הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- סמל ירוק
Re: הילדים הצעירים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
פיירו, ניצן ודגו לא לרמות האלה. גם ג'אבר היה על הפנים היום.
דגו גם לא לרמות האלה.
אלה בדיוק העמדות שהיו צריכים לחזק הקיץ או שהתחלפו, ולא חיזקו כראוי או חיזקו מאוחר מדי ובאופן שלא עוזר לנו בפלייאוף, או שהביאו מאמן חסר ניסיון.
חבל שהמטרה האמיתית היא קונפרנס כדי לאזן ההכנסות וההוצאות ומתייחסים לצ'מפיונס כבונוס בלבד.
דגו גם לא לרמות האלה.
אלה בדיוק העמדות שהיו צריכים לחזק הקיץ או שהתחלפו, ולא חיזקו כראוי או חיזקו מאוחר מדי ובאופן שלא עוזר לנו בפלייאוף, או שהביאו מאמן חסר ניסיון.
חבל שהמטרה האמיתית היא קונפרנס כדי לאזן ההכנסות וההוצאות ומתייחסים לצ'מפיונס כבונוס בלבד.
-
- סמל ירוק
נשברנו מהר אחרי הראשון והשני. גם בשלישי שלהם היה צריך להמשיך להאמין. במגרש קשה יותר בשנה שעברה ספגנו פעמיים, החמצנו פנדל וחזרנו. שיחקנו טוב יותר בחצי השני. זה מזל גם אמונה עצמית.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:20אתה חושב שהיום לא האמינו שמסוגלים לעלות? לא היינו יותר טובים מהם? לא הגענו ליותר מצבים מהם? בעטנו 20 פעמים לשער במגרש הביתי שלהם
אני לא יודע אם הקבוצה השנה שעברה הייתה עוברת היום, אבל אני די בטוח שהקבוצה של היום לא הייתה עוברת בשנה שעברה.
-
- מכונת תארים
לא מאשים אותם. קיבלו שערים שקשה להתרומם מהם מנטלית: שער עצמי מהיר אחרי הראשון ושער שלישי מדיפלקשן עם תחילת המחצית השנייה. מנגד, גם לא הצלחנו להבקיע, למרות שהיינו קרובים, ואני בטוח שזה גם לא תרם לאמונה ולחדות בפעולות האחרונות.אליאור כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:24נשברנו מהר אחרי הראשון והשני. גם בשלישי שלהם היה צריך להמשיך להאמין. במגרש קשה יותר בשנה שעברה ספגנו פעמיים, החמצנו פנדל וחזרנו. שיחקנו טוב יותר בחצי השני. זה מזל גם אמונה עצמית.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:20אתה חושב שהיום לא האמינו שמסוגלים לעלות? לא היינו יותר טובים מהם? לא הגענו ליותר מצבים מהם? בעטנו 20 פעמים לשער במגרש הביתי שלהם
אני לא יודע אם הקבוצה השנה שעברה הייתה עוברת היום, אבל אני די בטוח שהקבוצה של היום לא הייתה עוברת בשנה שעברה.
מנגד, אני חושב שהחילופים העירו אותנו ואפשרו לנו לצאת לעוד כמה התקפות ״ערניות״. המחליפים המשיכו לנסות, אבל יאנג בויז כבר צופפו ואיבדנו את היכולת להתמודד מולם פיזית עם חומר השחקנים שהיה על המגרש.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אפשר לדבר דגו עד מחר
ששרי לא מגיע לצד משחקים, וחזיזה לא קיים, וסבע לא טוב, ועוד הרבה שחקנים ביכולת לא טובה, אז אתה לא תנצח.
זה בלי קשר לשטויות שדגו עשה.
אה, ומהרגע שפיירו ייצא לא היה לנו משחק התקפה חוץ מארבע דקות בגרבז טיים שהשוויצרים העלו את קצה הספסל.
ששרי לא מגיע לצד משחקים, וחזיזה לא קיים, וסבע לא טוב, ועוד הרבה שחקנים ביכולת לא טובה, אז אתה לא תנצח.
זה בלי קשר לשטויות שדגו עשה.
