המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

Re: המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 27 יולי 2025, 21:47
lemmacantor כתב: 27 יולי 2025, 20:30
Apoc כתב: 27 יולי 2025, 20:10 הוא הגיע על תקן דגו ארנגטינאי. לפחות לא מכרו סיפור שהוא נבחר מתוך 150 מאמנים.
מכרו שנבחר מתוך 9
ואת מולנסטיין גם מתוך איזה 10 וראינו מה יצא
https://www.israelhayom.co.il/article/404133
אופטימיות במכבי חיפה
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

כן על המצח של מולנסטיין היה רשום פיני זהבי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

נו, אצלינו התאהבו בעוזרים....
עוזר ש פרגוסון, עוזר של ביאלסה...
השלב הבא זה עבד במחלקות הנוער של ברצלונה/ריאל? (שבועיים ניסיון בנערים ג'...)
lemmacantor
אגדה ירוקה

רוטן היה עוזר של הידינק באיינדהובן -)
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

הפרופיל של מאמנים זרים שמגיעים לארץ יורד, גם לאזטיץ' זה לא איביץ' ולא סוזה.

דווקא בגלל שמדובר במאמן חסר ניסיון שלא מכיר פה את הכדורגל, ה"מעטפת" המהוללת הייתה צריכה לעזור הרבה יותר ולהעמיד סגל הרבה יותר טוב.

dyarok כתב: 27 יולי 2025, 22:51 נו, אצלינו התאהבו בעוזרים....
עוזר ש פרגוסון, עוזר של ביאלסה...
השלב הבא זה עבד במחלקות הנוער של ברצלונה/ריאל? (שבועיים ניסיון בנערים ג'...)
כמו העוזר של בניטז פאקו שלקח פה טראבל? או המאמן במחלקת נוער של ברצלונה שלקח פה אליפויות (אוסקר גארסיה?)

Hulk כתב: 27 יולי 2025, 20:19 הלוואי והיה דגו, אצל דגו ראו שיטה ודרך פה אין כלום
ברור שראו שיטה, היה לו את שרי, את פיירו שהיו מאוד משמעותיים.

נוח להלל את דגו היום בדיעבד, אם לא גול של ג'אבר מ40 מטר עם המון מזל אנחנו עוד עפים מול שריף במוקדמות אחרי שלא הצלחנו לייצר כלום.

הכדורגל במקום חיפה בירידה כבר שנתיים, גם אצל דגו וגם אצל ברק וכל זה נובע מכך שהסגל במכבי חיפה פשוט לא טוב בשנתיים האחרונות.

בעונה אחת (המעבר מבכר לדגו), איבדנו את ג'וש כהן, דילאן, נטע, פאני, אצילי וחזיזה לפציעה שעד היום הוא לא התאושש ממנה.

חצי הרכב של שוברי שוויון עזב אותנו ובמקום הגיעו שחקנים בינוניים.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

ביום ראשון יש טיסה עם עצירה אחת לבואנוס איירס. מקווה בשבילו שהוא כבר סגר כרטיס.

תרגל את אותו הרכב לפי השופר, אם זה המצב - בחמישי מודחים וסיכוי גבוה מאוד שהוא מסיים פה.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

כל הכתבים שלנו טוענים שהוא תירגל את אותו הרכב מהמשחק הקודם.
אם זה נכון, מבחנתי זה אומר שהוא מקובע ולא לומד מטעויות וזאת נורה אדומה בוהקת
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

כובע קש כתב: 29 יולי 2025, 10:53 כל הכתבים שלנו טוענים שהוא תירגל את אותו הרכב מהמשחק הקודם.
כל הכתבים שלנו פגעו אולי פעם אחת לאורך השנים בכל הכתבות של "הרכב משוער".
זה סתם חרטא שנועדה למלא תוכן.
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

זה לא משנה גם אם הוא מספסל את גוני מאמן כדורגל הוא לא.
צריך לבעוט אותו מהר לפני שנשלם עלזה מחירים כבדים
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

Kandaurov כתב: 29 יולי 2025, 11:43
כובע קש כתב: 29 יולי 2025, 10:53 כל הכתבים שלנו טוענים שהוא תירגל את אותו הרכב מהמשחק הקודם.
כל הכתבים שלנו פגעו אולי פעם אחת לאורך השנים בכל הכתבות של "הרכב משוער".
זה סתם חרטא שנועדה למלא תוכן.
רחוק מלהיות 'פעם אחת'.
בכל מקרה, יש הבדל בין הרכב משוער, לבין להגיד שהוא תרגל את אותו הרכב - שזה אומר שזה ההרכב שתורגל באימון (ככל הנראה האחרון לפני היציאה להונגריה).
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

דייגו פלורלך
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

יש לנו קישור והתקפה שבקושי עושה פלייאוף עליון ואנשים באים על מאמן שלא חודש עם השחקנים.

