חחחחחחח מאמן יותר טובDavid כתב: 23 יוני 2022, 12:44אמן שיתשתיק אני אישית חושב שבלבול מאמן יותר טוב מאשר בכר אבל לא ידע לדרוש מיענקלה שחקנים שזה הבעיה שלו ועכשיו תגיד לי בכר עם 5 אלפיות הרבה בזכות זה שהוא הגיע לאותם קבוצות בטיימניג הנכוןgreenguy כתב: 23 יוני 2022, 12:24 נקווה שגם השנה בכר ימשיך להשתיק אותך ואת פמליית בלבול שרק מחכים בפינה כדי להגיד-אמרתי לכם.
לבכר יש הרבה דברים שהוא צריך לשפר,אבל אם כל זה תודה לאל שהוא אצלנו ונגמרה השכונה שהייתה פה בעשור האחרון. בוא נראה מה יהיה בסוף החלון. דווקא הרכש שמכוונים אליו השנה מעודד ומראה על שינוי מחשבתי במערכת
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
-
David
- מחוזר באירופה
חחחחח אל תעשה מבכר יותר ממה שהוא מאמן בינוני עם הרבה מזל עם לא הטובה של גולדהר הייתם עושים ממנו יותר כישלון מבלבול יש הבדל להגיע לקבוצה מפורקת ולשקם אותה לבין להגיע לקבוצה מוכנה שחסר לה כמה שיפצורים כדי להניף תצלחת ותוסיף לזה עזיבה של אצילי דור מיכה אמאדור ואיביץNirgreen כתב: 23 יוני 2022, 12:54פורים עבר מזמןDavid כתב: 23 יוני 2022, 12:44greenguy כתב: 23 יוני 2022, 12:24 נקווה שגם השנה בכר ימשיך להשתיק אותך ואת פמליית בלבול שרק מחכים בפינה כדי להגיד-אמרתי לכם.
לבכר יש הרבה דברים שהוא צריך לשפר,אבל אם כל זה תודה לאל שהוא אצלנו ונגמרה השכונה שהייתה פה בעשור האחרון. בוא נראה מה יהיה בסוף החלון. דווקא הרכש שמכוונים אליו השנה מעודד ומראה על שינוי מחשבתי במערכת
אמן שיתשתיק אני אישית חושב שבלבול מאמן יותר טוב מאשר בכר אבל לא ידע לדרוש מיענקלה שחקנים שזה הבעיה שלו ועכשיו תגיד לי בכר עם 5 אלפיות הרבה בזכות זה שהוא הגיע לאותם קבוצות בטיימניג הנכון
- Smurk
- אגדה ירוקה
כמה תארים יש לבלבול בקריירה?David כתב: 23 יוני 2022, 13:05חחחחח אל תעשה מבכר יותר ממה שהוא מאמן בינוני עם הרבה מזל עם לא הטובה של גולדהר הייתם עושים ממנו יותר כישלון מבלבול יש הבדל להגיע לקבוצה מפורקת ולשקם אותה לבין להגיע לקבוצה מוכנה שחסר לה כמה שיפצורים כדי להניף תצלחת ותוסיף לזה עזיבה של אצילי דור מיכה אמאדור ואיביץ
רונן22 כתב: 23 יוני 2022, 12:15 איך זה קשור לרכש? הם הוכיחו לך שאפשר לסמוך עליהם ברכש?
אתה יכול להיות המאמן הטוב בעולם ועדיין חוסר מושג ברכש
פלאניץ׳, גולדברג, אצילי, רודריגז, עלי מוחמד, דין דוד, ובנוסף אבו פאני במקום אשכנזי, ולהחזיר את מחמוד ג׳אבר
באמת לא תרמו לנו בכלום
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
בכר מאמן בינוני? איזה ליצנות
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
הקבוצה צריכה לעשות הכול כדי לנסות להשאיר את אבו פאני. גם לפתות אותו בחוזה שמן אם צריך.
קבוצה עם שאיפות חייבת אמצע חזק.