אה, ומהרגע שפיירו ייצא לא היה לנו משחק התקפה חוץ מארבע דקות בגרבז טיים שהשוויצרים העלו את קצה הספסל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגבי מה שאתה אומר על פיירו, זה ברור ובגלל זה הוא לא וויתר עליו
אי אפשר לשחק נגד קבוצה שלוחצת גבוה בצורה איכותית בלי כתובת לכדורים ארוכים.
ואפשר לדבר על דגו עד מחר אבל הגענו למספיק מצבים ב0-0 ובהמשך המשחק כדי להכריע את המשחק, גם בבית וגם בחוץ
במעמדים כאלה מול קבוצות איכותיות אין לוקסוס לא לתת גולים
ובסופו של יום, הסגל הזה לא שווה ליגת האלופות ויאנג בויז יותר טובה ועמוקה מאתנו.
פרסון המגן השמאלי שלהם שהיה בסה''כ בסדר, הוא המגן השני או השלישי שלהם בכלל.
- benrey
- הענק הירוק
תחושת אכזבה… בעיקר כי הם לא כאלו חזקים, הכוכב ואולימפייקוס קבוצות טובות יותר.
אין איזה שחקן אצלם שאני אומר לעצמי שאם היה אצלנו הוא היה משדרג אותנו בצורה מטורפת.
שחקנים די אפורים, אבל קבוצה מאוד מאומנת ומאמן שמגיב בזמן משחק והלוואי והיה לנו מאמן כזה.
דגו עשה טעות עם המערך, חלאיילי אחלה שחקן אבל הוא לא מחוייב הגנתית ו( אגב, היו פה אנשים שטענו שהוא כן - מה אתם חושבים עכשיו? )
אין איזה שחקן אצלם שאני אומר לעצמי שאם היה אצלנו הוא היה משדרג אותנו בצורה מטורפת.
שחקנים די אפורים, אבל קבוצה מאוד מאומנת ומאמן שמגיב בזמן משחק והלוואי והיה לנו מאמן כזה.
דגו עשה טעות עם המערך, חלאיילי אחלה שחקן אבל הוא לא מחוייב הגנתית ו( אגב, היו פה אנשים שטענו שהוא כן - מה אתם חושבים עכשיו? )
-
- סמל ירוק
כמה פעמים באר שבע הייתה יותר טובה מאיתנו בעונה שעברה והפסידה? אז אותו דבר היום.
כמו שלבאר שבע היה חסר השפיץ של הנעל והשחקן האיכותי מקדימה שיתן את הגול ולנו היה את דין דוד או מישהו אחר, ככה היום ליאנג בויז היה את איטן ששם גול לעומת פיירו ודין שהחמיצו, ושוער שנתן עצירה טובה בהתחלה לעומת ניצן שהיה יכול לעשות יותר.
ההבדל הוא בנקודות התורפה ובקילר אינסטיקט. מבחינת איכות ב-80 אחוז אין הרבה הבדל, אבל ה-20 אחוז הם אלה שעושים את ההבדל.
כמו שלבאר שבע היה חסר השפיץ של הנעל והשחקן האיכותי מקדימה שיתן את הגול ולנו היה את דין דוד או מישהו אחר, ככה היום ליאנג בויז היה את איטן ששם גול לעומת פיירו ודין שהחמיצו, ושוער שנתן עצירה טובה בהתחלה לעומת ניצן שהיה יכול לעשות יותר.
ההבדל הוא בנקודות התורפה ובקילר אינסטיקט. מבחינת איכות ב-80 אחוז אין הרבה הבדל, אבל ה-20 אחוז הם אלה שעושים את ההבדל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
נו אני מסכים אתך, איטן יותר טוב מפיירו ומדין דוד וגם השוער שלהם יותר טוב מניצןאליאור כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:54 כמה פעמים באר שבע הייתה יותר טובה מאיתנו בעונה שעברה והפסידה? אז אותו דבר היום.
אז מה בדיוק התלונות לדגו? הוא הביא אותם למצבים יותר טובים ממה שהיה ליאנג בויז והביא אותם לבאר והם לא ידעו לשתות
-
- מכונת תארים
KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:40לגבי מה שאתה אומר על פיירו, זה ברור ובגלל זה הוא לא וויתר עליו
אי אפשר לשחק נגד קבוצה שלוחצת גבוה בצורה איכותית בלי כתובת לכדורים ארוכים.
