מכבי חיפה 21-22 : נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: מכבי חיפה 21-22 : נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

Nirgreen כתב: 03 מאי 2022, 18:20 שמועות שיש רכש סגור ויודיעו בימים הקרובים
בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

KevinDurant כתב: 03 מאי 2022, 18:39
בן דור אמר בפודקאסט בוואן שאחרי המשחק נגד ב''ש הוא יפרסם שם של חלוץ ישראלי, שם מעניין מאוד לטענתו
שם של חלוץ ישראלי מעניין? מה כבר יש בשוק שפספסתי?

עריכה:
רגע הוא בליגת העל או חול?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

תומר חמד - בא לדפוק שווארמות
סמל אישי של משתמש
adoram
מחוזר באירופה

שליחה על ידי adoram »

Liberman כתב: 03 מאי 2022, 19:10

עריכה:
גיא מלמד.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

adoram כתב: 04 מאי 2022, 00:10

עריכה:
גיא מלמד.
לדעתי הוא לא מתאים למועדון גדול והוא כבר שיחק אצל בכר בב"ש
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

adoram כתב: 04 מאי 2022, 00:10

עריכה:
גיא מלמד.
אני דווקא חושב שהוא חלוץ טוב למרות שנכשל בב״ש.
זה הוא בוודאות? אם על חשבון סהר זה מצוין.
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

רחוקים 2 נצחונות על ב"ש בינונית להחריד מהיסטוריה מטורפת
אופטימיות במכבי חיפה
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

אלופת ישראל (99% מכבי חיפה) כנראה אכן תרוויח מהשעיית הרוסיות ותחל את דרכה במוקדמות האלופות בסיבוב שני, במקום בראשון, מה שגם אוטומטית יקנה לה אפשרות לנסות את מזלה גם בליגה האירופית, אפילו אם תודח מיידית.
כרגע אתר דירוגי אופ"א https://kassiesa.net/uefa/ הציב את הנציגה הישראלית בסיבוב השני וכך גם ויקיפדיה בעקבותיו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא נוכל כבר לקבל שם קבוצות ברמה של קייראט שהדיחו אותנו העונה, אלא קבוצות ברמה יותר טובה מקייראט
נקווה שבכל זאת נצליח לעבור סיבוב אחד בצ'מפיונס כי זה כבר יבטיח קמפיין אירופאי
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מצד אחד, מספר על חלוץ ישראלי עם שם מעניין ומצד שני, הוא מוציא גם פרסומים על ניקיטה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

ברק.י כתב: 06 מאי 2022, 21:29
מצד אחד, מספר על חלוץ ישראלי עם שם מעניין ומצד שני, הוא מוציא גם פרסומים על ניקיטה.
לטעמי הוא פחד שיברח לו הסיפור
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

מכבי חיפה לא משחקת כדורגל כבר 3 חודשים .
גם אתמול, היה צפוי שלא ננצח כי אנחנו פשוט לא טובים וגם ניצחון דחוק עם יכולת ירודה על הפועל ת"א לא שיכנע אותי שננצח אתמול .
הקבוצה לא משחקת את המשחק שברק בכר היה רוצה לראות מהשחקנים שלו .
אבל זה לא סותר את העובדה, שגם בתקופות הטובות שלנו העונה כשקבוצות באו ולחצו אותנו היה אפשר לראות בבירור כמה שאנחנו קבוצה מוגבלת והדוגמא הכי טובה לכך היא צמד המשחקים מול מכבי נתניה שזה מבחינתי היה הכאפה הרצינית ושם הבנתי כמה שאנחנו קבוצה לא פיזית מספיק בלי שום יכולת לתפקד כשלוחצים אותה ולא נותנים לה להניע כדור.
בפן המנטלי, כבר עכשיו אפשר לומר שברק בכר נכשל כבר עונה 2 ברציפות . לא מצליח לשלוט בשחקנים .
אני בניגוד לדעת הרוב לא חושב שמכבי חיפה באה זחוחה אתמול הם ידעו טוב מאוד שלא יהיה להם קל בטרנר ושב"ש לא יתנו שיחגגו עליהם אליפות, אבל כן הייתי מצפה שלא יגררו לפרובוקציות ולמשחק עצבני והם מצדם עשו הכל כדי לאבד את המשחק הזה וזה לא הספיק להם, כי גם בסיום רצו באמוק לעבר השופטים כאילו שהם היו אשמים בהפסד אתמול .
עם איך שהקבוצה נראת אף אחד לא יופתע אם לא ננצח גם בשלישי, לדעתי את אליפות נבטיח בדוחא .

