אתמול ממש לפני הגול שמתי לב שאני לא שם אליו ואז ממש שניה אחרי הוא כבש.
הוא עדיין סימן שאלה מבחינתי אבל אני מרוצה בשבילו על הפתיחה החיובית. רוצה לראות אותו משתפר יחד עם הקבוצה עוד כמה רמות ונראה לי שהוא יעשה את זה.
סדריק דון - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 252 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
Re: סדריק דון - נושא רשמי
הוא עדיין לא מספיק מורגש כמו כל 8 שמשחק פה אבל הוא מאיים הרבה על השער וכבש אתמול וכמעט כבש עוד אחד וזה סימן די חיובי. יש לו כבר 2 שערים במשהו כמו 4-5 הופעות וזה חשוב שיש עוד שחקן שמבקיע אצלנו.DelPiero כתב: 16 פברואר 2026, 07:56 אתמול ממש לפני הגול שמתי לב שאני לא שם אליו ואז ממש שניה אחרי הוא כבש.
הוא עדיין סימן שאלה מבחינתי אבל אני מרוצה בשבילו על הפתיחה החיובית. רוצה לראות אותו משתפר יחד עם הקבוצה עוד כמה רמות ונראה לי שהוא יעשה את זה.
להיות 8 אצל בכר זה התפקיד הכי גרוע על המגרש. העמדת מוצא שלך גבוהה מאוד כי מניעים כדור רק עם ה6 ואתה בעיקר מוצא את עצמך מכסה שטחים ומשחק ממש מרחבה לרחבה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
מבחינת שערים והצטרפות מקו שני הוא בינתיים מספק תמורה, מבחינת יכולת עם הכדור אתמול אולי המשחק הכי חלש שלו, לא בא לביטוי בכלל ולא נראה שמוצא את עצמו
כשאזולאי ועלי יחזרו, אני מאמין שהוא יעבור לאמצע שמאל וזה יקל עליו.Shocking4U כתב: 16 פברואר 2026, 11:13 מבחינת שערים והצטרפות מקו שני הוא בינתיים מספק תמורה, מבחינת יכולת עם הכדור אתמול אולי המשחק הכי חלש שלו, לא בא לביטוי בכלל ולא נראה שמוצא את עצמו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
אם אוחנה ימשיך לשחק או חזיזה יכנס במקומו אז לא בטוח. שניהם ישחקו כאמצע שבורח שמאלה.ברק.י כתב: 16 פברואר 2026, 16:05כשאזולאי ועלי יחזרו, אני מאמין שהוא יעבור לאמצע שמאל וזה יקל עליו.Shocking4U כתב: 16 פברואר 2026, 11:13 מבחינת שערים והצטרפות מקו שני הוא בינתיים מספק תמורה, מבחינת יכולת עם הכדור אתמול אולי המשחק הכי חלש שלו, לא בא לביטוי בכלל ולא נראה שמוצא את עצמו