ואפשר לדבר על דגו עד מחר אבל הגענו למספיק מצבים ב0-0 ובהמשך המשחק כדי להכריע את המשחק, גם בבית וגם בחוץ
במעמדים כאלה מול קבוצות איכותיות אין לוקסוס לא לתת גולים
ובסופו של יום, הסגל הזה לא שווה ליגת האלופות ויאנג בויז יותר טובה ועמוקה מאתנו.
פרסון המגן השמאלי שלהם שהיה בסה''כ בסדר, הוא המגן השני או השלישי שלהם בכלל.
-
- סמל ירוק
כל מה שכתבתי לא סותר את זה שלדגו יש חלק לפחות בשני שערים שקיבלנו. אתה לא עולה למשחק כזה בלי מגנים בכלל. היה צריך לעלות עם קנדיל או שימיץ' במקום חלאיילי.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:55נו אני מסכים אתך, איטן יותר טוב מפיירו ומדין דוד וגם השוער שלהם יותר טוב מניצןאליאור כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:54 כמה פעמים באר שבע הייתה יותר טובה מאיתנו בעונה שעברה והפסידה? אז אותו דבר היום.
אז מה בדיוק התלונות לדגו? הוא הביא אותם למצבים יותר טובים ממה שהיה ליאנג בויז והביא אותם לבאר והם לא ידעו לשתות
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 30 אוגוסט 2023, 00:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
מסכים.KevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:55נו אני מסכים אתך, איטן יותר טוב מפיירו ומדין דוד וגם השוער שלהם יותר טוב מניצןאליאור כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 00:54 כמה פעמים באר שבע הייתה יותר טובה מאיתנו בעונה שעברה והפסידה? אז אותו דבר היום.
לא חושב שטקטיקה שונה של מאמן אחר הייתה משנה יותר מדי.
קיבלנו שערים מצערים ולא השכלנו לשים כדור ברשת בהזדמנויות שהיו לנו, והיו לנו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מבאס אותי לחשוב שזה אולי הפעם האחרונה שנשמע את ההמנון בשנים הקרובות ושאולי זה הסוף של השושלת
- Liberman
- מנהל הבורד
קודם כל, וכמו שרשמתי לפני המשחק, המערך היה מריך להיות שונה.
גם בארץ היה לנו מיס מץ׳ בפן הפיזי ולכן היה צריך לעלות עם שימיץ, סק ושון כבלמים, לצוות את חזיזה כמגן שמאל ואת סון כמגן ימין.
בחלק הקדמי הייתי משחק עם מוחמד, ג׳אבר, שרי, חלאילי, סבע ופיירו.
בכל מקרה חבל מראש שלא בנו על עלייה ולא בנו את הסגל להתמודדות הזו.
ביום שמשהו שם ירצה להתחרות, לא נראה החתמות של שחקנים שלא יכולים ליטול חלק.
גם בארץ היה לנו מיס מץ׳ בפן הפיזי ולכן היה צריך לעלות עם שימיץ, סק ושון כבלמים, לצוות את חזיזה כמגן שמאל ואת סון כמגן ימין.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- גול ראשון בבוגרים
חושב שהיינו צריכים לעלות עם ההרכב של אתמול בשבוע שעבר ואולי היינו איכשהו מגיעים עם תוצאה טובה יותר מ0-0 לגומלין, אבל מה שהיה היה.
אני לא חושב שזו הפעם האחרונה שנשמע את ההמנון בשנים הקרובות, לעומת מה שקרה בפעמים קודמות אחרי אליפויות, אומנם נחלשנו אבל לא התפרקנו, זה לא 11-12 למשל שהוחלפו חצי משחקני הסגל במחליפים בינוניים
עדיין יש לנו את סק, קורנו, שרי, חזיזה, עלי מוחמד, גאבר
שהם בסיס יציב ברמה מאוד מאוד גבוהה, צרף להם את סבע, חלייאלי, שיבלי ובוא נקווה שלא נפלנו עם שמיץ' ושואו.
עם ימשיכו עם הקו של החיזוקים נקודתיים לכאלו שיעזבו ולא החלפת סגל שלם, אפשר לשמור על תחרותיות גבוהה. גם באירופה
אני לא חושב שזו הפעם האחרונה שנשמע את ההמנון בשנים הקרובות, לעומת מה שקרה בפעמים קודמות אחרי אליפויות, אומנם נחלשנו אבל לא התפרקנו, זה לא 11-12 למשל שהוחלפו חצי משחקני הסגל במחליפים בינוניים
שהם בסיס יציב ברמה מאוד מאוד גבוהה, צרף להם את סבע, חלייאלי, שיבלי ובוא נקווה שלא נפלנו עם שמיץ' ושואו.
