מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

Re: מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

שליחה על ידי Hulk »

לא מבין למה לתת להם אופציה
התנהלות מפגרת
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Hulk כתב: 29 ספטמבר 2022, 11:29 לא מבין למה לתת להם אופציה
התנהלות מפגרת
הכל מוזר בסיפור איתו. הוא לא היה רשום באף קבוצה עד היום האחרון לחלון ולא ברור איפה הוא התאמן עד עכשיו.
ברגע האחרון הושאל לקבוצה עם 7-9 קשרים אמצע (מתוכם, 2 זרים). לא אופתע אם היו דברים מאחורי הקלעים שגרמו למועדון לרצות להשתחרר ממנו, בדומה למוזי. או זה, או שבמועדון לא בונים עליו, או שמאמינים שהאופציה לא תמומש.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

עפולה עם מיטב בנינו מארחת היום את מכבי פתח תקווה. הזדמנות טובה בשבילם לחוות תוצרים של מחלקת נוער טובה יותר.

כיוף, ארבל, לאופר, אקווה, חג'ג' וזערורה בהרכב.

זלקינד, אזרואל, אלימלך ואבו אלשיך על הספסל.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

בנוסף, מוחמד גדיר פותח באחי נצרת נגד עירוני ראשל"צ כקשר האחורי שלהם.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

מעניין שמאז ההגעה של חג'ג' לעפולה, זערורה חזר לשחק בקישור כסוג של קשר התקפי במקום כחלוץ כמו ששיחק עד כה.

מעניין להשוות את התפוקה, אבל אוהב לראות את הגיוון שלו. שחקן שאני מחזיק מאוד מהפוטנציאל שלו. בעיניי זה השחקן עם הכי הרבה סיכוי להשתלב אצלנו בבוגרת מכל המושאלים שלנו
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

רואה את זה זערורה בעפולה והוא נראה טוב, גם חגג לא רע.
חושב שזערורה היה תורם לנו יותר ממאור לוי.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Hulk כתב: 30 ספטמבר 2022, 17:23 רואה את זה זערורה בעפולה והוא נראה טוב, גם חגג לא רע.
חושב שזערורה היה תורם לנו יותר ממאור לוי.
זערורה מצוין מתחילת העונה. איזה תפקיד שויזינגר לא זורק עליו, הוא עושה את העבודה שלו יפה ועם הרבה מחויבות. בלי מניירות של כוכב (בשונה מיפרח נניח).
היום היה צריך לעשות המון עבודת הגנה כקשר והיה טוב מאוד.

ללא ספק פוטנציאל מוביל. מקווה ששנה הבאה כבר יהיה ברוטציה אצלנו, או לפחות שחקן הרכב בליגת העל
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

עפולה מנצחת את הלוזוניה 2:1 בהפתעה גדולה.
משחק טקטי מצוין של עפולה, זערורה וחג'ג' נראו טוב (חג'ג' גם סחט פנדל בשער השני, בעיטה שלו נהדפה ביד). המצטיין במשחק לדעתי היה לאופר, משחק שקט עם הרבה ביטחון בסגירות, לא מובן מאליו מול התקפה מצוינת כמו של פתח תקווה.
ארבל לעומתם היה חלש והגול השני מסגירה גרועה מאוד שלו.

סהכ אני נהנה מאוד לעקוב אחרי המושאלים שלנו שם השנה. רואים שהעונה שעברה הייתה של חבלי לידה, העונה יש הרבה יותר סדר והשחקנים יכולים לחוות אווירה של צמרת.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

Judokan כתב: 30 ספטמבר 2022, 18:23 עפולה מנצחת את הלוזוניה 2:1 בהפתעה גדולה.
משחק טקטי מצוין של עפולה, זערורה וחג'ג' נראו טוב (חג'ג' גם סחט פנדל בשער השני, בעיטה שלו נהדפה ביד). המצטיין במשחק לדעתי היה לאופר, משחק שקט עם הרבה ביטחון בסגירות, לא מובן מאליו מול התקפה מצוינת כמו של פתח תקווה.