כבר איבדנו שחקן אמצע אחד, ולאבד עוד אחד איכותי זו כבר מכה גדולה, בעיקר שאין על המדף שחקנים מעניינים.
במצב כזה אנחנו נשארים רק עם עלי, שמתאים לפתוח בהרכב. נטע, במיוחד אחרי הפציעה, חלש מאוד, וגאבר עדיין לא מתאים להיות שחקן הרכב, וגם הסגנון משחק שלו פחות מתאים לנו. שניהם לא יותר משחקני סגל.
קבוצה עם שאיפות חייבת אמצע חזק.
כבר איבדנו שחקן אמצע אחד, ולאבד עוד אחד איכותי זו כבר מכה גדולה, בעיקר שאין על המדף שחקנים מעניינים.
במצב כזה אנחנו נשארים רק עם עלי, שמתאים לפתוח בהרכב. נטע, במיוחד אחרי הפציעה, חלש מאוד, וגאבר עדיין לא מתאים להיות שחקן הרכב, וגם הסגנון משחק שלו פחות מתאים לנו. שניהם לא יותר משחקני סגל.
-
David
- מחוזר באירופה
לא קיבל צ’אנס אמיתי בקבוצה מובילה כמו דראפיץ שברמת אימון לא חושב שהם נופלים בכר קל לך להציג תתמונה עם תארים אלי גוטמן בעיני מאמן פח ויש לו 2 אלפיות אני פחות מסתכל על תארים כמו על השיטה של המאמן על הדשא עם היא כיפית לצפייה או סבל נניח לא הייתי רוצה לראות את איביץ מאמן אותנוSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:07כמה תארים יש לבלבול בקריירה?David כתב: 23 יוני 2022, 13:05חחחחח אל תעשה מבכר יותר ממה שהוא מאמן בינוני עם הרבה מזל עם לא הטובה של גולדהר הייתם עושים ממנו יותר כישלון מבלבול יש הבדל להגיע לקבוצה מפורקת ולשקם אותה לבין להגיע לקבוצה מוכנה שחסר לה כמה שיפצורים כדי להניף תצלחת ותוסיף לזה עזיבה של אצילי דור מיכה אמאדור ואיביץ
- Smurk
- אגדה ירוקה
גם דראפיץ' וגם בלבול לא קרובים לאיביץ' ובכר.David כתב: 23 יוני 2022, 13:21לא קיבל צ’אנס אמיתי בקבוצה מובילה כמו דראפיץ שברמת אימון לא חושב שהם נופלים בכר קל לך להציג תתמונה עם תארים אלי גוטמן בעיני מאמן פח ויש לו 2 אלפיות אני פחות מסתכל על תארים כמו על השיטה של המאמן על הדשא עם היא כיפית לצפייה או סבל נניח לא הייתי רוצה לראות את איביץ מאמן אותנוSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:07כמה תארים יש לבלבול בקריירה?David כתב: 23 יוני 2022, 13:05
חחחחח אל תעשה מבכר יותר ממה שהוא מאמן בינוני עם הרבה מזל עם לא הטובה של גולדהר הייתם עושים ממנו יותר כישלון מבלבול יש הבדל להגיע לקבוצה מפורקת ולשקם אותה לבין להגיע לקבוצה מוכנה שחסר לה כמה שיפצורים כדי להניף תצלחת ותוסיף לזה עזיבה של אצילי דור מיכה אמאדור ואיביץ
-
David
- מחוזר באירופה
חחחחח בכר מאמן ישראלי בינוני לא מאמין ששמת אותו עם איביץ באותו משפט ודרך אגב בכר המהולל מעולם לא ניצח את בלבול ואיביץ מאמן שירש מגרנט תתחתSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:23גם דראפיץ' וגם בלבול לא קרובים לאיביץ' ובכר.David כתב: 23 יוני 2022, 13:21לא קיבל צ’אנס אמיתי בקבוצה מובילה כמו דראפיץ שברמת אימון לא חושב שהם נופלים בכר קל לך להציג תתמונה עם תארים אלי גוטמן בעיני מאמן פח ויש לו 2 אלפיות אני פחות מסתכל על תארים כמו על השיטה של המאמן על הדשא עם היא כיפית לצפייה או סבל נניח לא הייתי רוצה לראות את איביץ מאמן אותנו
- Smurk
- אגדה ירוקה
