לא קפצת כשאיתמר ניצן חתם?
נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר
השחקן האחרון שהיה סיכום עם הקבוצה שלו ולא התלהב לבוא לישראל:
"הצרפתים מודים שפיירו לא מתלהב לבוא לישראל"
"פרנטזדי פיירו? בהתחלה הוא לא התלהב להגיע לישראל"
"חיפה וגנגאן סיכמו, פיירו לא רוצה לעבור"
דיווח בצרפת: הירוקים הגיעו להבנות על רכישה תמורת 1.6 מ' יורו, החלוץ מעדיף להמתין כרגע להזדמנויות בקבוצות אחרות
עם זאת, המכשול שעומד כרגע על פי הדיווח הוא שהחלוץ מהאיטי לא רוצה להצטרף לאלופת ישראל וממתין להזדמנויות נוספות.
בגזרת פרנטזי פיירו, חלוצה של גנגאן הצרפתית עדיין רחוק מלסכם ובמועדון מהכרמל מחפשים מועמדים נוספים לעמדה, אך כאלו בסגנון של פיירו.
"מכבי חיפה הגיעה לסיכום עם גנגאן, אבל פיירו לא מעוניין"
אבל החלוץ מהאיטי מחכה להצעות אחרות ולא רוצה להגיע לישראל
הירוקים סיכמו כי ישלמו דמי העברה בסך 1.6 מיליון יורו עבור פיירו, אבל החלוץ מהאיטי מעדיף להמתין להצעות אחרות מליגות בכירות יותר וכרגע הוא זה שמעכב את העסקה.
המאמן ברק בכר מאוד רוצה לראות אותו מצטרף ומכבי חיפה עדיין מאמינים שאפשר יהיה להשלים את המהלך.
"הצרפתים מודים שפיירו לא מתלהב לבוא לישראל"
"פרנטזדי פיירו? בהתחלה הוא לא התלהב להגיע לישראל"
"חיפה וגנגאן סיכמו, פיירו לא רוצה לעבור"
דיווח בצרפת: הירוקים הגיעו להבנות על רכישה תמורת 1.6 מ' יורו, החלוץ מעדיף להמתין כרגע להזדמנויות בקבוצות אחרות
עם זאת, המכשול שעומד כרגע על פי הדיווח הוא שהחלוץ מהאיטי לא רוצה להצטרף לאלופת ישראל וממתין להזדמנויות נוספות.
בגזרת פרנטזי פיירו, חלוצה של גנגאן הצרפתית עדיין רחוק מלסכם ובמועדון מהכרמל מחפשים מועמדים נוספים לעמדה, אך כאלו בסגנון של פיירו.
"מכבי חיפה הגיעה לסיכום עם גנגאן, אבל פיירו לא מעוניין"
אבל החלוץ מהאיטי מחכה להצעות אחרות ולא רוצה להגיע לישראל
הירוקים סיכמו כי ישלמו דמי העברה בסך 1.6 מיליון יורו עבור פיירו, אבל החלוץ מהאיטי מעדיף להמתין להצעות אחרות מליגות בכירות יותר וכרגע הוא זה שמעכב את העסקה.
המאמן ברק בכר מאוד רוצה לראות אותו מצטרף ומכבי חיפה עדיין מאמינים שאפשר יהיה להשלים את המהלך.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני עדיין לא הבנתי איך מועדון שיכול להרשות לעצמו לשלם 1,2 מיליון לדיא סבע לעונה לא מסוגל להשאיר אצלו שחקן שאמור להיות כל כך מבטיח לפי חלק מהאנשים פה וטוענים שהוא מרוויח סכומים מצחיקים ומאבד פוטנציאל כזה למכבי חיפה? לא נשמע שחסר להם כסף אז איפה האינטרס למכור שחקן כזה? בטח שנשמע שמהצד של השחקן אין לחץ או רצון מיוחד להימכר למכבי חיפה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
-
- מכונת תארים
לא אתפלא אם הוא חתום כבר ומחכים עם ההודעה לטובת ספין שהמועדון יהיה זקוק לו.Shocking4U כתב: ↑13 יולי 2023, 12:05 באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
-
- קפטן ירוק
בכיתי..
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
האיש שחשף את ההעברה הזאת בתקשורת הטורקית, מאשר שיש סיכום בין המועדונים, אבל השחקן מתעקש שלא לבוא לפה. או כמו שהוא מגדיר את זה "העברה קשה".
