דיבורים והרכבים משוערים לקראת אולימפיאקוס ברביעי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: דיבורים והרכבים משוערים לקראת אולימפיאקוס ברביעי
שוב פעם מתכנן להציב שחקנים לא בעמדות שלהם .
ואם זה לא מספיק הביאו חלוץ ב 1.6 מיליון יורו במיוחד שיעזור באירופה והוא פותח על הספסל בכלל .
אין מילים .
ואם זה לא מספיק הביאו חלוץ ב 1.6 מיליון יורו במיוחד שיעזור באירופה והוא פותח על הספסל בכלל .
אין מילים .
זה הרכב שגם יכול לשחק בקלות 4-3-3 שהוא אוהב.רונן22 כתב: 18 יולי 2022, 08:17 ההרכב המסתמן לפי בן דור
352
פלאניץ' גולדברג וסונדגרן בלמים
לביא ומוחמד/פאני בקישור
חזיזה וקורנו בכנפיים
שרי מתחת לדוד ואצילי
לדעתי אחרי הגול הראשון או השני הוא יעבור לזה
-
אריק זה
- משחק בשביל הסמל
צריך הרבה מזל וערמומיות כדי לעבור את אולימפיאקוס, לצערי המשחק נגד הגמלים הראה לנו שוב את חובר האיזון והיציבות בקבוצה בעיקר בין שתי המחציות,חוסר היציבות מתבטא בעיקר בהגנה(משחק הלחץ ומרכז הגנה) וגם זה שהמחליפים עולים כל כך רע למשחק. הייתי עולה עם ניקיטה לנסות לגנוב גול ממהירות.
בכל מקרה אנחנו שווים ספיגה כל משחק אז ככה שצריך נס
בכל מקרה אנחנו שווים ספיגה כל משחק אז ככה שצריך נס
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
פיירו אפילו לא מועמד לפתוח.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
רונן22
- שחקן העונה
בקיצור מה יש לנו למכור במשחק? להתפלל ששחקני ההתקפה שלנו יבריקו. מההגנה לאף אחד אין ציפיות, גם לא במערך של 3 בלמים. שום דבר לא השתנה
הביאו 2 מגנים זרים ועולים עם 3 בלמים. מגן אחד ישחק כקיצוני ואחד כבלם
הביאו 2 מגנים זרים ועולים עם 3 בלמים. מגן אחד ישחק כקיצוני ואחד כבלם
באיזה עולם זה הגיוני שנטע מובטח בהרכב וההתלבטות של הצוות המקצועי היא בין אבו פאני לעלי מוחמד? מה הצוות המקצועי רואה שרוב הקהל לא?רונן22 כתב: 18 יולי 2022, 08:17 ההרכב המסתמן לפי בן דור
352
פלאניץ' גולדברג וסונדגרן בלמים
לביא ומוחמד/פאני בקישור
חזיזה וקורנו בכנפיים
שרי מתחת לדוד ואצילי
-
רונן22
- שחקן העונה
בכר מתעקש על לביא בתקווה שהוא ירוויח אותו בהמשך
אין לו 6 אחר בסגל. מוחמד ופאני זה קישור הרפתקני ולא מאוזן. אני אומנם מעדיף את פאני ומוחמד כצמד מאשר את לביא בהרכב, אבל פאני ומוחמד זה לא הפיתרון. אנחנו צריכים להתחזק ב-6 איכותי
אין לו 6 אחר בסגל. מוחמד ופאני זה קישור הרפתקני ולא מאוזן. אני אומנם מעדיף את פאני ומוחמד כצמד מאשר את לביא בהרכב, אבל פאני ומוחמד זה לא הפיתרון. אנחנו צריכים להתחזק ב-6 איכותי
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
שווה להעלות כמחליף כשאולימפיאקוס ימותו מהלחות כאן
אומנם האקלים היווני הכי קרוב לישראלי, אבל עדיין נראה לי שזה ישחק לטובתנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לא הייתי עולה עם 3 בלמים, הייתי משחק על החוזקות שלנו ובמערך שהקבוצה רצה איתו רוב העונה ומנסה להוציא תוצאה טובה בבית. אין לנו 3 בלמים נורמליים ולא הייתי עכשיו ישר מתחיל לשחק עם סונדגרן ועם התפקוד שלו.