סהכ אני נהנה מאוד לעקוב אחרי המושאלים שלנו שם השנה. רואים שהעונה שעברה הייתה של חבלי לידה, העונה יש הרבה יותר סדר והשחקנים יכולים לחוות אווירה של צמרת.
חיזקו את עפולה גם עם זרים ועוד כמה ישראלים משמעותיים כמו הירש לא? אם אני לא טועה זה היה בינואר כזה שהיה נראה שיש סיכוי שהם ירדו אם לא יביאו חיזוק לקבוצה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 30 ספטמבר 2022, 19:02

חיזקו את עפולה גם עם זרים ועוד כמה ישראלים משמעותיים כמו הירש לא? אם אני לא טועה זה היה בינואר כזה שהיה נראה שיש סיכוי שהם ירדו אם לא יביאו חיזוק לקבוצה
כן, הם התחילו גרף שיפור בסגל מאז ינואר - ברגע שויזינגר חזר להיות המאמן באופן קבוע.
כשהם היו שם במצב קשה, הם הביאו את הבראן שהוא שחקן מעולה לליגה הזו (רמת ליגת על קל האמת), ויחד איתו הביאו מאיתנו כחיזוק את אקווה שבליגה הלאומית הוא שחקן מוביל (ואת רועי אלימלך).
הירש היה אצלם מסגירת חלון הקיץ - ודווקא היה פחות טוב בריצה שלהם בחצי השני של העונה (הבקיע את הגולים שלו בחצי הראשון).

העונה הם הצליחו להשאיר את הבראן והוסיפו עוד זר מצוין (סאשה פטשי) - אני מנחש שבגלל שאנחנו מממנים להם את המושאלים שממלאים להם חצי הרכב, יש להם יכולת להשקיע יותר בזרים (ואולי אנחנו גם עוזרים להם ולויזינגר בסקאוטינג).
סה"כ יש לעפולה שלד לא רע בכלל לרמת הלאומית - כיוף, לאופר, פטשי, זערורה, הבראן וחג'ג' הם שחקנים שיכולים בכיף להשתלב בליגת העל, ויחד איתם וודג'ה, אקווה והירש הם טובים לרמת הלאומית.

זה חשוב עבורנו כי המושאלים שלנו משחקים ברמה יותר גבוהה ומסודרת העונה ויכולים לבוא יותר לידי ביטוי. אני צופה שעד סוף העונה נראה מהם התקדמות שתקפיץ את חלקם לליגת העל בעונה הבאה. וזה יהיה הרגע שבו השת"פ הזה יביא לנו את הפירות - שחקנים שקודם לא היו משחקים בקביעות והיינו עשויים לאבד אותם (כמו לאופר, אזרואל וזערורה), מקבלים עכשיו במה קבועה, ככה שהחלטות לגביהם יתקבלו בצורה מושכלת ולא על סמך הקפריזות של המאמן שהיה להם באותה עונה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 30 ספטמבר 2022, 19:53
Shocking4U כתב: 30 ספטמבר 2022, 19:02

כן, הם התחילו גרף שיפור בסגל מאז ינואר - ברגע שויזינגר חזר להיות המאמן באופן קבוע.
כשהם היו שם במצב קשה, הם הביאו את הבראן שהוא שחקן מעולה לליגה הזו (רמת ליגת על קל האמת), ויחד איתו הביאו מאיתנו כחיזוק את אקווה שבליגה הלאומית הוא שחקן מוביל (ואת רועי אלימלך).
הירש היה אצלם מסגירת חלון הקיץ - ודווקא היה פחות טוב בריצה שלהם בחצי השני של העונה (הבקיע את הגולים שלו בחצי הראשון).

העונה הם הצליחו להשאיר את הבראן והוסיפו עוד זר מצוין (סאשה פטשי) - אני מנחש שבגלל שאנחנו מממנים להם את המושאלים שממלאים להם חצי הרכב, יש להם יכולת להשקיע יותר בזרים (ואולי אנחנו גם עוזרים להם ולויזינגר בסקאוטינג).
סה"כ יש לעפולה שלד לא רע בכלל לרמת הלאומית - כיוף, לאופר, פטשי, זערורה, הבראן וחג'ג' הם שחקנים שיכולים בכיף להשתלב בליגת העל, ויחד איתם וודג'ה, אקווה והירש הם טובים לרמת הלאומית.