אח''כ תכתבו פה על התקשורת והכתבים שלא נותנים לזרים להצליח ותדברו על עסקונה. בדיחה.

לחתוך מאמן שפה 3 שבועות כולם פה ידעו כמו גדולים אבל אף אחד לא הלך לנושא של דולב חזיזה הגדול שלא הצליח לעבור נגר מבלארוס והחליק כל המשחק כמו ילדה בהחלקרח
lemmacantor
אגדה ירוקה

KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:15 יש לנו קישור והתקפה שבקושי עושה פלייאוף עליון ואנשים באים על מאמן שלא חודש עם השחקנים.

אח''כ תכתבו פה על התקשורת והכתבים שלא נותנים לזרים להצליח ותדברו על עסקונה. בדיחה.

לחתוך מאמן שפה 3 שבועות כולם פה ידעו כמו גדולים אבל אף אחד לא הלך לנושא של דולב חזיזה הגדול שלא הצליח לעבור נגר מבלארוס והחליק כל המשחק כמו ילדה בהחלקרח
השאלה אם יש עוד קבוצה בליגה שהייתה ממנה אותו?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:17
KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:15 יש לנו קישור והתקפה שבקושי עושה פלייאוף עליון ואנשים באים על מאמן שלא חודש עם השחקנים.

קבוצות בארץ לא ממנות מאמנים זרים למעט הצהבת.

להגיד לך שהפרופיל של לאזטיץ' הוא וואו גדול? ראיתי את באצ'קה טופולה בעונה שעברה שהיא שיחקה נגד מכבי ת''א, היה נראה כמו בוגרים מול ילדים.

כולם מבקרים את לאזטיץ' ואומרים שהוא מורה לספורט (בצדק, לא בצדק, לא נכנס לדיון בכלל) ועדיין הוא לקח אליפות כי יש לו סגל טוב, עם 2 שחקנים בכירים בכל עמדה.

מכבי חיפה מינתה לפני שנתיים את מסאי דגו להיות המאמן שלה (מבחינת רזומה, פלורס זה פפ ליד דגו) ועדיין סיימה מקום שני ועשתה הישגים באירופה כשהיה לה סגל מספיק טוב ותחרותי.

מכבי חיפה כבר 3 שנים באופן שיטתי נחלשת מחלון לחלון ומאבדת שחקנים בכירים ומביאה במקומם בינוניים, שום מאמן לא יכול להסתיר את זה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

אני מצטער אבל דוראנט ספוט און
אף אחד לא יצליח עם גוני וסברינה שחקני הרכב, גם לא איביץ או כל מאמן אחר שהצליח בארץ
:!: יענקלך
lemmacantor
אגדה ירוקה

KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:25

להגיד לך שהפרופיל של לאזטיץ' הוא וואו גדול? ראיתי את באצ'קה טופולה בעונה שעברה שהיא שיחקה נגד מכבי ת''א, היה נראה כמו בוגרים מול ילדים.

כולם מבקרים את לאזטיץ' ואומרים שהוא מורה לספורט (בצדק, לא בצדק, לא נכנס לדיון בכלל) ועדיין הוא לקח אליפות כי יש לו סגל טוב, עם 2 שחקנים בכירים בכל עמדה.

מכבי חיפה מינתה לפני שנתיים את מסאי דגו להיות המאמן שלה (מבחינת רזומה, פלורס זה פפ ליד דגו) ועדיין סיימה מקום שני ועשתה הישגים באירופה כשהיה לה סגל מספיק טוב ותחרותי.

מכבי חיפה כבר 3 שנים באופן שיטתי נחלשת מחלון לחלון ומאבדת שחקנים בכירים ומביאה במקומם בינוניים, שום מאמן לא יכול להסתיר את זה.
לא הבנתי מה אתה בא להוכיח פה. את לזטיץ' לא הייתי ממנה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

DelPiero כתב: 29 יולי 2025, 17:35 אני מצטער אבל דוראנט ספוט און
אף אחד לא יצליח עם גוני וסברינה שחקני הרכב, גם לא איביץ או כל מאמן אחר שהצליח בארץ
אנשים מדברים על גוני וסברינה בלי לשכוח שאלה המספרים של דולב חזיזה בשנים האחרונות:
22/23: 39 הופעות, 3 שערים, 6 בישולים
23/24: 12 הופעות, 0 שערים, 2 בישולים
24/25: 36 הופעות, 3 שערים, 7 בישולים

ושוכחים שעלי מוחמד כבר שנתיים מסריח פה את הדשא וכמה הוא גמר אותנו בשנים האחרונות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:39
KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:25

לא הבנתי מה אתה בא להוכיח פה. את לזטיץ' לא הייתי ממנה.
ועדיין, לאזטיץ' לקח פה אליפות והגיע לשלב בתים בליגה האירופית.

