עם ההחתמה הצפויה של אצילי הצורך שלנו בנהואל אפילו קטן עוד יותר לדעתי, בגלל שזה מחדד את הצורך בקיצוני מסוג אחר בצד השני, אחד עם דריבל ויכולת של אחד על אחד.
בכל אופן החלון הזה צריך להתמקד במגן שמאלי ושוער (ג'ראפי? ג'וש?).
שוב מזכיר לכולם איך הוא היה בטוח בעסקת נוהאל וצדק לעומת כולם. אם אברמוב עצמו אמר לו את זה כנראה שיש דברים בגו.
חבל מאוד אבל לא יפתיע אותי עם כל ההתנהלות ההזויה שלנו
greenguy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:38
שוב מזכיר לכולם איך הוא היה בטוח בעסקת נוהאל וצדק לעומת כולם. אם אברמוב עצמו אמר לו את זה כנראה שיש דברים בגו.
greenguy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 19:38
קריצה של חסן וחסנשב של רק מכבי > צנציפח
מסכים איתך אבל הוא ממש בטוח בעצמו שברק אברמוב זה שנתן לו את המילה. נצטרך לחכות
greenguy כתב: ↑20 דצמבר 2024, 12:40
נטע היה פה אתמול לפתיחת המוזיאון,מקווה שבכר עשה עליו עבודה
התראיין לקיקטור ואמר שהוא לא מעוניין לחזור לישראל כרגע
מה רצית שיגיד? שהוא לא רואה דשא? מקבל פירורי דק'? (במקרה הטוב) שהוא מת לחזור לארץ?
הוא סה"כ רוצה חוזה שמן. הקצבים יודעים את העבודה.
דווקא הרחיב, הסביר את הנימוקים שלו.
אמר שטוב למשפחה שלו שם ופירורי הדקות הם שיקול שהוא צריך לקחת בחשבון במחשבה על ההמשך, אבל אין לו מוטיבציה לחזור לארץ והוא רוצה אתגרים בחו״ל בשלב הזה של הקריירה.
״אני לא מתייחס לקולגות אחרים ולכל אחד יש את המקורות שלו. בסוף הוא יחתום במכבי חיפה מהסיבה הפשוטה שהוא מאוד רוצה להיות פה. זה תלוי שיחה מול ברק בכר, בסוף השיחה הזאת תגיע היום או לכל המאוחר מחר ועומר רוצה לשמוע מברק שהוא בונה עליו״
בן דור
קניאס: ״זה נכון מה שבן דור אומר ותתקיים שיחה כזאת בטוח אבל מכבי חיפה לא הייתה פונה אם בכר לא היה רוצה את עומר אצילי״
טוענים שיש גם סוגייה סביב האורך של החוזה. אצילי רוצה שלוש וחצי והמועדון מציע רק שנתיים וחצי