4-3-3 קלאסי:
4-3-3 קלאסי:
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני גם הייתי הולך על רוקאביצה במשחק כזה ולא על דוד
אגב ה3-5-2 המשוער יכול בקלות להשתנות תוך כדי משחק ל4-3-3 כמו שדוד כתב בהודעה מעלי ואני לא אתפלא אם נראה משחקים עם זה תוך כדי המשחק.
אגב ה3-5-2 המשוער יכול בקלות להשתנות תוך כדי משחק ל4-3-3 כמו שדוד כתב בהודעה מעלי ואני לא אתפלא אם נראה משחקים עם זה תוך כדי המשחק.
מצטרף לדוראנט ושוקינג.
4-3-3 הרגיל שלנו עם ניקיטה בשפיץ זה הכי טוב ומתאים כרגע למשחק הזה.
4-3-3 הרגיל שלנו עם ניקיטה בשפיץ זה הכי טוב ומתאים כרגע למשחק הזה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Judokan
- סמל ירוק
בינתיים בכל מקום מדווחים על הרכבים שונים. נשמע שכל הכתבים מנחשים כמיטב יכולתם, וזה טוב.
זה אומר שגם אולימפיאקוס לא תדע לנחש מראש מה אנחנו עושים. זה יכול להיות שלושה בלמים באותה מידה שיכול להיות שנעלה עם הקישור המחוזק באמצע שעלה מול באר שבע
זה אומר שגם אולימפיאקוס לא תדע לנחש מראש מה אנחנו עושים. זה יכול להיות שלושה בלמים באותה מידה שיכול להיות שנעלה עם הקישור המחוזק באמצע שעלה מול באר שבע
- Shocking4U
- מנהל הבורד
האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.
- Judokan
- סמל ירוק
הם קבוצה עם יתרון איכות משמעותי עליך. במשחק הרגיל שלנו יש להם יתרון מובהק -Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 23:18 האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.
אתה לא יכול ללחוץ אותם כמו שאתה לוחץ קבוצה בליגה עם רק נטע\מוחמד ואבו פאני ושרי לפניהם. אתה מאבד את יתרון האחד על אחד של שחקנים כמו שרי ואצילי. אז אתה חייב למצוא דרכים להפתיע טקטית.
זה לא מקרי, למשל, שהתוצאות הטובות שלנו באירופה בעונה שעברה הושגו במשחקים שחרגנו מהשבלונה (התיקו עם פיינורד במערך 4 קשרים שלחץ וחיפה באופן מרשים, למרות שבכר שיחק איתו רק פעם אחת לפני כן; והניצחון על סלביה פראג במשחק הראשון שבו גולדברג שיחק אחד מצד בלמים אצלנו ומערך א-סימטרי מקדימה)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מסכים עם החלקים לגבי התוצאות באירופה אבל ההסתכלות שלי על זה שונה משלך. אני חושב שדווקא במשחקים האלה שבהם העזנו ושיחקנו את הכדורגל שלנו הבאנו יכולת טובה ויכולנו להוציא יותר לעונת אוניון בחוץ שבאנו להתבטל וקיבלנו בראש. לעלות במערך שלא תירגלת באף משחק רציני עם שחקנים חדשים בקבוצה במעמד כזה חשוב זה סיכון לדעתי. הייתי מעדיף בהרבה שישחקו במערך שהקבוצה מורגלת אליו עם התאמות טקטיות לאולימפיאקוס. אם נפתח עם 3 בלמים אני רואה אותנו מהר מאוד עוברים לקו של 4 וסתם רודפים אחרי המשחק.Judokan כתב: 18 יולי 2022, 23:31הם קבוצה עם יתרון איכות משמעותי עליך. במשחק הרגיל שלנו יש להם יתרון מובהק -Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 23:18 האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.
אתה לא יכול ללחוץ אותם כמו שאתה לוחץ קבוצה בליגה עם רק נטע\מוחמד ואבו פאני ושרי לפניהם. אתה מאבד את יתרון האחד על אחד של שחקנים כמו שרי ואצילי. אז אתה חייב למצוא דרכים להפתיע טקטית.
