מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
מאיפה ההנפצה שסדריק אמור לקבל אזרחות?
להיות 5 שנים בארץ זה לא מספיק
בדיוק, הזמן משחק לרעתנו.בירקי כתב: 07 ספטמבר 2025, 09:14 אני איתכם על סדריק, אבל לא חיים לבד בעולם. אם נחשוב שיהיה לנו זמן להביא זר מליגה אחרת ואז יומיים לפניי סוף חלון נגיד לקטמונים שרוצים את דון… זה יקפיץ את המחיר.
לא מבינים את זה אצלנו וחיים על מי מנוחות.
בגלל זה אני אומר שצריך לחתוך את הדברים. להקציב דד ליין חזר מחו״ל. במידה ולא עומדים בדד ליין- סדריק ו/או בנגורה מק״ש. שתי עסקאות אפשריות ולא יקרות מדי.
בימים האחרונים של החלון העסקאות ״הפשוטות״ יהפכו ללא ריאליות ושוב נמצא את עצמנו משלמים פרמיה יקרה ונביא את השחקנים ביוקר עם תג מחיר גבוה ורף ציפיות בשמיים כמו אצל נאוהל אותו הבאנו כשבמשך חודשים לא הצלחנו להנחית שחקן ובסוף כשהיינו עם הגב לקיר נאלצנו לשלם סכום גבוה
זה חוזר על עצמו כל פעם מסיבה לא ברורה.כובע קש כתב: 07 ספטמבר 2025, 09:26 מאיפה ההנפצה שסדריק אמור לקבל אזרחות?
יענקל'ך!
הכתבה שגולדשטיין הוציא עכשיו שחושבים להאריך לגוני ופודגראנו את החוזה, אם זה נכון צריך לפתוח בבדיקת סמים להנהלה אחרת אין הסבר.
לפי גידי ליפקין האזרוח של קורנו צפוי להיות אוטוטו.
מקווה מאוד שלא נחים על זרי הדפנה והולכים לנצל את האופציה להביא שני קשרים לאמצע- 6,8.
מבחינתי? אני חותם כבר עכשיו על בנגורה וסדריק ולא מחפש הרפתקאות עם זרים על העץ שלא יגיעו בסוף.
מקווה מאוד שלא נחים על זרי הדפנה והולכים לנצל את האופציה להביא שני קשרים לאמצע- 6,8.
מבחינתי? אני חותם כבר עכשיו על בנגורה וסדריק ולא מחפש הרפתקאות עם זרים על העץ שלא יגיעו בסוף.
אם קורנו מאוזרח הייתי מביא את דון. עוד שחקן שיכול לתת מספרים באמצע. יחד עם נהואל וקשר אחורי זה סוגר שלישיית אמצע שגם התקפית מספיק.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
בולDaniel123 כתב: 07 ספטמבר 2025, 12:00 הכתבה שגולדשטיין הוציא עכשיו שחושבים להאריך לגוני ופודגראנו את החוזה, אם זה נכון צריך לפתוח בבדיקת סמים להנהלה אחרת אין הסבר.
רק שישלחו לי את הדוח אני מת לדעת מה הם לוקחים
אין שום בעיה עם להאריך להם את החוזה אם הוא נגמר בסוף השנה, בעיקר כקלפי מיקוח לעסקאות בעתיד (אבישי כהן זאת דוגמא טובה אצל הגרמנים).
הבעיה היא ששניהם כרגע שחקנים משמעותיים בקבוצה למרות שהם לא ברמה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אם קורנו מקבל אזרחות צריך להביא קשר 6 אכזרי שיכול לשחק גם בלם וקשר 8-10 הייתי הולך על סדריק דון, לא מחפש הרפתקאות
כבר הוכח שאין לשחקנים כאלו שום ערך מוסף לעסקאותכובע קש כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:32 אין שום בעיה עם להאריך להם את החוזה אם הוא נגמר בסוף השנה, בעיקר כקלפי מיקוח לעסקאות בעתיד (אבישי כהן זאת דוגמא טובה אצל הגרמנים).