-
- אגדה ירוקה
שמישהו ישלח למועדון היקר שלנו לוח שנה עם משחקי הקבוצה ודוח על מאזן הקבוצה מהעונה שעברה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
כמויות הפייקים שיוצאים מטוריקה היא מטורפת. אין הזוים כאלה.
טעימה:
טעימה:
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אגב
דילן בדרך לסנט. אטיין מהליגה השנייה בצרפת.
דילן בדרך לסנט. אטיין מהליגה השנייה בצרפת.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מה שקורה עכשיו בשלב המו"מ
זה לחץ של הטורקים החוצה כלפי השחקן.
ההודעות האלה בטורקיה אלו הדרכות של המועדון שם. זה שקוף.
הם מנסים ללחוץ עליו להסכים לבוא לפה.
הם רוצים את הכסף שלנו. ההצעה השנייה שיש להם ביד הרבה יותר נמוכה.
זה לחץ של הטורקים החוצה כלפי השחקן.
ההודעות האלה בטורקיה אלו הדרכות של המועדון שם. זה שקוף.
הם מנסים ללחוץ עליו להסכים לבוא לפה.
הם רוצים את הכסף שלנו. ההצעה השנייה שיש להם ביד הרבה יותר נמוכה.
-
- הענק הירוק
יאללה שהמועדון ייתן לו עוד 50ֶ אלף יורו ויגאל אותנו מהסאגה הזו זה ישתלם ובגדול.
-
- הענק הירוק
זה מתחיל לצאת שם בכל האתרים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
הוא לא רוצה לעבור כי הוא מחכה להצעה מקבוצה בליגה בכירה עם שכר דומה למה שמכבי הציעו ואז אין לו התלבטות, תפתה אותו עם כסף ותזרז את העסקה.
-
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
או שבמקום להתעכב על שחקן שגם ככה לא יהיה פה שיתחילו להאיץ מגעים עם החלופות
-
- קפטן ירוק
הדורון בן דור מטעם המועדון הטורקי אומר שההצעה שהוגשה לו קטנה ואם יגדילו לו ייתכן שיסכים לבוא.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
כל כתב שם מספר סיפור אחר.
לא ראיתי דבר כזה.
בכל מקרה, אם לא מצליחים לסגור אותו עד תחילת שבוע הבא, שיתקדמו הלאה. חבל על הזמן.
לא ראיתי דבר כזה.
בכל מקרה, אם לא מצליחים לסגור אותו עד תחילת שבוע הבא, שיתקדמו הלאה. חבל על הזמן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסף
אני מניח שהסוכן שם הבין שסבע מרוויח סביבות ה600 אלף יורו והוא רוצה שהמועדון יעלה את ההצעה
-
- קודם כל נאמנות
לגבי הסיכום מול הקבוצה שלו קאקא כבר רשם את זה לפני שבוע ויותר, ברגע שהוא רשם את זה זה הספיק.KevinDurant כתב: ↑13 יולי 2023, 13:08אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסף
אני מניח שהסוכן שם הבין שסבע מרוויח סביבות ה600 אלף יורו והוא רוצה שהמועדון יעלה את ההצעה
לגבי העניין של סבע והסוכן אז פחות ניראלי, אלא אם כן טב"ח הבלם שהוא המטווח בעסקה הזאת בין השחקן למועדון (בדיוק כמו עם עסקת סק) אמר להם משהו על זה וזה "פגע" במו"מ.
מתקשה להאמין שזה מה שקרה כי טב"ח הוא סוג של מטווח והוא אישית לא ירוויח יותר על העסקה אם דיאק יקבל שכר גבוה יותר או לא, לגבי הסוכן האמיתי של דיאק תהיה בטוח שהוא לא מודע כמה שחקנים מקבלים פה, אחרת כל עסקה הייתה נופלת כי כל שחקן היה שומע כמה הבכירים מרוויחים וישר היה מתעקש על זה ולא זז והעסקה הייתה נופלת.