אתה ציינת שלא רצית את איביץ' אז אמרתי לך שהחבר'ה שאתה כן רוצה לא ברמה שלו. אם בכר הוא מאמן ישראלי בינוני אז בלבול ודראפיץ' הם מאמני הוקי קרח.David כתב: 23 יוני 2022, 13:26חחחחח בכר מאמן ישראלי בינוני לא מאמין ששמת אותו עם איביץ באותו משפט ודרך אגב בכר המהולל מעולם לא ניצח את בלבול ואיביץ מאמן שירש מגרנט תתחתSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:23גם דראפיץ' וגם בלבול לא קרובים לאיביץ' ובכר.David כתב: 23 יוני 2022, 13:21
לא קיבל צ’אנס אמיתי בקבוצה מובילה כמו דראפיץ שברמת אימון לא חושב שהם נופלים בכר קל לך להציג תתמונה עם תארים אלי גוטמן בעיני מאמן פח ויש לו 2 אלפיות אני פחות מסתכל על תארים כמו על השיטה של המאמן על הדשא עם היא כיפית לצפייה או סבל נניח לא הייתי רוצה לראות את איביץ מאמן אותנו
-
David
- מחוזר באירופה
שהם יקבלו קבוצות צמרת מוכנות לאליפות אז אני יסכים איתך עד אז לא עם כול הכבוד לבכר להפסיד למאמנים כמו וואן לוואן בני לם וברדה שהם פעם ראשונה על הקווים מעיד שהוא לא כזה מאמן טוב כמו שאתה מציג אותוSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:31אתה ציינת שלא רצית את איביץ' אז אמרתי לך שהחבר'ה שאתה כן רוצה לא ברמה שלו. אם בכר הוא מאמן ישראלי בינוני אז בלבול ודראפיץ' הם מאמני הוקי קרח.
- Smurk
- אגדה ירוקה
למה בכר כן קיבל והם לא?David כתב: 23 יוני 2022, 13:32שהם יקבלו קבוצות צמרת מוכנות לאליפות אז אני יסכים איתך עד אז לא עם כול הכבוד לבכר להפסיד למאמנים כמו וואן לוואן בני לם וברדה שהם פעם ראשונה על הקווים מעיד שהוא לא כזה מאמן טוב כמו שאתה מציג אותוSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:31אתה ציינת שלא רצית את איביץ' אז אמרתי לך שהחבר'ה שאתה כן רוצה לא ברמה שלו. אם בכר הוא מאמן ישראלי בינוני אז בלבול ודראפיץ' הם מאמני הוקי קרח.David כתב: 23 יוני 2022, 13:26
חחחחח בכר מאמן ישראלי בינוני לא מאמין ששמת אותו עם איביץ באותו משפט ודרך אגב בכר המהולל מעולם לא ניצח את בלבול ואיביץ מאמן שירש מגרנט תתחת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בכר ניצח את אינטר בסאן סירו והדיח את אולימפיאקוס בזמן שאיביץ הודח מול סודובה וספרסבורג. בלבול מאמן כל כך אדיר שכבר שנתיים הוא יושב בבית בלי קבוצה בזמן שבכר ״הבינוני״ לוקח 3 תארים ועושה שלב בתים באירופה.David כתב: 23 יוני 2022, 13:26חחחחח בכר מאמן ישראלי בינוני לא מאמין ששמת אותו עם איביץ באותו משפט ודרך אגב בכר המהולל מעולם לא ניצח את בלבול ואיביץ מאמן שירש מגרנט תתחתSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:23גם דראפיץ' וגם בלבול לא קרובים לאיביץ' ובכר.David כתב: 23 יוני 2022, 13:21
לא קיבל צ’אנס אמיתי בקבוצה מובילה כמו דראפיץ שברמת אימון לא חושב שהם נופלים בכר קל לך להציג תתמונה עם תארים אלי גוטמן בעיני מאמן פח ויש לו 2 אלפיות אני פחות מסתכל על תארים כמו על השיטה של המאמן על הדשא עם היא כיפית לצפייה או סבל נניח לא הייתי רוצה לראות את איביץ מאמן אותנו
- Smurk
- אגדה ירוקה
עזוב. הוא בוחר להסתכל על מה שנוחShocking4U כתב: 23 יוני 2022, 13:35בכר ניצח את אינטר בסאן סירו והדיח את אולימפיאקוס בזמן שאיביץ הודח מול סודובה וספרסבורג. בלבול מאמן כל כך אדיר שכבר שנתיים הוא יושב בבית בלי קבוצה בזמן שבכר ״הבינוני״ לוקח 3 תארים ועושה שלב בתים באירופה.
