אנחנו מחפשים חלוץ לא?
סבע גם חלוץ וגם פליימייקר
מנהל: Shocking4U
יוצאים למחנה אימונים בהולנד ב5 ביולי. מאמין שעד אז הרוב יסגר. גם שחקנים כמו סטריין ודין דוד שנה שעברה חתמו יום לפני המחנה וטסו למחנה וגם בן שהר טס למחנה כשעוד לא היה חתוםApoc כתב: 13 יוני 2022, 18:35 אמרו שרוצים להשלים את תמונת הזרים ומרבית הרכש עד 19.6.
כנראה רק סונדגרן יחתום עד אז. אולי גם ג'וש למרות שאני בספק.
תחליף לחזיזה כשלא טוב או לאצילי בימין שרוצים לתת לו לנוח. יכול לשחק 10 במקום שרי שלא יכול לסחוב עונה שלמה. יכול להיות מתאים בשיטת של 2 חלוצים במיוחד באירופה שצריך חלוץ מהיר וקיצר. הוא וניקי יכולים לסגור לנו תפינה בהתקפה.
העיקוב זה בגלל הקונפליקט בין בכר להנהלה שדיברו עליו פה, ההנהלה רוצה את נחמני ובכר רוצה את רוקאביצה.KevinDurant כתב: 13 יוני 2022, 19:19מסכים שהוא פחות אמין בחלון הנוכחי, אבל בכל זאת אני לא מבין את ההיגיון.
שחקן כמו רוקאביצה (בטח בגילו ובמצבו הפיזי) צריך להיות הראשון שמגיע למחנה אימונים ב19.6, ממש אין זמן "לחכות" לו עוד שבועיים "ולהחזיר" לו על שנה שעברה
אם כבר לא אנחנו אז ילך לב"שsilvas כתב: 13 יוני 2022, 19:41 אם סבע יחזור לארץ, אין לי ספק שזה יהיה למכבי ת"א שתהיה מוכנה לשלם הרבה יותר מאיתנו כדי להנחית אותו.
איפה היה חוץ מבש?Shocking4U כתב: 13 יוני 2022, 20:03 סבע אחרי שני אימונים אצל איביץ מבקש לחתום אבטלה
הוא לא מועמד רציני לאף קבוצה מובילה. זה שחקן שסדרתית נכשל בכל קבוצה גדולה שהוא שיחק בה
התחיל את הקריירה שלו בבוגרים בצהבת והיה בב״ש פעמיים.חזיזוש כתב: 13 יוני 2022, 20:12איפה היה חוץ מבש?Shocking4U כתב: 13 יוני 2022, 20:03 סבע אחרי שני אימונים אצל איביץ מבקש לחתום אבטלה
הוא לא מועמד רציני לאף קבוצה מובילה. זה שחקן שסדרתית נכשל בכל קבוצה גדולה שהוא שיחק בה
כשל גם במכבי תא וגם בב"ש.silvas כתב: 13 יוני 2022, 19:41 אם סבע יחזור לארץ, אין לי ספק שזה יהיה למכבי ת"א שתהיה מוכנה לשלם הרבה יותר מאיתנו כדי להנחית אותו.
מאוד מסכים לגבי מה שכתבת אבל גם ליידנר לא הוכיח שהוא טוב יותר עם הטעות שלו, הפתרון זה רק מגן זרShocking4U כתב: 13 יוני 2022, 23:05 עכשיו כשהנבחרת מקבל גול בגלל טעות מביכה של סאן
אפשר לדבר על כמה שזה הזייה מוחלטת שחצי שנה סאן סופסל על ידי קשר אחורי אבל לא מביאים מגן שמאלי בכיר לעמדה הזאת?
חד משמעית. ועוד על איזה בלמים מדברים פה, ננד סבטקוביץ שנתן עונה אחת טובה באשדוד ועונה שנייה חלשה זה בלם שישדרג אותנו? כל השנה רודריגס עם רגל ימין מועדף על סאן מנחם ומגיעים לחלון ובמקום שיכוונו למגן שמאלי זר הם מדברים על קני סייף שיותר חלש הגנתית מסאן.
ליידנר הרבה יותר טוב התקפית מסאן אז לפחות הטריידאוף שווה איתו. חוץ מזה שהוא רק בן 20 אז יש לו הרבה לאן להתקדם. סאן זה מוצר מוגמר.Hulk כתב: 13 יוני 2022, 23:09מאוד מסכים לגבי מה שכתבת אבל גם ליידנר לא הוכיח שהוא טוב יותר עם הטעות שלו, הפתרון זה רק מגן זרShocking4U כתב: 13 יוני 2022, 23:05 עכשיו כשהנבחרת מקבל גול בגלל טעות מביכה של סאן
אפשר לדבר על כמה שזה הזייה מוחלטת שחצי שנה סאן סופסל על ידי קשר אחורי אבל לא מביאים מגן שמאלי בכיר לעמדה הזאת?