מי שלא מבין בכדורגל.
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ברק בכר - נושא רשמי
כשפלורס היה פה היו כאלה שסיפרו לי שהוא מוציא את המקסימום מהסגל, בכר מוכיח שהסגל אמנם מוגבל אבל אפשר לראות כדורגל גם עם הכלים שיש
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 104 פעמים
- קיבל תודה: 53 פעמים
שאפו ענק על כל התקופה האחרונה
התגעגענו
יש שבוע קשה עכשיו רק שימשיך עם החדות
התגעגענו
יש שבוע קשה עכשיו רק שימשיך עם החדות
אתה צודק, הקבוצה עומדת יותר טוב ונראת יותר מאומנת.כובע קש כתב: 10 ינואר 2026, 22:03 כשפלורס היה פה היו כאלה שסיפרו לי שהוא מוציא את המקסימום מהסגל, בכר מוכיח שהסגל אמנם מוגבל אבל אפשר לראות כדורגל גם עם הכלים שיש
אבל, שים לב שההתקפה אותה התקפה. אין איכות.
אלה השחקנים.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 18 פעמים
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 17 פעמים
פלסטר, הטיפול האמיתי הוא רק מכירת הקבוצה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
נראה שהזמן בבית עשה לו טוב, קיבלנו גרסה משודרגת שלו שיודע לשחק פחות מופקר הגנתית ולשלב צעירים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 177 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים
הפתיע אותי מאוד. אולי זה השילוב עם גיא צרפתי, אולי זה הכאפה המטורפת שהוא קיבל בקדנציה הקודמת לאורך כל העונה עם ההשפלה בדרבי והפיטורים.
רואים קבוצה מאומנת, שמשחקת כדורגל, שהרבה פחות מופקרת ועושה דברים יפים עם הכלים המוגבלים שלה.
רואים קבוצה מאומנת, שמשחקת כדורגל, שהרבה פחות מופקרת ועושה דברים יפים עם הכלים המוגבלים שלה.
שילוב הצעירים די נכפה עליו.Hulk כתב: 11 ינואר 2026, 09:05 נראה שהזמן בבית עשה לו טוב, קיבלנו גרסה משודרגת שלו שיודע לשחק פחות מופקר הגנתית ולשלב צעירים
צריך לראות אם זו מגמה שתימשך גם כשיהיו לו כלים טובים יותר
הדבר הכי משמעותי בהבדלים בין שנה שעברה לשנה הנוכחית הוא בהבנה של ברק מה הכלים שיש לו.
בשנה שעברה ברק התנהל כאילו שרי, אבו פאני, נטע, אצילי, פיירו, רוקאביצה, קורנו, סונדגרן, ג'וש עדין כאן.
הוא שיחק במערכים, בציוותים, ועם תוכניות משחק שמבוססות על דברים שעבדו כשהשחקנים שהזכרתי מקודם היו בקבוצה. בפועל, הסגל היה שונה. וזה מחייב בניית תוכנית שונה. וזה לא קרה. ואם נפשט את זה, בשנה שעברה ברק ניסה להלביש חליפה יוקרתית על ילד קטן. זה פשוט לא נראה טוב.
העונה ברק הגיע, ולמד. הבין מה יש לו ביד. הבין את הסגל. היתרונות. החסרונות. ולפי זה מנסה לשחק עם הכלים שיש, ולא תמיד זה מכבי חיפה היפה, אבל זה לגמרי מכבי חיפה הנכונה.
וזה לא פשוט בכלל לעשות את זה. וזו גדולה של מאמן.
בשנה שעברה ברק התנהל כאילו שרי, אבו פאני, נטע, אצילי, פיירו, רוקאביצה, קורנו, סונדגרן, ג'וש עדין כאן.
הוא שיחק במערכים, בציוותים, ועם תוכניות משחק שמבוססות על דברים שעבדו כשהשחקנים שהזכרתי מקודם היו בקבוצה. בפועל, הסגל היה שונה. וזה מחייב בניית תוכנית שונה. וזה לא קרה. ואם נפשט את זה, בשנה שעברה ברק ניסה להלביש חליפה יוקרתית על ילד קטן. זה פשוט לא נראה טוב.
העונה ברק הגיע, ולמד. הבין מה יש לו ביד. הבין את הסגל. היתרונות. החסרונות. ולפי זה מנסה לשחק עם הכלים שיש, ולא תמיד זה מכבי חיפה היפה, אבל זה לגמרי מכבי חיפה הנכונה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 51 פעמים
- קיבל תודה: 101 פעמים
לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
בכר זה ניסיון של העסקנים להתלות במשהו מהעבר. לסחוט עוד את הלימון. אינני רואה שום אופק מיוחד.
