דיון תקשורת
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: דיון תקשורת
עכשיו בחמש באוויר
צנציפר ורז זהבי
״הפחתת נקודות זה הכי ספורטיבי שיש וזה גם מה שיהיה״
צנציפר ורז זהבי
-
- אלוף המדינה
ופשכצקי שכל היום מציק לכולם במשרדי ההתאחדות טוען שהם בוחנים הפחתה של יותר מ3 נקודות שזה מה שבהתחלה הם סיכמו עליו יום אחרי המשחקShocking4U כתב: ↑04 מאי 2023, 15:03 עכשיו בחמש באוויר
צנציפר ורז זהבי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איפה זה נאמר החרפה הזאת?Jerry כתב: ↑04 מאי 2023, 18:41ופשכצקי שכל היום מציק לכולם במשרדי ההתאחדות טוען שהם בוחנים הפחתה של יותר מ3 נקודות שזה מה שבהתחלה הם סיכמו עליו יום אחרי המשחקShocking4U כתב: ↑04 מאי 2023, 15:03 עכשיו בחמש באוויר
צנציפר ורז זהבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
שימשיכו לעלות ציוצים בטוויטר ולתדרך כתבים ולשלוח פושים לטלפון כל שעה והאנשים במכבי חיפה יעשו את העבודה מאחורי הקלעים.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
- hezildo
- מכונת תארים
הם בטח גם חשבו שהקיזוז היה ספורטיבי.Shocking4U כתב: ↑04 מאי 2023, 15:03 עכשיו בחמש באוויר
צנציפר ורז זהבי
כרותי אונה פאתטיים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- DelPiero
- הענק הירוק
עומרי אפק - מה הקטע שלו ? אתמול הוא התשגע בשידור מאיזה שני חוצים שהוא החליט שהגיעו לתל אביב ונבח ונבח שתל אביב קופחה
כל משחק אותו דבר, למה הוא שונא אותנו ככה? זכור לי משהו שלפני שהוא בא לשחק אצלנו אמרו שאוהד שלנו בכלל, אבל אולי הזיכרון זה כבר לא זה...
כל משחק אותו דבר, למה הוא שונא אותנו ככה? זכור לי משהו שלפני שהוא בא לשחק אצלנו אמרו שאוהד שלנו בכלל, אבל אולי הזיכרון זה כבר לא זה...
-
- שחקן החודש
הם גם ישר דאגו להגיד שהשער השלישי זה מליון אחוז עצמי וחייב להירשם כשער עצמי.
אם אני לא טועה שפיגלר אפילו אמר משהו בסגנון של "לא מעניין אותי מה יחליטו זה חייב להירשם כשער עצמי".
גם בעבירה של קורנו לקראת סוף המשחק הם צרחו שזה פנדל.
אם אני לא טועה שפיגלר אפילו אמר משהו בסגנון של "לא מעניין אותי מה יחליטו זה חייב להירשם כשער עצמי".
גם בעבירה של קורנו לקראת סוף המשחק הם צרחו שזה פנדל.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אני חושב שהוא באמת אוהד שלנו ומנסה בכוח לעשות 180 מעלות כדי לשדר אובייקטיביות
כי גם בן אדם ששונא אותנו לא היה מדבר ככה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא כבר ממזמן לא אוהד שלנו. הוא גם לא שונא אותנו ספיציפית הוא סתם בן אדם אנטי ממורמר
- DelPiero
- הענק הירוק
מה יש לו להיות ממורמר ? יש,לו את האחת העבודות הכי שוות שיש ולמרות שהוא לא טוב בה, נותנים לו להמשיךShocking4U כתב: ↑09 מאי 2023, 16:24 הוא כבר ממזמן לא אוהד שלנו. הוא גם לא שונא אותנו ספיציפית הוא סתם בן אדם אנטי ממורמר
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
משה פרימו? קופמן? שלמה שרף? להמשיל?DelPiero כתב: ↑09 מאי 2023, 16:46מה יש לו להיות ממורמר ? יש,לו את האחת העבודות הכי שוות שיש ולמרות שהוא לא טוב בה, נותנים לו להמשיךShocking4U כתב: ↑09 מאי 2023, 16:24 הוא כבר ממזמן לא אוהד שלנו. הוא גם לא שונא אותנו ספיציפית הוא סתם בן אדם אנטי ממורמר
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קפטן ירוק
התחיל המסע המתוזמר נגד כמות הזרים/מתאזרחים במכבי חיפה.
החל מסקירת הסגל וכלה בהמצאת הרכבים בהם 9 זרים/מתאזרחים בהרכב...
הצביעות לא רק התאבדה, היא גם מתה מבושה.
במ.ס. ת"א כדורסל לא רק המציאו את השיטה ושיכללו אותה החל מימי אלישע בן אברהם (המתגייר הידוע אולסי פרי למי שלא זוכר), עוד לפני כן דרך תקנות וחוקים שמנעו מיהודי כשר כמו בארי לייבוביץ לשחק (לעומת נער המכביה טל ברודי) ועד ימי ג'ון די..