שינויים מקצועיים לעונה הבאה :
מכבי חיפה משחקת עונה שלמה ללא מגנים - כל הכבוד לברק בכר שמצליח לקחת אליפות בלי מגנים . מחכים למגן ימני ושמאלי .
אם יהיו לנו מגנים טובים מאמין שגם ההגנה תתייצב ותהיה טובה יותר ואז אולי אפשר לוותר על בלם .
חלוץ - אם לא הקישור שנתן הצגות עד ינואר, לא יודע כמה דין דוד מבקיע אם בכלל חלוץ פרווה מאוד שצריך לעלות מהספסל בגארבז' טיים .
לא הייתי פוסל להביא עוד קשר אחורי ומשחרר את עלי מוחמד מעולם לא החזקתי ממנו שחקן בינוני מאוד בלי שום ערך מוסף. שחקן כמו עדן קארצב היה תורם לנו הרבה יותר ממנו. אנחנו צריכים עוד גרזן באמצע המגרש הקישור שלנו מאוד רך ועל נטע לביא אין מה לבנות כרגע .
עוד נקודה שחייבים לשים אליה לב : 2 שחקני ההתקפה המרכזיים שלנו ( אצילי ושרי) בירידה דרסטית . אחד בן 34 השני בן 29 .
חייבים להביא עוד שחקן צעיר וטוב שיחליף את שרי אי אפשר לבנות עליו גם לעונה הבאה כי זה יתפוצץ לנו בפנים .
מכבי חיפה צריכה מהירות בהתקפה גם בשביל המפעלים באירופה ושחקנים שלא מתעייפים ולוחצים 90 דקות .
לטעמי צריך להחליף לפחות 5 שחקני הרכב בכדי שנצליח לעשות משהו באירופה אחרת נודח שוב כבר בסיבוב הראשון .

*צ'יבוטה - פלופ מארץ הפלופים, אם היו מחזירים את סלליך בטוח שהוא היה תורם יותר . שחקן טיפש ברמות על ואני לא מגזים .

לאף שחקן בקבוצה הזאת אין מה לחפש באירופה. כולם מאוד מאוד בינוניים עם מנטליות ישראלית טיפוסית ואני מקווה שהם מודעים לכך . אין מישהו שמפגין עליונות על הליגה .
אני לא יכול להצביע אפילו על שחקן אחד שיכול להתמודד בכבוד בליגה אירופאית ואני לא מדבר על אנגליה, ספרד, איטליה אלא אפילו על ליגה הולנדית או בלגית .
אנחנו בשפל בכל מה שקשור לשחקן הישראלי .

