דיא סבע - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: דיא סבע - נושא רשמי

שליחה על ידי Judokan »

Jerry כתב: 06 יולי 2023, 13:16
Kaka כתב: 06 יולי 2023, 07:07 מה זה לחתוך את העניין עם סבע? הוא חתום על חוזה עם סעיף יציאה שהמועדון נתן לו כחלק מהעסקה. מה נגיד לו, אם אתה לא חותם עד שבוע הבא נעשה לך נו נו נו? אי אפשר לעשות שום דבר בסוגייה הזאת באמת. הציעו לו שדרוג והוא צריך להחליט.
כמו שפריז הביאו לאמבפה אולטימטום, תחתום תוך שבועיים או סע לשלום, היה צריך לעשות את זה בתחילת החלון במקום לתת לגמד לעשות מאיתנו צחוק ועוד לקבל חוזה משודרג מכל הסיפור הזה. העיקר אלברמן עשה קטעים כאלו לג'וש וניקי אבל לא לסבע
לסבע יש חוזה. למשחקים האלה של תחתום או סע לשלום יש אפס משמעות. בדיוק כמו שיש להם אפס משמעות במשחק בין פ.ס.ז לאמבפה.
משחק הצ'יקן הגרוע בעולם - סבבה, תגיד את זה לסבע והוא יגיד "תחפש אותי בסיבוב, יש לי סעיף יציאה ואני לא חייב לך כלום. יש לי גם חוזה לשלוש שנים נוספות אצלך אם אני לא עוזב". מה בדיוק תעשה?
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Kaka כתב: 06 יולי 2023, 07:07 מה זה לחתוך את העניין עם סבע? הוא חתום על חוזה עם סעיף יציאה שהמועדון נתן לו כחלק מהעסקה. מה נגיד לו, אם אתה לא חותם עד שבוע הבא נעשה לך נו נו נו? אי אפשר לעשות שום דבר בסוגייה הזאת באמת. הציעו לו שדרוג והוא צריך להחליט.
כמו שפריז הביאו לאמבפה אולטימטום, תחתום תוך שבועיים או סע לשלום, היה צריך לעשות את זה בתחילת החלון במקום לתת לגמד לעשות מאיתנו צחוק ועוד לקבל חוזה משודרג מכל הסיפור הזה. העיקר אלברמן עשה קטעים כאלו לג'וש וניקי אבל לא לסבע
סע לשלום לאן? אתה תשחרר אותו מהחוזה שלו? אתה תמכור אותו?
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Judokan כתב: 06 יולי 2023, 14:29
לסבע יש חוזה. למשחקים האלה של תחתום או סע לשלום יש אפס משמעות. בדיוק כמו שיש להם אפס משמעות במשחק בין פ.ס.ז לאמבפה.
משחק הצ'יקן הגרוע בעולם - סבבה, תגיד את זה לסבע והוא יגיד "תחפש אותי בסיבוב, יש לי סעיף יציאה ואני לא חייב לך כלום. יש לי גם חוזה לשלוש שנים נוספות אצלך אם אני לא עוזב". מה בדיוק תעשה?
אבנה קבוצה בלעדיו. בכל מקרה יש לי אנטי גדול עליו כבר תקופה. לא אוהב אותו ולא חושב שזה שחקן שיכול לסחוב קבוצה לאליפות, הלוואי ויוכיח לי אחרת עכשיו כשהוא נשאר
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Jerry כתב: 06 יולי 2023, 16:59
אבנה קבוצה בלעדיו. בכל מקרה יש לי אנטי גדול עליו כבר תקופה. לא אוהב אותו ולא חושב שזה שחקן שיכול לסחוב קבוצה לאליפות, הלוואי ויוכיח לי אחרת עכשיו כשהוא נשאר
אתה שוב שוכח שיש לו חוזה ל3 עונות. אין לך אופציה "לבנות בלעדיו" אלא אם הוא בוחר ללכת. לכן כל הטענה של אולטימטום מגוכחת.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 06 יולי 2023, 18:27
Jerry כתב: 06 יולי 2023, 16:59

אתה שוב שוכח שיש לו חוזה ל3 עונות. אין לך אופציה "לבנות בלעדיו" אלא אם הוא בוחר ללכת. לכן כל הטענה של אולטימטום מגוכחת.
גם מה זה "לבנות בלעדיו", מי ישמע איזה אופציות יש להביא במקומו
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

איתו ובלעדיו היה חייב להביא כבר מחליף לאצילי (כלומר שחקן אגף אמיתי ולא פייק אגף) ולהטיס מכאן את פיירו. עכשיו גם אין טעם להשאיר את שרי בכלל. סבע יכול להיות פגז בעמדה מאחורי החלוץ, באגף הוא מוגבל לתנועה אחת בלבד. שמישהו יביא לי סיבה נורמלית להשאיר אותו מבלי להשתמש במילים "לא נעים" ו"חדר הלבשה"
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Jerry כתב: 06 יולי 2023, 18:46 איתו ובלעדיו היה חייב להביא כבר מחליף לאצילי (כלומר שחקן אגף אמיתי ולא פייק אגף) ולהטיס מכאן את פיירו. עכשיו גם אין טעם להשאיר את שרי בכלל. סבע יכול להיות פגז בעמדה מאחורי החלוץ, באגף הוא מוגבל לתנועה אחת בלבד. שמישהו יביא לי סיבה נורמלית להשאיר אותו מבלי להשתמש במילים "לא נעים" ו"חדר הלבשה"
הוא ווינר, מנהיג, יודע לאיים מרחוק, יש לו חוכמת משחק, הוא גרם למי שלידו להיות טוב יותר.
החסרון הגדול זה הרכות שלו בזמן האחרון וזה באמת מבאס, הבעיה שלי יותר זה עם המחליף שלו ( ליאור ) שבא פלוס מינוס עם אותם יתרונות ואותם חסרונות
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

