דם ירוק!!! כתב: ↑16 יוני 2023, 16:11
שנה שלמה פימפמו את השם שלו בתקשורת..ופתאום הוא הולך דווקא לקבוצה שבכר מאמן...
ככל שהעונה התקדמה הוא קידם את עצמו, נתן עוד מספרים, הבקיע כמה שערים אדירים שהתפרסמו בכל אירופה (לדעתי אפילו שמו פה בפורום את אחד הגולים לפני כמה זמן).
אני בטוח שזה שם שהם מכירים מהסקאוטרים שלנו. אבל לכוכב יש את הכיס שאין לנו, ויש לה כמובן ליגת אלופות.
בשורה התחתונה - גם אם בכר היה פה, סביר להניח שקארסו לא היה פה.
Daniel123 כתב: ↑16 יוני 2023, 16:04
מה עם לדרמן? יכול להיות טוב בתור עיבוי לסגל למה לא עושים שום דבר בנידון?
יאללה שיזיזו ת'תחת.
אתה חושב שזה כזה פשוט?
הוא כבר פולני לכל דבר. משחק בנבחרת. יש לו חוזה עד 2025. ראקוב תרצה עליו באזורים של 2 מ' יורו.
הדבר היחיד שאתה יכול לשדרג אותו זה שכר. מקצועית הוא יהיה פה במעמד פחות מאשר היה בפולין - שחקן הרכב (באלופת הליגה).
אני לא יודע אם הוא שווה את הסכום הזה, הוא גם עם היסוריית פציעות, והוא גם קצת יותר 6 מאשר 8.
קשה לי לראות את זה קורה. אבל אני כן חושה שהוא יוכל לעזור.
Daniel123 כתב: ↑16 יוני 2023, 16:04
מה עם לדרמן? יכול להיות טוב בתור עיבוי לסגל למה לא עושים שום דבר בנידון?
יאללה שיזיזו ת'תחת.
אתה חושב שזה כזה פשוט?
הוא כבר פולני לכל דבר. משחק בנבחרת. יש לו חוזה עד 2025. ראקוב תרצה עליו באזורים של 2 מ' יורו.
הדבר היחיד שאתה יכול לשדרג אותו זה שכר. מקצועית הוא יהיה פה במעמד פחות מאשר היה בפולין - שחקן הרכב (באלופת הליגה).
אני לא יודע אם הוא שווה את הסכום הזה, הוא גם עם היסוריית פציעות, והוא גם קצת יותר 6 מאשר 8.
הוא לא שחקן הרכב שם.
מתוך 34 מחזורים
6 הוא נעדר בגלל פציעה.
4 ישב על הספסל ולא נכנס.
14 משחקים פתח בהרכב.
10 משחקים עלה מהספסל.
אבל יש לציין שמאז שחזר מהפציעה, הפך לשחקן הרכב כמעט קבוע.
לצורך הדוגמא, ב-14 המחזורים האחרונים של העונה הוא פתח ב-12.
דם ירוק!!! כתב: ↑16 יוני 2023, 16:11
שנה שלמה פימפמו את השם שלו בתקשורת..ופתאום הוא הולך דווקא לקבוצה שבכר מאמן...
עזוב אנשים פה לא מבינים כמה כוח היה לבכר. נוח למערכת שהוא עזב ואף אחד לא ישכנע אחרת. איכות מביאה הישגים ולזה הוא כל הזמן דחף כמו ששבר שיא העברות עם פיירו
אתה חושב שזה כזה פשוט?
הוא לא שחקן הרכב שם.
מתוך 34 מחזורים
6 הוא נעדר בגלל פציעה.
4 ישב על הספסל ולא נכנס.
14 משחקים פתח בהרכב.
10 משחקים עלה מהספסל.
בקיצור לא שחקן הרכב וגם הזימון שלו לנבחרת פולין זה לא יותר מזימון ראווה. להערכתי גם יעלה הרבה פחות מ-2 מיליו יורו, יכול להיות בתחרות עם עלי שאנחנו יודעים שיש לו עליות וירידות חדות, בכ"מ זה דיון חסר תכלית כי מסתמן שהוא לא מועמד קונקרטי.
מתוך 34 מחזורים
6 הוא נעדר בגלל פציעה.
4 ישב על הספסל ולא נכנס.
14 משחקים פתח בהרכב.
10 משחקים עלה מהספסל.
בקיצור לא שחקן הרכב וגם הזימון שלו לנבחרת פולין זה לא יותר מזימון ראווה. להערכתי גם יעלה הרבה פחות מ-2 מיליו יורו, יכול להיות בתחרות עם עלי שאנחנו יודעים שיש לו עליות וירידות חדות, בכ"מ זה דיון חסר תכלית כי מסתמן שהוא לא מועמד קונקרטי.