זה חשוב עבורנו כי המושאלים שלנו משחקים ברמה יותר גבוהה ומסודרת העונה ויכולים לבוא יותר לידי ביטוי. אני צופה שעד סוף העונה נראה מהם התקדמות שתקפיץ את חלקם לליגת העל בעונה הבאה. וזה יהיה הרגע שבו השת"פ הזה יביא לנו את הפירות - שחקנים שקודם לא היו משחקים בקביעות והיינו עשויים לאבד אותם (כמו לאופר, אזרואל וזערורה), מקבלים עכשיו במה קבועה, ככה שהחלטות לגביהם יתקבלו בצורה מושכלת ולא על סמך הקפריזות של המאמן שהיה להם באותה עונה.
אזרואל היה לו הופעה אחת בבוגרת שאני זוכר מול פיינורד שהייתה אחת ההופעות הגרועות שראיתי משחקן במדי מכבי חיפה. הוא דברים בסיסיים מאוד לא עשה נכון. אח שלו אגב מגן שמאלי סביר לגמרי. מי מהמושאלים נראה לך עם הפוטנציאל הכי גבוה להשתלב במכבי חיפה?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

צריך לתת לאזרואל את הנסיבה המקלה שזו הייתה הופעת בכורה בבוגרים, בגיל 18, מול יריבה אירופית חזקה אצלה בבית.
באותו ינואר, אגב, הוא יצא להשאלה ברעננה והיה ממש בסדר שם. גם עכשיו הוא נראה לא רע בכלל בעפולה במשחקים שראיתי. משחק מגן שמאלי ובלם שמאל בשלישיית בלמים, יוצא קדימה לא רע בכלל.

לגבי פוטנציאל השתלבות במכבי - ללא ספק זערורה, ובפער. הוא השתפר משנה שעברה, רואים שדקות המשחק הקבועות תורמות לגרף ההתקדמות שלו. הוא מתפתח לשחקן רבגוני מבחינת עמדות (תפקד השנה בהצלחה גם כחלוץ, גם כקשר התקפי ועכשיו גם כקשר אמצע). עובד מאוד קשה על המגרש, וגם יש לו רגעי קסם.
לדעתי הוא יכול לעשות את מסלול מחמוד ג'אבר - שנתיים של השאלות ומשם לקפוץ לסגל של מכבי בגיל 20-21. הוא בטוח שווה ליגת על כבר היום בעיניי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

ג׳ודוקא, בכל מה שקשור לנוער ומושאלים תענוג לקרוא הודעות שלך.

באמת נראה שהדברים מסודרים יותר בעפולה ואם ינהלו את החלפת המושאלים נכון, זה יהיה שת״פ טוב לשתי הקבוצות לאורך זמן. בקרוב צריך להגיע גל מושאלים חדש וזה דורש ממרבית המושאלים להתקדם לליגת העל. הם חייבים לעשות עונה טובה כדי לא להיזרק להשאלות סתמיות בלאומית, כמו ההשאלות לעכו או נוף הגליל. יש לנו את חריגי הגיל של 2003 שיצטרכו לעזוב לאן שהוא ואת שנתון 2004 שהוא גדול וכולל לא מעט שחקנים שמצופה שישתלבו בקבוצת בוגרים. מעניין איך ינהלו את כל השינויים האלה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:14 ג׳ודוקא, בכל מה שקשור לנוער ומושאלים תענוג לקרוא הודעות שלך.

באמת נראה שהדברים מסודרים יותר בעפולה ואם ינהלו את החלפת המושאלים נכון, זה יהיה שת״פ טוב לשתי הקבוצות לאורך זמן. בקרוב צריך להגיע גל מושאלים חדש וזה דורש ממרבית המושאלים להתקדם לליגת העל. הם חייבים לעשות עונה טובה כדי לא להיזרק להשאלות סתמיות בלאומית, כמו ההשאלות לעכו או נוף הגליל. יש לנו את חריגי הגיל של 2003 שיצטרכו לעזוב לאן שהוא ואת שנתון 2004 שהוא גדול וכולל לא מעט שחקנים שמצופה שישתלבו בקבוצת בוגרים. מעניין איך ינהלו את כל השינויים האלה.
תודה חבר! כיף לשמוע סמאוהב סמאוהב

בהחלט יהיה מעניין לראות איך יבוצע "חילוף הדורות" הזה - גם מבחינת מי שישתדרגו לליגת העל, וגם מבחינת מי שייבחר מהנוער להשאלה בעפולה בשנה הבאה.

אגב, עוד לפני כן הייתי שמח לראות אותנו עובדים בכיוון הזה כבר בינואר. בין אם זה לנסות להעביר שחקנים מעפולה שיהיה להם ביקוש לליגת העל, ובין אם זה העברה של כשרונות מהנוער לתגבר בעפולה.

