Shocking4U כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:59 חזיזה- בחוץ לכמה שבועות
סוף- גמר את העונה
ג׳אבר- היה אמור לחזור לפני חודש+ ולא ברור מה קורה איתו
סונדגרן- קרע ברצועה הצידית ובחוץ כנראה לכמה חודשים
שאלוהים ישמור אותנו
לב"ש יש יותר פציעות
מנהל: Shocking4U
Shocking4U כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:59 חזיזה- בחוץ לכמה שבועות
סוף- גמר את העונה
שאלוהים ישמור אותנו
חזיזה- בנפיקהApoc כתב: 22 אוקטובר 2022, 23:03 צריך לפתוח הימורים על חזרה של שחקנים
שלי:
חזיזה - בנפיקה
סונדגרן - בחזרה מהפגרה
סוף - מחזור שני בפלייאוף העליון
ג'אבר - פברואר-מרץ 2026
זה בערך פי 2 פחות ממה שהיה לנו בעונה שעברה בשלב המקביל.Shocking4U כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:59 חזיזה- בחוץ לכמה שבועות
סוף- גמר את העונה
שאלוהים ישמור אותנו
לגבי 1 אני מסכים, אני רציתי לראות עוד בקיץ 3 שחקנים נוספים לסגל בעמדות מפתח, אבל קורה ששחקנים נפצעים, במיוחד שמדובר במגע.ירוק רפואי כתב: 23 אוקטובר 2022, 08:56 אין בעיה עם זה שיש פציעות
יש שתי בעיות אחרות שהן קריטיות
1.שהסגל קצר ולא מספיק איכותי, ההנהלה/צוות מקצועי לא נערכו נכון, כולם ראו שאנחנו הולכים לשם, עומס משחקים כזה בעצימות כל כך גבוהה, זה מה שמוביל לפציעות.
2. כל פציעה לוקחת הרבה יותר זמן מהאבחנה של הצוות הרפואי, משהו שם מוזר בהבחנה/טיפול של הצוות הרפואי.
כשיש עומסים שרירים נהיים חלשים יותר ויותר חשופים לפציעות ממקרים שבהם יכול להיות שהשריר היה יכול לעמוד בפגיעה בלי העומס.Smile כתב: 23 אוקטובר 2022, 21:45 אין קשר בין הפציעה הזו לעומסים, פשוט נחת לא טוב על הרגל.
שום מחלקה בעולם לא יכולה למנוע פציעות כאלה
בכל מקרה 3 חודשים בחוץ זה רע ממש
דרור שמשון לא באמת קשור. הוא הוזכר בתור הסיבה שניאל קלארק לא נשאר במועדון (כביכול), וקלארק בהחלט קשור לנושא.KevinDurant כתב: 24 אוקטובר 2022, 17:59 לא הבנתי מה דרור שמשון קשור לפציעה של ג'אבר (שנגרמה ממגע למיטב זכרוני), לפציעה של סוף (שנגרמה ממגע) ולפציעה של סונדגרן (שנגרמה ממגע)
אני גם לא מבין מה מאמן כושר קשור להתאוששות מפציעות ולשיקומים (ברמה ההתחלתית ביותר שלהם, לא ברמה של להחזיר שחקן לכושר)
אני לא יודע בדיוק מה הסמכויות שלו ואם הוא אחראי על הדברים שרשמתי אבל מבחינתי מאמן כושר תפקידו לדאוג לכושר גופני טוב של הקבוצה ואת זה דרור שמשון עושה טוב.
בכל הנוגע לאבחונים ושיקום (כמו במקרה של נטע וכמו במקרה של ג'אבר) אני לא חושב שזה קשור לדרור שמשון ובטח ובטח שאין לו את הידע בפציעות האלה.
כמו שמן הסתם לא הוא קבע האם לנתח את פודרגנו.