כמובן שגם במועדון הכדורגל של מ.ס ת"א היו כבר 9 זרים/מתאזרחים אבל הכתב המהולל מסייג שחלקם עזבו מהר כי לא היו טובים. אין ספק שזה טיעון מזכה.
תגדילו את מספר הזרים ובא לציונה גואל.
החל מסקירת הסגל וכלה בהמצאת הרכבים בהם 9 זרים/מתאזרחים בהרכב...
הצביעות לא רק התאבדה, היא גם מתה מבושה.
במ.ס. ת"א כדורסל לא רק המציאו את השיטה ושיכללו אותה החל מימי אלישע בן אברהם (המתגייר הידוע אולסי פרי למי שלא זוכר), עוד לפני כן דרך תקנות וחוקים שמנעו מיהודי כשר כמו בארי לייבוביץ לשחק (לעומת נער המכביה טל ברודי) ועד ימי ג'ון די..
כמובן שגם במועדון הכדורגל של מ.ס ת"א היו כבר 9 זרים/מתאזרחים אבל הכתב המהולל מסייג שחלקם עזבו מהר כי לא היו טובים. אין ספק שזה טיעון מזכה.
תגדילו את מספר הזרים ובא לציונה גואל.
- Smile
- מנהל הבורד
שימשיך לשרוף להם
מוזמנים לשנות את חוק השבות
מוזמנים לשנות את חוק השבות
-
- סמל ירוק
לא יודע איפה היינו היום בלי מתאזרחים, יהודים ושחקנים זרים. המגבלות הרגו אותנו ממילא, גם בכדורגל וגם בכדורסל אגב זה מקשה מאוד.
מחרטטים כל היום על שילוב השחקן הישראלי. אז נשלב את חלאיילי העונה ועוד שנה או שנתיים הוא ייצא לחו"ל, כמו כל שחקן צעיר בליגה שנותן עונה סבירה ומעלה. ואז מה נעשה? זה גלגל שאין לו סוף. טוב שיש את הפירצה בדמות המתאזרחים.
מחרטטים כל היום על שילוב השחקן הישראלי. אז נשלב את חלאיילי העונה ועוד שנה או שנתיים הוא ייצא לחו"ל, כמו כל שחקן צעיר בליגה שנותן עונה סבירה ומעלה. ואז מה נעשה? זה גלגל שאין לו סוף. טוב שיש את הפירצה בדמות המתאזרחים.
-
- מכונת תארים
המגבלה הורגת את כולם וזה לא שאנחנו עושים משהו שאחרים לא עושים. גם מכבי ת״א החזיקה שלושה מתאזרחים באותה הקבוצה (טננבאום, שוינפלד ובלקמן). ב״ש מחזיקים את בריירו וויטור, אשדוד את קופרמן, בית״ר את מורוזוב, הפועל ת״א את בונה ואפילו נבחנו בקיץ שני האחים היהודים-הולנדים מולדר בב״ש ובית״ר.אליאור כתב: ↑19 אוגוסט 2023, 16:30 לא יודע איפה היינו היום בלי מתאזרחים, יהודים ושחקנים זרים. המגבלות הרגו אותנו ממילא, גם בכדורגל וגם בכדורסל אגב זה מקשה מאוד.
העיסוק בנו הוא אך ורק שיח בתוך אינטרסים.
אין בו גרם של צדק.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- מכונת תארים
א. זה מביך מאד, אבל טוב שאנשי תקשורת מציבים מראה לאנשי התקשורת שלנו.רק מכבי כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 18:49 בשווייץ לא נרגעים מהמופע של רדיו חיפה אמש
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1161527/
ב. לא נציין שמות, אבל קבוצות אחרות שמתלוננות שהן לא מקבלות ״כתבים עם זיקה״ ונוהות על זה שהתקשורת בעד חיפה, אין להן מושג והכתבה הזו היא עוד הוכחה לכך שאצלנו ההתמודדות התקשורתית היא הקשה בארץ.
ג. אני מאחל לדגו להצליח ולו רק כדי להשתיק את הביקורות הלא מקצועיות כלפיו ואת היחס המזלזל. יש לו גם מגרעות, אבל לגמרי עושים לו עוול כשמפילים עליו כל דבר שלא הולך מושלם.
-
- תוקע יתד בהרכב
אני בטוח שהוא התכוון לאהרונוביץ לזה ש"יכול להיות אבא שלו"רק מכבי כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 18:49 בשווייץ לא נרגעים מהמופע של רדיו חיפה אמש
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1161527/
אבל אני חושב שהוא ממש הגזים בתיאור
-
- מחוזר באירופה
הם שוויצרים.
כל ישראלי שמדבר זה נשמע להם עצבני
כל ישראלי שמדבר זה נשמע להם עצבני
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השאלה היחידה שצריכה להישאל זה למה המועדון לא שם לזה סוף. זה אשמת הדובר והמועדון שהדבר הזה ממשיך לקרות.