אם הדיבור על החוזה ל5 עונות נכון, אני מקווה שיש למועדון אפשרות יציאה, למשל מספר הופעות מינימלי בעונה.
סבע לא ילד, והוא לא נראה לי כמו אחד שישחק ברמות האלו בגיל 34
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Smile כתב: 07 יולי 2023, 17:13 אם הדיבור על החוזה ל5 עונות נכון, אני מקווה שיש למועדון אפשרות יציאה, למשל מספר הופעות מינימלי בעונה.
סבע לא ילד, והוא לא נראה לי כמו אחד שישחק ברמות האלו בגיל 34
סביר שזה לא באמת 5 עונות, אלא 3+2/4+1 אופציה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

מפה לשם הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה כרגע, וכנראה שזה ישאר ככה לאורך כל העונה.
מקווה מאוד שנראה אותו גם יותר מעורב ופעיל, וגם משחק כמו שחקן שהקבוצה שייכת לו.

נ. ב. ע"פ הפרסומים באינסטגרם, נראה שהוא לקח את הגרפיקאי של דילן לקראת העונה הקרובה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

עדיין לא חתם....
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

בטח הלך לסידורים בכושילרבאק
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

העלה סטורי של שעון חול מהאצטדיון
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

omribenjamin כתב: 17 יולי 2023, 17:53 העלה סטורי של שעון חול מהאצטדיון
כשהשעון נגמר הוא חותם בטורקיה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

ראיתם רק דגו עושה מסיבת עיתונאים כבר סבע חותם

זה העוצמות של מסאיי
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

חתם עד 2028
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

תמונה
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

חוזה ל5 שנים בשכר של 600 אלף יורו לעונה לשחקן בן 31
החוזה הכי יוקרתי בתולדות המועדון. נקווה שהוא יצדיק את ההשקעה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מבורך, שאפו לכל המעורבים בדבר. עכשיו הלאה לסוגיות הבוערות: קשר אחורי ומגן שמאלי.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

שיחקו אותה הקצבים
עשו לשחר בית ספר
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שוער עולה כתב: 17 יולי 2023, 18:25 שיחקו אותה הקצבים
עשו לשחר בית ספר
חכה לחוזה של חזיזה ובלטקסה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

איך הוא בתור קשר אחורי
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אנשים מתעסקים יותר מדי באורך של החוזה. אני לא חושב שיש אדם אחד שהיה מעורב בעסקה הזאת שבאמת חושב שדיא סבע ישאר פה עד אפילו אמצע החוזה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

חדשות מעולות. השחקן היחיד בליגה שבאמת יכול למלא את החלל שאצילי השאיר לנו מבחינת מספרים.
כיף לדעת שלפחות הפינה הזו נסגרה לטובה.

וגם - בשעה טובה מסגרת השכר עלתה, הללויה. לקח רק 7 שנים.
שוער עולה
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי שוער עולה »

זה לא השכר, זה אורך החוזה
לצערי זה מעיד על פאניקה במערכת. ואני חשבתי שהולכים בראש שקט לעונת מעבר. טעיתי.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אף אחד לא תכנן ללכת לשנת מעבר, אז לא ברור על סמך מה חשבת את זה. גם אין שום סיבה לזה, כי הסגל הקיים בתוספת קשר אחורי איכותי לחלוטין מספיק לקחת תואר בליגה שלנו.

גם אורך החוזה הוא בסדר גמור, נועל אצלנו את אחד השחקנים הטובים בליגה לשנים קדימה. מקסימום בגיל 35 הוא יהיה על חוזה מוגזם ביחס לתפוקה שלו. בטוח שנחיה עם זה בשלום, כמו אצל שרי.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

שוער עולה כתב: 17 יולי 2023, 19:00 זה לא השכר, זה אורך החוזה
לצערי זה מעיד על פאניקה במערכת. ואני חשבתי שהולכים בראש שקט לעונת מעבר. טעיתי.
אורך החוזה לא רלוונטי הוא לא ישאר פה עד גיל 35 בוודאות, ולדעתי זה לא 5 שנים פיקס אלא מותנה בכמות הופעות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

שאפו גדול לכל המעורבים בדבר.

גם אם מבחינה היסטורית זה חס וחלילה לא יעבוד או ילך כמו שציפינו, החלטה נכונה ומשמעותית ובעיקר ווינרית.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה. זה לא מובן מאליו להצליח להשאיר פה את דיא ועוד תחת הקצבים.

יחד עם זאת, אגיד שהייתי די אופטימי מרגע שהתבררה התמונה סביב ההצעות שהיו לו (ושלא היו לו). אני מאמין שברגע שנשארו לו רק חיפה ואנקרה, הוא כבר ידע במה יבחר ורק סחט את הלימון במו״מ מתוקשר ומעיק במיוחד (שדומה מאד אסטרטגית לזה של ערן זהבי, קיץ קודם לכן).
שלח תגובה