מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- hezildo
- מכונת תארים
Re: מכבי חיפה 2023/24 - נושא רשמי
אל תדאגו, 2 הנקודות האלה זה לא מה שיפריע לנו לקחת אליפות.
ובכל מקרה בטח יורידו גם לקבוצות אחרות, ברגע שהתחילו עם זה כולם יסבלו מזה.
ובכל מקרה בטח יורידו גם לקבוצות אחרות, ברגע שהתחילו עם זה כולם יסבלו מזה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי ![- סקופץ](./images/smilies/hurra2.gif)
![- סקופץ](./images/smilies/hurra2.gif)
-
- מכונת תארים
זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אתה לא יכול לפגוע בערך הספורטיבי, במהות שלשמה הכל קיים, ובטח שלא בגלל הקהלים.
אין עוד ליגה בעולם (ככל הידוע לי) שהטבלה בה נראית כמו שזו שהייתה פה בעונה האחרונה, עם ארבע קבוצות שהופחתו להן נקודות, ואנחנו בדרך לעוד עונה כזו.
-
- משחק בשביל הסמל
קיים -ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אין עוד ליגה בעולם (ככל הידוע לי) שהטבלה בה נראית כמו שזו שהייתה פה בעונה האחרונה, עם ארבע קבוצות שהופחתו להן נקודות, ואנחנו בדרך לעוד עונה כזו.
זכור לי שברומניה יש הורדת נקודות בגלל בעיות כספיות של הקבוצות,
באיטליה אגב קניית משחקים.
מה שכן ב2 המקרים, מדובר על מעשים שההנהלה אחראית עליו ולא אוהדים של הקבוצה.
-
- מכונת תארים
ארבע קבוצות?? זה 29% מהליגה!blackmamba כתב: ↑28 יוני 2023, 20:30קיים -ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
ומסכים איתך. זה אחרת וזה מוצדק, בעיני.
- hezildo
- מכונת תארים
מסכים איתך, ואני כמובן התנגדתי לטירלול הזה בזמנו.ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי ![- סקופץ](./images/smilies/hurra2.gif)
![- סקופץ](./images/smilies/hurra2.gif)
- Judokan
- סמל ירוק
תפנו את החיצים להנהלת הקבוצות.
בסוף התקנון הוא בשליטת ההתאחדות. אם ראשי הקבוצות יחליטו לשנות את החוקים ההזויים, הם ישתנו.
אבל לבעלי הקבוצות זה נוח.
בסוף התקנון הוא בשליטת ההתאחדות. אם ראשי הקבוצות יחליטו לשנות את החוקים ההזויים, הם ישתנו.
אבל לבעלי הקבוצות זה נוח.
-
- הענק הירוק
יש בעלים אחד עם ביצים, ובעלים אחד שכל המאותגרים שכלית מההתאחדות חברים שלו.
כל העונשים האלה היו נפתרים בדקה וחצי אם מישהו במועדון היה מסוגל לעשות צעד "קיצוני".
כל סגירת יציע עולה לנו במעל למיליון שקל של כרטיסים שלא נמכרים, עולה למועדון בבלאגן מול הקהל שלו שלא נכנס למשחקים, עולה לנו בנקודות, ואנחנו שותקים.
אלונה פעמיים עשתה מה שבא לה בליגה הזאת (קהל שלה נכנס למשחק חוץ שאין בו קהל, וגם מה שהיה נגדנו עכשיו), אברמוב מאיים ומקבל מה שהוא רוצה, אבל מכבי חיפה שותקת.. כרגיל.
-
- הענק הירוק
עכשיו שאלה - מה מונע מאוהדי מכבי ת"א/הפועל ב"ש לבוא להדליק אבוקות ביציע שלנו כדי להפעיל את העונש?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אחרי שדגו ילך, ימכרו לנו שהביאו מאמן זר ויקדמו את מאטוביץ למאמן ראשי? הרי הוא יכיר את המערכת.
-
- משחק בשביל הסמל
לא הצלחתי עם תמונות אז תסתפק בטקסט... אז רומניה 16-17, 4 מתוך 14 קבוצות קיבלו הורדת נקודות.ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 21:12ארבע קבוצות?? זה 29% מהליגה!blackmamba כתב: ↑28 יוני 2023, 20:30קיים -ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18
זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
איטליה עונת 05-06 המפורסמת, 4 מתוך 20 קבוצות ספגו עונש. כשעונה מאוחר יותר, 4 קבוצות החלו את העונה עם פחות מ0 נקודות.