גם אם נשים את רמתם כיום בצד, אין בזה שום היגיון. בעונה הבאה יהיה ה-6 זר שיחתום במהרה בימינו ויתחרה איתו לפחות אחד מבין ירין לוי, איתי אהוד, עדי צור ועמית ארזי. אין שום סיבה להאריך לגוני בן ה-26 את החוזה.
סוף, לכאורה, אפשר להגיד ניחא. הוא בן 23 ועוד יש לו ביקוש בחו״ל. ועדיין, די ברור שמדובר בשחקן שלא ישתלב פה, ככה שקשה להבין מה האינטרס שלו בהארכת חוזה. שיצא לחו״ל בסוף העונה.
לגבי קורנו, זה נחמד והכל, אבל לא שווה דבר אם הם לא מצליחים להחתים פה זרים. בקיץ הקודם הם לא החתימו חלוץ זר כי מרחו יותר מדי. איפה הפקת הלקחים? הדבר היחיד שייצא ככה מהאזרוח של קורנו זה המענק על שיתוף 7 זרים (בהנחה ויצליחו להחתים זר אחד).
סוף, לכאורה, אפשר להגיד ניחא. הוא בן 23 ועוד יש לו ביקוש בחו״ל. ועדיין, די ברור שמדובר בשחקן שלא ישתלב פה, ככה שקשה להבין מה האינטרס שלו בהארכת חוזה. שיצא לחו״ל בסוף העונה.
לגבי קורנו, זה נחמד והכל, אבל לא שווה דבר אם הם לא מצליחים להחתים פה זרים. בקיץ הקודם הם לא החתימו חלוץ זר כי מרחו יותר מדי. איפה הפקת הלקחים? הדבר היחיד שייצא ככה מהאזרוח של קורנו זה המענק על שיתוף 7 זרים (בהנחה ויצליחו להחתים זר אחד).
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
אין שום דבר חיובי במענק שנכנס ישר ליענקלהברק.י כתב: 08 ספטמבר 2025, 01:13 גם אם נשים את רמתם כיום בצד, אין בזה שום היגיון. בעונה הבאה יהיה ה-6 זר שיחתום במהרה בימינו ויתחרה איתו לפחות אחד מבין ירין לוי, איתי אהוד, עדי צור ועמית ארזי. אין שום סיבה להאריך לגוני בן ה-26 את החוזה.
לא חולק עלייך.DelPiero כתב: 08 ספטמבר 2025, 13:26אין שום דבר חיובי במענק שנכנס ישר ליענקלהברק.י כתב: 08 ספטמבר 2025, 01:13 גם אם נשים את רמתם כיום בצד, אין בזה שום היגיון. בעונה הבאה יהיה ה-6 זר שיחתום במהרה בימינו ויתחרה איתו לפחות אחד מבין ירין לוי, איתי אהוד, עדי צור ועמית ארזי. אין שום סיבה להאריך לגוני בן ה-26 את החוזה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
אפילו נתניה כבר החתימו קשר אחורי זר מחוף השנהב.
https://www.transfermarkt.com/aziz-ouat ... ler/678100
מה יהיה עם ליאור?
הוא ישן?
https://www.transfermarkt.com/aziz-ouat ... ler/678100
מה יהיה עם ליאור?
הוא ישן?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
היום אנחנו ב9.9, החלון נסגר עוד 12 ימים, לא?
לצערי אני חושב שאפשר להפסיק החלומות על 6 זר וצריך להתחיל להתכנס למציאות שלנו.
ללכת לעונה עם נאור כ6 מרכזי זה מבחינת בלתי מספיק, וללכת איתו כ6 היחידי בסגל? זה ברמת היריקה לפנים לקהל של מכבי.