למשל - פיינגולד וחלאילי יכולים להרוויח מזה מאוד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

ברק.י כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:14 ג׳ודוקא, בכל מה שקשור לנוער ומושאלים תענוג לקרוא הודעות שלך.

מאשר ג'ודוקא, אל תפסיק.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 01 אוקטובר 2022, 13:41

בהחלט יהיה מעניין לראות איך יבוצע "חילוף הדורות" הזה - גם מבחינת מי שישתדרגו לליגת העל, וגם מבחינת מי שייבחר מהנוער להשאלה בעפולה בשנה הבאה.

אגב, עוד לפני כן הייתי שמח לראות אותנו עובדים בכיוון הזה כבר בינואר. בין אם זה לנסות להעביר שחקנים מעפולה שיהיה להם ביקוש לליגת העל, ובין אם זה העברה של כשרונות מהנוער לתגבר בעפולה.

לדעתי דווקא בגיל הזה היציבות (שתמיד חשובה) חשובה פי כמה יותר ולכן לא הייתי משאיל אותם בשום מצב בינואר למקום אחר גם לא בליגת העל.
אתה מפסיק השאלה של שחקן באמצע העונה משתי סיבות, או שהוא לא משחק מספיק או שאתה רוצה אותו אצלך.
תן להם לסיים עונה שלמה. גם יותר קל למי שאמור לעקוב אחריהם אצלנו ולנתח את העונה שלהם לעשות את זה כשהם במקום אחד עם לרוב אותו הרכב פחות או יותר ואותה שיטה ואותה רמה של יריבות.
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

אני מאמין ששחקן-שניים יצאו בינואר להשאלה בלאומית וישתלבו בעפולה בקיץ, בדומה לאזרואל שהיה חריג גיל בעונה שעברה והושאל בינואר. סביר שאלו יהיו חריגי הגיל של העונה הנוכחית.

הרענון של עפולה הוא פאזל מורכב כי יש הרבה שחקנים שמשחקים שם כרגע והרבה שצריכים להיכנס, כשהשאיפה היא כן להשאיר כמה שחקנים שכבר רצים שם כדי שלא יבנו את כל הקבוצה מחדש.
עד כמה הפאזל מורכב? שחקנים ומצבם הנוכחי:
שוערים: כיוף (עפולה), זלקינד (עפולה), גרייס (נוער - 2004)
בלמים: לאופר (עפולה), אזרואל (עפולה), אקווה (עפולה), ארבל (עפולה), חוטר (נוער - חריג גיל), ליש (נוער - 2004), לי (נוער - 2004)
מגנים שמאליים: ל. לוי (נוער - חריג גיל), מרלי (נוער - 2004)
מגנים ימניים: אלימלך (עפולה), פיינגולד (נוער - 2004)
קשרים: קטרי (עפולה), אוטאצ'י (נוער - חריג גיל), בן שימול (נוער - 2004), חרמש (נוער - 2004), שטו (נוער - 2004)
קיצוניים: אלשיך (עפולה), חג'ג' (עפולה), אלמישלי (נוער - 2004), חלאיילי (נוער - 2004)
חלוצים: זערורה (עפולה), רזון (נוער - חריג גיל), קאחביץ' (זר, נוער - 2004)
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:38
Judokan כתב: 01 אוקטובר 2022, 13:41

לדעתי דווקא בגיל הזה היציבות (שתמיד חשובה) חשובה פי כמה יותר ולכן לא הייתי משאיל אותם בשום מצב בינואר למקום אחר גם לא בליגת העל.
אתה מפסיק השאלה של שחקן באמצע העונה משתי סיבות, או שהוא לא משחק מספיק או שאתה רוצה אותו אצלך.
תן להם לסיים עונה שלמה. גם יותר קל למי שאמור לעקוב אחריהם אצלנו ולנתח את העונה שלהם לעשות את זה כשהם במקום אחד עם לרוב אותו הרכב פחות או יותר ואותה שיטה ואותה רמה של יריבות.
ברמת העיקרון אני מסכים איתך - אני לא מדבר על לעשות מהפכות שמעבירות 5-6 שחקנים וכאלה. אבל במקומות נקודתיים, זו יכולה להיות החלטה שמאוד מועילה להתפתחות של שחקן (וגם לשחקן שיוכל להשתדרג במקומו). בעונה שעברה אזרואל הושאל בינואר לרעננה והיה שחקן הרכב די קבוע שם - אז גם הוא הרוויח עליית רמה לבוגרים כבר בגיל 18-19 שזה מעולה, וגם השחקן הבא ברוטציה של הנוער יכול היה להשתדרג להיות שחקן הרכב (למשל אחד מהשחקנים בשנתון הנמוך יותר).

