הפועל באר שבע
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: הפועל באר שבע
אני אומר את זה עם כל הביטחון שבעולם-
אני כבר 3 שנים חווה את המשחקים מול בש מטר מהספסלים, אני בטוח במיליון אחוז ש-כל- מה שקרה על הדשא היום הוא אך ורק באחריות המועדון והשחקנים המסריחים שמשחקים בו, זו הקבוצה הכי מלןכלכת ששיחקה בישראל.
כל פעולה כל מכה כל כאפה כל עימות אני בטוח במיליון אחוז שהתחיל משחקן שלהם ולא מעניין אותי מה יחליטו בבית דין. כל מי שנמצא באיצטדיון במשחקים מולם יודע את זה
אני כבר 3 שנים חווה את המשחקים מול בש מטר מהספסלים, אני בטוח במיליון אחוז ש-כל- מה שקרה על הדשא היום הוא אך ורק באחריות המועדון והשחקנים המסריחים שמשחקים בו, זו הקבוצה הכי מלןכלכת ששיחקה בישראל.
כל פעולה כל מכה כל כאפה כל עימות אני בטוח במיליון אחוז שהתחיל משחקן שלהם ולא מעניין אותי מה יחליטו בבית דין. כל מי שנמצא באיצטדיון במשחקים מולם יודע את זה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הוא צריך לחטוף אבל מציגים את זה כאילו הוא בא ונתן לו כאפה בלי קשר לכלום. פאון בא ויצא מדרכו כדי לדרוך עליו. זה מהלך קלאסי של הנבלות האלהToniKroos כתב: 01 מאי 2023, 23:51עזוב, זערורה עשה מעשה שלא יעשה בטח לשחקן צעיר.Shocking4U כתב: 01 מאי 2023, 23:46 חברה יש פה מלחמה על התודעה. האוהדים של הצהבת וב״ש מטפטפים את זה בכל מקום כדי לגרום להרחקת השחקנים שלנו. מדברים על הכאפה של זערורה אבל לא מראים שפאון דרך עליו. יש גם סרטון שאני מצרף שפאון בועט באיש צוות שלנו שלא מדברים עליו. צריך להציף את זה בכל מקום ולא לתת להם לדפוק אותנו
הדבר היחיד שאפשר להגיד כאן שמדובר בחבורה של ילדי כאפות מסכנים שדורכים כשלא רואים ואז בורחים כמו ילדה עם קוקיות כשחוטפים חזרה מה שמגיע להם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה צודק במיליון אחוז. בחיים לא ראיתי קבוצה שכולה פרובוקציות כמו הקבוצה הזאת. נבנה שם את הסגל הכי מטונף בתולדות הליגהחזיזוש כתב: 01 מאי 2023, 23:52 אני אומר את זה עם כל הביטחון שבעולם-
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עוד זווית לדריכה על זערורה. בושה וחרפה שכל האתרים לא מדברים על זה אלא מציגים את זה כאילו הוא תקף ראשון.
@חזיזוש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דודו בזק ישן בעמידה. בינתיים כל האתרים מלאים בחרא של ״בב״ש טוענים בב״ש טוענים״ והסתה נגד השחקנים שלנו.
כי הוא ליצןShocking4U כתב: 01 מאי 2023, 23:58 דודו בזק ישן בעמידה. בינתיים כל האתרים מלאים בחרא של ״בב״ש טוענים בב״ש טוענים״ והסתה נגד השחקנים שלנו.