זה לא מקרי, למשל, שהתוצאות הטובות שלנו באירופה בעונה שעברה הושגו במשחקים שחרגנו מהשבלונה (התיקו עם פיינורד במערך 4 קשרים שלחץ וחיפה באופן מרשים, למרות שבכר שיחק איתו רק פעם אחת לפני כן; והניצחון על סלביה פראג במשחק הראשון שבו גולדברג שיחק אחד מצד בלמים אצלנו ומערך א-סימטרי מקדימה)
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
הבעיה אצל בכר זה שזה לא מערך שהוא לא ניסה. 3 בלמים וחזיזה על כל האגף. הוא ניסה כמה פעמים ותמיד זה היה כישלון.Shocking4U כתב: 18 יולי 2022, 23:18 האמת אני לא מבין את כל הדיבורים על זה שצריך להפתיע את היוונים. עדיף מבחינתי לשחק את הכדורגל שלנו עם התאמות כמובן ליריבה מאשר להתחכם יתר על המידה ובסוף לשלם על זה בטח כשהמשחק בבית וזה ההזדמנות הכי טובה להוציא מולם תוצאה טובה. לעלות פתאום עם מערך שלא נוסה באף משחק רציני אלא רק באימונים רק כדי להפתיע אותם זה סיכון לא משתלם בעיניי.
רק שבכר משום מה נוטה "לשכוח" שהניסיונות האלו תמיד נכשלו.
משהו קורה עם אבו פאני, המעמד שלו נפגע .
קצת מוזר שהוא לא בהרכב .
יש לי תחושה שהוא מתוסכל שלא קיבל הצעה עדיין והוא לא מחויב ונותן את כולו לקבוצה .
זו הסיבה גם לדעתי שנכנס כ"כ רגע נגד ב"ש .
קצת מוזר שהוא לא בהרכב .
יש לי תחושה שהוא מתוסכל שלא קיבל הצעה עדיין והוא לא מחויב ונותן את כולו לקבוצה .
ככה זה נראה, נקווה שיתעשת על עצמוDaniel123 כתב: 19 יולי 2022, 15:50 משהו קורה עם אבו פאני, המעמד שלו נפגע .
קצת מוזר שהוא לא בהרכב .
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
אבו פאני מרגיש לי פצוע, כבר לא נייד ולא נכנס לתאקלים, תמיד תופס את הברכיים אחרי כל ספרינט, משהו לא טוב קורה שם
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
בחלק הקדמי תורגלו פעם אחת צ'ירון שרי, דולב חזיזה ופרנזי פיירו ופעם שנייה דין דוד היה זה שתורגל לצד פיירו וחזיזה.
בהנחה ואצילי פצוע שרי יכול להיות מתורגל גם ככנףם בקישור בכר ניסה מספר אופציות. פעם אחת את נטע לביא, אבו פאני ועלי מוחמד ופעם אחרת את עלי כקשר 6, מוחמד אבו פאני ושרי. הדבר היחיד שנראה בטוח היא החוליה האחורית, שכוללת את דניאל סונדגרן, פלאניץ', שון גולדברג ופייר קורנו.
ONE
הלוואי ונראה את השלישיה הראשונה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לדעתי אוי ואבוי אם יפתחו עם מאוויס. הייתי פותח עם פיירו ודינדה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא מחסידיו הגדולים של נטע אבל אני לגמרי מבין את ההתלבטות של ברק בינו לבין פאני. נטע משחרר את עלי ונותן לו לשחק בעמדה שהוא הכי טוב בה, לא יודע אם אנחנו צריכים לפתוח עכשיו בחוץ עם קישור של עלי, פאני ושרי. לדעתי די יומרני.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הפחד הגדול שלי זה שנחטוף שער מהיר מאוד כמו בהרבה משחקים במעמדים האלה ואז אפשר לזרוק את כל ההכנה ותוכנית המשחק לפח כי נצטרך לרדוף אחריהם. צריך להגיע למצב שבו מגיעים לדקה 25/30 בלי לספוג והם כבר מתחילים להיות בלחץ
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
לא ראיתי שום דיבור על צ'יבוטה חוץ מקונספירציות של אוהדיםGKagelmacher כתב: 25 יולי 2022, 12:49 לדעתי אוי ואבוי אם יפתחו עם מאוויס. הייתי פותח עם פיירו ודינדה.
המקסימום זה שבכר שורף אותו כי הוא לא משקיע מספיק. רכש של מיליון יורו כן?
*
הם קנו את ליידנר
מי זה הם? אולימפיאקוס?RakMaccabi31 כתב: 25 יולי 2022, 16:34GKagelmacher כתב: 25 יולי 2022, 12:49 לדעתי אוי ואבוי אם יפתחו עם מאוויס. הייתי פותח עם פיירו ודינדה.
*
הם קנו את ליידנר![]()

- RakMaccabi31
- קפטן ירוק