פשוט חשוב שבמהלכים האלה, הם (א) ייעשו בבחירה מושכלת של הקבוצה שאליה מעבירים את השחקן, ככה שתוכל להבטיח לו כמות משמעותית של דקות משחק (כולל הכנסת סעיפים מתאימים לחוזים); (ב) לבחור שחקנים שבצוות המקצועי חושבים שהם מוכנים לקפיצת המדרגה הזו ויכולים להרוויח ממנה - למשל שחקנים שהמשך המשחק ברמה הנוכחית הוא סוג של דריכה במקום עבורם. שזו התחושה שלי לגבי פיינגולד וחלאילי, שהם צריכים את האתגר של רמה גבוהה יותר בשביל למשוך את עצמם למעלה (פיינגולד הרים מאוד את הרמה שלו ביורו הנוער, לעומת הרמה שהוא מפגין בליגת הנוער למשל).

כנ"ל לגבי המושאלים בעפולה - אם מגיעה עכשיו הצעה בינואר מחדרה או הפועל ירושלים על זערורה (נניח), והיא יכולה להתחייב לתת לו דקות, זו יכולה להיות הזדמנות מצוינת לתת לו להשתדרג ולהראות שהוא מתאים לליגת העל. ברור שלא לקבל הצעות מקבוצות קפריזיות בסגנון בית"ר שאין להן מה לתרום להתקדמות של שחקן נוער.

זו בדיוק החשיבה שאני מצפה לה מהצוות המקצועי בנוער בפיתוח שחקנים.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 30 ספטמבר 2022, 23:27 צריך לתת לאזרואל את הנסיבה המקלה שזו הייתה הופעת בכורה בבוגרים, בגיל 18, מול יריבה אירופית חזקה אצלה בבית.
באותו ינואר, אגב, הוא יצא להשאלה ברעננה והיה ממש בסדר שם. גם עכשיו הוא נראה לא רע בכלל בעפולה במשחקים שראיתי. משחק מגן שמאלי ובלם שמאל בשלישיית בלמים, יוצא קדימה לא רע בכלל.

לגבי פוטנציאל השתלבות במכבי - ללא ספק זערורה, ובפער. הוא השתפר משנה שעברה, רואים שדקות המשחק הקבועות תורמות לגרף ההתקדמות שלו. הוא מתפתח לשחקן רבגוני מבחינת עמדות (תפקד השנה בהצלחה גם כחלוץ, גם כקשר התקפי ועכשיו גם כקשר אמצע). עובד מאוד קשה על המגרש, וגם יש לו רגעי קסם.
לדעתי הוא יכול לעשות את מסלול מחמוד ג'אבר - שנתיים של השאלות ומשם לקפוץ לסגל של מכבי בגיל 20-21. הוא בטוח שווה ליגת על כבר היום בעיניי.
זהו ששמעתי הרבה עליו והופתעתי שהוא לא שרד את
הסינון הראשון אפילו במחנה אימונים השנה בזמן שחגג ויפרח כן נשארו. הוא לא קצת קטן ולא פיזי מספיק כדי לשחק כחלוץ? נראה יותר רלוונטי כקשר אמצע
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 18:34
Judokan כתב: 30 ספטמבר 2022, 23:27 צריך לתת לאזרואל את הנסיבה המקלה שזו הייתה הופעת בכורה בבוגרים, בגיל 18, מול יריבה אירופית חזקה אצלה בבית.

זהו ששמעתי הרבה עליו והופתעתי שהוא לא שרד את
הסינון הראשון אפילו במחנה אימונים השנה בזמן שחגג ויפרח כן נשארו. הוא לא קצת קטן ולא פיזי מספיק כדי לשחק כחלוץ? נראה יותר רלוונטי כקשר אמצע
למיטב זיכרוני, בנוער הוא באמת שיחק כקשר אמצע ובעפולה עבר לעמדות גבוהות יותר. הוא כנראה יהפוך לשחקן בסגנון של אשכנזי וג'אבר.
אני חושב שביחס למושאלים הוא בולט מאד וראוי שישתלב פה בהמשך, אבל ההייפ סביבו הקיץ היה מוגזם (גם בקרב האוהדים וגם בקרב התקשורת, כמו אצל קבסה לדוג').
הוא, כמו כל שאר המושאלים, לא היו בשלים להיות חלק מהסגל לעונה הזו.
יחד עם זאת, כן האמנתי שהוא וחג'ג ימצאו לעצמם קבוצות בליגת העל. לדעתי, הם היו שני המושאלים הבולטים שלנו בעונה החולפת.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

