בוגדן פלאניץ' - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Re: בוגדן פלאניץ' - נושא רשמי

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

RakMaccabi31 כתב: 10 אוגוסט 2022, 17:50 לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
אין כדורגלן היום שלא שכר חרב. אם אתה שם הצעה של מיליון יורו לעונה לדור פרץ, אלי דסה, יונתן כהן ואם היית שם 2 מיליון יורו לזהבי כל הרביעייה היו פה ולהפך, בטח ובטח שמדובר בזר שלא קשור (כמעט) למקום.

היה לו משחקים פנטסטיים נגד אולימפיאקוס, אני לא יודע על מה אתה מדבר
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא חושב שהראש שלו לא פה כמו שלא חושב שהראש שלו בסיום העונה הקודמת בה הוא היה לא טוב היה לא פה.
יש לו גם משחקים פחות טובים. אתמול הוא לא היה כזה נורא, ובמחצית השנייה (בלי ארד) נתן משחק סולידי לגמרי. נגד אולימפיאקוס הוא היה אל סרבי בשני המשחקים וגם נגד לימסול במשחק הראשון הוא היה טוב.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: 10 אוגוסט 2022, 17:53 לא חושב שהראש שלו לא פה כמו שלא חושב שהראש שלו בסיום העונה הקודמת בה הוא היה לא טוב היה לא פה.
יש לו גם משחקים פחות טובים. אתמול הוא לא היה כזה נורא, ובמחצית השנייה (בלי ארד) נתן משחק סולידי לגמרי. נגד אולימפיאקוס הוא היה אל סרבי בשני המשחקים וגם נגד לימסול במשחק הראשון הוא היה טוב.
בוא לא נשכח שהוא עשה שנה שעברה 47 משחקים ולמעלה מ4000 דק'

הוא סבל מירידה בסוף עונה שעברה כמו כל הקבוצה והעונה נראה טוב מאוד עד כה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

KevinDurant כתב: 10 אוגוסט 2022, 17:51
RakMaccabi31 כתב: 10 אוגוסט 2022, 17:50 לא מתייחס לרמה שלו בזה, אלא לזה שהוא שכיר חרב.. ועל כן זה שהראש שלו לא פה גורם לו לגמגם מקצועית
אין כדורגלן היום שלא שכר חרב. אם אתה שם הצעה של מיליון יורו לעונה לדור פרץ, אלי דסה, יונתן כהן ואם היית שם 2 מיליון יורו לזהבי כל הרביעייה היו פה ולהפך, בטח ובטח שמדובר בזר שלא קשור (כמעט) למקום.

היה לו משחקים פנטסטיים נגד אולימפיאקוס, אני לא יודע על מה אתה מדבר
לא מחדש לי, ואין צורך שתסביר לי. פשוט עם הזרים האחרים הם כאן ופלאניץ' פחות
וגם נגד אולימפיאקוס, הוא בלם טוב היו לו פאלטות, לא זוכרים כי הוא קדוש
לגולדברג היו משחקים באמת פנטסטים נגד אולימפיאקוס
תמונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רונן חזר מחופש לרק מכבי

ארד ודוד הם קורבן של הנסיבות. הם לא אשמים בכלום, וגם כשהם אשמים הם לא באמת אשמים ובעצם כל היתר מסביבם אשמים.

אבל פלאניץ' פרה קדושה כי בסה"כ הוא הבלם הכי טוב בליגה בפער שנה וחצי מתוך השנתיים שלו פה. וגם העונה היה מעולה במשחקים החשובים שלנו, כולל אתמול מהשנייה שארד הסתלק לספסל.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

פלאניץ זר פלסטיק, ונטע לביא זה בוסקטס. רמת ההבנה שלך בכדורגל היא אדירה 💚💚
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

קיצור בזבוז זמן, זה או טרול גרמני או רונן.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

