הרכב ודיבורים לקראת מכבי נתניה במחזור הראשון של הליגה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: הרכב ודיבורים לקראת מכבי נתניה במחזור הראשון של הליגה
צריך לעלות עם הרכב חזק.
איבוד נקודות פה ונגיע לסכנין ובאר שבע בלחץ גדול.
פיירו חשוב מאוד למשחק הזה להתמודד עם הלחץ של נתניה, גם עלי ושרי טובים מול סגנון כזה
איבוד נקודות פה ונגיע לסכנין ובאר שבע בלחץ גדול.
פיירו חשוב מאוד למשחק הזה להתמודד עם הלחץ של נתניה, גם עלי ושרי טובים מול סגנון כזה
- Apoc
- יו״ר הבורד
פיירו יקבל מנוחה במשחק הזה דווקא
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
פיירו חייב לפתוח במשחק מהסוג הזה, שיקבל מנוחה מול סכנין
- Judokan
- סמל ירוק
הוא הרבה יותר חשוב מול סכנין המתגוננת מאשר במשחק פתוח יחסית מול נתניה
יש שתי אלטרנטיבות טובות אחרות למשחק הזה שיוכלו לשבור את הלחץ שלהם בלי להעמיס סתם על פיירו (3 בלמין עם סונדגרן או 3 שלישיית קישור חזקה שבה פאני מצטרף לנטע ומוחמד)
יש שתי אלטרנטיבות טובות אחרות למשחק הזה שיוכלו לשבור את הלחץ שלהם בלי להעמיס סתם על פיירו (3 בלמין עם סונדגרן או 3 שלישיית קישור חזקה שבה פאני מצטרף לנטע ומוחמד)
-
- מכונת תארים
יותר חשוב בשבירת לחץ של נתניה. שידרוס את ההגנה הרכה שלהם. סכנין לא לוחצת ככה. משחק ראשון בליגה ובבית צריך לפתוח חזק. אם פיירו כשיר לגמרי, אני מעלה אותו היום בהרכב.
דינדה לספסל, אצילי במקומו.
הבעיה של מכבי חיפה תחת בכר לא שבירת בונקרים, אלא התמודדות עם משחק לחץ של יריבה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- אגדה ירוקה
פיירו חשוב בכל משחק, אף הגנה בליגה לא תצליח להתמודד איתו .
הייתי פותח איתו ומוציא במחצית השניה .
הייתי פותח איתו ומוציא במחצית השניה .
- Judokan
- סמל ירוק
ובשביל זה אתה לא צריך את פיירו אלא מערך נכון.lemmacantor כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 13:10 יותר חשוב בשבירת לחץ של נתניה. שידרוס את ההגנה הרכה שלהם. סכנין לא לוחצת ככה. משחק ראשון בליגה ובבית צריך לפתוח חזק. אם פיירו כשיר לגמרי, אני מעלה אותו היום בהרכב.
אם תפתח עם שני בלמים ושני קשרי אמצע בלי מוחמד, פיירו לא יעזור לך ועדיין תפסיד, כי כדורים לא יגיעו אליו בעמדות נוחות. זה יראה כמו המשחק מול באר שבע בחצי השני
ואם תפתח במערך מתאים, הלחץ של נתניה יהיה שווה לתחת (בדיוק כמו שזה של אפולון נהיה שווה לתחת). כי אין איך ללחוץ ביעילות 3 בלמים ששניים מהם יודעים להוביל כדור.
או כשיש לנו 3 קשרים שיכולים לבוא לקבל כדור ולהפעיל לחץ נגדי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא נכנס לשאלת המערך אלא יותר לעיקרון. עברו 4 ימים מהמשחק נגד הכוכב, נכון שיש עומס אבל מי שמסוגל לפתוח, שיפתח.
לא צריך לעשות פה רוטציות גדולות ורציניות עם שחקנים כמו מאור לוי, צ'יבוטה וכו' כל עוד אין צורך לכך.
אפשר לפתוח עם אצילי, פאני, ארד ואולי גם סאן במקרה הגרוע וזה כמעט חצי משחקני ההרכב שפתחו מול הכוכב.
לא צריך לעשות פה רוטציות גדולות ורציניות עם שחקנים כמו מאור לוי, צ'יבוטה וכו' כל עוד אין צורך לכך.
אפשר לפתוח עם אצילי, פאני, ארד ואולי גם סאן במקרה הגרוע וזה כמעט חצי משחקני ההרכב שפתחו מול הכוכב.
- Judokan
- סמל ירוק
אני מסכים איתך לגמרי. אני מדבר על פיירו באופן ספציפי.KevinDurant כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 13:21 אני לא נכנס לשאלת המערך אלא יותר לעיקרון. עברו 4 ימים מהמשחק נגד הכוכב, נכון שיש עומס אבל מי שמסוגל לפתוח, שיפתח.
הרי הוא גם ככה סחב פציעה ושיחק איתה 90 דקות בבלגרד. זה השחקן האחד שאני לא רוצה לסכן שלא לצורך מול נתניה, אלא לתת לו את זמן המנוחה עד סכנין
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע מה מצבו, אפשר רק לשער.Judokan כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 13:41אני מסכים איתך לגמרי. אני מדבר על פיירו באופן ספציפי.KevinDurant כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 13:21 אני לא נכנס לשאלת המערך אלא יותר לעיקרון. עברו 4 ימים מהמשחק נגד הכוכב, נכון שיש עומס אבל מי שמסוגל לפתוח, שיפתח.
הרי הוא גם ככה סחב פציעה ושיחק איתה 90 דקות בבלגרד. זה השחקן האחד שאני לא רוצה לסכן שלא לצורך מול נתניה, אלא לתת לו את זמן המנוחה עד סכנין
אני אומר שאם הו כשיר ב100% לשחק ואין לו איזה עומס או רגישות, שישחק
-
- קפטן ירוק
לא אמורים להיות יותר מדי שינויים בהרכב.