שיודו בכשלון בשוק ההעברות וביכולת לסגור מו״מ, שיעשו לימוד עצמי ויפיקו לקחים למה הם נראו כמו שהם נראו בגזרה הזאת בכדי שבחלונות הבאים זה לא ייראה ויתנהל ככה.
ועכשיו? להביא קשר 6. אמרנו שאין זרים, כידוע אין ישראלים טובים (גם אם איכשהו יביאו את פאני הוא לא 6), וילכו על מה שיש פה- באנגורה היחידי שעומד בדרישות. קדימה, זה הזמן. ביום האחרון של החלון כשאתם בלחץ עם הגב לקיר הוא יעלה פי 2.
ללכת לעונה עם נאור כ6 מרכזי זה מבחינת בלתי מספיק, וללכת איתו כ6 היחידי בסגל? זה ברמת היריקה לפנים לקהל של מכבי.
שיודו בכשלון בשוק ההעברות וביכולת לסגור מו״מ, שיעשו לימוד עצמי ויפיקו לקחים למה הם נראו כמו שהם נראו בגזרה הזאת בכדי שבחלונות הבאים זה לא ייראה ויתנהל ככה.
ועכשיו? להביא קשר 6. אמרנו שאין זרים, כידוע אין ישראלים טובים (גם אם איכשהו יביאו את פאני הוא לא 6), וילכו על מה שיש פה- באנגורה היחידי שעומד בדרישות. קדימה, זה הזמן. ביום האחרון של החלון כשאתם בלחץ עם הגב לקיר הוא יעלה פי 2.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
להזכיר לך שאותם הדברים בדיוק קרו בשנה שעברה?Kozmo כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:31 היום אנחנו ב9.9, החלון נסגר עוד 12 ימים, לא?
כל סאגת פיירו, זה שסברינה ונהואל הגיעו על הבאזר?
צריך לחשוב מה הסיכוי שלנו לעלות לבתים של הקונפרנס בעונה הבאה. אם אנחנו כבר יודעים שלא נהיה מדורגים אז לא הייתי מביא אף שחקן ונשאר עם הקיים, כי אין רלוונטיות למקום 3 או 10. לרדת ליגה לא נרד. רק שלא יעשו נזקים לעונה הבאה.
נכון, גם כתבתי את זה כאן כמה פעמים.KevinDurant כתב: 09 ספטמבר 2025, 13:31להזכיר לך שאותם הדברים בדיוק קרו בשנה שעברה?Kozmo כתב: 09 ספטמבר 2025, 12:31 היום אנחנו ב9.9, החלון נסגר עוד 12 ימים, לא?
כל סאגת פיירו, זה שסברינה ונהואל הגיעו על הבאזר?
אני מצפה שכמערכת אנחנו נהיה מערכת לומדת ומפיקה לקחים, כמו כל מערכת בריאה ומקצוענית, בוודאי כמו שמכבי חיפה צריכה להיות.
בינתיים נראה כי אנחנן בדרך הבטוחה לטעויות של שנה שעברה.
לא חושב שנשחק באירופה בעונה הבאה.HaifaWave כתב: 09 ספטמבר 2025, 13:46 צריך לחשוב מה הסיכוי שלנו לעלות לבתים של הקונפרנס בעונה הבאה. אם אנחנו כבר יודעים שלא נהיה מדורגים אז לא הייתי מביא אף שחקן ונשאר עם הקיים, כי אין רלוונטיות למקום 3 או 10. לרדת ליגה לא נרד. רק שלא יעשו נזקים לעונה הבאה.
יש בליגה לפחות 2 קבוצות שטובות מאיתנו בפער ועוד 2 קבוצות שפחות או יותר ברמתנו.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
לכן טענתי כנראה עדיף כבר לוותר בשלב הזה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
עבד שחקן שיכול מאוד מאוד לעזור כבר עכשיו.
משחק טוב בנבחרת הצעירה.
הלוואי שיביאו אותו.
משחק טוב בנבחרת הצעירה.
הלוואי שיביאו אותו.