אין לי שום דבר רע נגד פלאניץ' ואין לי מושג מי זה רונן בכלל חוץ מזה שאתם שונאים אותו
אני חושב שהיכולת שלו גבוהה יחסית לליגה אבל הפכו אותו למאותרג וסמל למרות שרצה לעזוב בהניד אפעף
ובכללי יש לו המון פאלטות שלא מצדיקות (בעיניי) את הסגידה הזו

מה שעוד יותר מרגיז זה שקטלו את עופרי על משחק רע, למרות שהיה לו משחק טוב. ומי שהיו לא טובים זה צמד הבלמים הקבועים שלנו
הסיבה שהם היו טובים יותר אחרי שהוא יצא (וזה קרה אפילו לפני שהוא יצא) יכולה לנבוע מחזרה למערך הרגיל שלנו. ופשוט שהם בלמים טובים וקורה שהם פותחים התמודדות די גמורה באופן מאוד שאנן

גיבוי לטענתי
תמונה
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

האנליסטים חסרי מושג, לזרוק נתונים מהאינסטנט כולם יכולים
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

RakMaccabi31 כתב: 11 אוגוסט 2022, 18:06 אין לי שום דבר רע נגד פלאניץ' ואין לי מושג מי זה רונן בכלל חוץ מזה שאתם שונאים אותו
אני חושב שהיכולת שלו גבוהה יחסית לליגה אבל הפכו אותו למאותרג וסמל למרות שרצה לעזוב בהניד אפעף

מה שעוד יותר מרגיז זה שקטלו את עופרי על משחק רע, למרות שהיה לו משחק טוב. ומי שהיו לא טובים זה צמד הבלמים הקבועים שלנו
הסיבה שהם היו טובים יותר אחרי שהוא יצא (וזה קרה אפילו לפני שהוא יצא) יכולה לנבוע מחזרה למערך הרגיל שלנו. ופשוט שהם בלמים טובים וקורה שהם פותחים התמודדות די גמורה באופן מאוד שאנן

גיבוי לטענתי
בשורה התחתונה, מי שם גול עצמי?
מי אחראי לפנדל או גול עצמי בכל משחק שהוא משחק בחצי שנה האחרונה? מי מלחיץ את כל ההגנה ברגע שהכדור רק נמצא אצלו ברגל?
אכלת תראש, ארד בלם על וריאל התלבטו בין רודיגר אליו ובחרו ברודיגר כי היה חינם
מרוצה רונן?
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

RakMaccabi31 כתב: 11 אוגוסט 2022, 18:06 אין לי שום דבר רע נגד פלאניץ' ואין לי מושג מי זה רונן בכלל חוץ מזה שאתם שונאים אותו

גיבוי לטענתי
אתה, שמגן על נטע לביא בצורה הכי לא אובייקטיבית בעולם גם כשהוא שיחק בצורה איומה ופגע בקבוצה, יכול לדבר בכלל על אצון של שחקנים לעזוב?
הרי בעונה שעברה שנטע לביא לא היה כשיר לכדורגל מקצועני, הוא בחר לעשות פרצופים ולהבריז מדברים קבוצתיים רק בגלל שהוא לא שיחק, הדבר האחרון שהיה מצופה מקפטן שהיה צריך להבין שכל דקה שהוא על המגרש פוגעת בקבוצה שרצה עונה שלמה יפה מאוד בלעדיו. אז תחסוך מאיתנו את הטיעון ההזוי הזה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

בהתחשב בסיפור שקופר סיפר על איך אנשים בכירים איימו עליו ועל שאר השחקנים בOFK בלגרד כשהובילו על הכוכב האדום 2-0 במחצית מקווה שבמועדון ירחיקו ממנו כל גורם סרבי כלשהו בשבועיים הקרובים…
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

