כובע קש כתב: ↑25 יולי 2024, 09:56
אם כבר קיצוני עם דריבל ובלי תכלס הייתי משאיר את שיבלי ולא מביא את לאיוס. ואני אחד שמאוד החזיק מלאיוס בעבר
מועדון כמו מכבי חיפה לא יכול להרשות לעצמו לבנות על שיבלי בשלב הזה של הקריירה שלו.
כשחקן סגל? למה לא?
הוא ולאיוס מביאים פחות או יותר את אותו הדבר ולאיוס כבר שנתיים שחקן הרכב בליגה ולא הראה שום התקדמות.
לאיוס יותר בשל ויותר טוב משיבלי לדעתי.
כשחקן סגל אני לא בטוח שאני בעד זה או זה. יש לנו בצד שמאל את חג'ג' שהוא טוב משניהם. אנחנו לא צריכים מישהו פחות טוב כדי לעבות את הסגל. אנחנו צריכים מישהו יותר טוב כדי להוסיף איכות ובנוסף לעבות את הסגל.
החתמנו את סירוטה.
בגלל שאמא שלו יהודיה או חתכו לו אתה לא סופר אותו?
אני מבין את התסכול של רובכם, אין שמות שעולים בתקשורת וזה מרגיש כאילו לא עושים כלום.
אבל תחכו בסבלנות, יש עוד זמן להנחית שחקנים.
ההתנהלות מסוג "יש עוד זמן" היא הדבר הכי מכעיס שיש.
ראינו במובהק איזה הבדל אדיר יש כשהסגל מוכן מוקדם יחסית, עובר מחנה אימון יחד - לעומת מצב שבו מנחיתים שחקנים כשהעונה כבר התחילה.
המצב השני הוא מתכון נהדר לפגוע בהשתלבות של שחקנים, אפילו כאלה שלכאורה יכולים להיות ממש טובים.
זה שיש זמן בחלון ההעברות לא אומר שצריך ורצוי לנצל את הזמן הזה.
זה לא הגיוני שהקבוצה תצטרך לאלתר מערך במשחקים רשמיים סופר חשובים באירופה בגלל העדר רכש.
לא אמרתי שצריך למרוח את הזמן.
מצד שני אין ידיעות וזה אומר שעובדים בשקט וזה הכי טוב.
מוכן לספוג את זה שיקח זמן התקאלמות אם באמת ינחתו פה זרים ברמה כמו סק וקורנו.
זה שאין ידיעות מראה לי שלא עובדים, לא שעובדים בשקט.
בשורה התחתונה חוץ מדילן וסק שהם מקרה שונה (קצרים בזמן, אלופות וכו), מי פה הוחתם בלי שהיו שמועות עליו במשך תקופה?
מועדון כמו מכבי חיפה לא יכול להרשות לעצמו לבנות על שיבלי בשלב הזה של הקריירה שלו.
כשחקן סגל? למה לא?
הוא ולאיוס מביאים פחות או יותר את אותו הדבר ולאיוס כבר שנתיים שחקן הרכב בליגה ולא הראה שום התקדמות.
לאיוס יותר בשל ויותר טוב משיבלי לדעתי.
כשחקן סגל אני לא בטוח שאני בעד זה או זה. יש לנו בצד שמאל את חג'ג' שהוא טוב משניהם. אנחנו לא צריכים מישהו פחות טוב כדי לעבות את הסגל. אנחנו צריכים מישהו יותר טוב כדי להוסיף איכות ובנוסף לעבות את הסגל.
בשל אולי, מבחינת יכולת אני ממש לא בטוח ששיבלי נופל ממנו בהרבה.
מסכים איתך שצריך לשאוף לשחקן טוב משניהם, אבל אם כבר מדברים על לאיוס אז אני חושב שעדיף להישאר כבר עם שיבלי.
ההתנהלות מסוג "יש עוד זמן" היא הדבר הכי מכעיס שיש.
ראינו במובהק איזה הבדל אדיר יש כשהסגל מוכן מוקדם יחסית, עובר מחנה אימון יחד - לעומת מצב שבו מנחיתים שחקנים כשהעונה כבר התחילה.
המצב השני הוא מתכון נהדר לפגוע בהשתלבות של שחקנים, אפילו כאלה שלכאורה יכולים להיות ממש טובים.
זה שיש זמן בחלון ההעברות לא אומר שצריך ורצוי לנצל את הזמן הזה.
זה לא הגיוני שהקבוצה תצטרך לאלתר מערך במשחקים רשמיים סופר חשובים באירופה בגלל העדר רכש.
לא אמרתי שצריך למרוח את הזמן.
מצד שני אין ידיעות וזה אומר שעובדים בשקט וזה הכי טוב.
מוכן לספוג את זה שיקח זמן התקאלמות אם באמת ינחתו פה זרים ברמה כמו סק וקורנו.
זה שאין ידיעות מראה לי שלא עובדים, לא שעובדים בשקט.
בשורה התחתונה חוץ מדילן וסק שהם מקרה שונה (קצרים בזמן, אלופות וכו), מי פה הוחתם בלי שהיו שמועות עליו במשך תקופה?
לאיוס לא ברמה של מילסון, הוא עוד יכול להתפתח אבל לא חושב שיהיה כזה טוב.
אני לא מחזיק ממנו.
וואלה כרגע, הם קצת נחלשו נראה מה יביאו בהמשך בכוונה אומר קצת כי הם הביאו את יחזקאל שישדרג אותם מאוד בצד ימין.
צריך זר אחד שובר שיוויון שישימו איזה 3 מיליון יורו עם משכורת של מיליון וחצי אין ברירה.
השנה יהיה מאוד קשה להביא זרים, בכדי להביא לפחות קליבר אחד צריך לשבור את תקרת הזכוכית ולגרום לו להגיע לפה בגלל הכסף.
אני מצטער אבל לא רוצה להגיע לסיטואציה שאני תלוי אם הצליחו להביא זר טוב או לא( עיין ערך שואו) אני רוצה ישראלי לפניי שמגיע זר. בסוף זר זה דינמי ויכול לעוף מפה ברגע שנפתחת ( אם וכאשר מלחמה).
יש מקום לעוד 2 זרים לפחות.
שינחיתו 2 כנפיים ברמה גבוהה ולא צריך שום אצילי, שיבוא לפה בקיץ הבא אחרי שיכשל שוב בקפריסין וישלם פחות מיסים - זו גם תהיה עסקה פחות מורכבת ויקרה.
בכל מקרה יש מקום לזרים אז מקווה שהם לא מחכים לתשובות מאצילי ועובדים ברקע על כיוונים אחרים.
רונן קצב סוכנו של אצילי: ״עומר אצילי הגיע להבנות על סיום החוזה באל עין, עומר ישוחרר ללא דרישת תמורה על כרטיס השחקן שלו ויפוצה בסכום משמעותי לשביעות רצונו. הסכם הסיום ייחתם ב-24 השעות הקרובות ולאחר מכן נבחן את האופציות העומדות לרשותנו. עד היום קיבלנו פניות מקבוצות בחו”ל, טרם פנו אלינו בהצעות מישראל”.