Nirgreen כתב: 03 ספטמבר 2025, 12:37
אשדוד עם תארים
רק חסר שעוז בילו ותום בן זקן יחתמו פה.
מכבי חיפה מועדון שקיים יותר מ - 100 שנה, לקח את התואר הראשון שלו ב - 1962 והפך למייצג של אזור חיוג שלם, כשיענקל'ה היה ספונסר של ביט"ר ועוד לפני כן. להזכיר אותו באותה נשימה עם פיקציה שהוקמה מאיחוד מלאכותי של יריבות עירוניות בניגוד לדעת הקהל, זה עלבון לאינטיליגנציה ששייך לאותם אוהדים שאנחנו "לא מעניינים אותם" וכל היום מתעסקים בנו
אפשר לכתוב הפכנו לסגל של אשדוד, להתנהלות של אשדוד. אבל מכבי חיפה היא לא מ. ס. אשדוד וכל עוד לא יעשו פה איזה חיפה יונייטד (סמקיא) אז היא גם לא תהיה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
אשדוד עם תארים
אתה בדיחה שאתה כותב פה משפט כזה בכלל.
מתיישר עם אמירה דבילית של אוהדי קבוצה אחרת על הקבוצה שלנו בהקשר אחר.
כן לביקורת, לא לליצנות מביכה וסיסמאות ששייכות לפורום אחר.
הבעלים של הקבוצה הביא אותי למחשבה הזאת
בונים לנו פה קבוצת בת של אשדוד.
בושה וחרפה של התנהלות ועוד יותר בושה שעובדיה עוד מועסק פה לאחר שפוטר מעיירית רחובות.
אשדוד עם תארים
אתה בדיחה שאתה כותב פה משפט כזה בכלל.
מתיישר עם אמירה דבילית של אוהדי קבוצה אחרת על הקבוצה שלנו בהקשר אחר.
כן לביקורת, לא לליצנות מביכה וסיסמאות ששייכות לפורום אחר.
הבעלים של הקבוצה הביא אותי למחשבה הזאת
בונים לנו פה קבוצת בת של אשדוד.
בושה וחרפה של התנהלות ועוד יותר בושה שעובדיה עוד מועסק פה לאחר שפוטר מעיירית רחובות.
אשדוד היא ג'קי בן זקן ועיריית אשדוד מעצם קיומה.
מכבי חיפה היתה לפני יעקב שחר ותהיה גם אחריו.
נערך לאחרונה על ידי MH13 TILL I DIE ב 03 ספטמבר 2025, 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
חחח מציעים לאבו פאני 500 אלף דולר לעונה. עכשיו זה מובן למה לא הגיע לפה קשר אחורי.
המערכת עסוקה בלהציע סכומים לשחקנים ועל שחקנים שזה נמוכים ממה שהם מקבלים ומשווי השוק שלהם.
HaifaWave כתב: 03 ספטמבר 2025, 15:49
חחח מציעים לאבו פאני 500 אלף דולר לעונה. עכשיו זה מובן למה לא הגיע לפה קשר אחורי.
המערכת עסוקה בלהציע סכומים לשחקנים ועל שחקנים שזה נמוכים ממה שהם מקבלים ומשווי השוק שלהם.
הבסיס של בפנצאוורוש נמוך מ500, ועובדה שקיץ שלם אין ביקוש בסכומים שהוא דורש אז כנראה שזה לא מופרך.
הם צריכים ללחוץ עליו ולהראות הם רוצים אותו ולא שהוא יתחנן לבוא כמו שעשו עם כנעאן
HaifaWave כתב: 03 ספטמבר 2025, 15:49
הבסיס של בפנצאוורוש נמוך מ500, ועובדה שקיץ שלם אין ביקוש בסכומים שהוא דורש אז כנראה שזה לא מופרך.
הם צריכים ללחוץ עליו ולהראות הם רוצים אותו ולא שהוא יתחנן לבוא כמו שעשו עם כנעאן
אוקיי. אני למדתי שכדי לפתות שחקן צריך לבציע לו יותר ממה שהוא מקבל. אצל ההונגרים הוא מקבל 550. שיציעו לו פה 650. מה קרה? לא עשו כלום קיץ שלם אז שישקיעו
DelPiero כתב: 03 ספטמבר 2025, 17:57
נראה לי נירגרין התכוון להתנהלות של המועדון חברים, כביקורת על ההנהלה - שמתנהגת כאילו אנחנו אשדוד. לא שהמועדון הוא כזה
צודק, הפירוש שלי היה שגוי
העליהום צריך להיות על עובדיה הכושל ולא עליי.
כובע קש כתב: 03 ספטמבר 2025, 18:57
שכטר טוען שאנחנו במו"מ עם קשר אחורי זר. עד עכשיו הזין פגע בכל מה שהוא אמר, מצד שני כבר חודשיים אומרים שאנחנו במו"מ עם קשר אז קחו את זה לאן שאתם רוצים.
מו"מ במכבי זה לא אומר כלום. לפעמים הם מדמיינים שזה משהו מתקדם כשהצד השני מעולם לא הביע רצינות
שכטר טוען שאנחנו במו"מ עם קשר אחורי זר. עד עכשיו הזין פגע בכל מה שהוא אמר, מצד שני כבר חודשיים אומרים שאנחנו במו"מ עם קשר אז קחו את זה לאן שאתם רוצים.
מאיפה הוא יודע? מי בדיוק במכבי חיפה בקשר עם איתי שכטר החרא הצהוב הזה?
שיפסיקו כבר להדליף לפרשנים/שחקני עבר לא רלוונטיים.
נערך לאחרונה על ידי Daniel123 ב 03 ספטמבר 2025, 19:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה מה אתם יוצאים על ניגרין כאילו הוא אמר משהו הזוי,הוא התכוון להתנהלות ולרכישות.
לא רואה איפה הוא טועה אנחנו מתנהלים כמו מ.ס אשדוד מועדון חברים וחובבן
לא מבין איך יש עוד אנשים שאשכרה מגנים על ההנהלה ההזויה שלנו. שחר התפגר הוא הפך להיות כמו לוני הרציקוביץ הבדיחה. הבעיה שהבדיחה הזאת על חשבוננו ועוד יש פה משתמשים שמגנים עליהם. הם מדרדרים את המועדון הזה לתהום מקצועי
greenguy כתב: 03 ספטמבר 2025, 19:55
יאללה מה אתם יוצאים על ניגרין כאילו הוא אמר משהו הזוי,הוא התכוון להתנהלות ולרכישות.
לא רואה איפה הוא טועה אנחנו מתנהלים כמו מ.ס אשדוד מועדון חברים וחובבן
לא מבין איך יש עוד אנשים שאשכרה מגנים על ההנהלה ההזויה שלנו. שחר התפגר הוא הפך להיות כמו לוני הרציקוביץ הבדיחה. הבעיה שהבדיחה הזאת על חשבוננו ועוד יש פה משתמשים שמגנים עליהם. הם מדרדרים את המועדון הזה לתהום מקצועי
מי מגן על ההנהלה
כנראה שאתה לא מכיר את המונח אשדוד עם תארים
ירוק רפואי כתב: 03 ספטמבר 2025, 22:02
אם חיכו עד עכשיו עם הקשר האחורי וזה בשביל להנחית פה איזה תותח על אז אני מוכן לסתום את הפה
אבל משום מה יש לי תחושה שנקבל את שואו 2.0
בשלב הזה גם שואו אני מוכן לקבל
יכול להיות שזו חלק מהאסטרטגיה שלהם
להתיש אותנו כדי שנגיד תודה גם על קונוס