לא משנה. הסלב פרסם פוסט עם פניית פרסה.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
רועי לוי סיכם ל4 שנים בב"ש ככה שעוד מגן ישראלי יורד מהפרק
אנחנו כמובן נשים מיליון יורו + שחקנים על שחקן שלא שווה פה סגל כמו כארם ג'אבר
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
לא אמרו, שאנחנו לא מעוניינים לא בזה ולא בשני?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
גם הוא בסוף יילך להפועל ת"א וניתקע בלי מגן ימניApoc כתב: 04 יוני 2025, 11:21 רועי לוי סיכם ל4 שנים בב"ש ככה שעוד מגן ישראלי יורד מהפרק
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
הלוואי, מעדיף לעלות בלי מגנים מאשר עם כארם ג'אבר (או אלימלך)MH13 TILL I DIE כתב: 04 יוני 2025, 11:46גם הוא בסוף יילך להפועל ת"א וניתקע בלי מגן ימניApoc כתב: 04 יוני 2025, 11:21 רועי לוי סיכם ל4 שנים בב"ש ככה שעוד מגן ישראלי יורד מהפרק
אופטימיות במכבי חיפה
מסכים, עדיף חזיזה מגן ימני במקרה הגרועApoc כתב: 04 יוני 2025, 11:55הלוואי, מעדיף לעלות בלי מגנים מאשר עם כארם ג'אבר (או אלימלך)MH13 TILL I DIE כתב: 04 יוני 2025, 11:46גם הוא בסוף יילך להפועל ת"א וניתקע בלי מגן ימניApoc כתב: 04 יוני 2025, 11:21 רועי לוי סיכם ל4 שנים בב"ש ככה שעוד מגן ישראלי יורד מהפרק
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
נתקלתי באיזו ידיעה של sport.ua האוקראיני שעלתה לפנות בוקר שרוטאן מאוד רוצה את ירמקוב אצלו בקבוצה החדשה ביחד עם עוד שחקן שהוא אימן באולכסנדריה, מציינים שדמי העברה יכולים להיות באזור מיליון יורו. לפני כמה ימים היה 700 אלף,עולים לאט לאט.
שנה חלפה וכלום לא השתנה - האמת, שנתיים של אותו דבר.
אין שום סיבה הגיונית למה בן הרוש (אוהד שלנו, משפחה ירוקה), כנעאן, ליידנר (בתור מחליף, סייף לא מגן שמאלי בשום מצב בקו 4) לא חתמו פה יום אחרי שנגמרה העונה, מבחינתי במצבנו גם דיארה היה צריך להיות פה.
אותו סיפור היה עם השוערים ובסוף נתקענו עם איזה ניצן\סולטאני.
שימשיכו להמתין, העונה תגמר מהר מאוד.
אין שום סיבה הגיונית למה בן הרוש (אוהד שלנו, משפחה ירוקה), כנעאן, ליידנר (בתור מחליף, סייף לא מגן שמאלי בשום מצב בקו 4) לא חתמו פה יום אחרי שנגמרה העונה, מבחינתי במצבנו גם דיארה היה צריך להיות פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ואנשים ימשיכו להתעסק במאמן כזה או אחר. יש פה מערכת שלמה שכוללת בעלים, מנכ''ל ומנהל מקצועי שצריכים לקבל החלטות כאלה ולא מאמן זר שלא מכיר פה כלוםGanjot כתב: 04 יוני 2025, 12:56 שנה חלפה וכלום לא השתנה - האמת, שנתיים של אותו דבר.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
תגמר אז תגמר. אני לא חושב ששחר ישאר פה עוד הרבה זמן. תחתיו אין לי ציפיות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
לגבי המאמן אין לי ממש דעה כי אני לא מכיר.
לפי מה שקראתי הוא יכול להיות מאמן טוב
המבחן יהיה לדעתי את מי יחתימו. נראה עוד חודש לאן הדברים הולכים
לפי מה שקראתי הוא יכול להיות מאמן טוב
המבחן יהיה לדעתי את מי יחתימו. נראה עוד חודש לאן הדברים הולכים
הכי חשוב, להתעקש על ירמקוב. אין סיבה למכור אותו.
שוער שלא נחשב זר אחרי עונת פריצה כזו, חייב להיות פה שוער ראשון.
שלא יתפתו לכסף הקל.
עונה עם כיוף היא גמורה לא משנה איזה רכש נביא מעבר.
שוער שלא נחשב זר אחרי עונת פריצה כזו, חייב להיות פה שוער ראשון.
שלא יתפתו לכסף הקל.
עונה עם כיוף היא גמורה לא משנה איזה רכש נביא מעבר.
אין מנהל מקצועי, יש סקאוט ראשי שהרגע נכנס לתפקיד מקצועי לראשונה בקריירהKevinDurant כתב: 04 יוני 2025, 12:58ואנשים ימשיכו להתעסק במאמן כזה או אחר. יש פה מערכת שלמה שכוללת בעלים, מנכ''ל ומנהל מקצועי שצריכים לקבל החלטות כאלה ולא מאמן זר שלא מכיר פה כלוםGanjot כתב: 04 יוני 2025, 12:56 שנה חלפה וכלום לא השתנה - האמת, שנתיים של אותו דבר.