Shocking4U כתב: 14 אוגוסט 2022, 21:27 בהתחשב בסיפור שקופר סיפר על איך אנשים בכירים איימו עליו ועל שאר השחקנים בOFK בלגרד כשהובילו על הכוכב האדום 2-0 במחצית מקווה שבמועדון ירחיקו ממנו כל גורם סרבי כלשהו בשבועיים הקרובים…
מה הכוונה?
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

GKagelmacher כתב: 15 אוגוסט 2022, 00:02
Shocking4U כתב: 14 אוגוסט 2022, 21:27 בהתחשב בסיפור שקופר סיפר על איך אנשים בכירים איימו עליו ועל שאר השחקנים בOFK בלגרד כשהובילו על הכוכב האדום 2-0 במחצית מקווה שבמועדון ירחיקו ממנו כל גורם סרבי כלשהו בשבועיים הקרובים…
מה הכוונה?
ברביעי תפגוש מכבי חיפה את הכוכב האדום במסגרת מוקדמות ליגת האלופות, לחיפאים יש שחקן אחד שהמפגש נגד הסרבים יהיה הרבה יותר חשוב ומשמעותי משאר השחקנים.

במחזור הפתיחה של עונת 2016/17 בליגה הסרבית OFK בלגרד אירחה את הכוכב האדום בלגרד.
אחד הבלמים של OFK היה לא אחר מאשר בוגדאן פלאניץ'.

בשריקה למחצית הקבוצות ירדו לחדר ההלבשה כאשר לוח התוצאות הראה 2:0 לטובת המארחת אך הכוכב האדום כבשט שישה שערים במהלך המחצית השניה והמשחק הסתיים 6:2 לכוכב האדום בלגרד.

הנהלת הכדורגל הסרבית החליטה לחקור את אותו המשחק בטענה שהמשחק היה מכור, ובאמת כמו שחשדו נמצא ששחקני OFK קיבלו איומים מהנהלת הקבוצה שלהם.
בוגדאן פלאניץ' ידע כמובן לאן המשחק עומד ללכת והוא לא הרשה לעצמו לתת יד למכירת המשחק. פלאניץ' גרם לפנדל והורחק בצהוב שני וברגע שירד מהמגרש הוא לא ירד לחדר ההלבשה אלא ברח מהאצטדיון והודיע שהוא פורש מכדורגל בטענה שאין טעם לשחק כדורגל אם זה מה שהולך.

אך הנה, הוא לא פרש, ואפילו הוא עומד לפגוש את הכוכב האדום, אותה קבוצה שאיימה עליו וכמעט גרמה לו לפרוש.

מקור- אורי קופר/ הקול מקצועי
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

אגב צמד המשחקים האלה אולי יכול לקדם לזימון למונדיאל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

משחק ענק שלו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

היה פה איזה מישהו שאמר שאין לו משחק ראש, היום הוא לקח כל כדור, הסרבים הגביהו סתם לרחבה והוא היה שם בכל פעם
אופטימיות במכבי חיפה
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

בוגדן אל מה זה החיה הזה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

RakMaccabi31 כתב: 10 אוגוסט 2022, 15:31 זר פלסטיק
מתחילת העונה הוא מגמגם, הראה כבר שהראש שלו במקום אחר ולא רצה להיות פה
פחות נותן את הנשמה
מפחד שפשיץ' יפרפר אותו כמו שעשה בצהבת
או שיאבד כדור שיוביל לאחת מהמתפרצות המסוכנות של הכוכב האדום, הפעם לא יהיה שופט ישראלי שיתן לו כבוד אם יפול סתם
או שימסור כדור טועה אלכסוני גרוע כמו שהוא יודע וחושב שהוא טוב בזה משום מה

הוא בלם טוב, ויכול להשתחרר מלחץ אם הוא מצליח לחלץ ונמצא עליו רק שחקן אחד.
אבל כשהראש שלו לא פה, אואה
מה איתך זר פלסטיק אתה חי?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כשהוא בזון הוא מפלצת.
קחו את היומיים הפנויים שיש עד לסכנין ותעשו איתו משא ומתן עד שייצא עשן לבן. זה נכס למועדון שאין דברים כאלה.

