מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

Re: מאוויס צ'יבוטה - נושא רשמי

שליחה על ידי hezildo »

אחלה מאוויס. כשיש לו שטחים הוא טוב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
ירוק רפואי
מחוזר באירופה

שליחה על ידי ירוק רפואי »

אחלה מאוויס שבעולם
שווה יותר דקות ממה שקיבל עד עכשיו.
בכל מקרה הביא שנה שעברה שער ניצחון חשוב בטדי, והמשחק היום לגמרי שלו.
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 23 אפריל 2023, 23:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

זה שחקן ל20 דקות שאפשר להכניס אותו שיעשה קצת בלאגן.
אני מאוד מקווה שאתם לא חושבים שהמוח של ציפור הזה שחקן בטעות.
זה מה שחסר לנו.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

תמיד חשבתי שהוא שחקן סגל נהדר, וגם היום חושב ככה
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אם זה הוא או חזיזה בשבוע הבא
מעלה אותו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Nirgreen כתב: 23 אפריל 2023, 23:05 אם זה הוא או חזיזה בשבוע הבא
מעלה אותו.
חזיזה עוזר יותר בסגירות, מבחנה הגנתית צ׳יבוטה עושה יותר נזק מתועלת.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

נותן לו לפתוח שבוע הבא
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Apoc כתב: 23 אפריל 2023, 23:01 תמיד חשבתי שהוא שחקן סגל נהדר, וגם היום חושב ככה
כנל
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Daniel123 כתב: 23 אפריל 2023, 23:00 זה שחקן ל20 דקות שאפשר להכניס אותו שיעשה קצת בלאגן.
זה מה שחסר לנו.
לגמרי
וגם ב20 דקות האלו הוא יהיה טוב פעם בחודשיים
זה מה שחסר לנו, שיתבלבלו אצלנו והטמבל הזה יתפוס שוב תקן של שחקן שיכול וצריך לעזור לנו מאוד מאוד בקישור ההתקפי שנשחק משנה לשנה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Jerry כתב: 23 אפריל 2023, 23:19
Daniel123 כתב: 23 אפריל 2023, 23:00 זה שחקן ל20 דקות שאפשר להכניס אותו שיעשה קצת בלאגן.
זה מה שחסר לנו.
לגמרי
זה מה שחסר לנו, שיתבלבלו אצלנו והטמבל הזה יתפוס שוב תקן של שחקן שיכול וצריך לעזור לנו מאוד מאוד בקישור ההתקפי שנשחק משנה לשנה
אני רוצה להאמין שאלברמן לא מטומטם ושזה לא יקרה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אם הוא רוצה להישאר אז שישאר. אם הוא רוצה לעזוב אז לא חושב שאף
אחד יבכה. בוא נראה אם מאמן חדש יצליח להפיק ממנו יותר
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

יופי של כניסה. בכל מקרה לא חושב שיש לו מה לתרום כשחקן הרכב. רק בתור חילוף שאתה חייב בלאגן בקו ואנרגיות. מה שכן הוא מזייף הגנתית כל פעם.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