בסופו של דבר גם מצד הסוכן שמקבל עמלה על העסקה וגם מצד הקבוצה הטורקית הם מעדיפים לסיים עם זה, הסוכן דואג יותר לשחקן אבל מבחינתו אם אכן משלשים לשחקן את השכר זה הצלחה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הטורקים יותר מאוסים מהיוונים והסרבים ביחד. איזה עם מתיש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עם איך שהוא נראה בחודשים האחרונים אני לא בטוח שזה לא כבר ספין שלא ירצה אףברק.י כתב: ↑13 יולי 2023, 12:19לא אתפלא אם הוא חתום כבר ומחכים עם ההודעה לטובת ספין שהמועדון יהיה זקוק לו.Shocking4U כתב: ↑13 יולי 2023, 12:05 באופן אישי אני לא רגוע עד שאני אקבל את התדרוך היומי שעלי מוחמד יחתום על חוזה חדש ממש בימים הקרובים.
אחד
-
- אלוף המדינה
חח ברוכים הבאים לכדורגל הטורקי, האוהדים שמה חולים בראש והעיתונאים עוד יותר, אם תעלה מחר ידיעה שרמי גרשון מועמד לקבוצה טורקית יהיו לו מיליון תגובות של come to, בגלל זה אני אומר לכם לא להאמין לסכומים שהם רושמים שם זה ממש לא קרוב לזה
- KevinDurant
- חבר בבורד
למה שהוא לא ידע כמה שחקנים מרוויחים פה? גם סבע קושר מאוד לאנקרגוצ'ו ודווח גם בטורקיה כמה הוא מרוויח, זה לא משהו תלוש.GreenGlory כתב: ↑13 יולי 2023, 13:14לגבי הסיכום מול הקבוצה שלו קאקא כבר רשם את זה לפני שבוע ויותר, ברגע שהוא רשם את זה זה הספיק.KevinDurant כתב: ↑13 יולי 2023, 13:08אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסף
לגבי העניין של סבע והסוכן אז פחות ניראלי, אלא אם כן טב"ח הבלם שהוא המטווח בעסקה הזאת בין השחקן למועדון (בדיוק כמו עם עסקת סק) אמר להם משהו על זה וזה "פגע" במו"מ.
מתקשה להאמין שזה מה שקרה כי טב"ח הוא סוג של מטווח והוא אישית לא ירוויח יותר על העסקה אם דיאק יקבל שכר גבוה יותר או לא, לגבי הסוכן האמיתי של דיאק תהיה בטוח שהוא לא מודע כמה שחקנים מקבלים פה, אחרת כל עסקה הייתה נופלת כי כל שחקן היה שומע כמה הבכירים מרוויחים וישר היה מתעקש על זה ולא זז והעסקה הייתה נופלת.
בסופו של דבר גם מצד הסוכן שמקבל עמלה על העסקה וגם מצד הקבוצה הטורקית הם מעדיפים לסיים עם זה, הסוכן דואג יותר לשחקן אבל מבחינתו אם אכן משלשים לשחקן את השכר זה הצלחה.
אני מניח שזה השלבים האחרונים במו''מ שכל צד מנסה לגרוף הישגים
-
- אגדה ירוקה
אני מנחש שהוא באמת לא מעוניין להגיע לישראל אבל הקבוצה שלו דוחפת אותו החוצה ולכן זה מתנקז למשא ומתן כלכלי.
-
- אלוף המדינה
דיאק לא נשאר בקבוצה שלו, הם הולכים למכור אותו, השאלה לאן
-
- קודם כל נאמנות
עם כל הידיעות האלה מטורקיה עכשיו נפל לי האסימון לפשר רעידות האדמה החזקים אצלהם, עם כל כך הרבה סלבים לא פלא שטורקיה כולה רעדה כל יומיים
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא הבנת. ברור שהתנאים סוכמו, זה לא חדש מהיום.KevinDurant כתב: ↑13 יולי 2023, 13:08אני חושב שדווקא יש יישור קו גם בארץ וגם בחו''ל: יש הבנות עם הקבוצה ונמצאים בשלב האחרון במו''מ עם השחקן והוא מנסה לסחוט עוד קצת כסף
היישור קו של היום זה פשוט הדלפות של המועדון שלהם, בשביל לייצר לחץ עליו לסגור את העסקה.
כשכתבתי שכל אחד כותב משהו אחר, התכוונתי לזה ש:
אחד כתב שיש פערים כלכליים.
כתב אחר כתב את מה שדבד כתב על המשפחה שלא רוצה שיגיע למדינת ישראל.
וכתב אחר שם אמר שהוא רוצה הצעה מליגה אחרת (אמר שיש הצעה מצרפת. אבל בסכומים קטנים ממכבי חיפה).