לא רק משחק ההגנה שלו, גם המנהיגות והלב. מכוון את כל יתר השחקנים לעמדות שלהם
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

משחק מצויין שלו. ניטרל אותם לגמרי בגובה. תחתימו אותו כבר חבורה של חדלי אישים
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לפי גולדשטיין, הסוכן שלו בארץ והוא על סף הארכת חוזה ל3 שנים (עד 2025). חצי מיליון יורו לעונה בשכר.

החיזוק הכי טוב שאפשר אם זה נכון.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

פשיץ' שוב פרפר אותו ושוב ג'וש היה שם להציל לו את התחת
עצירה מדהימה באחד על אחד

בכללי משחק טוב ממה שזכור לי

עריכה: ג'וש הציל לו תתחת פעמיים
אנשים פה רשמו שג'וש עם יציאה לא טובה בסוף. פלאניץ' היה חייב להגיע ראשון לכדור עם הראש

חייב להזמין אותו לארוחה

מדהים התגובות פה שמתעלמות מהאירועים האלה
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

היה מעולה היום. רקמכבי אי אפשר לתת משחק של ציון 10 כל פעם ועוד מול יריבות כאלה איכותיות. גם את ואן דייק וראמוס מסובבים כמעט כל משחק.

אתה לא יכול להתקטנן על כל טעות של שחקנים אחרים ועל כל פעולה קטנה שלהם ולהתעלם מטעויות וכו' של שחקנים שאתה יותר מחבב.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

לא יודע מה רקמכבי הטרול ראה אבל אני הייתי במגרש והעין שלי הייתה כל המשחק על המאץ׳ אפ בין בוגדאן לפשיץ. עשה לו בצפר. ניטרל אותו גם בגובה גם בקרקע. והיו לו איזה 3-4 ספרינטים שסגר אלכסונית שראית שלבן אדם יש מהירות קטלנית. להחתים ומהר!
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

KevinDurant כתב: 18 אוגוסט 2022, 12:40 היה מעולה היום. רקמכבי אי אפשר לתת משחק של ציון 10 כל פעם ועוד מול יריבות כאלה איכותיות. גם את ואן דייק וראמוס מסובבים כמעט כל משחק.

אתה לא יכול להתקטנן על כל טעות של שחקנים אחרים ועל כל פעולה קטנה שלהם ולהתעלם מטעויות וכו' של שחקנים שאתה יותר מחבב.
לא מבין איך אתה יכול להאשים אותי בצ'רי פקינג
היה לו משחק טוב מאוד למעט שתי הפאלטות האלה ואמרתי את זה

סהכ האיכויות שלו גבוהות על הפלטות וספק אם נמצא בקלות בלם יותר טוב ממנו. חזיר אני לא

ועדיין הוא חייב לג'וש את התחת על זה שכיפה עליו
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 18 אוגוסט 2022, 10:57 לפי גולדשטיין, הסוכן שלו בארץ והוא על סף הארכת חוזה ל3 שנים (עד 2025). חצי מיליון יורו לעונה בשכר.

החיזוק הכי טוב שאפשר אם זה נכון.
לפי גולדשטיין ובן דור הוא חתם כבר על החוזה החדש 5 פעמים ובינתיים לא קרה כלום.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

יצאו היום דיווחים ביוון שהם עדיין מאמינים שהוא יעבור לאאק ושזה כנראה יקרה כשיגמר לו החוזה בסוף השנה והוא לא יאריך חוזה. אני שומע דברים דומים מאוהדי אאק שיצא לי לדבר איתם, הם מאמינים שבינואר הוא כבר יחתום שם לעונה הבאה. לא מבין את הסיפור איתו, למה לא יושבים ומאריכים לו את החוזה? עבר כמעט חודש מאז אולימפיאקוס וכלום לא זז.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

חחחח
נעול