כל הפוטנציאל הזה שאתה רואה היום? זה הרבה מאד דגו.
מעבר לזה שהיה אפשר לראות את הקפיצה ברמה שלו תחת דגו מרחוק, איפה שהוא סביב המחצית השנייה של העונה, הוא גם דיבר על זה בעצמו בראיונות.
מנהל: Shocking4U
מסכים איתך. קצת לא הבנתי את הבחירה שלו בסיומת ב2 הבעיטות האחרונות שלו. פעמיים הוא בחר באופן לא ברור ללכת עם הפס ובפעם השנייה (הגול) הכדור גם בקושי נכנס. סילבה היה כל כך רחוק ממנו והשאיר זווית כל כך פתוחה של השער שהוא יכל או לבעוט בצורה יותר נקייה או בקלות לדעתי לעבור אותו על המהירות ואז לגלגל פנימה. הסיומת שלו עדיין לא הכי מלוטשת. גם הבעיטה שנכנסה מול המלטזים לא הייתה סיומת אדירה אלא שוער שהשאיר יותר מדי מהשער פתוחברק.י כתב: ↑23 יולי 2023, 12:30 דל״פ? ההופעה שלו לא הייתה רעה, אבל בטח לא טובה כמו החגיגה שעושים סביבו. האיומים שלו היו סופגים ביקורות קשות, אם היה מדובר בפיירו. השער שהבקיע היה מבעיטה על השוער ונבע הרבה מהרצון של דינדה לפרגן לו עד שישים כדור בשער.
לצד זאת, אין ספק שהוא פוטנציאל נהדר שעוד ישתדרג ונראה שכבר עכשיו מתאים לסגל. אני מאד מקווה שיסגרו אותו פה. נשמע מהראיון האחרון של אבא שלו שמתקשים להוציא אותו לחו״ל תחת הסעיף של מיליון היורו, אבל אם ימשיכו לתת לו קרדיט זה עלול לקרות.
מניח שזה בעיקר קשור ללחץ, בכל זאת משחק ראשון בסמי עופר.Shocking4U כתב: ↑24 יולי 2023, 04:14מסכים איתך. קצת לא הבנתי את הבחירה שלו בסיומת ב2 הבעיטות האחרונות שלו. פעמיים הוא בחר באופן לא ברור ללכת עם הפס ובפעם השנייה (הגול) הכדור גם בקושי נכנס. סילבה היה כל כך רחוק ממנו והשאיר זווית כל כך פתוחה של השער שהוא יכל או לבעוט בצורה יותר נקייה או בקלות לדעתי לעבור אותו על המהירות ואז לגלגל פנימה. הסיומת שלו עדיין לא הכי מלוטשת. גם הבעיטה שנכנסה מול המלטזים לא הייתה סיומת אדירה אלא שוער שהשאיר יותר מדי מהשער פתוחברק.י כתב: ↑23 יולי 2023, 12:30 דל״פ? ההופעה שלו לא הייתה רעה, אבל בטח לא טובה כמו החגיגה שעושים סביבו. האיומים שלו היו סופגים ביקורות קשות, אם היה מדובר בפיירו. השער שהבקיע היה מבעיטה על השוער ונבע הרבה מהרצון של דינדה לפרגן לו עד שישים כדור בשער.
לצד זאת, אין ספק שהוא פוטנציאל נהדר שעוד ישתדרג ונראה שכבר עכשיו מתאים לסגל. אני מאד מקווה שיסגרו אותו פה. נשמע מהראיון האחרון של אבא שלו שמתקשים להוציא אותו לחו״ל תחת הסעיף של מיליון היורו, אבל אם ימשיכו לתת לו קרדיט זה עלול לקרות.
צריך גם לקחת בחשבון שהשומר שלו היה שחקן מאוד פיזי ואגרסיבי ומהיר, זה לא השחקנים שנראה בליגה.
זה היה לחץ של הופעת בכורה בסיטואציה כמו שנוצרה.GKagelmacher כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 13:38 קצת בוסר אבל רואים שהוא טוב אתלטית. היו לו איזה 4-5 כדורי רוחב שהוא ניסה לתת וזה לא היה נראה טוב. אבל בלי לחץ אני מאמין שעם הזמן גם את הפעולה האחרונה הוא יעשה טוב.
לא בטוח שזה נכון.
מסכים איתך שנראה שהעניין הוא בעיקר סביב דקות המשחק שלו פה.ab1729 כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 13:07לא בטוח שזה נכון.
הרושם שלי הוא שהדיבורים סביב היציאה לחו"ל לא נובעים מהרצון שלו לעשות קופה, אלא משיקולי קריירה והתפתחות.
לכן, דווקא העובדה שהוא מקבל דקות ורואה שהוא יקבל כאן הרבה דקות עשויה להגדיל את הנכונות שלו לחתום ולהישאר כאן.
בכל מקרה, מסכים שצריך לסגור את החוזה איתו ולייצר שקט.
כן כן ברור. אין לי לחץ לגביו אני יודע שעם הזמן הפעולה האחרונה שלו תשתפר בבוגרים.Judokan כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 21:29זה היה לחץ של הופעת בכורה בסיטואציה כמו שנוצרה.GKagelmacher כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 13:38 קצת בוסר אבל רואים שהוא טוב אתלטית. היו לו איזה 4-5 כדורי רוחב שהוא ניסה לתת וזה לא היה נראה טוב. אבל בלי לחץ אני מאמין שעם הזמן גם את הפעולה האחרונה הוא יעשה טוב.
ראיתי אותו המון בליגה לנוער ויש לו הגבהות ממש טובות, לא הדרדלה האלה ששלח