אתה עוד יותר מחזק את הטענה שלי, הסגל הרבה הרבה יותר חשוב מהמאמן
lemmacantor
אגדה ירוקה

תביא לי שיפוט כזה לטובתי והורדות נקודות ליריבות, גם אני אקח. במקרה הטוב הוא לא מפריע שם.
אני חושב שאנחנו צריכים יותר מזה.

יכול להיות תגיד במצב העניינים הנוכחי לא ניתן להביא מאמן רציני מחו"ל. לא היה מסכים לתנאים במועדון והמצב הבטחוני. בסדר. פשוט אני מאוד חושד ששחר עושה פה דווקא כמו עם זרים קודמים, כדי להוכיח שעדיף רוני לוי.
יש עובדה אחת - הליך בחירת פלורס מגוחך מאוד.

ואתה יודע שאם מאמן לא בא לי טוב בעין, לא יעזור בית דין והוא גמור. נכון אפילו לבכר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:44 תביא לי שיפוט כזה לטובתי והורדות נקודות ליריבות, גם אני אקח. במקרה הטוב הוא לא מפריע שם.
אני חושב שאנחנו צריכים יותר מזה.

יכול להיות תגיד במצב העניינים הנוכחי לא ניתן להביא מאמן רציני בחו"ל. לא היה מסכים לתנאים במועדון והמצב הבטחוני. בסדר. פשוט אני מאוד חושד ששחר עושה פה דווקא כמו עם זרים קודמים, כדי להוכיח שעדיף רוני לוי.
יש עובדה אחת - הליך בחירת פלורס מגוחך מאוד.
פלורס מעניין לי את התחת, סביר להניח שעוד 3 חודשים לא נשמע את השם הזה יותר.

מה שמפריע לי שתפסו פה איזה שעיר לעזאזל ואחרי שהוא פה שבועיים עם השחקנים כל הגאונים בתקשורת מתחילים לדבר לי על תבניות ושיטות משחק שיש פה סגל של פלייאוף עליון.

שנה שעברה לא עשינו משחק כדורגל טוב אחד ואף אחד לא דיבר על תבניות ועל שיטת משחק ועל איך הלחץ הגבוה נראה.

הייתי מדבר ככה גם אם רוני לוי היה מאמן פה כי זה בכלל לא האירוע. בסוף יש 11 שחקנים שמשחקים על הדשא ומה שהם שווים זה מקום 4-5.
lemmacantor
אגדה ירוקה

נו אז ביקרתי את ההתנהלות של בכר קשות בעונה שעברה. יש גם את הקטע שצריך את המאמן המתאים לקיים ואין לנו סגל לכל מה שתיארת.
לא רואה פה ערך מוסף כלשהו של פלורס. חושד שאפילו מינו לו כבר מחליף, לפחות זמני בדמות רוצ'ט. למה מתורגמן לשעבר מספרדית לאנגלית ולהיפך, צריך דובר ספרדית?
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 29 יולי 2025, 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:48 נו אז ביקרתי את ההתנהלות של בכר קשות בעונה שעברה. יש גם את הקטע שצריך את המאמן המתאים לקיים ואין לנו סגל לכל מה שתיארת.
מאיפה אתה יודע אם המאמן הקיים מתאים או לא, אתה מכיר אותו?
lemmacantor
אגדה ירוקה

חקרתי את עברו, ראיתי עד עכשיו דברים. ראיתי את הליך המינוי. לא ציפיתי ליכולת מיובה כן. עדיין. נו אז אתה גם חושב שלא יסיים עונה. על מה הויכוח?
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

אני מסכים עם דוראנט שצריך לתת לו זמן אבל צריך גם להגיד שבינתיים זה נראה רע. אני מצפה כבר בגומלין בחמישי לראות שיפור במשחק
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:50 חקרתי את עברו, ראיתי עד עכשיו דברים. ראיתי את הליך המינוי. לא ציפיתי ליכולת מיובה כן. עדיין. נו אז אתה גם חושב שלא יסיים עונה. על מה הויכוח?
גם פפ גווארדיולה לא מסיים פה עונה עם הסגל הנוכחי.

רפאלוב ועובדיה במסע''ת מדברים על ריצה לכל התארים ואליפות שיש פה סגל ששווה מקום 4-5, איזה מאמן ישרוד סיטואציה כזאת?

כובע קש כתב: 29 יולי 2025, 17:55 אני מסכים עם דוראנט שצריך לתת לו זמן אבל צריך גם להגיד שבינתיים זה נראה רע. אני מצפה כבר בגומלין בחמישי לראות שיפור במשחק
ברור שזה לא יראה טוב, יש פה חרא סגל, זאת בדיוק הנקודה.

