Smurk כתב: ↑30 ינואר 2023, 18:14
לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
יש לו גם סעיף יציאה בחוזה לאמירויות
כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)
לפי אורי לוי מבאבאגול שהוא מאוד בקיא בכדורגל הערבי דיא מאוד מאוד רוצה לשחק באמירויות אבל זה לא התאפשר. נקווה שלא יעשה לנו ויברח בקרוב
כתבתי על זה באיזה נושא שאני מקווה שהוא לא יעשה לנו ויברח בקיץ (כמו שהיה עם ב''ש בזמנו)
כן ועוד בחינם בגלל זה כתבתי את זה. לא נשמע משהו
לא יודע אם זה בחינם אבל הגיוני שהוא דרש את זה במו''מ, בטח שהוא בא בחינם או בסכום מצחיק זה זכותו.
Undertheknife כתב: ↑30 ינואר 2023, 18:03
אני לא הייתי נחרץ כמו שלמה וויס
Liberman כתב: ↑30 ינואר 2023, 18:29
שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר
לא יודע, בגדול כולם כולל וייס יישרו קו שסבע כבר לא יגיע (מלבד הסלב כמובן שרשם את כל האפשרויות כדי שבאחד בטוח הוא ייפגע).
אתמול דיברו על דוידה שזה בשלבים מתקדמים, לא הייתי פוסל שנאמרה שם המילה האחרונה.
אני מחזיק מדוידה כפוטנציאל וכאחד שיכול לעשות את השדרוג פה ולהפוך לשחקן טוב. מקווה מאוד שבסוף ימצאו את הנוסחה והוא יגיע.
Liberman כתב: ↑30 ינואר 2023, 18:29
שלמה וייס בדרך כלל פוגע הוא מקורב ולא פרייר
לא יודע, בגדול כולם כולל וייס יישרו קו שסבע כבר לא יגיע (מלבד הסלב כמובן שרשם את כל האפשרויות כדי שבאחד בטוח הוא ייפגע).
אתמול דיברו על דוידה שזה בשלבים מתקדמים, לא הייתי פוסל שנאמרה שם המילה האחרונה.
אני מחזיק מדוידה כפוטנציאל וכאחד שיכול לעשות את השדרוג פה ולהפוך לשחקן טוב. מקווה מאוד שבסוף ימצאו את הנוסחה והוא יגיע.
לא אוהב את הסעיף יציאה הזה, סבע כבר הראה שאין לו סנטימטים לאף אחד, אם יהיה טוב הוא יברח, מבאס קצת את ההחתמה. בכל מקרה שמח שדוידה לא מגיע הוא לא ברמה שחקן חלש מאוד, יש עדכונים לגבי עוד רכש? לא היה לי זמן להתעדכן היום
Jerry כתב: ↑30 ינואר 2023, 19:08
לא אוהב את הסעיף יציאה הזה, סבע כבר הראה שאין לו סנטימטים לאף אחד, אם יהיה טוב הוא יברח, מבאס קצת את ההחתמה. בכל מקרה שמח שדוידה לא מגיע הוא לא ברמה שחקן חלש מאוד, יש עדכונים לגבי עוד רכש? לא היה לי זמן להתעדכן היום
הוא הגיע בחינם לכן לגיטימי מבחינתו לבקש סעיף יציאה. ולא נשמע שיגיעו עוד שחקנים אחרי שדוידה נפל
Jerry כתב: ↑30 ינואר 2023, 19:08
הוא הגיע בחינם לכן לגיטימי מבחינתו לבקש סעיף יציאה. ולא נשמע שיגיעו עוד שחקנים אחרי שדוידה נפל
חבל שלא עושים מהלך על פיירו, לא מבין למה למתוח את זה כמו מסטיק, גם האוהדים חמים עליו. לגבי דיא אם אתה מקבל חוזה ל-4 שנים אז למה לפזול למקומות אחרים? לא אוהב את זה אבל בסדר נקווה שהוא יפציץ ויתחבר לקהל מספיק כדי שיצא לו מהראש הרעיון לברוח לדובאי בהצעה הראשונה שהוא יקבל