מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
ניחוש שלי: הבחור בכלל לא על הפרק
שם שיצא החוצה ומייצר קליקים לאתרי הספורט בארץ ומוסיף פסקאות לכתבים שאין להם מה לכתוב
כל האתרים פה מפמפמים את השם שלו ובינתיים לא יצא אפילו דיווח אחד בנושא באמריקה.
שם שיצא החוצה ומייצר קליקים לאתרי הספורט בארץ ומוסיף פסקאות לכתבים שאין להם מה לכתוב
זה מועמד שנפל, אחרת השם שלו לא היה עולה או לחילופין הוא כבר היה סגור פהKevinDurant כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:14 ניחוש שלי: הבחור בכלל לא על הפרק
לא יודע, אני לא כל כך מתלהב.
זה נראה כאילו כולם שם משחקים בעמידה הכל איטי, והשחקן עצמו נראה לי קצת כבד.
לא שווה 3 מיליון יורו לדעתי.
זה בדיוק כמו עם נהואל, חיכו וחיכו ובסוף לא היתה ברירה הוציאו עליו סכום שהוא שווה בדיוק חצי ממנו וגם זה בספק עדיין כי לא ראינו ממנו כלום.
מה אכפת לי ממסי שהלך לסיים שם את הקריירה?
אם אתה חושב שהליגה הזאת טובה זה שלך.
אני לא מחזיק מהMLS ולא בעד להביא משם שחקנים.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
רק אזכיר שקינדה ז"ל להט שם ובוא נגיד לא בדיוק ענה על ציפיות כאן.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אפשר למצוא שם שחקנים טובים מאוד לליגה שלנו, כמובן שזה יעלה לא מעט כסף. במקרה של אנלי אני סבור שעליו צריך לשים את הסכום ולהחתים.
אפשר למצוא שם שחקנים טובים מאוד לליגה שלנו, כמובן שזה יעלה לא מעט כסף. במקרה של אנלי אני סבור שעליו צריך לשים את הסכום ולהחתים.
יענקל'ך!
מעדיף כבר שיביאו את הניגרי מטורקיה הוא לא 6 אלא יותר 8/10 אבל הוא חתיכת מפלץ וקישור שלו עלי ואזולאי יהיה מעולה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
איפה דיברו עליו בכלל?Hulk כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:40 מעדיף כבר שיביאו את הניגרי מטורקיה הוא לא 6 אלא יותר 8/10 אבל הוא חתיכת מפלץ וקישור שלו עלי ואזולאי יהיה מעולה
זה שחקן פותח בליגה הטורקית כמו עם האמריקאי.
למה שיבוא לפה?
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.Kaka כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:35 הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אבל זו ליגת חוג.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 09 אוגוסט 2025, 14:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
ליגה טובה או לא טובהDaniel123 כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:22מה אכפת לי ממסי שהלך לסיים שם את הקריירה?
אם אתה חושב שהליגה הזאת טובה זה שלך.
אני לא מחזיק מהMLS ולא בעד להביא משם שחקנים.
בוודאות רמת השחקנים יותר טובה מישראל
עצם הדיון בכלל מגוחך
לדעתי השחקן הזר שיגיע לקישור הוא כזה שהשם שלו עוד לא עלה בכותרות.
חבל לבזבז אנרגיות על שמות לא רציניים.
אופטימיות במכבי חיפה
נכון אפשר להביא מכל ליגה אבל המבחר בארה״ב יהיה גדול יותר. בסוף זה שחקן שהגיע לנבחרת חזקה בהרבה מישראל ונמצא במגמת עלייה.lemmacantor כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:58אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.Kaka כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:35 הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אבל זו ליגת חוג.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
וגם לא יוכל לשחק במוקדמותApoc כתב: 09 אוגוסט 2025, 15:06 לדעתי השחקן הזר שיגיע לקישור הוא כזה שהשם שלו עוד לא עלה בכותרות.