זה מה שחסר לנו.
לגמרי
בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.
איזה כיף שהוא השתיק אותך
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Ganjot כתב: 24 אפריל 2023, 10:44
זה מה שחסר לנו.
לגמרי
בינתיים יש לו יותר בישולים בליגה מלחזיזה ואת רוב הדקות שלו הוא שיחק עם סאן מנחם בקו ורוקאביצה כחלוץ.
איזה כיף שהוא השתיק אותך
השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקנים
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Jerry כתב: 24 אפריל 2023, 10:48
לגמרי
איזה כיף שהוא השתיק אותך
השתיק אותי כי הוא נתן 4 פעולות טובות אחרי שנה וחצי כשהביאו אותו במיליון יורו? אוקיי. הדעה שלי עליו לא השתנתה ולא תשתנה, זה שחקן רק לשכונה של אלישע ואבוקסיס, להשאיר אותו כאן תהיה טעות פטאלית כי הוא תופס מקום חשוב של מחליף לקישור ההתקפי וגם כי שחקנים כמוהו רק לוקחים את הקבוצה אחורה. הגיע הזמן שיהיו לנו שחקני ספסל אפקטיביים ואיכותיים באמת. צריך לדלל משם 80% מהשחקנים
איזה גניבת דעתתתת
שחקנים כמוהו לוקחים אותנו אחורה?!?!?!?!
הבן אדם יושב בספסל אתה מסתלבט? איך הוא לוקח אותך אחורה ואין לך שום מילה על שני הליצנים חזיזה את שרי שלא מסוגלים להשפיע על המשחק בשום שלב שלו?
כל פעם שצ'יבוטה עולה הוא מייצר דברים, גם נגד מכבי ת"א הוא עלה בבלומפילד וייצר מצבים ואז שוב לא ראה דשא בלי שום סיבה מוצדקת.
אתה שופט את צ'יבוטה שלא עושה הרבה, בלי להתייחס לזה שהבן אדם עולה לשחק כשהוא לא באמת בכושר משחק כי לבכר אין מושג בניהול סגל. הוא עולה לשחק 10 דקות פה, 10 דקות שם ובעיקר כשאנחנו הולכים אחורה ומשחקים עם רוב המחליפים כבר. מתי הוא שיחק עם רוב ההרכב הטוב שלנו ובדקות שאנחנו תוקפים?
איך בדיוק צ'יבוטה לוקח אותך אחורה כשבכר מייבש לו את החיים?

אני בא למגרשים לראות כדורגל, לא לראות תחרות אתלטיקה, ובכדורגל צ'יבוטה 18 רמות מעל חזיזה שלא עובר קונוס כבר שנתיים וחוץ מלהרים כמו אידיוט לא עושה כלום, ועדייין ממוסמר להרכב.
ברור שצ'יבוטה ייראה רע כשהוא יודע שלא משנה מה יעשה הוא לא יראה דקות, וגם אם כן ייכנס לכמה דקות זה יהיה בדקות חרבנה של כל הקבוצה.

בכל מקרה, מי אתה מביא במקומו בדיוק?
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Ganjot כתב: 24 אפריל 2023, 10:52
איזה כיף שהוא השתיק אותך
ובכדורגל צ'יבוטה 18 רמות מעל חזיזה שלא עובר קונוס כבר שנתיים
עצוב שזה מה שאתה חושב, החזקתי ממך כאחד שמבין כדורגל.
אשכרה צ'יבוטה עלה טוב אתמול ואוהדים חושבים שהוא איזה שחקן על.
אולי השחקן הכי מטומטם בליגה.
הזוי.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Daniel123 כתב: 24 אפריל 2023, 10:58
הזוי.
מה אתה רואה מחזיזה?
אני לא מסתכל על חזיזה של לפני שנתיים, אני מסתכל על חזיזה של שנה + אחרונות, הבן אדם לא מסוגל לעשות פעולה חיובית חוץ מלרוץ וללחוץ.
למסור הוא לא יודע, להעביר רוחב הוא לא יודע, להרים הוא לא יודע, לבעוט זה בכלל לא קשור אליו, יש מצב שהוא מתחרה עם פיירו על מי בועט יותר גרוע, יוצר הרבה עצבים ובלאגן רע במשחק לרוב.. באמת, במה הוא טוב?
חלק מזה לא באשמתו כי בכר גם משגע אותו פעם בימין פעם שמאל, אבל עדיין זה לא מצדיק שהבן אדם מ 3 מטר לא יודע לבעוט ושהוא עם בישול אחד בעונה שלמה בליגה.
צ'יבוטה בישל אתמול שער ובישל פנדל, ב 20 דקות.. זה מה שחזיזה תרם במספרים בעונה שלמה.
אתה כנראה לא רואה מספיק משחקים של שאר הליגה כדי לחשוב שהוא הכי מטומטם בליגה. תן לו פעם אחת לרוץ בהרכב ובוא נראה כמה הוא יתרום, לא יכול לשפוט אותו עד היום כי את רוב הדקות שלו הוא משחק עם כל שאר המחליפים או בהרכב של רוטציות, או בדקות שאנחנו מפסיקים לשחק כדורגל.
תהיה בטוח שאם היה משחק קבוע אז הוא גם היה "נפטר" מכל מני דריבלים מיותרים או נגיעות מיותרות, הוא לא חד בשיט כי הוא פשוט לא משחק מספיק.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

