור
מוכן לקחת את ההימור הזה בשמחה. בליגה או בכל המסגרות?