אופטימיות במכבי חיפה
הוא לא סקאוט ראשי, הוא מנהל מקצועי.Apoc כתב: 04 יוני 2025, 14:09אין מנהל מקצועי, יש סקאוט ראשי שהרגע נכנס לתפקיד מקצועי לראשונה בקריירהKevinDurant כתב: 04 יוני 2025, 12:58ואנשים ימשיכו להתעסק במאמן כזה או אחר. יש פה מערכת שלמה שכוללת בעלים, מנכ''ל ומנהל מקצועי שצריכים לקבל החלטות כאלה ולא מאמן זר שלא מכיר פה כלוםGanjot כתב: 04 יוני 2025, 12:56 שנה חלפה וכלום לא השתנה - האמת, שנתיים של אותו דבר.
יענקל'ך!
כרגע לאKaka כתב: 04 יוני 2025, 14:52הוא לא סקאוט ראשי, הוא מנהל מקצועי.Apoc כתב: 04 יוני 2025, 14:09אין מנהל מקצועי, יש סקאוט ראשי שהרגע נכנס לתפקיד מקצועי לראשונה בקריירהKevinDurant כתב: 04 יוני 2025, 12:58
ואנשים ימשיכו להתעסק במאמן כזה או אחר. יש פה מערכת שלמה שכוללת בעלים, מנכ''ל ומנהל מקצועי שצריכים לקבל החלטות כאלה ולא מאמן זר שלא מכיר פה כלום
אופטימיות במכבי חיפה
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
פעם ראשונה ואחרונה שאני שומע ספורט ב 2 ברדיו חיפה, וייס אמר שם שמבחינת מגן ימני זה יהיה זר.
קורנו מת לחזור אבל כרגיל אנחנו עושים חישובים של שקל פה שקל שם.
וזהו בערך, נכון להרגע.
וזהו בערך, נכון להרגע.
כי אין לו את הניסיון? שמו אותו מנהל מקצועי, הוא מקבל את ההחלטות המקצועיות.
יענקל'ך!
קודם כל כן
זה כמו להגיד שהבאנו מנכ"ל ג'וניור בחברה
זה לא עושה היגיון, זה לא תפקיד שמישהו יכול פשוט יום אחד להכנס אליו בלי שום ניסיון קודם
אבל בעיקר כי איציק עובדיה מעורב בקבלת החלטות.
תקרא לזה חפיפה אבל זה לא התנהלות של מנהל מקצועי.
מעריך שכשהוא ממש יקח את התפקיד אז יקראו לו גם מנהל מקצועי ולא יגידו "הסקאוט הראשי אמר X".
אופטימיות במכבי חיפה
יש פה שני מצבים הגיוניים.
זה או ששחר ממש רוצה לחרב או שהוא באמת רוצה למכור. הוא פשוט לא משקיע ומוכר את כל הנכסים. למקסם רווחים
יש מצב שהראש המעוות שלו רוצה שיזכרו אותו כגדול ביותר ולכן לא משאיר כלום לבא אחריו. אחרת אין שום הסבר הגיוני למה שהוא עושה לנו
זה או ששחר ממש רוצה לחרב או שהוא באמת רוצה למכור. הוא פשוט לא משקיע ומוכר את כל הנכסים. למקסם רווחים
יש מצב שהראש המעוות שלו רוצה שיזכרו אותו כגדול ביותר ולכן לא משאיר כלום לבא אחריו. אחרת אין שום הסבר הגיוני למה שהוא עושה לנו
מה שרפאלוב עושה כיום זה בדיוק עבודה של מנהל מקצועי, בוחר את המאמן, בונה את הסגל ביחד עם אותו מאמן. פשוט כרגע הם מעדיפים להגיד שהוא סקאוט ראשי/head of recruitment כמו שכתבו בהודעה הרשמית.Apoc כתב: 04 יוני 2025, 15:06קודם כל כן
זה כמו להגיד שהבאנו מנכ"ל ג'וניור בחברה
זה לא עושה היגיון, זה לא תפקיד שמישהו יכול פשוט יום אחד להכנס אליו בלי שום ניסיון קודם
אבל בעיקר כי איציק עובדיה מעורב בקבלת החלטות.
תקרא לזה חפיפה אבל זה לא התנהלות של מנהל מקצועי.
מעריך שכשהוא ממש יקח את התפקיד אז יקראו לו גם מנהל מקצועי ולא יגידו "הסקאוט הראשי אמר X".
זה בסך הכל מה שכותבים בהודעות, בפועל הוא מתפקד כדמות המקצועית הכי בכירה בקבוצה.
יענקל'ך!
בהנחה שיגיע מגן ימין זר ובסוף יסתדרו עם קורנו, אני לא מצליח להבין איך מצבת הזרים שלנו הולכת להראות העונה.Kandaurov כתב: 04 יוני 2025, 15:03 פעם ראשונה ואחרונה שאני שומע ספורט ב 2 ברדיו חיפה, וייס אמר שם שמבחינת מגן ימני זה יהיה זר.