חזיזה לא עבר שחקן 3 שנים מאז הפציעה, סברינה זה כלום, אין לך אמצע.

אתה קולט שהאמצע שלך שנה שעברה של ג'אבר, אזולאי, גוני ומוחמד ביחד נתן בעונה שעברה 0 שערים? איך אפשר לשחק ככה כדורגל?

אומרים איך המאמן פותח עם סברינה ואזולאי, למה מי יושב בספסל? אצילי ואבו פאני? זה הסגל של מכבי חיפה.
lemmacantor
אגדה ירוקה

לא אכפת לי מה מדברים
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:58
lemmacantor כתב: 29 יולי 2025, 17:50 חקרתי את עברו, ראיתי עד עכשיו דברים. ראיתי את הליך המינוי. לא ציפיתי ליכולת מיובה כן. עדיין. נו אז אתה גם חושב שלא יסיים עונה. על מה הויכוח?

רפאלוב ועובדיה במסע''ת מדברים על ריצה לכל התארים ואליפות שיש פה סגל ששווה מקום 4-5, איזה מאמן ישרוד סיטואציה כזאת?

כובע קש כתב: 29 יולי 2025, 17:55 אני מסכים עם דוראנט שצריך לתת לו זמן אבל צריך גם להגיד שבינתיים זה נראה רע. אני מצפה כבר בגומלין בחמישי לראות שיפור במשחק

אתה קולט שהאמצע שלך שנה שעברה של ג'אבר, אזולאי, גוני ומוחמד ביחד נתן בעונה שעברה 0 שערים? איך אפשר לשחק ככה כדורגל?

אומרים איך המאמן פותח עם סברינה ואזולאי, למה מי יושב בספסל? אצילי ואבו פאני? זה הסגל של מכבי חיפה.
דבר ראשון שיפסיק להחזיק מגוני ולא יפתח איתו, אם זה יקרה מבחינתי זאת כבר התקדמות.
מסכים שהסגל חרא אבל עדיין גם עם הכלים שיש לו אני מצפה לראות שיפור ביכולת, אם דברים לא עובדים אני רוצה לראות אותו מתקן ומשנה אותם, בינתיים הוא נותן לי תחושה שהוא מאמן מקובע ושבלוני.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

אני חושב שהשורה התחתונה היא מה שחשוב ובזה אני עם דוראנט - יכול להיות שהמאמן גרוע, זה כנראה נכון, אבל זה לא משנה כי גם אם תחליפו אותו במאמן שלושים רמות מעל אנחנו עדיין נראה רע ולא נזכה באליפות או אפילו נסיים מעל מקום 4.

חסרים לנו בערך 4 שחקני הרכב ועוד ספסל שלם של מחליפים בשביל שנוכל להראות כמו קבוצה נורמלית.
הבניה של הסגל השנה שבורה לא פחות מהשנתיים האחרונות ואין שום סיכוי שבלי חיזוק לאמצע ולכנפיים שיהיה לנו מה למכור.
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כובע קש כתב: 29 יולי 2025, 18:02
KevinDurant כתב: 29 יולי 2025, 17:58

דבר ראשון שיפסיק להחזיק מגוני ולא יפתח איתו, אם זה יקרה מבחינתי זאת כבר התקדמות.
מסכים שהסגל חרא אבל עדיין גם עם הכלים שיש לו אני מצפה לראות שיפור ביכולת, אם דברים לא עובדים אני רוצה לראות אותו מתקן ומשנה אותם, בינתיים הוא נותן לי תחושה שהוא מאמן מקובע ושבלוני.
נו, הוא לא פתח עם גוני. שיפתח עם עלי מוחמד. ראיתי לאן עלי מוחמד הביא את מכבי חיפה שנה שעברה

הוא פותח עם גוני נאור כי זה ה6 היחיד שיש לו בסגל, זה מה שיש.

תביא את נטע לביא והוא יפתח עם גוני ואני אגיד לך לפטר אותו במקום.

למה הוא פותח עם סברינה? כי זה מה יש.

בהתחלה רועי אלימלך פתח, ברגע שהביאו מגן ימני העלו אותו עוד עם המזוודה מהשדה תעופה בהרכב.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

@KevinDurant

אני מסכים איתך לגבי פלורס חוץ מאשר גוני. שיפתח עם מוחמד ואזולאי/קאסה. כמה שמוחמד מסריח את הדשא,
עדיין הוא עדיף על גוני.
הוא גם יכול לפתוח עם חלאיילי במקום סברינה ועם גורה באגף השני (במידה והא החלים לגמרי).
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
נעול