הנה התדרוך בתקשורת על פערים כספיים
השלב הבא זה או סיכם ואז נפל
או נפל לגמרי
השלב הבא זה או סיכם ואז נפל
או נפל לגמרי
עתידות: אחרי הוולקאם של הקשר החדש בצהוב
שם חדש יצא באורח פלא לכתבים
שמעת משהו חדש על הקשר הזר שכתבת שסגור פה?Kaka כתב: 09 אוגוסט 2025, 15:06נכון אפשר להביא מכל ליגה אבל המבחר בארה״ב יהיה גדול יותר. בסוף זה שחקן שהגיע לנבחרת חזקה בהרבה מישראל ונמצא במגמת עלייה.lemmacantor כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:58אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.Kaka כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:35 הליגה שם עלתה ברמתה בשנים האחרונות, אחד החלוצים שהיה מועמד אלינו משארלוט נמכר לאחרונה לדרבי קאונטי ב 7 מיליון יורו.
אבל זו ליגת חוג.
לא, נשמע לי שלא הכל באמת היה סגור.HaifaWave כתב: 09 אוגוסט 2025, 15:19שמעת משהו חדש על הקשר הזר שכתבת שסגור פה?Kaka כתב: 09 אוגוסט 2025, 15:06נכון אפשר להביא מכל ליגה אבל המבחר בארה״ב יהיה גדול יותר. בסוף זה שחקן שהגיע לנבחרת חזקה בהרבה מישראל ונמצא במגמת עלייה.lemmacantor כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:58
אפשר גם להביא שחקן מעולה מליגה אסטונית כמו פרומייס באוניון, ברור שבסוף סקאוטינג קובע.
אבל זו ליגת חוג.
יענקל'ך!
חבל שכל המקורות רצים לפרסם סתם דברים
כל היום עשיתי ריפרש בגללכם באינסטגרם
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
עתידות: אחרי הפסד לריינה מכבי חיפה תביא בפאניקה ברירות מחדל ותתקע איתם בעונה הבאה.Gutti כתב: 09 אוגוסט 2025, 15:14 עתידות: אחרי הוולקאם של הקשר החדש בצהוב
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הוא להט שם לפני 3-4 שנים. הליגה התחזקה מאזlemmacantor כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:33 רק אזכיר שקינדה ז"ל להט שם ובוא נגיד לא בדיוק ענה על ציפיות כאן.
שלמען האמת נראה טוב בטורקיהNOSFERATU ZODD כתב: 09 אוגוסט 2025, 16:25 הבעיה במכבי חיפה שתמיד אחרי שמות טובים בסוף חותם פה איזה שואו.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
בפנסיונרים? כי מבחינת משיכת שחקנים הליגה הברזילאית כבר התקדמה מאוד.KevinDurant כתב: 09 אוגוסט 2025, 16:40הוא להט שם לפני 3-4 שנים. הליגה התחזקה מאזlemmacantor כתב: 09 אוגוסט 2025, 14:33 רק אזכיר שקינדה ז"ל להט שם ובוא נגיד לא בדיוק ענה על ציפיות כאן.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
לא ברור לי למה במועדון לא הולכים על פרופיל של שחקנים סטייל דיארה או מרטין.
גם אם לא יקלטו ישירות בסגל, אפשר להחתים לכמה עונות ולהשאיל לקבוצות בארץ או בחו"ל.
וגם כמובן לעשות עליהם כסף כמו שהזקן אוהב.
גם אם לא יקלטו ישירות בסגל, אפשר להחתים לכמה עונות ולהשאיל לקבוצות בארץ או בחו"ל.
וגם כמובן לעשות עליהם כסף כמו שהזקן אוהב.
בלי קשר לכלום, קבוצת MLS שרוצה ששחקן שלה לא ילך לליגה בישראל בגלל שמציעים לו שם שדרוג כספי לא מתקשה להשאיר אותו
הם יכולים לתת לו פי 4 שכר מהשכר שדיא סבע קיבל פה בלי למצמץ אם מתחשק להם
זה בערך כמו ששחקן מוביל באיזה הפועל חדרה יעזוב לליגה האנדורית כדי להשתדרג כלכלית
אופטימיות במכבי חיפה