Jerry כתב: 26 אפריל 2023, 13:38
לא להאמין מה 15 דקות טובות עושות, הוא לא שחקן לגיטימי לאלופת המדינה והוא כבר בן 27, אם יש אפשרות להיפטר ממנו בלי נזק הייתי הולך על זה בעיניים עצומות. הוא לא ברמה ולא יהיה ברמה, שחקן שכונה שמתאים לאבוקסיס ודראפיץ.'
ושוב, בפעם המיליון פה, מי בדיוק תביא?
תעיף תעיף תעיף, ומי אתה מביא?
חוץ מלאיוס, איזה שחקני כנף שמאל יש כאן?
בכר לא נוטה למחוק שחקנים סתם?
למחוק שחקנים סתם מבחינתי זה למחוק שחקנים בלי לתת להם הזדמנויות אמיתיות, כמו בן שהר, כמו ניקיטה, לתת להם לשחק עם מאור לוי והרכב שלישי זה לא הזדמנות רצינית.
בכר הוא מאמן אדיר, אבל כן, הוא מוחק שחקנים סתם לפעמים כי לא באים לו טוב בעין וציבוטה הוא אחד מהם רוב הפעמים.
GreenGlory כתב: 27 אפריל 2023, 13:33
בכר לא נוטה למחוק שחקנים סתם?
למחוק שחקנים סתם מבחינתי זה למחוק שחקנים בלי לתת להם הזדמנויות אמיתיות, כמו בן שהר, כמו ניקיטה, לתת להם לשחק עם מאור לוי והרכב שלישי זה לא הזדמנות רצינית.
בכר הוא מאמן אדיר, אבל כן, הוא מוחק שחקנים סתם לפעמים כי לא באים לו טוב בעין וציבוטה הוא אחד מהם רוב הפעמים.
מסכים.
את רוב ההזדמנויות שלו קיבל עם הרכבים פח, וגם אם כן שיחק עם ההרכב הטוב שלנו, זה היה לאיזה משחק בודד.
עם קורנו נגיד בקושי יצא לו לשחק לדעתי.
הוא כנראה לא עובד מספיק על הדשא, אבל לפעמים עדיף שחקן שיתן בישול או גול ויגמור משחק בדקה מוקדמת מאשר שחקן שירוץ ויהיה ממושמע טקטית במשך 70 דקות, אבל לא יהיה מסוגל לבשל גול אחד אפילו.
GKagelmacher כתב: 28 אפריל 2023, 01:46
יש את מאוויס שעולה מהספסל ויש את מאוויס שפותח בהרכב. שני שחקנים שונים.
המשחק הכי טוב של מאוויס העונה היה בבית מול אשדוד, כשפתח בהרכב. שני בישולים מצוינים לפיירו והמון עבודה תכליתית ברחבי המגרש.
קשה לבוא לידי ביטוי כשאתה חולק מגרש עם מיטב הג'יפה בסגל שלנו, כמו מאור לוי וינון אליהו.
אם דוידה /בדש יגיעו ובנוסף יבוא כנף זר/סבע ישאר, יהיה פקק רציני בכנפיים. ויצטרכו לוותר על מישהו.
זה יהיה או סוף או ציבוטה. סוף יותר מגוון ויודע לשחק ביותר עמדות. מצד שני הוא אחרי הפציעה הכי קשה בספורט, שפוגעת בנקודה הכי חזקה שלו שזה מהירות ויציאה מהמקום.
לא בטוח שלא עדיף לנו להשאיל את סוף, וכן להשאיר את ציבוטה.
Jerry כתב: 12 יוני 2023, 19:43
למה הוא עדיין כאן? סוף חוזר, יאללה שצ'יבוטה יחזור לבני יהודה
אתה ראית מתישהו 90 דקות של סוף?
בצעירה, בכל מקרה זה לא מה ראיתי מסוף זה מה ראיתי מצ'יבוטה. לא להאמין שעדיין בונים על הליצן הזה כאן. תהיו בריאים כמה סבלנות יש לכם
אני הבן אדם שראה את סוף פה הכי הרבה בפורום. בהבטחה. גם בטלוויזיה בנוער וגם ששיחק מול בן דוד שלי בליגת הנוער במגרש. הוא חסר טכניקה. זה יאניק ווילדסחוט סטייל. רק מהירות ופיזיות.
בצעירה, בכל מקרה זה לא מה ראיתי מסוף זה מה ראיתי מצ'יבוטה. לא להאמין שעדיין בונים על הליצן הזה כאן. תהיו בריאים כמה סבלנות יש לכם
אני הבן אדם שראה את סוף פה הכי הרבה בפורום. בהבטחה. גם בטלוויזיה בנוער וגם ששיחק מול בן דוד שלי בליגת הנוער במגרש. הוא חסר טכניקה. זה יאניק ווילדסחוט סטייל. רק מהירות ופיזיות.
אני חושב שזה קצת מוגזם להגיד עליו שאין לו טכניקה. דווקא יש לו טכניקת בעיטה לא רעה(כולם מכירים את הגול בנבחרת), והיו לו לא מעט קרוסים טובים גם באיטליה.
הוא כן קצת גמלוני, והולכת הכדור היא לא הכי נקייה, הכדור לא נדבק לו לרגל. אבל יש לו טכניקה.
הבעיה עם סוף(אני יודע שזה נושא של מאוויס
אבל נסחפנו כבר) זו שהפציעה פוגעת לו ביכולות הדומיננטיות שלו. מהירות, יציאה מהמקום, צעד ראשון. אלו הדברים שהכי נפגעים באכילס.
איך לעזאזל הוא הצליח לשרוד את הקיץ ועוד לפתוח במשחק האימון. בחיי שאם כבר הולכים לעונה מסריחה אז שיביאו את הדקות של הנפל הזה לשיבלי, חלאיילה וסוף. בדיחה
Jerry כתב: 22 יוני 2023, 15:10
איך לעזאזל הוא הצליח לשרוד את הקיץ ועוד לפתוח במשחק האימון. בחיי שאם כבר הולכים לעונה מסריחה אז שיביאו את הדקות של הנפל הזה לשיבלי, חלאיילה וסוף. בדיחה
מסכים. היו חייבים להשתמש בו לאיזה טרייד פה בתוך הליגה.
כמה זמן עוד יגידו ''תנו לו זמן''. זה לא הצליח פה, לא הצליחו לשלב אותו פה (אגב, זה על בכר שהתעקש עליו).
אפשר וצריך היה להתקדם.
איזה בכר התעקש עליו, בקושי שיחק. שרף אותו על זה שבמסגרת ההרכבים המסריחים והמפורקים של תחילת העונה הוא לא הצליח לתרום.
925 דקות סהכ בכל המסגרות, ובזמן הזה תרם גול ו4 בישולים
אני דווקא קונה בשלום שיהיה לו מעמד יותר גבוה העונה, וגם יותר דקות כחלוץ שני.
מה שמצחיק שכאילו רוב הקהל שלנו ממש נגדו אבל אם הוא היה משחק באיזה דודוגורש גנרית היום כולם היו מתחננים שיביאו אותו ואומרים שהוא שובר שוויון והמחליף של אצילי ודברים כאלה.
KevinDurant כתב: 22 יוני 2023, 23:26
מה שמצחיק שכאילו רוב הקהל שלנו ממש נגדו אבל אם הוא היה משחק באיזה דודוגורש גנרית היום כולם היו מתחננים שיביאו אותו ואומרים שהוא שובר שוויון והמחליף של אצילי ודברים כאלה.
לא בא להרים לו או להוריד לו, רק מראה את רמת השוק
הוא היה לא רע בכלל בלודוגורץ. ההבאה שלו לכאן מוצדקת, אבל בדיעבד הוא לא טוב מספיק.
הוא היה לא רע בכלל בלודוגורץ. ההבאה שלו לכאן מוצדקת, אבל בדיעבד הוא לא טוב מספיק.
זאת לא הכוונה שלי
אני אומר שכאילו כשהשחקן פה הוא לא מוערך ולא מחזיקים ממנו אבל אם הוא היה משחק במקום אחר היו מחזיקים ממנו יותר.
צ'יבוטה בהפועל י-ם עושה יותר מספרים מה4 שערי שדה ו2 גולים של בדש ויש הרבה אוהדים שלנו שרצו את בדש
זאת לא הכוונה שלי
אני אומר שכאילו כשהשחקן פה הוא לא מוערך ולא מחזיקים ממנו אבל אם הוא היה משחק במקום אחר היו מחזיקים ממנו יותר.
צ'יבוטה בהפועל י-ם עושה יותר מספרים מה4 שערי שדה ו2 גולים של בדש ויש הרבה אוהדים שלנו שרצו את בדש
הבנתי למה התכוונת. רק ציינתי שהוא שחקן בסדר גמור באופן כללי.