ולסיום,
תודה רבה לשחקני מכבי חיפה שמאכזבים את האוהדים שלהם פעם אחר פעם ולא נותנים להם לשמוח כמו שמגיע להם .
0 הערכה לאלפי אוהדים שהגיעו אתמול לטרנר גם בלי כרטיס.
הפסד ביום שלישי ליריבה המרה ויגיע להם גם שריקות בוז צורמות .
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

ברק גם אשם, הוא מעלה הרכב שמקשה על השחקנים.
המגינים שלנו גומרים את כל המשחק, אלפונס לא מתאים ורודריגז לא במקום שלו.
אם רק היה פותח עם רודריגז מגן ימני וסאן מנחם מגן שמאלי, היינו נראים לפחות ב-2 דרגות טוב יותר.
סאן מנחם מגן שמאיים, משחרר את חזיזה (שגם הולך לאיבוד עם רודרי) וכבר הכנף הזה הופך למסוכן יותר.
כנ"ל לגבי רודריגז שבטוח מרגיש נוח יותר מצד ימין. (רז מאיר היה עדיף נכון להיום, אבל זה מה יש)

הוא פשוט גומר אותנו עם הקיבעון הזה של אלפונס את רודריגז (בצד ההפוך).
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

silvas כתב: 08 מאי 2022, 13:42 ברק גם אשם, הוא מעלה הרכב שמקשה על השחקנים.
אם רק היה פותח עם רודריגז מגן ימני וסאן מנחם מגן שמאלי, היינו נראים לפחות ב-2 דרגות טוב יותר.
סאן מנחם מגן שמאיים, משחרר את חזיזה (שגם הולך לאיבוד עם רודרי) וכבר הכנף הזה הופך למסוכן יותר.
כנ"ל לגבי רודריגז שבטוח מרגיש נוח יותר מצד ימין. (רז מאיר היה עדיף נכון להיום, אבל זה מה יש)

מצד שני סאן חלש הגנתית
עדיף להעיף את אלפונס ולשים את סאן מאשר להוציא את רודריגז
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

SaTla כתב: 08 מאי 2022, 13:53
silvas כתב: 08 מאי 2022, 13:42 ברק גם אשם, הוא מעלה הרכב שמקשה על השחקנים.

מצד שני סאן חלש הגנתית
עדיף להעיף את אלפונס ולשים את סאן מאשר להוציא את רודריגז
חלש הגנתית או לא, אנחנו קבוצה שצריכה לתקוף.
אין טעם בקבוצה "חזקה הגנתית" אם בסוף אתה מפסיד 3-0 לנתניה ו-1-0 לב"ש...
צריך לשים גולים.

אנחנו לא בליגה שבכל משחק יושבים עלינו 90 דק', וחורים ברוך השם יש גם בלי סאן מנחם.
אז אני מעדיף אותו בהרכב בכל רגע נתון, על פני רודריגז מגן שמאלי. (וזורק את אלפונס במקביל)
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

רונן22 כתב: 03 מאי 2022, 05:12 3 זרים להגנה בקיץ אחד זה יכול להיות מסוכן. צריך להביא מגן ישראלי שיתחרה עם מנחם, תחרות עושה טוב למנחם. ליידנר מתאים. מגן זר במקום אלפונס
פלאניץ מתחת לכל ביקורת כבר תקופה ארוכה, אני לא בטוח שצריך להשאיר אותו, יכול להיות שהוא מיצה פה
מה לעשות שהשוק הישראלי לא רווי בשחקני הגנה איכותיים.
רואים את זה גם בנבחרת.
אם היה אפשר להביא את דסה, פותר את כל הבעיות.
גם משחרר מקום לזר נוסף בעמדה אחרת, וכמובן שחקן מצויין שמכיר היטב את הליגה, שאינו זקוק לתקופת התאקלמות.
חבל שזה לא ריאלי...
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