יותר חשוב לו לדאוג שהכתבים יפרסמו ש "מאמן ישראלי" עדיין מועמד
זערורה החזיר לפאון בצורה לגיטימית לגמרי. הוא דרך עליו עם הפקקים.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 02 מאי 2023, 00:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Jerry
- אלוף המדינה
איןמ ה להגן על זערורה, אני אוהב את הילד אבל הוא עשה טעות נוראית שתעלה לו בהרחקה ארוכה ובכתם על הקריירה לשנים הקרובות, אסור לשחקן של מכבי חיפה להתנהג ככה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שחקנים יותר גדולים ממנו עשו דברים יותר גרועים. בא שחקן ודרך לו בחוזקה עם פקקים על הרגל, איך אתה מצפה שהוא יגיב?Jerry כתב: 02 מאי 2023, 00:04 איןמ ה להגן על זערורה, אני אוהב את הילד אבל הוא עשה טעות נוראית שתעלה לו בהרחקה ארוכה ובכתם על הקריירה לשנים הקרובות, אסור לשחקן של מכבי חיפה להתנהג ככה
כתם על הקריירה בגלל כאפהJerry כתב: 02 מאי 2023, 00:04 איןמ ה להגן על זערורה, אני אוהב את הילד אבל הוא עשה טעות נוראית שתעלה לו בהרחקה ארוכה ובכתם על הקריירה לשנים הקרובות, אסור לשחקן של מכבי חיפה להתנהג ככה
אחי אתה נסחף רצח.
עונה הבאה לא יזכרו את זה בכלל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מצאו על מי ליפול. ילד צעיר שמקבל דריכה עם פקקים על הרגל ונפל בפרובוקציה והגיב. על זה לסיים קריירה? קורבן קל גם כי הוא ערבי. טינופות
- Smurk
- אגדה ירוקה
נכון. ההפתעה של פאון אחרי שהוא מקבל זה תענוג. פחדן קטן. דרך וחשב שיברח כמו עכבר.Smurk כתב: 02 מאי 2023, 00:11 זערורה גבר עם ביצים. גם בחור חסון, שיבוא עליו אחד על אחד הזונה הרומנית.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עכשיו ראיתי את האגרוף ששאפי הכניס לחזיזה שרק בא להפריד.
מטורף.
אני לא נתקלתי עדיין בשום סרטון של שחקן שלנו שהתגרה או התחיל בתגרה.
אם ירחיקו לנו שחקנים זה רק זערורה וסק כנראה בגלל האצבע המשולשת.
מטורף.
אני לא נתקלתי עדיין בשום סרטון של שחקן שלנו שהתגרה או התחיל בתגרה.
אם ירחיקו לנו שחקנים זה רק זערורה וסק כנראה בגלל האצבע המשולשת.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
לתקופה מסוימת הם דווקא היו קבוצה שנייה שלי בארץ כל עוד זה לא על חשבון מכבי חיפה, בדרך לחזור למקום השישי ברשימת השנואות, מיד אחרי הרייכסטאג, הסרדינים, סכנין עם המנורה, הגועל ת"א וביט"ר עם הסוס
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
הם מקום שלישי בקלות.MH13 TILL I DIE כתב: 02 מאי 2023, 01:04 לתקופה מסוימת הם דווקא היו קבוצה שנייה שלי בארץ כל עוד זה לא על חשבון מכבי חיפה, בדרך לחזור למקום השישי ברשימת השנואות, מיד אחרי הרייכסטאג, הסרדינים, סכנין עם המנורה, הגועל ת"א וביט"ר עם הסוס
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
כרגע לדעתי הם מתחת לארבע היריבות (וסכנין שהם גרסה ערבית של ביט"ר) אבל יש להם פוטנציאל למקום שלישי, עם שילוב של בכיינות פועלית ורגשי נחיתות ביט"רייםSmurk כתב: 02 מאי 2023, 01:06הם מקום שלישי בקלות.MH13 TILL I DIE כתב: 02 מאי 2023, 01:04 לתקופה מסוימת הם דווקא היו קבוצה שנייה שלי בארץ כל עוד זה לא על חשבון מכבי חיפה, בדרך לחזור למקום השישי ברשימת השנואות, מיד אחרי הרייכסטאג, הסרדינים, סכנין עם המנורה, הגועל ת"א וביט"ר עם הסוס
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!