עם ימשיכו עם הקו של החיזוקים נקודתיים לכאלו שיעזבו ולא החלפת סגל שלם, אפשר לשמור על תחרותיות גבוהה. גם באירופה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ההרכב של שבוע שעבר בכל מקרה לא היה יכול להמשיך כי קורנו מושעה. היו חייבים לעשות התאמות שם.eidoil32 כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 09:40 חושב שהיינו צריכים לעלות עם ההרכב של אתמול בשבוע שעבר ואולי היינו איכשהו מגיעים עם תוצאה טובה יותר מ0-0 לגומלין, אבל מה שהיה היה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אדוני רוצה לעלות עם 12 שחקנים?Liberman כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 09:28 קודם כל, וכמו שרשמתי לפני המשחק, המערך היה מריך להיות שונה.
ניצן
חזיזה שון שימיץ סק דניאל
עלי ג'אבר
שרי
חלאיילי סבע
פיירו
זה ההרכב שרשמת.
עד כמה שאני יודע עולים עם 11.
- Liberman
- מנהל הבורד
סליחה
אז התלבטות בין סבע לחליאלי
אז התלבטות בין סבע לחליאלי
פושעי דילן לדין
-
- הענק הירוק
קשה לי לבוא בטענות לדגו כי כן רואים שהוא הכין את הקבוצה טוב למשחק והיה חוסר מזל בהתחלה, יאנג בויז לא קבוצה מלהיבה אבל הרבה יותר טובה מהכוכב של עונה שעברה, יוצר מאומנת, יותר פיזית, וללא פרימדונות כמו קטאי שתופס את הצד בדקה 30ֶ או בוריאן שהוא שוער חלש מניצן.
כן חושב שסוף היה צריך לפתוח במקום דין וראו שהוא מתאים למצאפ מולם ואגף שלו ושל חזיזה היה הרבה פחות פרוץ.
כן חושב שסוף היה צריך לפתוח במקום דין וראו שהוא מתאים למצאפ מולם ואגף שלו ושל חזיזה היה הרבה פחות פרוץ.
-
- שחקן העונה
הייתי פסימי מאוד ברגע שהסתיין המשחק בחיפה.
מצד שני, שיחקנו אתמול לא רע בכלל, ואפילו היינו טובים מהם.
לצערי, היה חנו הרבה חוסר מזל. ההחמצה של דין בהתחלה, הנבדל הקטן של חזיזה והמשקוף של פיירו אלה דברים שיכולים לשנות משחק.
הגענו להרבה יותר מצבים מהם.
מצד שני, שיחקנו אתמול לא רע בכלל, ואפילו היינו טובים מהם.
לצערי, היה חנו הרבה חוסר מזל. ההחמצה של דין בהתחלה, הנבדל הקטן של חזיזה והמשקוף של פיירו אלה דברים שיכולים לשנות משחק.
הגענו להרבה יותר מצבים מהם.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
המערך הוכיח את עצמו מבחינה התקפית והגענו למספיק מצבים כדי להגיד שנפלנו על חוסר מזל.
אבל המאמן של ברן שככ רציתי לשנוא עשה את ההתאמות ממש מוקדם והוביל את זה למצב שהקבוצה שתבקיע ראשונה תקח את המושכות אליה. הגול שלהם היה באוויר.
כל פעם שעברו את קו הקישור למתפרצת או התקפת מעבר מכבי התמודדה עם בלם שנמשך למרים ועוד שני בלמים על שני חלוצים ברחבה (וזה תמיד היה מצד ימין, איפה שקורנו היה חסר.)
אבל אי אפשר לעבוד עלינו יותר מדי. להביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף, לבחור את השוער הכי בינוני בליגה להיות שוער ראשון. לוותר על ככ הרבה שחקני מפתח באמצע ובקיץ בלי שום רעב לתחרותיות ולעשות פה משהו אמיתי לקפיצת המדרגה. המזל בליגת האלופות מגיע לקבוצות הראויות (מכבי של אשתקד).