-
- מכונת תארים
שמע, זה מטורף וחמור מאד.blackmamba כתב: ↑28 יוני 2023, 22:08לא הצלחתי עם תמונות אז תסתפק בטקסט... אז רומניה 16-17, 4 מתוך 14 קבוצות קיבלו הורדת נקודות.ברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 21:12ארבע קבוצות?? זה 29% מהליגה!blackmamba כתב: ↑28 יוני 2023, 20:30
קיים -
איטליה עונת 05-06 המפורסמת, 4 מתוך 20 קבוצות ספגו עונש. כשעונה מאוחר יותר, 4 קבוצות החלו את העונה עם פחות מ0 נקודות.
אין לי מה להגיד.
אני מאד מקווה שלא נגיע למצב הזה באופן סדרתי.
נערך לאחרונה על ידי ברק.י ב 28 יוני 2023, 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
זה שזה קרה במקומות אחרים לא נותן לזה לגיטימציה.
זה אבסורד לגמרי שקבוצה פותחת עונה עם תנאי של מינוס נקודות בגלל התפרעות אוהדים
זה אבסורד לגמרי שקבוצה פותחת עונה עם תנאי של מינוס נקודות בגלל התפרעות אוהדים
-
- קפטן ירוק
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
ממליץ לכולם לקרוא את הראיון עם גיא ווייזינגר.
סופר מרתק.
כמה פנינים:
איך הצלחתם להפוך את השכונתיות של חזיזה לדבר חיובי? הוא היה השחקן המחוייב ביותר העונה.
"מגיע הרבה פרגון לברק ובטח לגיא צרפתי. גיא לקח אותו כפרוייקט, יש ביניהם הודעות אפילו באמצע הלילה. דולב הוא הלב והנשמה של הקבוצה. דולב היה יכול ב-23:00 פתאום להתקשר ולהגיד 'חשבתי על תרגיל בנייחים'. דולב יצר המון תרגילים במכבי חיפה, מתוך השחקנים הוא יצר הכי הרבה תרגילים".
אז בעצם השחקנים המציאו תרגילים?
"ברור. הגול נגד נפטצ'י באקו למשל זה תרגיל של בוגדן פלאניץ'. הוא בא לאימון אמר לי שראה משהו בפרמיירליג, התחיל לשרטט ומשם לקחתי ועשיתי שינוי קטן".
על הגול של אצילי:
"השנה כל הכוכבים בשמיים התחברו, אתן את המשחק מול הכוכב כדוגמא. דקה 90 מצב נייח, אני מנסה להעביר משהו ויש רעש מטורף באיצטדיון ואז עומר הרים כדור למקום שהוא לא היה צריך להרים אותו, שחקן שלהם בא להרחיק וכובש שער שמעלה אותנו לליגת אלופות אז כל הכוכבים התחברו".
מה היה התרגיל המקורי?
"היו שם שחקנים ברחוק מי שרואה, היה צריך להרים לרחוק ושיעבירו עם הראש למרכז הרחבה.
https://sports.walla.co.il/item/3590268
סופר מרתק.
כמה פנינים:
איך הצלחתם להפוך את השכונתיות של חזיזה לדבר חיובי? הוא היה השחקן המחוייב ביותר העונה.
"מגיע הרבה פרגון לברק ובטח לגיא צרפתי. גיא לקח אותו כפרוייקט, יש ביניהם הודעות אפילו באמצע הלילה. דולב הוא הלב והנשמה של הקבוצה. דולב היה יכול ב-23:00 פתאום להתקשר ולהגיד 'חשבתי על תרגיל בנייחים'. דולב יצר המון תרגילים במכבי חיפה, מתוך השחקנים הוא יצר הכי הרבה תרגילים".
"ברור. הגול נגד נפטצ'י באקו למשל זה תרגיל של בוגדן פלאניץ'. הוא בא לאימון אמר לי שראה משהו בפרמיירליג, התחיל לשרטט ומשם לקחתי ועשיתי שינוי קטן".
על הגול של אצילי:
"השנה כל הכוכבים בשמיים התחברו, אתן את המשחק מול הכוכב כדוגמא. דקה 90 מצב נייח, אני מנסה להעביר משהו ויש רעש מטורף באיצטדיון ואז עומר הרים כדור למקום שהוא לא היה צריך להרים אותו, שחקן שלהם בא להרחיק וכובש שער שמעלה אותנו לליגת אלופות אז כל הכוכבים התחברו".
מה היה התרגיל המקורי?
"היו שם שחקנים ברחוק מי שרואה, היה צריך להרים לרחוק ושיעבירו עם הראש למרכז הרחבה.
-
- קפטן ירוק
עדיין לא השתכנעתי מספיק שהשחקנים הציעו נייחים בווטסאפרק מכבי כתב: ↑29 יוני 2023, 14:51 ממליץ לכולם לקרוא את הראיון עם גיא ווייזינגר.
סופר מרתק.
כמה פנינים:
על הגול של אצילי:
מה היה התרגיל המקורי?
אשמח לעוד 700 ראיונות שיספרו על זה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
חזיזוש כתב: ↑30 יוני 2023, 12:03עדיין לא השתכנעתי מספיק שהשחקנים הציעו נייחים בווטסאפרק מכבי כתב: ↑29 יוני 2023, 14:51 ממליץ לכולם לקרוא את הראיון עם גיא ווייזינגר.
סופר מרתק.
כמה פנינים:
על הגול של אצילי:
מה היה התרגיל המקורי?
אשמח לעוד 700 ראיונות שיספרו על זה
לא שמענו גם עדיין מספיק זוויות על הסיפור "שלא סופר" שבו עומר אצילי עזב בעצבים את האימון
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
את אנגליה הרחיקו ארבע שנים מליגת האלופות בגלל אוהדיםברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אינטר קיבלה הפסד טכני נגד מילאן על אבוקות וחזיזים
קבוצות נענשות חופשי על אוהדים.. בכל העולם
-
- מכונת תארים
לדעתי, יש דרכים טובות יותר לטפל בזה.RakMaccabi31 כתב: ↑30 יוני 2023, 19:25את אנגליה הרחיקו ארבע שנים מליגת האלופות בגלל אוהדיםברק.י כתב: ↑28 יוני 2023, 19:18זה לא קשור אלינו. זה גדול מאיתנו, זה קשור עתיד הענף בישראל.
אינטר קיבלה הפסד טכני נגד מילאן על אבוקות וחזיזים
קבוצות נענשות חופשי על אוהדים.. בכל העולם
לפגוע לשחקנים וצוותים מקצועיים בהישגים מקצועיים זה רע ואסור שיהפוך לדבר שבשגרה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.
בשולי הדברים אני מתגעגע לברק![😢](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f622.svg)
בשולי הדברים אני מתגעגע לברק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מסכים איתך מאוד..Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:42 האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.
בשולי הדברים אני מתגעגע לברק![]()
לדעתי רק רטרו אקטיבית נבין באמת איזו שושלת מדהימה הייתה פה ולאיזה עוצמות הגענו.
לצערי הטבע המסריח שלנו כאוהדי כדורגל זה תמיד לחשוב קדימה והינה תוך רגע אנחנו כבר בעצבים בלחץ ובתיסכול.
סליחה על הקלישאה אבל מאחל לנו כאוהדים שנדע יותר להתרפק בזמן אמת ולהודות על הקיים, וגם בזמנים מתסכלים כמו חלון העברות הנוכחי להתסכל אחורה ולהודות על הזמנים המדהימים שהמועדון ובעיקר הצוות שהיה נתן לנו ואולי ממש קצת יעזור לנו להוריד להבות.
זהו סיימתי את הפילוסופיה בשקל תשעים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
דבר בשם עצמך.The real Tsepo כתב: ↑01 יולי 2023, 14:36מסכים איתך מאוד..Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:42 האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.
לצערי הטבע המסריח שלנו כאוהדי כדורגל זה תמיד לחשוב קדימה והינה תוך רגע אנחנו כבר בעצבים בלחץ ובתיסכול.
סליחה על הקלישאה אבל מאחל לנו כאוהדים שנדע יותר להתרפק בזמן אמת ולהודות על הקיים, וגם בזמנים מתסכלים כמו חלון העברות הנוכחי להתסכל אחורה ולהודות על הזמנים המדהימים שהמועדון ובעיקר הצוות שהיה נתן לנו ואולי ממש קצת יעזור לנו להוריד להבות.
יש פה אוהדים (אהמ אהמ שוקינג) שגם אחרי שעלינו לליגת אלופות יום אחרי התלוננו על משהו.