נכנס טוב במשחקים האחרונים.
עדיין עומד מאחורי זה שצריך להביא שחקן כנף במקומו, אם יהיה תקציב לזה (קרי, אחרי רכישה של קשר אחורי, שני מגנים ושני חלוצים, לא כולל החלפות של שחקנים שירצו לעזוב). אם לא, שיסיים פה את החוזה ויביאו בקיץ הבא מישהו.
greenguy
אלוף המדינה

שליחה על ידי greenguy »

נאוויק התקפית שחקן טוב,הגנתית הוא עשה אתמול שני חורים ענקיים אחד עלה בשער והשני הסתיים במזל מעל המשקוף אם הוא ישפר את זה עונה הבאה הוא יקבל הרבה יותר דקות
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Ganjot כתב: 24 אפריל 2023, 11:06

הזוי.
מה אתה רואה מחזיזה?
אני לא מסתכל על חזיזה של לפני שנתיים, אני מסתכל על חזיזה של שנה + אחרונות, הבן אדם לא מסוגל לעשות פעולה חיובית חוץ מלרוץ וללחוץ.
למסור הוא לא יודע, להעביר רוחב הוא לא יודע, להרים הוא לא יודע, לבעוט זה בכלל לא קשור אליו, יש מצב שהוא מתחרה עם פיירו על מי בועט יותר גרוע, יוצר הרבה עצבים ובלאגן רע במשחק לרוב.. באמת, במה הוא טוב?
חלק מזה לא באשמתו כי בכר גם משגע אותו פעם בימין פעם שמאל, אבל עדיין זה לא מצדיק שהבן אדם מ 3 מטר לא יודע לבעוט ושהוא עם בישול אחד בעונה שלמה בליגה.
צ'יבוטה בישל אתמול שער ובישל פנדל, ב 20 דקות.. זה מה שחזיזה תרם במספרים בעונה שלמה.
אתה כנראה לא רואה מספיק משחקים של שאר הליגה כדי לחשוב שהוא הכי מטומטם בליגה. תן לו פעם אחת לרוץ בהרכב ובוא נראה כמה הוא יתרום, לא יכול לשפוט אותו עד היום כי את רוב הדקות שלו הוא משחק עם כל שאר המחליפים או בהרכב של רוטציות, או בדקות שאנחנו מפסיקים לשחק כדורגל.
תהיה בטוח שאם היה משחק קבוע אז הוא גם היה "נפטר" מכל מני דריבלים מיותרים או נגיעות מיותרות, הוא לא חד בשיט כי הוא פשוט לא משחק מספיק.
גבר, לדעתי אם לא חזיזה אנחנו לא מעפילים לצ'מפיונס.
היה השחקן הכי טוב במוקדמות וגם בקמפיין עד שנפצע.
כל משחק מייצר מצבים, וגם אם לא הולך לו הוא לוחץ ומנסה תמיד, גם נגד הפועל ת"א בבלומפילד בזכות זה שלא ויתר על הכדור לגורפינקל סידר את השער לאצילי.
מצ'יבוטה תקבל כמה הברקות בעונה, לא יותר מזה.
אגב גם צ'יבוטה לא יודע לבעוט, אתמול במצב שהוא לבד מול השער אפילו לא בעט למסגרת.
אין לי בעיה שצ'יבוטה ישאר בסגל, אבל שחלילה לא יבנו עליו להרכב ואפילו לא לחילוף ראשון אחרת נמצא את עצמנו מהר מאוד נשאבים שוב לבינוניות שאפיינה את המועדון הזה במשך עשור שלם.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

GKagelmacher כתב: 24 אפריל 2023, 08:31 יופי של כניסה. בכל מקרה לא חושב שיש לו מה לתרום כשחקן הרכב. רק בתור חילוף שאתה חייב בלאגן בקו ואנרגיות. מה שכן הוא מזייף הגנתית כל פעם.
הוא לא מתאים ל4-3-3 שלנו
אבל לדעתי התרומה שלו תהיה גדולה יותר בקו 5 כשהוא מתופקד כחלוץ שני
בכל מקרה הוא אחלה שחקן לסגל, לא לשחרר בשום מצב. גם ככה אין לנו עומק.
Ganjot
הענק הירוק

שליחה על ידי Ganjot »