לליגה זה אולי יספיק. יש פה סגל מספיק. אבל עדיין נראה שנצטרך להתמודד עם הטלאים האלה במשך העונה.
נניך סוף כנראה יהיה יותר טוב מחזיזה להיות מגן שמאלי. או אפילו להחזיר את גולדברג לעמדה הזו
אבל המאמן של ברן שככ רציתי לשנוא עשה את ההתאמות ממש מוקדם והוביל את זה למצב שהקבוצה שתבקיע ראשונה תקח את המושכות אליה. הגול שלהם היה באוויר.
כל פעם שעברו את קו הקישור למתפרצת או התקפת מעבר מכבי התמודדה עם בלם שנמשך למרים ועוד שני בלמים על שני חלוצים ברחבה (וזה תמיד היה מצד ימין, איפה שקורנו היה חסר.)
אבל אי אפשר לעבוד עלינו יותר מדי. להביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף, לבחור את השוער הכי בינוני בליגה להיות שוער ראשון. לוותר על ככ הרבה שחקני מפתח באמצע ובקיץ בלי שום רעב לתחרותיות ולעשות פה משהו אמיתי לקפיצת המדרגה. המזל בליגת האלופות מגיע לקבוצות הראויות (מכבי של אשתקד).
לליגה זה אולי יספיק. יש פה סגל מספיק. אבל עדיין נראה שנצטרך להתמודד עם הטלאים האלה במשך העונה.
נניך סוף כנראה יהיה יותר טוב מחזיזה להיות מגן שמאלי. או אפילו להחזיר את גולדברג לעמדה הזו
-
- קפטן ירוק
זה לב העיניין.RakMaccabi31 כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 11:49 אבל אי אפשר לעבוד עלינו יותר מדי. להביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף, לבחור את השוער הכי בינוני בליגה להיות שוער ראשון. לוותר על ככ הרבה שחקני מפתח באמצע ובקיץ בלי שום רעב לתחרותיות ולעשות פה משהו אמיתי לקפיצת המדרגה.
חוליה אחת חלשה אפשר אולי להסתיר או להתגבר עליה בשינויים מתאימים.
וזה לא רק עלינו- גם על מאמן טוב כמו השוויצרי אי אפשר לעבוד. מהר מאד עשה התאמות בשני המשחקים וחיסל אותנו.
ההצטברות של כל זה ביחד עם צוות חסר ניסיון מביאה לתוצאה של אתמול.
אפשר לדבר עד מחרתיים על ההחמצה של דין או על הנבדל המילימטרי של חזיזה, אבל לדעתי גם על זה השוויצרים היו מצליחים להתגבר, בפיזיות שלהם, בעומס ובאינטנסיביות - בסוף היינו משלמים על השמיכה הקצרה והמלאת חורים שבנו פה בקיץ.
ועם סגל כזה (גם בתוספת שואו ושימיץ שלא ברור עדיין מה נקבל מהם) לא הייתי רוצה לפגוש קבוצות כמו סיטי/מדריד/באיירן.
-
- אלוף המדינה
נגד הכוכב האדום בחוץ:
![תמונה](https://i.gyazo.com/a26cbb94dd5e1a4a3272d383f959381b.png)
אתמול:
![תמונה](https://i.gyazo.com/d2c35ce39fa302f764a40c707c1daafa.png)
![תמונה](https://i.gyazo.com/a26cbb94dd5e1a4a3272d383f959381b.png)
אתמול:
![תמונה](https://i.gyazo.com/d2c35ce39fa302f764a40c707c1daafa.png)
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם המצבים של הכוכב האדום היו יותר איכותיים
בסופו של דבר פגענו 3 פעמים בקורה אתמול ובמשחק נגד הכוכב הבקענו מהייל מארי מ30 מטר של סונדגרן וגול עצמי שלהם.
צריך מזל בחיים
בסופו של דבר פגענו 3 פעמים בקורה אתמול ובמשחק נגד הכוכב הבקענו מהייל מארי מ30 מטר של סונדגרן וגול עצמי שלהם.
צריך מזל בחיים
-
- קפטן ירוק
היה נתון שראיתי בסוף המשחק ולא מצליח למצוא עכשיו מספרים מדויקים - מרחק ריצה של כל הקבוצה- היה פער בולט של כמה ק"מ לטובת השוויצרים - בד"כ כשקבוצה מחזיקה פחות בכדור היא רצה יותר, אבל אני זוכר שהיה פער מאד גדול.