KevinDurant כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:32

מאשר ג'ודוקא, אל תפסיק.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

נחמני ואורי דהן שניהם על הספסל של ביתר מול ריינה. מצער.
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

אורי דהן לא שיחק שנה כדורגל, לא ציפיתי שיפתח.
עם הבלמים שיש להם הוא יהיה בוודאות בהרכב
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

נחמני הייתה השאלה מזעזעת. הוא הפך לחלוץ רביעי שם (ניקולסקו, שועה וגררו לפניו) ועוד היו אנשים פה שרצו שהוא ישאר כחלוץ שלישי במעמד של רוקאביצה שפותח משחקים בליגה!
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

דהן עולה להופעת בכורה. סימן מעודד. בהחלט יכול להשתלב ולקבל שם דקות קבועות עם איך שהגנה שלהם נראית.

נראה שאבוקסיס ויתר על נחמני, בפיגור מול ריינה הוא עושה חילוף מרובע ולא מכניס אותו
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

Shocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 21:52 נחמני הייתה השאלה מזעזעת. הוא הפך לחלוץ רביעי שם (ניקולסקו, שועה וגררו לפניו) ועוד היו אנשים פה שרצו שהוא ישאר כחלוץ שלישי במעמד של רוקאביצה שפותח משחקים בליגה!
תמיד יש את האופציה שהוא פשוט שחקן חלש.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 21:52 נחמני הייתה השאלה מזעזעת. הוא הפך לחלוץ רביעי שם (ניקולסקו, שועה וגררו לפניו) ועוד היו אנשים פה שרצו שהוא ישאר כחלוץ שלישי במעמד של רוקאביצה שפותח משחקים בליגה!
כשאמרתי שאני לא מבין למה משאילים אותו לבית"ר מכל הסיבות הברורות קפצו עליי כמה פה.
לא הייתי משאיל להם אף שחקן, גם דהן בחירה איומה ללכת לבית"ר אבל כנראה שלא היו יותר מדי אופציות עבורו.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 04 אוקטובר 2022, 11:57
כשאמרתי שאני לא מבין למה משאילים אותו לבית"ר מכל הסיבות הברורות קפצו עליי כמה פה.
לא הייתי משאיל להם אף שחקן, גם דהן בחירה איומה ללכת לבית"ר אבל כנראה שלא היו יותר מדי אופציות עבורו.
בר כהן באותה בית"ר מצליח לבלוט למרות כל מה שקורה, לבשל גולים ולהראות יכולת. אפילו מדמון הבקיע גול.
בית"ר אולי לא יעד אידיאלי כי היא סיר לחץ - אבל חייבים גם להגיד שנחמני פשוט לא טוב ולא ברמה. חלוץ בימינו לא יכול להיות סטטי כמוהו ולצפות שדברים פשוט יקרו.

לא סתם אבוקסיס איבד בו אמון
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

lemmacantor כתב: 04 אוקטובר 2022, 11:14
תמיד יש את האופציה שהוא פשוט שחקן חלש.
הוא שחקן חלש מאוד לדעתי כן? הוא לא יהיה בחיים ברמה להיות אפילו חלוץ שלישי במכבי חיפה. שזה מדהים כי יענקל’ה ושות׳ ניסו להכריח את בכר לקחת אותו כחלוץ שלישי במקום ניקיטה. פשוט הזוי שהשאילו שחקן כדי שיקבל דקות ואז הוא הופך לחלוץ רביעי בקבוצה כל כך גרועה כמו בית״ר.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

עפולה "מתארחת" היום למשחק "חוץ" באיצטדיון הביתי שלה מול עירוני טבריה. 1-0 לעפולה מגול של שחר הירש בדקה ה5.

מה שרלבנטי אלינו - כיוף, ארבל, לאופר, אקווה, זערורה וחג'ג' פותחים בהרכב. זלקינד, אלימלך, אזרואל ואבו אלשיך על הספסל.
שלח תגובה