שון (שונגו) גולדברג - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: שון (שונגו) גולדברג - נושא רשמי
הוא נוראי כל העונה. פעולות מטופשות, מפסיד מאבקים בלי סוף, יוצא ללחץ לא ברור. חבל.
-
GreenGirl
- תוקע יתד בהרכב
מאז שהוא חזר מהפציעה הוא נוראי
אתמול האיבודי כדור שלו היו כאלה טיפשיים
אתמול האיבודי כדור שלו היו כאלה טיפשיים
הוא פשוט עושה דברים שהוא לא אמור לעשות, למה הוא נמצא כל כך למעלה ומנהל את המשחק?
הגנתית היה טוב
הגנתית היה טוב
מהבלם הישראלי הטוב בגלקסיה לאחד הגרועים בליגה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
הוא חלש אין ספק בזה.
אבל באמת אני מאמין שזה שמגיעים בקלות מול הבלמים כי אין מרכז שדה פוגע בהם ממש.
אבל באמת אני מאמין שזה שמגיעים בקלות מול הבלמים כי אין מרכז שדה פוגע בהם ממש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מאמין כמה הוא חלש. זה לא יאומן. כולם קוטלים את סק, אבל מה שנהיה איתו זה נוראי
חוסר ביטחון..
סומך עליו שייצא מזה, הוא הבלם הישראלי הכי טוב שיצא לי לראות מאז שאני רואה כדורגל, והוא רק בן 29… הוא גם לא איזה אבו עביד, יש לו את האופי לצאת מזה, כל עוד אין איזו פציעה או משהו שמסתירים אז הוא יחזור לעצמו…
בסך הכל הוא שחקן ההגנה הכי יציב שלנו מ2020
סומך עליו שייצא מזה, הוא הבלם הישראלי הכי טוב שיצא לי לראות מאז שאני רואה כדורגל, והוא רק בן 29… הוא גם לא איזה אבו עביד, יש לו את האופי לצאת מזה, כל עוד אין איזו פציעה או משהו שמסתירים אז הוא יחזור לעצמו…
בסך הכל הוא שחקן ההגנה הכי יציב שלנו מ2020
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה בעיני לא חוסר ביטחון מה שהיה היום. זה טעות שילד מהנערים מה שעשה. חוסר אחריות.
יש עדכון לגבי ההחלמה שלו? אני קורא בהרבה מקומות שיש דיבור על זה שהוא לא יחלים עד לפתיחת העונה?
אמנם הייתה לו עונת בלהות אבל אני סומך עליו שיחזור לעצמו.
אמנם הייתה לו עונת בלהות אבל אני סומך עליו שיחזור לעצמו.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
הודיעו בתחילת אפריל שנפצע, על פניו אמור להיות כשיר. אלא אם כן לא אמרו את האמת 
יש לו חשיבות גדולה לבניית המשחק ההתקפי. החיסרון שלו בהיבט הזה בולט מאוד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U כתב: 20 יולי 2025, 00:25 אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
בחור טוב, חזק מנטלית, עובד קשה, גיל שיא לבלם - הוא יחזור לעצמו…
אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey כתב: 20 יולי 2025, 01:15אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U כתב: 20 יולי 2025, 00:25 אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy כתב: 20 יולי 2025, 05:47אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey כתב: 20 יולי 2025, 01:15אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.Shocking4U כתב: 20 יולי 2025, 00:25 אנשים שכל כך בונים עליו כשיחזור מהפציעה זוכרים שהוא היה מזעזע בשנה שעברה לפני שנפצע?
הגזמת ממש. יותר טוב מבנאדו?benrey כתב: 20 יולי 2025, 09:23אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy כתב: 20 יולי 2025, 05:47אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey כתב: 20 יולי 2025, 01:15
אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.
נסכים שלא להסכים
בנאדו היה בלם טוב מאוד אבל איטי במיוחד ( גם כשהיה צעיר יותר ) גם בהנעת כדור גולדברג מעליו, ברור שיש קריטריונים שבנאדו מעל שון, אבל אם הייתי צריך לבחור אחד בשיא - הייתי בוחר בשון
בנאדו היה בלם טוב מאוד אבל איטי במיוחד ( גם כשהיה צעיר יותר ) גם בהנעת כדור גולדברג מעליו, ברור שיש קריטריונים שבנאדו מעל שון, אבל אם הייתי צריך לבחור אחד בשיא - הייתי בוחר בשון
השניים הראשונים היו גדוליםbenrey כתב: 20 יולי 2025, 09:23אני עוקב מסוף שנות ה90 ואני זוכר בלמים ישראלים שפתחו פה בהרכב את בנאדו, חרזי, דקל, עופרי ארד, חבשי, שי מימון לא חושב שמישהו ברשימה הזו טוב ממנו. יכול להיות שהיה לפני ואני פשוט לא מכירgreenguy כתב: 20 יולי 2025, 05:47אז ומתמיד לא הייתי אומר. אבל היה שחקן טוב,השנה חייב לחזור לעצמו ולרמה שאיפיינה אותו, אם לא הוא בבעיה וגם אנחנוbenrey כתב: 20 יולי 2025, 01:15
אבל גם זוכרים שהוא נתן לפני זה 3 שנים מטורפות והוא הבלם הישראלי הכי טוב ששיחק פה כנראה מאז ומתמיד.
דקל עם כל האהבה היה בינוני מאוד
ארד היה בלם בסדר. מתאים לקבוצה עם קו הגנתי נמוך ולא לנו
על השניים האחרונים חבל לדבר
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
משחק מזעזע שלו אתמול.
גם עם הכדור וגם בלעדיו.
שועה עשה לו המון צרות עם הגב וגם עם הכדור הוא היה לא אחראי, איבד הרבה כדורים.
עכשיו ברור לי למה עיסאת הועדף עליו
גם עם הכדור וגם בלעדיו.
מסכים. וזו נורת אזהרה לקראת התקופה הקרובה שעיסאת ופדראו בחוץ.KevinDurant כתב: 01 ספטמבר 2025, 07:43 משחק מזעזע שלו אתמול.
גם עם הכדור וגם בלעדיו.
אני כן אגיד ששון עדיין לא כשיר לחלוטין. ולמעשה אלו היו ה-90 דקות הראשונות שלו העונה. מקווה שעוד כושר משחק יגרום לו להיראות יותר טוב. אבל כרגע הוא לגמרי החוליה החלשה ברביעיית ההגנה + שוער.