-
David
- מחוזר באירופה
עזבו וויכוח סרק לציין את הישגיו של בכר שיש הפסדים לקבוצה מסן מרינו תבוסה קשה לטוטנהם אז רוני לוי ניצח את צסקא מוסקבה אז הוא המאמן ההישראלי הכי טוב טענות ששווות לתחת סליחה על הביטוי שיהיה לכם המשך יום נעים
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא כי הטענות שלך. לא קיבלו קבוצות לאליפות=טובים יותר ממאמן שכן קיבל ועשה את זה.David כתב: 23 יוני 2022, 13:40 עזבו וויכוח סרק לציין את הישגיו של בכר שיש הפסדים לקבוצה מסן מרינו תבוסה קשה לטוטנהם אז רוני לוי ניצח את צסקא מוסקבה אז הוא המאמן ההישראלי הכי טוב טענות ששווות לתחת סליחה על הביטוי שיהיה לכם המשך יום נעים
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
באמת כתבת את ההפסד לטוטנהאם על בכר בתור תבוסה?David כתב: 23 יוני 2022, 13:40 עזבו וויכוח סרק לציין את הישגיו של בכר שיש הפסדים לקבוצה מסן מרינו תבוסה קשה לטוטנהם אז רוני לוי ניצח את צסקא מוסקבה אז הוא המאמן ההישראלי הכי טוב טענות ששווות לתחת סליחה על הביטוי שיהיה לכם המשך יום נעים
גם אם תפגיש אותנו מול טוטנהאם 100 פעם כנראה זו תהיה התוצאה ברוב המשחקים
חבר'ה זה דיון לנושא של בכר.
כאן זה דיון העברות... חבל על הדפים.
כאן זה דיון העברות... חבל על הדפים.
-
David
- מחוזר באירופה
לפני שבלבול הגיע לא יכולנו להרים אפילו תראש המעודון היה ז״ל והוא החזיר אותו להיות רלוונטי שזה עבודה פי שתיים יותר קשה מאשר לקבל קבוצה שצריך להוסיף לה שתיים או 3 שחקנים לסגל כדי לקחת צלחת אבל עזוב זה לא יגמר לעולם הוויכוח הזהSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:44לא כי הטענות שלך. לא קיבלו קבוצות לאליפות=טובים יותר ממאמן שכן קיבל ועשה את זה.David כתב: 23 יוני 2022, 13:40 עזבו וויכוח סרק לציין את הישגיו של בכר שיש הפסדים לקבוצה מסן מרינו תבוסה קשה לטוטנהם אז רוני לוי ניצח את צסקא מוסקבה אז הוא המאמן ההישראלי הכי טוב טענות ששווות לתחת סליחה על הביטוי שיהיה לכם המשך יום נעים
-
David
- מחוזר באירופה
- Smurk
- אגדה ירוקה
אין פה ויכוח. יש דברים ברורים מאליו, בלבול ודראפיץ' לא מאמנים בלבל של בכר. כמובן שיש פול ריספקט למרקו היקר והאהוב. זאת ההודעה האחרונה שלי בעניין הזהDavid כתב: 23 יוני 2022, 13:52לפני שבלבול הגיע לא יכולנו להרים אפילו תראש המעודון היה ז״ל והוא החזיר אותו להיות רלוונטי שזה עבודה פי שתיים יותר קשה מאשר לקבל קבוצה שצריך להוסיף לה שתיים או 3 שחקנים לסגל כדי לקחת צלחת אבל עזוב זה לא יגמר לעולם הוויכוח הזהSmurk כתב: 23 יוני 2022, 13:44לא כי הטענות שלך. לא קיבלו קבוצות לאליפות=טובים יותר ממאמן שכן קיבל ועשה את זה.David כתב: 23 יוני 2022, 13:40 עזבו וויכוח סרק לציין את הישגיו של בכר שיש הפסדים לקבוצה מסן מרינו תבוסה קשה לטוטנהם אז רוני לוי ניצח את צסקא מוסקבה אז הוא המאמן ההישראלי הכי טוב טענות ששווות לתחת סליחה על הביטוי שיהיה לכם המשך יום נעים
-
David
- מחוזר באירופה
דיווח בשבדיה אני לא מצליח להדביק תתמונה שלי הדיווח פה בעמוד איך עושים את זה?
