הקטע הזה שמשאירים שחקן תורן על הספסל למרות שלא כשיר

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: הקטע הזה שמשאירים שחקן תורן על הספסל למרות שלא כשיר

שליחה על ידי KevinDurant »

עם איך שהמשחק התגלגל היה קשה להכניס אותו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

KevinDurant כתב: 31 ינואר 2023, 22:36 עם איך שהמשחק התגלגל היה קשה להכניס אותו
אפשר להגיד את זה על כל משחק של מכבי חיפה בחודשיים האחרונים
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Shocking4U כתב: 01 פברואר 2023, 02:47
KevinDurant כתב: 31 ינואר 2023, 22:36 עם איך שהמשחק התגלגל היה קשה להכניס אותו
אפשר להגיד את זה על כל משחק של מכבי חיפה בחודשיים האחרונים
לא סותר
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

על פעם, פעמיים, שלוש - אפשר להגיד שזה הייתה סיבה כלשהי.

כשזה נהיה מנהג שחוזר על עצמו כבר ב8 מקרים שונים (שאני זוכר) בעונה, כבר ברור שיש כאן משהו שנעשה במכוון.

וזה מה שהזוי כל כך, כי אין שום סיבה הגיונית לעשות את השטות הזו (אולי למעט תיאוריית הבונוס על ישיבה על הספסל של אפוק)
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

שמעתי את אחד הכתבים טוען שבכר אוהב ששחקנים שהוא מכין אותם לחזרה למשחק משתלבים בסגל גם אם הם לא משחקים כי זה נותן להם את התחושה והלחץ של משחק ומכין אותם לקראת קבלת דקות.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Shocking4U כתב: 02 פברואר 2023, 03:11 שמעתי את אחד הכתבים טוען שבכר אוהב ששחקנים שהוא מכין אותם לחזרה למשחק משתלבים בסגל גם אם הם לא משחקים כי זה נותן להם את התחושה והלחץ של משחק ומכין אותם לקראת קבלת דקות.
חרטא רצינית
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

חייב להגיד שזו תופעה שלא כזו מפריעה לי, במיוחד שהשחקנים האלה יושבים בספסל על חשבון שחקנים שלא היו מקבלים דקה איך שלא תהפכו את זה. אני לגמרי רואה ערך בזה ששחקן שלא שיחק הרבה זמן מתרגל חזרה לריטואל של "יום משחק" ואני בטוח שזה עוזר, גם אם ממש בקטנה, להחזיר את השחקן לעניינים. השחקנים זה לא תוכנות מחשב בפיפא, וחזרה למגרשים זה לא כפתור אלא מערך מנטלי ופיזי שלם שאנחנו בכלל לא ערים לו, אם זה עוזר לרכך אפילו בקטנה את החזרה- מעולה. המחיר זה שזה יוצר תחושת ציפייה מעצבנת אצל הקהל לגבי השחקן שחוזר, אבל זה מחיר שאני מוכן לקחת אם מקבלים רווח, קטן ככל שיהיה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2023, 11:06 חייב להגיד שזו תופעה שלא כזו מפריעה לי, במיוחד שהשחקנים האלה יושבים בספסל על חשבון שחקנים שלא היו מקבלים דקה איך שלא תהפכו את זה. אני לגמרי רואה ערך בזה ששחקן שלא שיחק הרבה זמן מתרגל חזרה לריטואל של "יום משחק" ואני בטוח שזה עוזר, גם אם ממש בקטנה, להחזיר את השחקן לעניינים. השחקנים זה לא תוכנות מחשב בפיפא, וחזרה למגרשים זה לא כפתור אלא מערך מנטלי ופיזי שלם שאנחנו בכלל לא ערים לו, אם זה עוזר לרכך אפילו בקטנה את החזרה- מעולה. המחיר זה שזה יוצר תחושת ציפייה מעצבנת אצל הקהל לגבי השחקן שחוזר, אבל זה מחיר שאני מוכן לקחת אם מקבלים רווח, קטן ככל שיהיה.
מסכים ואוסיף שבשבועות האחרונים הנחתי שזה השיקול, אבל נמנעתי מלהעלות את זה בגלל הדעה הרווחת בפורום שנגד זה. באופן אישי, יותר מפריע ששמים על הספסל שחקנים כשירים שלא נמצאים בתכניות. אם אני צריך לבחור מי ישב בחוץ מול חדרה מבין ארד, ג׳אבר וזערורה, אני בוחר בארד.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