Daniel123 כתב: 24 אפריל 2023, 11:19
Ganjot כתב: 24 אפריל 2023, 11:06

הזוי.
מה אתה רואה מחזיזה?
גבר, לדעתי אם לא חזיזה אנחנו לא מעפילים לצ'מפיונס.
היה השחקן הכי טוב במוקדמות וגם בקמפיין עד שנפצע.
כל משחק מייצר מצבים, וגם אם לא הולך לו הוא לוחץ ומנסה תמיד, גם נגד הפועל ת"א בבלומפילד בזכות זה שלא ויתר על הכדור לגורפינקל סידר את השער לאצילי.
מצ'יבוטה תקבל כמה הברקות בעונה, לא יותר מזה.
אגב גם צ'יבוטה לא יודע לבעוט, אתמול במצב שהוא לבד מול השער אפילו לא בעט למסגרת.
אין לי בעיה שצ'יבוטה ישאר בסגל, אבל שחלילה לא יבנו עליו להרכב ואפילו לא לחילוף ראשון אחרת נמצא את עצמנו מהר מאוד נשאבים שוב לבינוניות שאפיינה את המועדון הזה במשך עשור שלם.
צ'מפיונס הוא היה אדיר, אין לי מילה רעה אחת להגיד.
שם הוא החליט להיות חד ולשחק רציני, ובליגה זה מרגיש שמבחינת יכולת הוא פשוט לא שם. זה בעיקר גם כי בצ'מפיונס תופקד בימין, בשמאל הוא פשוט לא מסוגל לייצר כדורגל. זה שהוא תמיד מנסה ורץ ונלחם זה ראוי להערכה, ועדיין כשאף אחד בקבוצה לא מספק מספרים חוץ מאצילי, אז פחות אכפת לי כבר מלחימה ואני מעדיף שחקן שיכול לייצר דברים.
לא אומר שצ'יבוטה צריך להיות בהרכב, אבל לא רואה סיבה שהוא ישחק 5 דקות במשחק בלחץ.
מי שטוב שישחק, ככה זה יוצר גם תחרות ושחקנים שהיום מולחמים להרכב פתאום יצטרכו להתאמץ יותר ולהבין איפה הם צריכים להשתפר. בלי תחרות בריאה אתה תשאף לבינוניות מהר מאוד, ולא בגלל ששחקן כזה או אחר מדי פעם יהיה בהרכב.
אם אצל המאמן הבא צ'יבוטה ירשים ויקבל את ההרכב לפני שחקנים אחרים, אין לי בעיה.
צריך לדעת לנהל סגל וזה משהו שבכר לוקה בו בחסר (מאוד), הוא לא יוצר תחרות בין שחקנים על העמדה ושחקנים פשוט מבינים של אמשנה מה יעשו הם לא יקבלו דקות.. בדיוק כמו שבקישור לא משנה מה יקרה, אבו פאני ושרי יישארו בהרכב.

אגב, הוא לא בהכרח צריך להיות במקום חזיזה, לדעתי יכלנו לנסות אותו גם כחלוץ במהלך העונה, במיוחד לאור המצב העגום שלנו בעמדה הזאת
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הוא שחקן שטוב לזרוק כשהמשחק מבולגן. נגיד המשחקים נגד הצהבת בחוץ שאנחנו בפיגור וצריכים לבלגן את המשחק ולקוות לטוב. יש לו את המהירות למעברים ואת הדריבל כדי לייצר משהו. הבעיה שיש לו אינטליגנציית משחק ברמה מאוד נמוכה ויכולת ביצוע חלשה. עדיין שחקן סגל שימושי כל עוד הוא מבין את מעמדו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אני חושב שיש לו גם מה לתרום מול צפיפות פשוט באמצע ולא בכנף.

כשהוא משחק מול צפיפות בכנף הוא לא מצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו (למרות שמבחינת תכונות ויכולות יש לו אחלה דריבל גם בצפיפות והוא יכול לעשות פעולות טובות) פשוט הוא לא מצליח לייעל את עצמו.

כשהוא משחק באמצע בצפיפות הוא מחייב את עצמו לבצע פעולות מהירות ולא להתברבר ולעשות שטויות וזה מוציא ממנו דברים יותר טובים.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

KevinDurant כתב: 25 אפריל 2023, 12:36 אני חושב שיש לו גם מה לתרום מול צפיפות פשוט באמצע ולא בכנף.