בכר זה ניסיון של העסקנים להתלות במשהו מהעבר. לסחוט עוד את הלימון. אינני רואה שום אופק מיוחד.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
מה הקשר שבעונה שעברה היינו יותר גבוה? מאז שהוא הגיע הוא מקום שלישי בליגה עם אותם נק' כמו ב''ש.lemmacantor כתב: 12 ינואר 2026, 20:48 לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מזכיר לי סיפורי האולה גונאר סולשיאר לקח יותר נקודות מקלופ באיקס משחקים ראשונים.
אתה מבין שאתה רק מחזק את דברי על פינישד ופינישד?
- KevinDurant
- חבר בבורד
מה הקשר לפינישד? אתה הבאת טיעון לא נכון, הוכחתי לך שהוא לא נכון ואז אתה תוקף אותי על הטיעון?lemmacantor כתב: 12 ינואר 2026, 21:00 מזכיר לי סיפורי האולה גונאר סולשיאר לקח יותר נקודות מקלופ באיקס משחקים ראשונים.
רואים קבוצה הרבה יותר מסודרת, מאומנת ואני לא ציפיתי לזה.
זה שבכר עושה עבודה טובה עד כה לא סותר את זה שהניהול פה מזעזע וצריך להחליף בעלות.
מה הקשר לעונה שעברה שבה היה לנו סגל יותר טוב בהתקפה לעומת העונה?lemmacantor כתב: 12 ינואר 2026, 20:48 לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
בכר עשה שיפור עצום בצורת המשחק שלנו עם הסגל הנכה הזה, אנחנו מגיעים למצבים
ולא כובשים רק בנייחים, איך אפשר להגיד שזה אותו דבר כמו אצל פלורס??
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 23 פעמים
- קיבל תודה: 19 פעמים
מעניין, זו דעתך האישית בלבד או שזה מתבסס על דברים שאתה שומע מתוך המועדון?רק מכבי כתב: 12 ינואר 2026, 15:21 הדבר הכי משמעותי בהבדלים בין שנה שעברה לשנה הנוכחית הוא בהבנה של ברק מה הכלים שיש לו.
אני תוהה למה בעונה קודמת הוא לא הבין איזה כלים יש לו, בזמן שכל אחד שקצת מבין בכדורגל וראה את המשחקים שלנו ידע לציין את כל המגרעות של הסגל.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אה, אז המדד הוא מאמן שניצלים שהביא ורק בשביל לצחוק על הקטע? אתה רוצה שאני אשווה עם סטנדרט של חדרה? יש לי סטנדרט גבוה. שורה תחתונה לא רואה הישגים. ושורה תחתונה נכשלנו בשנתיים האלה.hezildo כתב: 12 ינואר 2026, 23:15מה הקשר לעונה שעברה שבה היה לנו סגל יותר טוב בהתקפה לעומת העונה?lemmacantor כתב: 12 ינואר 2026, 20:48 לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
יש לך סגל ברמה של חדרה, לאיזה הישגים אתה מצפה?lemmacantor כתב: 13 ינואר 2026, 00:10אה, אז המדד הוא מאמן שניצלים שהביא ורק בשביל לצחוק על הקטע? אתה רוצה שאני אשווה עם סטנדרט של חדרה? יש לי סטנדרט גבוה. שורה תחתונה לא רואה הישגים. ושורה תחתונה נכשלנו בשנתיים האלה.hezildo כתב: 12 ינואר 2026, 23:15מה הקשר לעונה שעברה שבה היה לנו סגל יותר טוב בהתקפה לעומת העונה?lemmacantor כתב: 12 ינואר 2026, 20:48 לא מבין על מה התלהבות ואיזה משחק מיוחד ניצחנו אצלו? להזכירכם בעונה רעה אשתקד היינו יותר גבוה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני מצפה רק לבעלים חדשים. בטח לא להיאחזות בעבר.
בעלים חדשים לא קשור לבכר והשיפור שהוא הביא לקבוצה.
אל תסטה מהנושא, תתמקד בבכר ותן לו קרדיט על
העבודה שהוא עושה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני לא רואה הצלחה. זוכר המון איבודי נקודות ברגע אחרון.
אז היו כמה משחקים שעשינו במכנסיים.
זה מספיק בשביל לקבוע עכשיו שבכר נכשל?
שכחת באיזה מצב היינו כשבכר הגיע ואיזה סגל חלש
יש כאן בהתקפה?
לאיזה הצלחה אתה מצפה בדיוק???
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה