מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
מכבי חיפה קבוצה לא רצינית ולא מקצוענית בדברים האלה.
עדיין מקבלים השחלות והצעות מסוכנים ומקורבים ב2025 שלכל ילד בן 16 בטוויטר יש wyscout והוא עוקב אחרי שחקנים מהליגה השנייה באלבניה.
היה פה לפני כמה שנים איזה ניסיון של בן דב לייצר מערך סקאוטינג יותר רציני והיו בו אנשים כמו מאור בורג, קובי מיכאלי ועוד כמה אנשים.
חלק מהם טובים יותר, חלק מהם טובים פחות. רובם עזבו, מי נמצא שם היו במקומם? אולי רק יזהר קישון. מישהו בכלל מחזיק ממנו? סופר אותו?
יובאנוביץ' זה רכש שהגיע ממחלקת סקאוטינג? בטאי? אגבה זה דחיפה של דודו דהאן.
פלורס הגיע מהשחלה של מקורב, מישהו ראה בכלל משחקים שלו? עשה בירורים לגביו בחו''ל? מעבר לשיחת הזום המרשימה שניהלו אתו.
עדיין מקבלים השחלות והצעות מסוכנים ומקורבים ב2025 שלכל ילד בן 16 בטוויטר יש wyscout והוא עוקב אחרי שחקנים מהליגה השנייה באלבניה.
היה פה לפני כמה שנים איזה ניסיון של בן דב לייצר מערך סקאוטינג יותר רציני והיו בו אנשים כמו מאור בורג, קובי מיכאלי ועוד כמה אנשים.
חלק מהם טובים יותר, חלק מהם טובים פחות. רובם עזבו, מי נמצא שם היו במקומם? אולי רק יזהר קישון. מישהו בכלל מחזיק ממנו? סופר אותו?
יובאנוביץ' זה רכש שהגיע ממחלקת סקאוטינג? בטאי? אגבה זה דחיפה של דודו דהאן.
פלורס הגיע מהשחלה של מקורב, מישהו ראה בכלל משחקים שלו? עשה בירורים לגביו בחו''ל? מעבר לשיחת הזום המרשימה שניהלו אתו.
יש כאן בעיה בשורש הדברים.
מכבי חיפה מתנהלת כמו משרד הרווחה ולא כמו חברה פרטית. בחברה פרטית מי שלא טוב עוזב. שחקנים כמו חזיזה היו צריכים לרדת מהפיירול כבר לפני שנתיים, וזה רק קצה הקרחון לגבי הרבה שחקנים ואנשים במועדון.
מכבי חיפה מתנהלת כמו משרד הרווחה ולא כמו חברה פרטית. בחברה פרטית מי שלא טוב עוזב. שחקנים כמו חזיזה היו צריכים לרדת מהפיירול כבר לפני שנתיים, וזה רק קצה הקרחון לגבי הרבה שחקנים ואנשים במועדון.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
שילוב של קומבינות של עובדיה וברקס על מועמדים רציניים ואז מחתימים ברירות מחדל.ברק.י כתב: 13 נובמבר 2025, 17:00 מסכים עם מה שנכתב לפני ומוסיף לצד זאת - אנחנו רואים בשנים האחרונות יותר סקאוטינג פסיבי שלא אפיין את השושלת של בכר ופוטנציאל הטעות בו גבוה יותר. לא ברור לי האם זה באמת נכון ולמה זה קורה, אבל אפשר להעלות השערות.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 14 נובמבר 2025, 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
אגב אפשר לנסות לנתח הרבה דברים בצורה מקצועית ויפה ולתת הסברים.
בסוף, זה מועדון שבשנתיים החתים את מסאי דגו, איתמר ניצן ומיכאל אוחנה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מיכאל אוחנה = קומבינות של עובדיהKevinDurant כתב: 13 נובמבר 2025, 19:56 אגב אפשר לנסות לנתח הרבה דברים בצורה מקצועית ויפה ולתת הסברים.
כל שלושת המקרים האלו שונים מאד וההיגיון שבהן גם פוחת כרונולוגית.lemmacantor כתב: 14 נובמבר 2025, 10:47מיכאל אוחנה = קומבינות של עובדיהKevinDurant כתב: 13 נובמבר 2025, 19:56 אגב אפשר לנסות לנתח הרבה דברים בצורה מקצועית ויפה ולתת הסברים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אין פה קשר לשחצנות. התנהלות לא רציונלית של אצילי. צריך לבקר בהגינות.
אם נצא מהפוזיציה של אוהדים ונתסכל בצורה קרה וגם בדיעבד
דווקא הבקשה שלו לחזור אלינו לא רציונלית
המעבר שלו לביתר היתה הבחירה הנכונה שלו
דווקא הבקשה שלו לחזור אלינו לא רציונלית
המעבר שלו לביתר היתה הבחירה הנכונה שלו
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
איך אפשר בכלל להתייחס להחלטות מקצועיות שהתקבלו השנה כשהעמוד הרשמי של המועדון בפייסבוק מפרסמים לי רכבים "מה לא שמעת על ה 8 החדש"?
במקום שישתקו וישימו לב שהקבוצה במקום 8 בטבלה ..
כמה נקודות מהראיון:
1. אלברמן מודה (בדרכו שלו) ביהירות שלו כראש מערכת והצוות באופן כללי שחשבו שהכל פתיר, ולא משנה מי יעזוב או מה יקרה, "יהיה בסדר". תאוריה שהתפוצצה בפנים.
2. הדרך שאלברמן עשה (עוזר מאמן. סקאוט. תעודות פרו. קורסים מקצועיים, כולל הקורס הבכיר של מנהלים מקצועיים) רק מוכיחה כמה ההנחתה של רפאלוב מעמדת שחקן לעמדת מנהל מקצועי היא הזויה ומופרכת.
3. אני אמשיך לעמוד על כך שהפיטורים של בכר ואלברמן היו טעות מהגדולות שיענקלה עשה. הגיע להם להישאר ולבנות עוד עונה. החלטה קפריזית. מועדונים גדולים ממכבי חיפה קיבלו תבוסות ועברו עונות פחות טובות והמשיכו עם הדרך.
4. אני עדיין דבק בכך שבנושא אצילי המועדון לא אשם. ומה שאלברמן מספר רק מוכיח את זה.
5. הבעיה הגדולה של אלברמן זה שהוא יותר מידי מרוכז בסביבה שלו ולא מסתכל לצדדים. זה בא לידי ביטוי גם בביקורת שהוא מעביר על עצמו בכך שהוא לא התייצב לצד ברק בכישלונות(וכמו שהאוזמן המעולה הזכיר לו, שדברים דומים הוא אמר גם על דגו שהוא מצטער שהוא נתן לו לספוג את כל האש). בסוף חוסר היכולות להכיר בטעות ולנסות לקחת אותה קדימה וללמוד ממנה היא הדבר שהכי פגע בו. וזה קרה גם כי בהתחלה הכל הלך.
6. אני עדיין חושב שהוא איש מקצוע מעולה. בסבירות גבוהה הוא עוד יחזור לכאן בקונסטלציה מסוימת.
זה נראה כאילו הם עושים בכוונהshayhagai כתב: 23 נובמבר 2025, 07:29 איך אפשר בכלל להתייחס להחלטות מקצועיות שהתקבלו השנה כשהעמוד הרשמי של המועדון בפייסבוק מפרסמים לי רכבים "מה לא שמעת על ה 8 החדש"?
ממשיך לשדר. גם אתמול. בושה וחרפה.רק מכבי כתב: 26 אוקטובר 2025, 17:22 צרפתי כעת באולפן של וואן. אני מקווה מאוד שזה עניין של סיכום מראש שהוא יהיה חלק משידורי הקלאסיקו היום למרות המינוי.
בהנחה ונמשיך לראות אותו בשידורים, זה ביזיון מאין כמוהו.
מכבי חיפה אמורה להיות מועדון מקצועי ומקצועני. אין אפשרות שעוזר מאמן (שהוא כמעט על תקן מאמן בחלוקת העבודה שלו במכבי חיפה) ישמש כפרשן.
הוא חייב להתעסק כולו אך ורק במכבי חיפה. נקודה.
כמה חובבנות אפשר לסבול. כמה.
*אני כבר לא מדבר על הדלפות אחרי שאתה עובד של ערוץ מסוים. ודי לחכימא.
אני מסכים איתך ברוב הנקודות.רק מכבי כתב: 23 נובמבר 2025, 14:23
כמה נקודות מהראיון:
1. אלברמן מודה (בדרכו שלו) ביהירות שלו כראש מערכת והצוות באופן כללי שחשבו שהכל פתיר, ולא משנה מי יעזוב או מה יקרה, "יהיה בסדר". תאוריה שהתפוצצה בפנים.
2. הדרך שאלברמן עשה (עוזר מאמן. סקאוט. תעודות פרו. קורסים מקצועיים, כולל הקורס הבכיר של מנהלים מקצועיים) רק מוכיחה כמה ההנחתה של רפאלוב מעמדת שחקן לעמדת מנהל מקצועי היא הזויה ומופרכת.
3. אני אמשיך לעמוד על כך שהפיטורים של בכר ואלברמן היו טעות מהגדולות שיענקלה עשה. הגיע להם להישאר ולבנות עוד עונה. החלטה קפריזית. מועדונים גדולים ממכבי חיפה קיבלו תבוסות ועברו עונות פחות טובות והמשיכו עם הדרך.
4. אני עדיין דבק בכך שבנושא אצילי המועדון לא אשם. ומה שאלברמן מספר רק מוכיח את זה.
5. הבעיה הגדולה של אלברמן זה שהוא יותר מידי מרוכז בסביבה שלו ולא מסתכל לצדדים. זה בא לידי ביטוי גם בביקורת שהוא מעביר על עצמו בכך שהוא לא התייצב לצד ברק בכישלונות(וכמו שהאוזמן המעולה הזכיר לו, שדברים דומים הוא אמר גם על דגו שהוא מצטער שהוא נתן לו לספוג את כל האש). בסוף חוסר היכולות להכיר בטעות ולנסות לקחת אותה קדימה וללמוד ממנה היא הדבר שהכי פגע בו. וזה קרה גם כי בהתחלה הכל הלך.
6. אני עדיין חושב שהוא איש מקצוע מעולה. בסבירות גבוהה הוא עוד יחזור לכאן בקונסטלציה מסוימת.
לגבי 3, אפשר לפטר את בכר ואלברמן שנכשלו בעונה החולפת כישלון חרוץ, אבל חייבים להביא מחליפים ראויים ומקצועיים בזמן.
בטח לא למנות את רפאלוב לתפקיד סקאוט-מנג'ר חצי שעה אחרי שפרש ממשחק פעיל.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אי אפשר לבנות היררכיה איכותית רק על בסיס ישראלים. הכל אפשרי אם הבעלים רוצה לקדם את המועדון ואילו שחר קיבל את ההחלטה ההפוכה לכך.
מיד אחרי שהכריז שאת הכסף ישקיעו בשחקנים, הוא בדיוק חזר לתת ברקסים ולהתקמצן על מה שצריך. גם סוגיית סבע שגרמה נזק גדול למועדון זו גחמה פרטית של שחר.
בשביל לחרבן הכל צריך לצדך את כל החבר'ה האלה.
מיד אחרי שהכריז שאת הכסף ישקיעו בשחקנים, הוא בדיוק חזר לתת ברקסים ולהתקמצן על מה שצריך. גם סוגיית סבע שגרמה נזק גדול למועדון זו גחמה פרטית של שחר.
בשביל לחרבן הכל צריך לצדך את כל החבר'ה האלה.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 14 פעמים
אם לא יורדים העונה ליגה מבחינתי אין שום טעם להמשיך לשחק כדורגל בישראל...
הכל פה רקוב ומושחת וההנהלה שלנו מושחתת יותר
הכל פה רקוב ומושחת וההנהלה שלנו מושחתת יותר
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
הוכחה לכמה שהמועדון חולה: כותרות באתרי הספורט שמכבי חיפה צריכה לבקש סליחה מגיא מלמד ושמיכאל אוחנה זה שחקן שהקהל שלנו רצה לראות ושהוא הופך אותנו לקבוצה אטרקטיבית.
לא זוכר שפל כזה, יעקב שחר חייב לעוף מהמועדון יחד עם כל האנשים הכושלים שמינה.
בא לי להקיא מהרמה שירדנו אליה.
לא זוכר שפל כזה, יעקב שחר חייב לעוף מהמועדון יחד עם כל האנשים הכושלים שמינה.
בא לי להקיא מהרמה שירדנו אליה.