צריך ליהנות מהרגע. השושלת שהייתה פה בתוספת האליפות עם ליגת האלופות היא היסטורית לא רק בקנה מידה של מכבי חיפה אלא ארצי
- The real Tsepo
- שחקן העונה
בגלל זה איחלתי לכולנו שנדע יותר לעשות את זהKevinDurant כתב: ↑01 יולי 2023, 14:47דבר בשם עצמך.The real Tsepo כתב: ↑01 יולי 2023, 14:36מסכים איתך מאוד..Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:42 האמת שכל הראיונות רק חיזקו אצלי את התחושה שהיה פה צוות שיהיה קשה לשחזר מבחינת גם האיכות שלהם כאנשי מקצוע, גם האיכות האנושית שלהם וגם רמת ההתאמה והחיבור שלהם למכבי חיפה. כן למרות שוייזינגר סרדין וצרפתי בכלל נולד צהוב, נוצר חיבור מטורף שלהם עם כל המערכת הזאת שנקראית מכבי חיפה והם ידעו לתפעל ולתעל אותה למען ההצלחה שלהם ושל הקבוצה בסינרגיה מושלמת. אני באמת חולם שברק עוד יחזור לכאן יום אחד ויצליח פה שוב ולא יבחר ללכת לצהבת בחוזה גבוה יותר. מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו אבל כמאמן למכבי חיפה ומה שהיא מייצגת אני מתקשה לחשוב על מאמן יותר מושלם שיותר מסמל את כל המועדון הזה.
יש פה אוהדים (אהמ אהמ שוקינג) שגם אחרי שעלינו לליגת אלופות יום אחרי התלוננו על משהו.
צריך ליהנות מהרגע. השושלת שהייתה פה בתוספת האליפות עם ליגת האלופות היא היסטורית לא רק בקנה מידה של מכבי חיפה אלא ארצי
![שמח :)](./images/smilies/smile.gif)
כל אחד עם נקודת הפתיחה שלו והסגפנות שלו..
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
בסטנדרטים של הליגה הישראלית... מי?Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:42 מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו
- Judokan
- סמל ירוק
כמנהל משחק? ברדה נניח בתקופה הקצרה שהוא מאמן טוב ממנו. לבכר יש לא מעט מקרים של תגובה מאוד מאוחרת למה שמתרחש או התעקשות לגרור עוד זמן לפני חילופים ושינויים.RakMaccabi31 כתב: ↑01 יולי 2023, 18:14בסטנדרטים של הליגה הישראלית... מי?Shocking4U כתב: ↑01 יולי 2023, 04:42 מבחינתי הוא המאמן האידיאלי של מכבי חיפה. יכול להיות שיש מאמנים יותר טקטיים ממנו, או מאמנים שמנהלים משחק יותר טוב ממנו
אבל הוא פשוט פחדן ועם מנטליות לוזרית (ברדה).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך הגענו למצב שאנחנו מאבדים איש צוות רציני ומוערך כמו תומר בסן להפועל ת״א?
- Apoc
- יו״ר הבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2023, 09:35 איך הגענו למצב שאנחנו מאבדים איש צוות רציני ומוערך כמו תומר בסן להפועל ת״א?
הקליניקה שלו בת"א, אז זה נוח לו לקפוץ לשם.
להישאר במכבי חיפה זה אומר להיות פה טוטאלי, וזה משהו שהוא לא רצה, אלא להתרכז בקליניקה ובמשפחה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
רק מכבי כתב: ↑03 יולי 2023, 09:56Shocking4U כתב: ↑03 יולי 2023, 09:35 איך הגענו למצב שאנחנו מאבדים איש צוות רציני ומוערך כמו תומר בסן להפועל ת״א?
הקליניקה שלו בת"א, אז זה נוח לו לקפוץ לשם.
להישאר במכבי חיפה זה אומר להיות פה טוטאלי, וזה משהו שהוא לא רצה, אלא להתרכז בקליניקה ובמשפחה.
-
- קפטן ירוק
- Judokan
- סמל ירוק
הוא רצה לעזוב ואנחנו הבאנו איש מקצוע מעולה במקומו. לא צריך להיתפס לכל דבר.
אין לי בעיה עם רענון כל הצוות הרפואי אחרי הפיאסקו של העונה האחרונה.
אין לי בעיה עם רענון כל הצוות הרפואי אחרי הפיאסקו של העונה האחרונה.