ברק.י כתב: 02 פברואר 2023, 11:34
The real Tsepo כתב: 02 פברואר 2023, 11:06 חייב להגיד שזו תופעה שלא כזו מפריעה לי, במיוחד שהשחקנים האלה יושבים בספסל על חשבון שחקנים שלא היו מקבלים דקה איך שלא תהפכו את זה. אני לגמרי רואה ערך בזה ששחקן שלא שיחק הרבה זמן מתרגל חזרה לריטואל של "יום משחק" ואני בטוח שזה עוזר, גם אם ממש בקטנה, להחזיר את השחקן לעניינים. השחקנים זה לא תוכנות מחשב בפיפא, וחזרה למגרשים זה לא כפתור אלא מערך מנטלי ופיזי שלם שאנחנו בכלל לא ערים לו, אם זה עוזר לרכך אפילו בקטנה את החזרה- מעולה. המחיר זה שזה יוצר תחושת ציפייה מעצבנת אצל הקהל לגבי השחקן שחוזר, אבל זה מחיר שאני מוכן לקחת אם מקבלים רווח, קטן ככל שיהיה.
מסכים ואוסיף שבשבועות האחרונים הנחתי שזה השיקול, אבל נמנעתי מלהעלות את זה בגלל הדעה הרווחת בפורום שנגד זה. באופן אישי, יותר מפריע ששמים על הספסל שחקנים כשירים שלא נמצאים בתכניות. אם אני צריך לבחור מי ישב בחוץ מול חדרה מבין ארד, ג׳אבר וזערורה, אני בוחר בארד.
זה שארד ממשיך להיות בסגל זה ההזיה הרצינית כרגע מבחינתי. בטח שגם סונדגרן חזר לכשירות ויכול לשחק כבלם ויש כבר את באטו, סק, גולדברג וגרשון בסגל.

אני חושב שכן תכננו לשלב את ג'אבר נגד ריינה/נתניה אבל המשחקים לא התפתחו כמו שרצו והעדיפו לחכות קצת עם זה (ריינה עם התוצאה, בנתניה גם תנאי המשחק וגם התוצאה).
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 02 פברואר 2023, 11:41
ברק.י כתב: 02 פברואר 2023, 11:34
זה שארד ממשיך להיות בסגל זה ההזיה הרצינית כרגע מבחינתי. בטח שגם סונדגרן חזר לכשירות ויכול לשחק כבלם ויש כבר את באטו, סק, גולדברג וגרשון בסגל.

אני חושב שכן תכננו לשלב את ג'אבר נגד ריינה/נתניה אבל המשחקים לא התפתחו כמו שרצו והעדיפו לחכות קצת עם זה (ריינה עם התוצאה, בנתניה גם תנאי המשחק וגם התוצאה).
מסכים עם הכל, למרות שמול ריינה היה אפשר להכניס אותו בסוף להרגיש קצת דשא וזה לא קרה (מבין גם למה לחכות איתו במצב שנוצר). נתתי את ג׳אבר כדוגמא להתנהלות הכללית בהקשר הזה ולאו דווקא כי זה קרה איתו.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אם רוצים ששחקן יהיה חלק מהריטואל של הכנה למשחק, אפשר לעשות את זה גם מבלי שיהיה בסופו של דבר חלק מהסגל למשחק.

וקשה לי מאוד להאמין שזה המצב כשמדובר בשחקנים מנוסים עם המון ניסיון שכבר עברו פציעות. וזה גם מאוד מאוד לא עקבי - למה קורנו וסונדגרן יכלו לשחק מיד אחרי חזרה מפציעות, אבל ג'אבר, מוחמד, דילן וחזיזה לא?

ברור שיש לזה מחיר מקצועי, במשחק מול ריינה ההושבה של ג'אבר (יחד עם ההזיה של 3 בלמים) על הספסל הובילה למצב שעשינו רק שני חילופים במצב שצעק לחילוף התקפי ולא היה את מי להכניס.

אם זה נכון, אז זה עוד דוגמה למקרה שבו בכר מנסה לרבע את המעגל בפוזה של חדשנות.
שלח תגובה