הוא יותר אחורי מאשר 50-50.
אני מסכים שזה לא נראה באופק.
מצד שני גם קנדיל לא. אז נמתין.
יש לי תחושה שהם ינסו לקדם את גוני חזק. בכר לא האמין בו.
קראסו לא היה מגיע לכאן, עם או בלי בכר. זה שהשם שלו פורסם פעם-פעמיים בתקשורת הצרפתית, לא אומר שהיה ממש ביכולת להביא אותו, בטח אחרי ינואר כשהוא התחיל לצבור התעניינות מקבוצות נוספות וגדולות מאיתנו.
לגבי לדרמן, ברור שבמועדון מכירים אותו וסביר להניח שאם חושבים שהוא מתאים, אז גם בדקו את האפשרות שיגיע לכאן.
מתוך 34 מחזורים
6 הוא נעדר בגלל פציעה.
4 ישב על הספסל ולא נכנס.
14 משחקים פתח בהרכב.
10 משחקים עלה מהספסל.
עד עכשיו כל מי שעולה קצת כסף לא היה מועמד קונקרטי.
כובע קש כתב: ↑16 יוני 2023, 16:42
אני גם חושב שגוני נאור הולך להיות שחקן משמעותי יותר העונה. לפי איך שזה נראה הוא יהיה הגיבוי ל6 הזר שיגיע
איזה כיף
בהנחה והזר יהיה בינגו, אז גוני או עלי במידת הצורך כאחורי זה מספק.
הבעיה היא במחליף לעמדת ה-8.
נניח ועלי מוחמד ישחק שם. נוכחנו לדעת שעלי פצוע לא מעט, ואין לנו באמת שחקן לעמדה שם. יש פה בור.
אני באמת מתקשה לראות את מי אפשר להביא לשם.
כובע קש כתב: ↑16 יוני 2023, 16:42
אני גם חושב שגוני נאור הולך להיות שחקן משמעותי יותר העונה. לפי איך שזה נראה הוא יהיה הגיבוי ל6 הזר שיגיע
איזה כיף
נניח ועלי מוחמד ישחק שם. נוכחנו לדעת שעלי פצוע לא מעט, ואין לנו באמת שחקן לעמדה שם. יש פה בור.
ג'אבר יהיה המחליף שלו ככה"נ
אבופאני שחקן שמניע כדור ומנהל משחק ומטווח את השער מרחוק.
ג'אבר שחקן שחושב רק קדימה ומדרבל ומוסר מהר קדימה ועושה תנועה מקו שני לרחבה.
שחקנים קצת שונים לדעתי.
גם גוני נאור שונה מאבופאני כי הוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלגרזן קצת וגם בזה הוא לא משהו.
אם זה היה תלוי בי הוא היה נחתך מזמן, בזבוז של דקות.
שחקנים קצת שונים לדעתי.
גם גוני נאור שונה מאבופאני כי הוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלגרזן קצת וגם בזה הוא לא משהו.
אין ספק שהם שחקנים שונים, גאבר מרגיש לי יותר 10 מאשר קשר מרכז שדה. הוא קצת אוויר מבחינת נוכחות, כמו אשכנזי. זה עדיין מה שיהיה לדעתי
זר (מחליף גוני) עלי (מחליף ג'אבר)
שחקנים קצת שונים לדעתי.
אליאור כתב: ↑16 יוני 2023, 18:10
איפה הרכש?
בעוד כמה שבועות סיבוב מוקדמות ראשון ובינתיים לא הגיע אף שחקן להרכב הראשון ולפחות שלושה עזבו.
לא יהיה רכש יענקל'ה סגר את הברז ורוצה לעלות עם הנוער
לא עודכנתי שהוא העלה את קבוצת הנוער יחד עם דגו לבוגרים. אם הייתי מעודכן בזה קודם זה היה חוסך פה הרבה מרמור וציפיות שווא, אם כי אפוק דיבר קודם על קליימן ואני עדיין מקווה שהוא יגיע במקום גרייס.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 16 יוני 2023, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
כיאל חתם בבאר שבע, מאכזב הוא היה יכול לסגור לנו את הפינה. אני מקווה לפחות שאלברמן יביא דקות משחק לצעירים אם הוא מוותר ככה על כל הישראלים הבכירים בשוק. בקלות אפשר להגיע ל7-8 שחקני בית בסגל בעונה הבאה
מי אתם אנשים שרוצים את כיאל וריקן ואחרי זה בוכים שמביאים את רפאלוב??
אנשים פה רוצים לבנות סגל של 60 שחקנים רק כדי שלא ילכו לבש או לגרמנים ולא לראות מה הצרכים שלנו