- DelPiero
- הענק הירוק
אהרונוביץ ובן דור זה אנשים שלא היו מקבלים במה בשום מקום שמכבד את עצמו. בארץ התקשורת ספורט (ואולי גם הרגילה - אני לא עוקב) היא ברמה שהיה עדיף כבר לתת ל- AI להחליף אותם. ואני שיא הרציני.
אבל למה אנחנו מצפים ממדינה שבה שלמה שרף שמדבר בגזענות ודברי הסטה כבר 50 שנה או לא יודע כמה הוא הדוגמא לפרשן ספורט..
אבל למה אנחנו מצפים ממדינה שבה שלמה שרף שמדבר בגזענות ודברי הסטה כבר 50 שנה או לא יודע כמה הוא הדוגמא לפרשן ספורט..
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בן דור עילג אבל הוא לא שונה בהרבה מכתבי ספורט גרועים אחרים במדינות בחו״ל. גם שם יש תקשורת פח בדיוק כמו שלנו.DelPiero כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 08:24 אהרונוביץ ובן דור זה אנשים שלא היו מקבלים במה בשום מקום שמכבד את עצמו. בארץ התקשורת ספורט (ואולי גם הרגילה - אני לא עוקב) היא ברמה שהיה עדיף כבר לתת ל- AI להחליף אותם. ואני שיא הרציני.
אהרונוביץ זה תופעה שלא קיימת גם בחו״ל. לא מכיר תקדים שבא אדם וגוער במאמן במסיבות עיתונאים, מחלק הוראות טקטיות, מנבל את הפה ודורש מהמאמן להסביר לו את ההחלטות המקצועיות שלו. זה באמת רמה אחרת של הזיה
- Apoc
- יו״ר הבורד
מדויקShocking4U כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 11:20בן דור עילג אבל הוא לא שונה בהרבה מכתבי ספורט גרועים אחרים במדינות בחו״ל. גם שם יש תקשורת פח בדיוק כמו שלנו.DelPiero כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 08:24 אהרונוביץ ובן דור זה אנשים שלא היו מקבלים במה בשום מקום שמכבד את עצמו. בארץ התקשורת ספורט (ואולי גם הרגילה - אני לא עוקב) היא ברמה שהיה עדיף כבר לתת ל- AI להחליף אותם. ואני שיא הרציני.
אהרונוביץ זה תופעה שלא קיימת גם בחו״ל. לא מכיר תקדים שבא אדם וגוער במאמן במסיבות עיתונאים, מחלק הוראות טקטיות, מנבל את הפה ודורש מהמאמן להסביר לו את ההחלטות המקצועיות שלו. זה באמת רמה אחרת של הזיה
אהרונוביץ' זה מחלת נפש קשה שלא ברור איך מכניסים את זה לכותלי המועדון
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
כי אתה תחטוף שיט שואו ממנו בלי הפסקה ברדיו, המועדון מעדיף לתת לו להגיע למסיבות עיתונאים.Shocking4U כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 05:44השאלה היחידה שצריכה להישאל זה למה המועדון לא שם לזה סוף. זה אשמת הדובר והמועדון שהדבר הזה ממשיך לקרות.
עניין פשוט של להיות חכם ולא צודק..
- Apoc
- יו״ר הבורד
באמת חושבים שאם הוא יקלל את המועדון בלי הפסקה ברדיו חיפה (משהו שהוא עושה בכל מקרה מדי פעם) זה יותר נזק מלתת לו לשבת במסיבות עיתונאים ולעשות פדיחות לקבוצה, לליגה, למדינה ולעם היהודי כולו?Hulk כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 11:25כי אתה תחטוף שיט שואו ממנו בלי הפסקה ברדיו, המועדון מעדיף לתת לו להגיע למסיבות עיתונאים.Shocking4U כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 05:44השאלה היחידה שצריכה להישאל זה למה המועדון לא שם לזה סוף. זה אשמת הדובר והמועדון שהדבר הזה ממשיך לקרות.
עניין פשוט של להיות חכם ולא צודק..
מי מחזיק מהדעה של האהבל הזה בדיוק שזה יעשה נזק? תראה לי אחד.
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- הענק הירוק
אישתו של נישליס עבדה או עובדת במועדון לא ? אני מניח שיש לעובדה הזאת השפעה על הרבה דברים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
מביך מאודShocking4U כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 20:17 https://x.com/yotamwo/status/1696148118075527436?s=46
רק דיברנו על אהרונוביץ היצור
- Judokan
- סמל ירוק
הדבר המצחיק אצל אהרונוביץ' זה שזה לא המעבר לאנגלית שהפך אותו לעילג.
תתרגמו לעברית את מה שהוא ניסה לשאול וזה מילה במילה איך שהוא מתנסח. רק בברנזה החיפאית דבר כזה יכול להמשיך לקבל במה כאיש תקשורת
תתרגמו לעברית את מה שהוא ניסה לשאול וזה מילה במילה איך שהוא מתנסח. רק בברנזה החיפאית דבר כזה יכול להמשיך לקבל במה כאיש תקשורת