וזהו בערך, נכון להרגע.
לפי המסתמן כרגע:
2 בלמים זרים ( סק/פדראו/שימיץ/אחר)
2 מגינים זרים (קורנו +מגן ימין זר)
סברינה
נאוהל
נראה, לפחות לפי מה שאנחנו שומעים בתקשורת, שמתכוונים להמשיך עם סק, סברינה ונאוהל.
אז איך זה מתכתב עם סיפאס שפורסם עליו אתמול? ועם קשר זר במקום ג׳אבר?
בונים על זה שיהיו 8 זרים או שבונים על כארם ג'אבר למגן ימניKozmo כתב: 04 יוני 2025, 15:39בהנחה שיגיע מגן ימין זר ובסוף יסתדרו עם קורנו, אני לא מצליח להבין איך מצבת הזרים שלנו הולכת להראות העונה.Kandaurov כתב: 04 יוני 2025, 15:03 פעם ראשונה ואחרונה שאני שומע ספורט ב 2 ברדיו חיפה, וייס אמר שם שמבחינת מגן ימני זה יהיה זר.
וזהו בערך, נכון להרגע.
לפי המסתמן כרגע:
סברינה
נאוהל
נראה, לפחות לפי מה שאנחנו שומעים בתקשורת, שמתכוונים להמשיך עם סק, סברינה ונאוהל.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
אין לי את התשובות כמובן, אבל נהיה חכמים יותר בספטמבר כשחלון העברות יסגר. עד אז אלה יהיו שלושה חודשים של סיוטיםכובע קש כתב: 04 יוני 2025, 15:42בונים על זה שיהיו 8 זרים או שבונים על כארם ג'אבר למגן ימניKozmo כתב: 04 יוני 2025, 15:39בהנחה שיגיע מגן ימין זר ובסוף יסתדרו עם קורנו, אני לא מצליח להבין איך מצבת הזרים שלנו הולכת להראות העונה.Kandaurov כתב: 04 יוני 2025, 15:03 פעם ראשונה ואחרונה שאני שומע ספורט ב 2 ברדיו חיפה, וייס אמר שם שמבחינת מגן ימני זה יהיה זר.
וזהו בערך, נכון להרגע.
לפי המסתמן כרגע:
סברינה
נאוהל
יש פודקסט של one עלה שם הסוכן שהביא אותו
היתה שיחה עם עוזי מור ואמר לי תדבר עם עובדיה, צלצלתי אליו ..... אמרתי לו תעשו שינוי והמאמנים שמתפרסמים בארץ אין להם את התקציב... בקיצור הסביר לו למה צריך להחתים אותו ובמכבי חיפה קיבלו את זה. היו הרבה שיחות עם איציק וליאור ואז החליטו להביא אותו לארץ
מה אני מסיק מזה? בשביל להחתים צריך לעבור דרך הפילטרים של עוזי מור, עובדיה ואז רפאלוב
היתה שיחה עם עוזי מור ואמר לי תדבר עם עובדיה, צלצלתי אליו ..... אמרתי לו תעשו שינוי והמאמנים שמתפרסמים בארץ אין להם את התקציב... בקיצור הסביר לו למה צריך להחתים אותו ובמכבי חיפה קיבלו את זה. היו הרבה שיחות עם איציק וליאור ואז החליטו להביא אותו לארץ
מה אני מסיק מזה? בשביל להחתים צריך לעבור דרך הפילטרים של עוזי מור, עובדיה ואז רפאלוב
נו זה היה ברור שהמאמן זאת השחלה של סוכןAdi81 כתב: 04 יוני 2025, 15:47 יש פודקסט של one עלה שם הסוכן שהביא אותו
מצד שני זה סוכן שהביא את דניאל ברלובסקי, ישאלביץ וקולואטיכובע קש כתב: 04 יוני 2025, 15:55נו זה היה ברור שהמאמן זאת השחלה של סוכןAdi81 כתב: 04 יוני 2025, 15:47 יש פודקסט של one עלה שם הסוכן שהביא אותו
הטייטלים מנהל מערך הסקאוטינג, מנהל מקצועי אאו מנהל טכני הם רק טייטלים. המהות היא בתחומי האחריות והשליטה. אם רפאלוב אחראי להביא שמות ולבנות תכנית עבודה ובסוף עובדיה עושה מו״מים ודברים נופלים שם, זה לא משנה מה רפאלוב רצה.
אם לא רוצים או לא מסוגלים להביא מגן ישראלי, בהכרח כובלים את ליאור לתת מקום בסגל לארזי, אהוד, בן שימול, סוף, או על צעיר אחר שיעלה גרושים גם במחיר מקצועי, ויהיה כזה, אם המטרה היא להתמודד על תארים בעונה הקרובה.
אם לא רוצים או לא מסוגלים להביא מגן ישראלי, בהכרח כובלים את ליאור לתת מקום בסגל לארזי, אהוד, בן שימול, סוף, או על צעיר אחר שיעלה גרושים גם במחיר מקצועי, ויהיה כזה, אם המטרה היא להתמודד על תארים בעונה הקרובה.