-
David
- מחוזר באירופה
רשום שמה ברמת העיקרון שהוא נמכר במליון יורו אבל לא רשום לאיזה קבוצה
שים קישור
לא רואה שום דיווח עליו נראה לי חרטא
לא רואה שום דיווח עליו נראה לי חרטא
נערך לאחרונה על ידי Daniel123 ב 23 יוני 2022, 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
David
- מחוזר באירופה
-
David
- מחוזר באירופה
לתחושתי הסכומים המדוברים בעסקת פיירו מנופחים.
בכל אופן בין אם נכונים ומתכוונים לשלם הרבה לבין אם מנופחים, אני מקווה שלא יחשבו בבורד שבגלל שמשלמים הרבה כסף על חלוץ זה ניתן לחסוך בעלויות במגן שמאלי ולהתפשר על שחקן בינוני "כי כבר השקענו סכום גבוה".
דלפ- אני חושב שעד כה ההתנהלות נכונה בחלון ולפי מה שמדווח בתקשורת יש חשיבה אמיתית, אם מוצלחת או לא ימים יגידו אבל בחלון הזה התחושה היא שמנהלים בחלון ולא מתנהלים, ולכן יש פה הזדמנות טובה לחזק את הקבוצה משמעותית עם מגן ימני שכבר חתם, חלוץ שלפי כל הדיווחים אמור להיות מישהו בקליבר טוב ומגן שמאלי. כל אלו די סותמים לנו את החורים והלקויות שהיו לנו אשתקד.
בכל אופן בין אם נכונים ומתכוונים לשלם הרבה לבין אם מנופחים, אני מקווה שלא יחשבו בבורד שבגלל שמשלמים הרבה כסף על חלוץ זה ניתן לחסוך בעלויות במגן שמאלי ולהתפשר על שחקן בינוני "כי כבר השקענו סכום גבוה".
דלפ- אני חושב שעד כה ההתנהלות נכונה בחלון ולפי מה שמדווח בתקשורת יש חשיבה אמיתית, אם מוצלחת או לא ימים יגידו אבל בחלון הזה התחושה היא שמנהלים בחלון ולא מתנהלים, ולכן יש פה הזדמנות טובה לחזק את הקבוצה משמעותית עם מגן ימני שכבר חתם, חלוץ שלפי כל הדיווחים אמור להיות מישהו בקליבר טוב ומגן שמאלי. כל אלו די סותמים לנו את החורים והלקויות שהיו לנו אשתקד.
אף פעם לא ניסיתי להדביק פה תמונה .
תנסה ללחוץ למטה ותחפש את האימוג' של התמונה ואז תדביק יהיה רשום לך " הוספת תמונה " .
אין שום סיבה שזו תהיה דל"פKozmo כתב: 23 יוני 2022, 14:09 לתחושתי הסכומים המדוברים בעסקת פיירו מנופחים.
אופטימיות במכבי חיפה