ליגת 1:0, מח' 8: בין טורינו לחדרה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ליגת 1:0, מח' 8: בין טורינו לחדרה
דווקא קש בחוץ אני חושב שננצח כי נבוא דרוכים למשחק, כל המשחקים שבאנו אליהם מרוכזים וסומנו כמוקשים ניצחנו צהבת,בש, נתניה(שחשבנו שהם קבוצת פלייאוף עליון לפחות).
הבעיה היא במשחקים שבאים בגישה של כמה ייגמר,ביתר למשל עם אוטובוס של אבוקסיס מפחיד אותי הרבה יותר.
הבעיה היא במשחקים שבאים בגישה של כמה ייגמר,ביתר למשל עם אוטובוס של אבוקסיס מפחיד אותי הרבה יותר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
קש שנה שעברה לא באנו מוכנים למשחק? ועדיין בסוף חטפנו שם הפסד מביך שקטע שרשרת של ניצחונות. אנחנו קבוצה שבנויה על מומנטומים. תגיע למגרש המגעיל הזה ו30 דקות לא ילך לך וגם כמעט תחטוף במתפרצות והמשחק לא ילך לכיוון טוב. חייבים שם גול מוקדםHulk כתב: 18 אוקטובר 2022, 01:39 דווקא קש בחוץ אני חושב שננצח כי נבוא דרוכים למשחק, כל המשחקים שבאנו אליהם מרוכזים וסומנו כמוקשים ניצחנו צהבת,בש, נתניה(שחשבנו שהם קבוצת פלייאוף עליון לפחות).
קש באנו אחרי שנתנו 6 מול אשדוד והיינו בטוחים שנפרק גם אותם, זה שניצחנו בקושי את חדרה יבוא לטובתנו מול קש.Shocking4U כתב: 18 אוקטובר 2022, 01:42קש שנה שעברה לא באנו מוכנים למשחק? ועדיין בסוף חטפנו שם הפסד מביך שקטע שרשרת של ניצחונות. אנחנו קבוצה שבנויה על מומנטומים. תגיע למגרש המגעיל הזה ו30 דקות לא ילך לך וגם כמעט תחטוף במתפרצות והמשחק לא ילך לכיוון טוב. חייבים שם גול מוקדםHulk כתב: 18 אוקטובר 2022, 01:39 דווקא קש בחוץ אני חושב שננצח כי נבוא דרוכים למשחק, כל המשחקים שבאנו אליהם מרוכזים וסומנו כמוקשים ניצחנו צהבת,בש, נתניה(שחשבנו שהם קבוצת פלייאוף עליון לפחות).
בכל משחק עדיף לתת גול מוקדם לא תמיד זה הולך, היום היה חוסר מזל כי אם אצילי מבקיע ולא פוגע במשקוף אנחנו מביסים את חדרה.
אנחנו לא ננצח שם, קורצקי יבוא לעשות בדיוק את מה שעשה אסף נימני ועוד במגרש מסריח כמו שלהם .
נראה שלשחקנים בכלל אין חשק לשחק במגרשים כאלה, גם הזרים נראה לי נכנסים להלם שרואים מגרשים כאלה וזה עוד לפני שהגענו לאשדוד .
ק"ש אגב קבוצה יותר טובה מחדרה לדעתי .
נראה שלשחקנים בכלל אין חשק לשחק במגרשים כאלה, גם הזרים נראה לי נכנסים להלם שרואים מגרשים כאלה וזה עוד לפני שהגענו לאשדוד .
ק"ש אגב קבוצה יותר טובה מחדרה לדעתי .
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא מבין את הבכי של על צורת משחק של חדרה. קודם כל איך היריבה משחקת זה עניינה.
מכבי חיפה מתקשה במשחקים מול קבוצות יוזמות שניסו בצורה מאורגנת ללחוץ עליה. היא לא מתקשה להגיע למצבים מול בונקרים. כאן השאלה, אם היא מרוכזת וחדה בשביל לנצל אותם. גם אתמול היה ככה.
מכבי חיפה מתקשה במשחקים מול קבוצות יוזמות שניסו בצורה מאורגנת ללחוץ עליה. היא לא מתקשה להגיע למצבים מול בונקרים. כאן השאלה, אם היא מרוכזת וחדה בשביל לנצל אותם. גם אתמול היה ככה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=417552
לא רק מי שזרק את הכדור, גם משליכי החפצים הורחקו לצמיתות, כל הכבוד למועדון .
לא רק מי שזרק את הכדור, גם משליכי החפצים הורחקו לצמיתות, כל הכבוד למועדון .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חייבים להתחיל לשפר את ההפרש שערים שלנו. לא יתכן שאנחנו כובשים פחות מהפועל ירושלים, באר שבע, הצהבת וסופגים כמו אשדוד. בדיוק על דברים כאלה אפשר להפסיד בסוף אליפויות. בגלל זה דברים כמו הבעיטה החופשית של סאן כל כך מפגרים כשיש לך הזדמנות לכבוש עוד
בשביל להשתפר בהפרש שערים צריך קודם להשתפר בכדורגל
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כנראה שהשיפור יקרה אחרי הפגרה. עד אז נצטרך לגרד נצחונות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי