כשיתחלפו כל הכתבים שמסקרים את מכבי חיפה + מערך הדוברות של מכבי חיפה וכנראה גם הבעלותDelPiero כתב: 10 ינואר 2024, 10:01 ספורט 5:
5 שחקני הבית שיפתחו ("מילדות הם יודעים מה זה משחק מול מכבי ת"א")
מתי כבר נפסיק לראות את הקלישאות הריקות והמיותרות האלה ?
הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: הרכבים ודיבורים לקראת מכבי ת''א
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אם אני זוכר נכון אתה כן מבין בעניין של ארה"ב וכל העניין שלהם, אמרת פעם שחקרת טיפה אם איני טועה.
תוכל להסביר מה פשר העניין הזה? הוא קיבל שחרור מהקבוצה שלו, הוא שחקן חופשי כבר תקופה, החוזה שלו נגמר בסוף שנה והוא חתם אצלינו, לא יכלו עד עכשיו לסדר את עניין הרישום שלו אצלינו כל עוד הוא שחקן חופשי? למה זה רק היום? ולמה בכלל צריך לסדר את זה אם הוא שחקן חופשי ששוחרר מהקבוצה שלו.
כל כך הרבה שאלות יש לי על זה שלא מובנות
אני אענה בקצרה: יש דבר כזה שנקרא שחרור בינלאומי. שחרור שההתאחדות צריכה לחתום עליו, מעבר לשחרור שמוציאה הקבוצה (במקרה הזה קנזס).GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:07אם אני זוכר נכון אתה כן מבין בעניין של ארה"ב וכל העניין שלהם, אמרת פעם שחקרת טיפה אם איני טועה.
תוכל להסביר מה פשר העניין הזה? הוא קיבל שחרור מהקבוצה שלו, הוא שחקן חופשי כבר תקופה, החוזה שלו נגמר בסוף שנה והוא חתם אצלינו, לא יכלו עד עכשיו לסדר את עניין הרישום שלו אצלינו כל עוד הוא שחקן חופשי? למה זה רק היום? ולמה בכלל צריך לסדר את זה אם הוא שחקן חופשי ששוחרר מהקבוצה שלו.
אי אפשר היה להוציא את השחרור הזה לפני שנפתח חלון ההעברות. הוא נפתח בחצות, ולכן בגלל הבדלי השעות זה עוד לא קרה (בניגוד לקני סייף).
שוב אומר, יש עד 17:00 לרשום אותו. יש חלון של שעתיים-שלוש מאז שהאמריקאים מתעוררים, מאמין שזה יקרה בסוף והוא יהיה בסגל.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
אתה תלוי אבל בהתאחדות שלהם ומתי הם יענו על זה, להם לא אכפת שיש משחק בישראל מכבי ת"א נגד מכבי חיפה.רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:30אני אענה בקצרה: יש דבר כזה שנקרא שחרור בינלאומי. שחרור שההתאחדות צריכה לחתום עליו, מעבר לשחרור שמוציאה הקבוצה (במקרה הזה קנזס).GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:07אם אני זוכר נכון אתה כן מבין בעניין של ארה"ב וכל העניין שלהם, אמרת פעם שחקרת טיפה אם איני טועה.
אי אפשר היה להוציא את השחרור הזה לפני שנפתח חלון ההעברות. הוא נפתח בחצות, ולכן בגלל הבדלי השעות זה עוד לא קרה (בניגוד לקני סייף).
שוב אומר, יש עד 17:00 לרשום אותו. יש חלון של שעתיים-שלוש מאז שהאמריקאים מתעוררים, מאמין שזה יקרה בסוף והוא יהיה בסגל.
הייתי בטוח שהחלון בארה"ב כבר נפתח בגלל זה לא הבנתי. צריכים לחכות לשחרור שלו ולרשום אותו בהתאחדות שלנו, שגם הם לא הכי קלים ובטח יוצאים הביתה בשלוש המפונקים שם.
בכל מקרה מקווה שהוא כן יהיה בסגל כי גם כשהוא על רגל אחת הוא עדיף על כל שחקן ספסל שיהיה לנו היום כחילוף לפחות ל-20 דקות.
העונה בארה''ב עובדת שונה מהליגות באירופה, ולכן יש פה הבדל, בכלל כל מבנה הליגה שם וחלון ההעברות בכלל הוא במהותו שונה מאירופה.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:40אתה תלוי אבל בהתאחדות שלהם ומתי הם יענו על זה, להם לא אכפת שיש משחק בישראל מכבי ת"א נגד מכבי חיפה.רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:30אני אענה בקצרה: יש דבר כזה שנקרא שחרור בינלאומי. שחרור שההתאחדות צריכה לחתום עליו, מעבר לשחרור שמוציאה הקבוצה (במקרה הזה קנזס).GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:07
אם אני זוכר נכון אתה כן מבין בעניין של ארה"ב וכל העניין שלהם, אמרת פעם שחקרת טיפה אם איני טועה.
הייתי בטוח שהחלון בארה"ב כבר נפתח בגלל זה לא הבנתי. צריכים לחכות לשחרור שלו ולרשום אותו בהתאחדות שלנו, שגם הם לא הכי קלים ובטח יוצאים הביתה בשלוש המפונקים שם.
בכל מקרה מקווה שהוא כן יהיה בסגל כי גם כשהוא על רגל אחת הוא עדיף על כל שחקן ספסל שיהיה לנו היום כחילוף לפחות ל-20 דקות.
בכל מקרה, לגבי התלות בהתאחדות זרה - יש ''הדדיות'' רצינית במקרים האלה, והתאחדויות לא עושות טובה לאף אחד, כי גם הם יצטרכו את ההתאחדות הישראלית מתי שהוא.
ובנוסף, אם התאחדות מסוימת אכן מראה רשלנות או עצימת עין בנוגע למשהו, אפשר להגיש נגדה תלונה, ואת זה אף אחד לא רוצה.
וב-99% מהמקרים מצליחים לסדר את הדברים, ואף התאחדות לא עושה ''דווקא'' או דברים כאלה.
אני בכלל הייתי מציע פחות לבלוע את כל מה שהתקשורת כותבת. ברור לכם שזו אחלה כותרת ש''קינדה עדיין לא נרשם'', ו''כרגע קינדה בחוץ''.
בפועל אני מאמין שעובדים על זה, וזה יסודר בסוף. אבל העיקר לכתבים היו עוד כמה כתבות וקליקים באתר.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
לקחת את דבריי לכיוון לא נכון, לקחת אותם למקום שלא כיוונתי בכלל, לרגע לא טענתי שלהתאחדות בארה"ב יש איזשהו סיבה לעשות "בכוונה".רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:45העונה בארה''ב עובדת שונה מהליגות באירופה, ולכן יש פה הבדל, בכלל כל מבנה הליגה שם וחלון ההעברות בכלל הוא במהותו שונה מאירופה.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:40אתה תלוי אבל בהתאחדות שלהם ומתי הם יענו על זה, להם לא אכפת שיש משחק בישראל מכבי ת"א נגד מכבי חיפה.רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:30
אני אענה בקצרה: יש דבר כזה שנקרא שחרור בינלאומי. שחרור שההתאחדות צריכה לחתום עליו, מעבר לשחרור שמוציאה הקבוצה (במקרה הזה קנזס).
בכל מקרה, לגבי התלות בהתאחדות זרה - יש ''הדדיות'' רצינית במקרים האלה, והתאחדויות לא עושות טובה לאף אחד, כי גם הם יצטרכו את ההתאחדות הישראלית מתי שהוא.
ובנוסף, אם התאחדות מסוימת אכן מראה רשלנות או עצימת עין בנוגע למשהו, אפשר להגיש נגדה תלונה, ואת זה אף אחד לא רוצה.
וב-99% מהמקרים מצליחים לסדר את הדברים, ואף התאחדות לא עושה ''דווקא'' או דברים כאלה.
אני בכלל הייתי מציע פחות לבלוע את כל מה שהתקשורת כותבת. ברור לכם שזו אחלה כותרת ש''קינדה עדיין לא נרשם'', ו''כרגע קינדה בחוץ''.
בפועל אני מאמין שעובדים על זה, וזה יסודר בסוף. אבל העיקר לכתבים היו עוד כמה כתבות וקליקים באתר.
פשוט כל העניין הזה זה בירוקרטיה ובטח כבר נשלח אליהם מייל בנושא בבוקר ומחכים רק שהם יענו, הלחכות שהם יענו יכול להיות טריקי, לא כי הם מחפשים לעשות דווקא, אלא כי אולי יהיה להם עוד דברים לעשות ככה שהמייל ירד למטה בסדרי העדיפויות כי שוב זה כולה משחק מכבי ת"א מול מכבי חיפה שאין להם מושג מזה אומר אפילו, ומבחינתם הם יכולים לענות בשמונה או תשע בערב שלנו, כלומר צהריים אצלהם, הכל אפשרי וניראלי שזה גם מה שיהיה כי זה לא מספיק חשוב להם כמו שזה חשוב לנו, זה הכל, אין עניין של לעשות "דווקא" או תביעה, גם על מה יתבעו אותם? על זה שהם לא עונים למיילים ישר? נשמע בדיחה
אף אחד לא תובע אף אחד. אתה לוקח את זה למקומות קיצוניים. אני לא כתבתי את השורש ''ת.ב.ע.''. לא יודע איך שיבררת את זה. אמרתי תלונה, ויש אפשרות במקרה קיצוני להגיש תלונה.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:55לקחת את דבריי לכיוון לא נכון, לקחת אותם למקום שלא כיוונתי בכלל, לרגע לא טענתי שלהתאחדות בארה"ב יש איזשהו סיבה לעשות "בכוונה".רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:45העונה בארה''ב עובדת שונה מהליגות באירופה, ולכן יש פה הבדל, בכלל כל מבנה הליגה שם וחלון ההעברות בכלל הוא במהותו שונה מאירופה.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:40
אתה תלוי אבל בהתאחדות שלהם ומתי הם יענו על זה, להם לא אכפת שיש משחק בישראל מכבי ת"א נגד מכבי חיפה.
פשוט כל העניין הזה זה בירוקרטיה ובטח כבר נשלח אליהם מייל בנושא בבוקר ומחכים רק שהם יענו, הלחכות שהם יענו יכול להיות טריקי, לא כי הם מחפשים לעשות דווקא, אלא כי אולי יהיה להם עוד דברים לעשות ככה שהמייל ירד למטה בסדרי העדיפויות כי שוב זה כולה משחק מכבי ת"א מול מכבי חיפה שאין להם מושג מזה אומר אפילו, ומבחינתם הם יכולים לענות בשמונה או תשע בערב שלנו, כלומר צהריים אצלהם, הכל אפשרי וניראלי שזה גם מה שיהיה כי זה לא מספיק חשוב להם כמו שזה חשוב לנו, זה הכל, אין עניין של לעשות "דווקא" או תביעה, גם על מה יתבעו אותם? על זה שהם לא עונים למיילים ישר? נשמע בדיחה
אבל כמו שאמרתי, לא מגיעים לזה ברוב מוחלט של המקרים.
ההתאחדות באמריקה לא חיה בוואקום. היא יודעת שקבוצות צריכות שחרורים בינלאומיים. וקינדה הוא לא השחקן היחיד שעובר להתאחדויות אחרות מה-MLS כרגע.
וזה גם לא פעם ראשונה שהם צריכים לשלוח שחרורים. לא מדובר בחובבנים.
שמע, אם אתה חושב שמיילים יורדים למטה, ואין אנשים שידאגו שההתאחדות שם תתעסק בזה אתה או נאיבי או לא יודע איך הדברים האלה עובדים.
זה לא מייל שאתה שולח לביטוח לאומי.
יהיה בסדר, בלי פאניקה.
@Smile @Liberman @Shocking4U
יאללה מנהלים, לנעול.
תעברו לנושא הרשמי שפתחתי.
יאללה מנהלים, לנעול.
תעברו לנושא הרשמי שפתחתי.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
קודם כל כשרשממתי תביעה התכוונתי תלונה, טעות שלי.רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 12:01אף אחד לא תובע אף אחד. אתה לוקח את זה למקומות קיצוניים. אני לא כתבתי את השורש ''ת.ב.ע.''. לא יודע איך שיבררת את זה. אמרתי תלונה, ויש אפשרות במקרה קיצוני להגיש תלונה.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:55לקחת את דבריי לכיוון לא נכון, לקחת אותם למקום שלא כיוונתי בכלל, לרגע לא טענתי שלהתאחדות בארה"ב יש איזשהו סיבה לעשות "בכוונה".רק מכבי כתב: 10 ינואר 2024, 11:45
העונה בארה''ב עובדת שונה מהליגות באירופה, ולכן יש פה הבדל, בכלל כל מבנה הליגה שם וחלון ההעברות בכלל הוא במהותו שונה מאירופה.
אבל כמו שאמרתי, לא מגיעים לזה ברוב מוחלט של המקרים.
ההתאחדות באמריקה לא חיה בוואקום. היא יודעת שקבוצות צריכות שחרורים בינלאומיים. וקינדה הוא לא השחקן היחיד שעובר להתאחדויות אחרות מה-MLS כרגע.
וזה גם לא פעם ראשונה שהם צריכים לשלוח שחרורים. לא מדובר בחובבנים.
שמע, אם אתה חושב שמיילים יורדים למטה, ואין אנשים שידאגו שההתאחדות שם תתעסק בזה אתה או נאיבי או לא יודע איך הדברים האלה עובדים.
זה לא מייל שאתה שולח לביטוח לאומי.
יהיה בסדר, בלי פאניקה.
דבר שני אני ליטרלי רשמתי בהתחלה כשרשמתי לדוראנט (ההודעה הראשונה שציטתת וענית לי) שאני לא מבין בזה וזוכר שהוא מבין בזה ויש לי הרבה שאלות, אז כן זה מחוסר הבנה לא מנאיביות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
רק מכבי סיכם יפה את הנושא.GreenGlory כתב: 10 ינואר 2024, 11:07אם אני זוכר נכון אתה כן מבין בעניין של ארה"ב וכל העניין שלהם, אמרת פעם שחקרת טיפה אם איני טועה.
בכל מקרה בקצרה לגמרי, נושא בירוקרטי, לא קשור לארה''ב בכלל אלא סתם עניין של חתימות של התאחדויות