כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליון
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
בחייאת, אתה בפיגור 1 - 0 ב - 10 שחקנים, מה כבר ההבדל בין הפסד להפסד? למה לא להכניס את ניב גבאי למשל???
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 67 פעמים
- קיבל תודה: 144 פעמים
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: היום, 00:01כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליון
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
בכר לא קורא משחק בשיט - וזה דפוס חוזר.
הכנה סבירה למשחק, לחץ על היריב, שליטה אופטית במחצית הראשונה - תכלס בלי איומים ממשיים (הפועל ב-5 דקות שניסתה לשחק כדורגל במחצית הראשונה מצאה יותר שחקנים פנויים ושטחים פנויים ממה שעשינו בשאר ה-40 דקות).
בהפסקה היריבה עושה התאמות, אצלינו ישנים והם תופרים אותנו...
נכון לשופט האהבל היה חלק מכריע בהתפתחות אבל זה משהו שחוזר על עצמו
הכנה סבירה למשחק, לחץ על היריב, שליטה אופטית במחצית הראשונה - תכלס בלי איומים ממשיים (הפועל ב-5 דקות שניסתה לשחק כדורגל במחצית הראשונה מצאה יותר שחקנים פנויים ושטחים פנויים ממה שעשינו בשאר ה-40 דקות).
בהפסקה היריבה עושה התאמות, אצלינו ישנים והם תופרים אותנו...
נכון לשופט האהבל היה חלק מכריע בהתפתחות אבל זה משהו שחוזר על עצמו
תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: היום, 00:11במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: היום, 00:01כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליון
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 67 פעמים
- קיבל תודה: 144 פעמים
כבר רשמתי שהייתי מנסה את עומר פרץ אבל שוב תלוי גם בסגל. הרבה מאמנים היו מוציאים יותר מהקיים. יש לנו מאמן מהגרועים בליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 263 פעמים
- קיבל תודה: 185 פעמים
ברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: היום, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: היום, 00:11במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.MH13 TILL I DIE כתב: היום, 00:01
כל עוד לא יגמרו לו את העונה עוד לפני שהיא התחילה... הוא לא בלבול שמסוגל לקחת אנשים רנדומליים מהרחוב ולהביא אותם לפלייאוף עליון
אני לא יודע איזה מאמן באמת יכול להצליח תחת שחר. בכר לפחות כבר הצליח להגיע להישגים תחת שחר.KevinDurant כתב: לפני 55 דקותברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: היום, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: היום, 00:11
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.
בשורה התחתונה, כל עוד לא נותנים למאמן את הכלים להצליח, כל מאמן יכשל כאן.
לכן אני מתנגד לכל התלונות על בכר כאילו שהוא האשם הבלעדי.
אררררבע - אחת
בכר של השושלת הגדולה כן היה מצליח היום עם הסגל הזה?KevinDurant כתב: לפני 55 דקותברק בכר של היום זה מאמן שיכול להצליח תחת שחר?hezildo כתב: היום, 12:07תן שם של מאמן כזה שיכול להצליח תחת שחר וריאלי להביא אותו.lemmacantor כתב: היום, 00:11
במצב הנוכחי ובכללי צריך מאמן שמתאים לסגל. זה בדיוק מה שיש להפועל. ברדה לא מאמן גדול במיוחד. קצת מעל הממוצע הישראלי. לצערי גם רוב הקהל שרוי בכת בכר בגלל הישגי עבר. אני לא יודע על מה הם בונים בדיוק.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 263 פעמים
- קיבל תודה: 185 פעמים
אני לא יודע, אבל בכר כבר 3 שנים נמצא בירידה.hezildo כתב: לפני 43 דקותבכר של השושלת הגדולה כן היה מצליח היום עם הסגל הזה?
עצם זה שהוא הסכים לחזור לכאן גם מעיד על זה.