Daniel123 כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 10:06
מצד אחד - עומר אצילי יהיה בקיץ בן 32.
לא יודע עד כמה כדאי לנו להחזיר אותו בגיל כזה שכצפוי עכשיו הוא בירידה בקריירה שלו ולא בעלייה.
הוא לא ילך וישתפר אלא להיפך.
נכון שבפעם הקודמת שחזר מקפריסין הוא הפציץ, אבל גם אז היה בגיל שונה ובתקופה מדהימה בת"א שנקטעה בגלל הפרשה.
מצד שני - בליגה שלנו נראה שהכל הולך לו בקלות.
אז יכול להיות שכן יצליח לשחזר אולי לא 100% מההצלחה שהיתה לו פה אבל 80% כן.
יתן שנתיים טובות ואז זה יגמר בגיל 34 בערך שם תחל כבר ירידה חדה.
שורה תחתונה - לא יכאב לי יותר מידי אם ילך לבית"ר.
עד לפני שנה שיחק אצלינו יהלום שהיום בגיל 36 קורע רשתות ומלהטט בקבוצת צמרת בבלגיה.
גם אז כתבו אצלינו- "לא נורא שהלך, הוא זקן".
חלאס להסתכל על תעודת הזהות.
צריך להתיחס אך ורק למצב הפיזי, למוטיבציה וכד'.
מה אצילי מסוגל לתת כולם יודעים.
gargy כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:26
מאז המשחק ההוא מול בית"ר תל אביב, כשיניב אברג'יל פירפר את אולג קוזנייצוב על ימין ועל שמאל, היו לנו איזשהו משחק בשישי בצהריים?
היה נתניה בקופסא שנגמר 1-1 עם פנדל של ז'אנו שאיציק זוהר משווה להם בעונת האליפות הראשונה של גרנט
HaifaWave כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 15:48
שנקל שלי על המשחק מאתמול ובכלל:
1. הקבוצה לא נראית מאומנת ולדעתי גם הלחץ לא היה מתואם כל כך.
2. נהואל וסברינה - מוקדם לשפוט. נהואל מראה יותר כישרון בינתיים. הדבר המדאיג הוא שלא ראינו מסברינה כלום עדיין באחד על אחד וזה משהו שאנחנו חייבים, וביתר שאת אם לנהואל יש תכונות יותר של פליימקר (מקווה שלא).
3. ג'אבר צריך להיות אחורי יותר, חזיזה אם משחק זה רק בשמאל. שני דברים אלמנטריים שיכולים לעזור.
4. ארבע עמדות שחייב בהן חיזוק בינואר:
שני חלוצים (זר וישראלי)
שוער
קשר אחורי (נטע)
מגן שמאלי מחליף
בונוס - טוריאל מהפועל תל אביב. יכול לתת תחרות טובה ואלטרנטיבה לסברינה.
5. הויתור על ירין לוי הוא מחדל שאני לא זוכר כמוהו. מעין כניעה לסחטנות בגלל תביעה שלפי מה שאומרים סיכוייה קלושים. כן היה צריך להשאיל אבל לא להגיע למצב שחמישים אחוז אצל אברמוב.
בעיניי העונה גמורה וצריך לקוות שלקראת העונה הבאה נצטרך לעשות כמה שפחות שינויים ולא נראה החלפות של חצי קבוצה כמו בעשור השחור.
העונה לא גמורה
הפרש של שש נקודות במחזור 7 מעולם לא הכריע אף אלופה בשום ליגה
צריך לשחק כדורגל ולהאבק על האליפות
מבחינתי העונה נגמרה...
מבחינת השחקנים אסור לחשוב ככה
העונה לא גמורה
הפרש של שש נקודות במחזור 7 מעולם לא הכריע אף אלופה בשום ליגה
צריך לשחק כדורגל ולהאבק על האליפות
מבחינתי העונה נגמרה...
עדיין גמורה?
או שבגול הבא שנחטוף
קהל יותר לוזר מהפועל תא
מה הקשר קהל לוזר? לא כולנו מהללים את ההנהלה כמוך,
היו הרבה ליקויים בבניית הסגל ובכדורגל אין הוקוס פוקוס אתה בתמונה כי הליגה חלשה,אנחנו סופגים יותר משער אחד כמעט כל משחק לאחרונה זה לא יחזיק מים להרבה זמן.
אם תיהיה אליפות כולנו נשמח. סיכוי קטן מאוד
MH13 TILL I DIE כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 19:59
מבחינתי העונה נגמרה...
עדיין גמורה?
או שבגול הבא שנחטוף
קהל יותר לוזר מהפועל תא
היו הרבה ליקויים בבניית הסגל ובכדורגל אין הוקוס פוקוס אתה בתמונה כי הליגה חלשה,אנחנו סופגים יותר משער אחד כמעט כל משחק לאחרונה זה לא יחזיק מים להרבה זמן.
מהללים את ההנהלה?
היללתי את ההנהלה? אתה בסדר אחי?
אני בסדר גמור אח שלי אתה אופטימי וזה סבבה אבל לא חושב שאפשר להיות מרוצה מאיך שהקבוצה משחקת
greenguy כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:01
מהללים את ההנהלה?
היללתי את ההנהלה? אתה בסדר אחי?
אני בסדר גמור אח שלי אתה אופטימי וזה סבבה אבל לא חושב שאפשר להיות מרוצה מאיך שהקבוצה משחקת
איפה כתוב שאני אופטימי?
כל מי שלא כותב במחזור שביעי שנגמרה העונה בהפרש 3 נקודות
הוא הזוי אופטימי שמהלל את ההנהלה?
איפה כתוב שאני אופטימי?
תשמע אתה משתמש במילים קשות של לוזרים והזוי וכאלה. בסה״כ יש פה שתי גישות,אחת שאומרת שאי אפשר לעשות קסמים עם קיץ נוראי ובניה לקויה ואחת שמאמינה שניקח אליפות.
אשריך
greenguy כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:45
איפה כתוב שאני אופטימי?
תשמע אתה משתמש במילים קשות של לוזרים והזוי וכאלה. בסה״כ יש פה שתי גישות,אחת שאומרת שאי אפשר לעשות קסמים עם קיץ נוראי ובניה לקויה ואחת שמאמינה שניקח אליפות.
אשריך
להגיד ״העונה גמורה״ במחזור 7 בגלל הפסד למכבי תל אביב זה לוזרי
לא מילים קשות