כשהוא משחק מול צפיפות בכנף הוא לא מצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו (למרות שמבחינת תכונות ויכולות יש לו אחלה דריבל גם בצפיפות והוא יכול לעשות פעולות טובות) פשוט הוא לא מצליח לייעל את עצמו.

כשהוא משחק באמצע בצפיפות הוא מחייב את עצמו לבצע פעולות מהירות ולא להתברבר ולעשות שטויות וזה מוציא ממנו דברים יותר טובים.
דוגמא טובה לכך, היא הגול השני ב3-1 בסמי העונה מול אשדוד בסיסוב הראשון.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

אני חושב שיש לו אספקטים במשחק שאין לאף שחקן בסגל שלנו. יש לו יציאה אדירה מהמקום שאין לאף אחד שהיא קריטית נגד צפיפות. כשדולב מקבל את הבידוד בשמאל הוא מצליח לעבור שחקן רק עם תרגילים והטעיות, מאוויס יודע פשוט לצאת יותר מהר מהמקום ולעבור את השחקן על הקו. ולא, לא צריך שטחים אין סופיים בשביל זה.
אני כל התקופה הזו האמנתי בו ועדיין מאמין שיש לו המון מה לתרום כשחקן בסגל, זה ברור שאין כימיה בינו ובין ברק וזה ברור שהוא שחקן שצריך את הכימיה והביטחון הזה מהמאמן. אחלה מאוויס
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

The real Tsepo כתב: 26 אפריל 2023, 10:20 אני חושב שיש לו אספקטים במשחק שאין לאף שחקן בסגל שלנו. יש לו יציאה אדירה מהמקום שאין לאף אחד שהיא קריטית נגד צפיפות. כשדולב מקבל את הבידוד בשמאל הוא מצליח לעבור שחקן רק עם תרגילים והטעיות, מאוויס יודע פשוט לצאת יותר מהר מהמקום ולעבור את השחקן על הקו. ולא, לא צריך שטחים אין סופיים בשביל זה.
אני כל התקופה הזו האמנתי בו ועדיין מאמין שיש לו המון מה לתרום כשחקן בסגל, זה ברור שאין כימיה בינו ובין ברק וזה ברור שהוא שחקן שצריך את הכימיה והביטחון הזה מהמאמן. אחלה מאוויס
אתה צודק לגבי הדריבל והיציאה מהמקום אבל כשהוא מתבודד בכנף מול שחקן הוא לא יודע לנצל את היכולות האלה כמו שצריך. יש לו הרבה פעמים שהוא סתם זורק כדור לרחבה או מנסה לעבור את השחקן שלו כמה פעמים הלוך ושוב ומאבד את המומנטום.

כלומר, אני חושב שכן יש לו את היכולות אבל הוא לא מצליח להביא אותם לידי ביטוי וכנראה שעם האופי שלו מבחינת משמעת הגנתית וכו' זה די סותם עליו את הגולל מבחינת בכר
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Jerry כתב: 26 אפריל 2023, 13:38 לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'
אני באופן כללי חושב שאתה צודק כי בכר לא סתם "מוחק" שחקנים או לא נותן להם הזדמנות.

הבעיה היחידה היא שהוא ישראלי ואין הרבה אופציות על המשבצת שלו.

אני דווקא כן חושב שבקבוצה לא תחרותית הוא יכול להצליח מאוד, סטייל אספרייה ושועה בבית''ר וכאלה.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

Jerry כתב: 26 אפריל 2023, 13:38 לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'

ממש לא חושב שעפים עליו עכשיו בצורה מוגזמת. אני תמיד טענתי שיש בו פוטנציאל לתרום לנו ומרגיש שבשנה וחצי האחרונות הוא לא באמת קיבל הזדמנויות בצורה עקבית בשונה מרוב השחקנים שלנו. (בצדק או שלא בצדק כי אכן בכר לא נוטה למחוק שחקנים סתם)
בעיניי יכול להיות שחקן משלים מצויין שיתן כל מיני דברים שאין לנו כרגע בקבוצה ויכול לתרום לנו הרבה יותר ממה שתרם עד כה
נעול