יום-טוב שוקרון כתב: 09 מאי 2022, 01:49
רונן22 כתב: 03 מאי 2022, 05:12 3 זרים להגנה בקיץ אחד זה יכול להיות מסוכן. צריך להביא מגן ישראלי שיתחרה עם מנחם, תחרות עושה טוב למנחם. ליידנר מתאים. מגן זר במקום אלפונס
פלאניץ מתחת לכל ביקורת כבר תקופה ארוכה, אני לא בטוח שצריך להשאיר אותו, יכול להיות שהוא מיצה פה
רואים את זה גם בנבחרת.
גם משחרר מקום לזר נוסף בעמדה אחרת, וכמובן שחקן מצויין שמכיר היטב את הליגה, שאינו זקוק לתקופת התאקלמות.
חבל שזה לא ריאלי...
הייתי מביא את בן ביטון לימין ומנסה להביא מגן שמאלי זר. בן ביטון מגן לגמרי סולידי שגם יודע לתמוך בהתקפה, מכיר את בכר ושיחק תחתיו ויש לו גם הרבה ניסיון במסגרות אירופאיות. יהיה קשה מאוד להביא 2 מגנים זרים ואין מגנים ישראליים שמאלים ברמה סבירה אפילו אז צריך להתפשר איפשהו
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

כיף לחזור לפורום! אלוהים איזה חלשים אנחנו
יש כל כך הרבה חוסר איזון וחוסר מנהיגות בקבוצה שזה מטריד ביותר. הדבר הראשון זה כמובן שני מגינים באופן בהול
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

greenguy כתב: 10 מאי 2022, 12:42 כיף לחזור לפורום! אלוהים איזה חלשים אנחנו
יש כל כך הרבה חוסר איזון וחוסר מנהיגות בקבוצה שזה מטריד ביותר. הדבר הראשון זה כמובן שני מגינים באופן בהול
ברוכים השבים אחי סכלהחיים
פושעי דילן לדין
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

Shocking4U כתב: 10 מאי 2022, 03:02
רואים את זה גם בנבחרת.
חבל שזה לא ריאלי...
הייתי מביא את בן ביטון לימין ומנסה להביא מגן שמאלי זר. בן ביטון מגן לגמרי סולידי שגם יודע לתמוך בהתקפה, מכיר את בכר ושיחק תחתיו ויש לו גם הרבה ניסיון במסגרות אירופאיות. יהיה קשה מאוד להביא 2 מגנים זרים ואין מגנים ישראליים שמאלים ברמה סבירה אפילו אז צריך להתפשר איפשהו
לא רע, אולי גם זוהר זסנו מאשדוד, אבל לא להרכב פותח.

בכל אופן, אני מתקשה להבין מדוע לא פועלים לבטל את המגבלה על מכסת הזרים.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל המגבלה הזו קיימת רק בישראל, אולי בעוד כמה ליגות זניחות באירופה...
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

יום-טוב שוקרון כתב: 11 מאי 2022, 02:14
Shocking4U כתב: 10 מאי 2022, 03:02

רואים את זה גם בנבחרת.
חבל שזה לא ריאלי...
לא רע, אולי גם זוהר זסנו מאשדוד, אבל לא להרכב פותח.

בכל אופן, אני מתקשה להבין מדוע לא פועלים לבטל את המגבלה על מכסת הזרים.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל המגבלה הזו קיימת רק בישראל, אולי בעוד כמה ליגות זניחות באירופה...
זסנו יעלה הרבה כסף והוא מאוד בוסר. יש לו פוטנציאל אבל הוא לא שם במיוחד לא מבחינה הגנתית והוא הרבה יותר מתאים ל5 בהגנה. בן ביטון זה פתרון סבבה לסגור את הפינה הזאת ועם ניסיון במעמדים האלה
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שוב, זסנו, ביטון ורז מאיר (בתקווה שישתקם מהר) כולם שחקנים שלא מספיק איכותיים לקבוצה שמתיימרת להתמודד על אליפות, ולהתקדם יותר גם באירופה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

צריך גם להגיד את האמת שהחיזוק בינואר ממש לא עשה טוב לקבוצה ובמקום להוסיף איכות ועומק בתקופה שהיינו צריכים את זה בגלל עייפות ופציעות קיבלנו את אלפונס שהוא פשוט שחקן חלש ברמות ואת צ׳יבוטה שלא השפיע ונראה שבכר לא מחזיק ממנו. תשוו את זה לבוסט המטורף שהצהבת קיבלו בינואר מההחתמה של יובאנוביץ או שאנחנו קיבלנו שנה שעברה מההחתמה של אצילי.
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

בזה אני מסכים במאה אחוז.
על אלפונס מיותר להרחיב מילים,
אבל ציבוטה הגיע לכאן בקול תרועה רמה, אחרי שכמה אנשי תקשורת פימפמו לנו את השכל במשך שנה שלמה
לא יודע אם מישהו במועדון בכלל טרח לעקוב אחריו ולתהות על קנקנו, כי בכושרו הנוכחי אין לו מקום בשום קבוצה בליגת העל.
למזלנו הפועל ב"ש ומכבי ת"א בעטו בדלי בכל פעם שניתנה להם ההזדמנות לצמצם את הפער.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

יום-טוב שוקרון כתב: 11 מאי 2022, 02:35 שוב, זסנו, ביטון ורז מאיר (בתקווה שישתקם מהר) כולם שחקנים שלא מספיק איכותיים לקבוצה שמתיימרת להתמודד על אליפות, ולהתקדם יותר גם באירופה.
זה יהיה רכש ברמה של אופיר מזרחי שיחזיר אותנו לעונות לא טובות . מקווה שמבינים במכבי חיפה .
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

מוחמד ופלאניץ' עם 8 צהובים כל אחד. לא לשתף אותם במשחק מול סכנין
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

הרדיוס של סכנין לא תקף נגדנו למי שקיווה
Gary
לא קרע זוג נעליים

שליחה על ידי Gary »

חשוב לעשות סטופ ולחשוב טוב טוב על כל רכש, היו הרבה נפילות בשנה האחרונה, אסור לחזור לימים של שליפות מהמותן ראינו לאן זה הוביל אותנו. בגזרת הישראלים אני רוצה רק את כנעאן וניקי, אולי ליידנר וגנדלמן אם יש אופציה כזאת, חשוב להביא זרים איכותיים ולהשקיע ולא על המצאות מאוסטרליה וצרפת, אלא על שחקנים עם רזומה מוכח וטוב כמו שרי או פלאניץ' שהגיע במומנטום מעולה בקריירה. לא לגעת בניר ביטון
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

Daniel123 כתב: 11 מאי 2022, 10:04
יום-טוב שוקרון כתב: 11 מאי 2022, 02:35 שוב, זסנו, ביטון ורז מאיר (בתקווה שישתקם מהר) כולם שחקנים שלא מספיק איכותיים לקבוצה שמתיימרת להתמודד על אליפות, ולהתקדם יותר גם באירופה.
זה יהיה רכש ברמה של אופיר מזרחי שיחזיר אותנו לעונות לא טובות . מקווה שמבינים במכבי חיפה .
בטוח שהם מבינים.
מה עושים כדי שהדבר לא יקרה, זו כבר שאלה אחרת.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

חייב להגיד שראיתי שכל מי אנשים במועדון ומסביב אומרים שצריך לעלות עם הרכב סופר משני ועם שחקנים מהנוער על הספסל. אני ממש מקווה שזה לא יקרה. מעבר לזה שלדעתי זה לא ספורטיבי כשאתה משחק מול 2 יריבות שיש להם על מה לשחק וכמו שהיינו רוצים שיהיו הוגנים מולנו אז ראוי שנקיים בחזרה אני גם חושב שלקהל לא מגיע לסיים את העונה חלילה עם 2 הפסדים שיכולים גם חלילה להשפיע מבחינת ביטחון ומונטום על גמר גביע.

אני לא אומר שלא צריך לעשות חילופים או שינויים אבל לא צריך להגזים. צריך לעלות קבוצה מכובדת.

אני הייתי עולה למשל מול סכנין:

אלפונס ארד גולדברג מנחם

לביא ג׳אבר פאני

אצילי שהר צ׳יבוטה
נעול