-
- מכונת תארים
-
- מחוזר באירופה
אם היה לנו את המאמן שלהם ודגו היה שלהם כנראה היינו עולים
אבל בלי "אם" לא נראה לי שהיה לנו סיכוי לעלות אבל אני חושב שהיינו יכולים לתת פייט (לא שזה משנה מבחינת התוצאה הסופית)
אבל בלי "אם" לא נראה לי שהיה לנו סיכוי לעלות אבל אני חושב שהיינו יכולים לתת פייט (לא שזה משנה מבחינת התוצאה הסופית)
-
- מכונת תארים
בטוח שיש את הנתוו באתר הרשמי של ליגת האלופות.
הם מעלים סטטיסטיקות בסוף כל משחק.
תראה, אנחנו החזקנו בכדור יותר, אז טבעי שרצנו פחות.
בנוסף, הלחץ שלנו היה מבוקר, בעוד הם לחצו נון-סטופ (עד הבונקר לקראת הסוף) ועל כל המגרש. בלי לראות את הנתון, אני משער שהם הקבוצה שרצה הכי הרבה מולנו בשני הקמפיינים האחרונים, מלבד בנפיקה המטורפת שעשתה 118~ ק״מ במשחק מולנו (לשם ההשוואה, יובנטוס, אנחנו ופריז רצנו באזור ה-108-112 ק״מ במשחקים שלנו).
עריכה:
חיפשתי ואכן צדקתי - יאנג בויז: 118.7, אנחנו - 107.6
קבוצה פסיכית יש להם.
נערך לאחרונה על ידי ברק.י ב 30 אוגוסט 2023, 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מה הטעם להשוות נגד הכוכב. נגד הכוכב הספיק תיקו. ולמכבי היה אופי כמו בכל משחק תחת בכר לחזור מ-2-0
הם פתחו יותר טוב, ואז נטע והחברים השתלטו לגמרי על המשחק.
פה הלכנו אול אווט אטאק מההתחלה, הגענו למצבים אבל ההגנה היתה מופקרת לאין שיעור. בלם אחד לקחו לאגף במקום שיהיה שם מגן לקחו תחלוץ שלהם על הלא בלם שלנו ובכל התקפה עשו מיץ' מאץ' של 2V2 או 3V3..
הם פתחו יותר טוב, ואז נטע והחברים השתלטו לגמרי על המשחק.
פה הלכנו אול אווט אטאק מההתחלה, הגענו למצבים אבל ההגנה היתה מופקרת לאין שיעור. בלם אחד לקחו לאגף במקום שיהיה שם מגן לקחו תחלוץ שלהם על הלא בלם שלנו ובכל התקפה עשו מיץ' מאץ' של 2V2 או 3V3..
-
- מכונת תארים
מוסיף עוד, בהמשך להשוואות בין יאנג בויז לכוכב - הכוכב רצו מולנו במשחק חוץ 102~ (זהה למה שאנחנו רצנו באותו משחק).ברק.י כתב: ↑30 אוגוסט 2023, 13:54בטוח שיש את הנתוו באתר הרשמי של ליגת האלופות.
הם מעלים סטטיסטיקות בסוף כל משחק.
תראה, אנחנו החזקנו בכדור יותר, אז טבעי שרצנו פחות.
בנוסף, הלחץ שלנו היה מבוקר, בעוד הם לחצו נון-סטופ (עד הבונקר לקראת הסוף) ועל כל המגרש. בלי לראות את הנתון, אני משער שהם הקבוצה שרצה הכי הרבה מולנו בשני הקמפיינים האחרונים, מלבד בנפיקה המטורפת שעשתה 118~ ק״מ במשחק מולנו (לשם ההשוואה, יובנטוס, אנחנו ופריז רצנו באזור ה-108-112 ק״מ במשחקים שלנו).
עריכה:
חיפשתי ואכן צדקתי - יאנג בויז: 118.7, אנחנו - 107.6
קבוצה פסיכית יש להם.
אני חושב שמבחינה פיזיולוגית, המשחק אתמול היה אולי הקשה ביותר שהיה לנו.
התמודדות מול קבוצה שלא מפסיקה לרוץ ומשחקת עם שחקנים פיזיים מאד.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה