מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

שליחה על ידי Nirgreen »

דיווח בבולגריה שפנינו לסוכנים של פטקוב
תמונה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

benrey כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:49
DelPiero כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:15
greenguy כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:48 לא יודע לא סומך על סירטונים צריך לראות בפורום שלהם מה הקהל אומר עליו זאת האינדיקציה הכי טובה.
מקווה שלא יהיה ברמת השואו,כל מה שמעל גוני ושואו זה שידרוג
הליגה שלהם ברמה נמוכה משמעותית ככה שמה שיגידו לא בהכרח רלוונטי.

אין לו נתונים שמראים עליונות בליגה שלהם.

מאוד מזכיר לי את מבוקה שהצליח מאוד בליגה הסלובקית אבל מן הסתם זה לא בהכרח אינדיקציה למכבי
כן אבל להבדיל ממבוקה, הוא בן 22 ויכול להיות שהשיא עוד לפניו
סבבה אבל פוטנציאל זה טוב בקבוצה בריאה וכשיש תחרות עם שחקן אולי יותר מוכח / מנוסה

הקבוצה שלנו היא הרבה דברים, אבל בריאה היא לא
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

HaifaWave כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:59 זה לא רלוונטי אם הוא שם ראשון או 30 בפנקס.
ברגע שיש שם, מה שרלוונטי זה הפרופיל של השחקן והנתונים שלו.
רלוונטי מאוד.
ככל שמדלגים על מועמדים בגלל חוסר התאמה (עלות, שכר, רצון של המועמד להגיע וכו') מקבלים בד"כ שחקן שהרבה פחות טוב.
הוא עונה על הפרופיל הכללי, אבל כנראה שהשם הראשון ברשימה היה הטוב ביותר שענה על מירב או כל הקריטריונים והשם ה30 כנראה יענה רק על חלקם או על כולם אבל בצורה פחות טובה.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

Nirgreen כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:54 דיווח בבולגריה שפנינו לסוכנים של פטקוב
אכן כך. בטח זה הדיווח לא?
https://trud.bg/a/articles/%D0%BC%D0%B0 ... 1%84%D0%B0
חחחח רשום גם שמנהלים משא ומתן עם בילו, אני מת סצוחק
גם פה מסתמכים על פרסום מישראל בעיקר.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

Smile כתב: 11 ספטמבר 2025, 16:57
HaifaWave כתב: 11 ספטמבר 2025, 15:59 זה לא רלוונטי אם הוא שם ראשון או 30 בפנקס.
ברגע שיש שם, מה שרלוונטי זה הפרופיל של השחקן והנתונים שלו.
רלוונטי מאוד.
ככל שמדלגים על מועמדים בגלל חוסר התאמה (עלות, שכר, רצון של המועמד להגיע וכו') מקבלים בד"כ שחקן שהרבה פחות טוב.
הוא עונה על הפרופיל הכללי, אבל כנראה שהשם הראשון ברשימה היה הטוב ביותר שענה על מירב או כל הקריטריונים והשם ה30 כנראה יענה רק על חלקם או על כולם אבל בצורה פחות טובה.
מטבע הדברים זה ככה, אבל זה משהו שהוא תמיד נכון.
ברגע שיש שם זה כבר לא מהווה שום אומדן ביחס ליכולות שלו, וההסתכלות מהזווית הזו לא רלוונטית יותר.
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

מה הגובה שלו?
יש מקומות שרשום 1.65 לעומת 1.80 בטרנספר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

NOSFERATU ZODD כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:06 מה הגובה שלו?
יש מקומות שרשום 1.65 לעומת 1.80 בטרנספר.
1.80 לדעתי
silvas
שחקן החודש
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי silvas »

לא מבין את חוסר שביעות הרצון מהקשר הזה.
נראה אחלה קשר אחורי. חזק, מהיר, יציאה מהמקום קדימה, טכני. בסהכ בן 22. אני רואה בו רק דברים טובים.
מצד שני כולם חתכו את פלאניץ׳ לפני שהגיע ועוד יותר אחרי שהגיע, אז אני רגוע.

פטקוב זה יהיה שיחוק, אבל מהכרות עם המועדון שלנו... הסיכוי אפסי.
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

לגבי מתי הציעו ולא הציעו זה לא תמיד אומר .
הציעו לנו את קנגאווה שנה שעברה וראינו לאן הוא הגיע.
מצד שני, נניח אני לא בטוח שהוא פרופיל יותר גבוה מהשחקן שנתניה הביאו.
וגם לא מצאתי שהוא היה שחקן מפתח בקבוצה שלו אבל לכו תדעו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

silvas כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:11 לא מבין את חוסר שביעות הרצון מהקשר הזה.
נראה אחלה קשר אחורי. חזק, מהיר, יציאה מהמקום קדימה, טכני. בסהכ בן 22. אני רואה בו רק דברים טובים.
מצד שני כולם חתכו את פלאניץ׳ לפני שהגיע ועוד יותר אחרי שהגיע, אז אני רגוע.

פטקוב זה יהיה שיחוק, אבל מהכרות עם המועדון שלנו... הסיכוי אפסי.
אני אישית חושב שפלאניץ' היה פרופיל 10/10, מועמד על סף המושלם.

אני באופן כללי אגיד שלדעתי קשה להביא פרופילים "מוכחים" במצב הנוכחי. שחקן כמו שרי לדוגמה לא היה חותם פה החלון, לדעתי גם לא פיירו.

שחקן שיש לו הצעה של 350 בקפריסין/יוון/פולין וכו' וכו' יעדיף ללכת לשחק שם ולא בארץ ואנחנו רואים את זה גם אצל קבוצות אחרות (מישהו ראה את הבלם החדש של ב''ש? או השחקן שהפועל ת''א רצו שהלך לשחק ברומניה בקלוז' בפחות כסף?)

גם מכבי ת''א הלכה לפרופילים של או שחקנים ששיחקו בעבר בליגה וקל להביא אותם או פרופילים יותר צעירים שאתה מכפיל/משלש להם את השכר ונותן להם סיבה טובה לבוא.

הליגה בסלובניה חלשה מפה, לפני שנתיים הוא שיחק עם סער פדידה שם ביחד (שבבני ריינה היום) וסער פדידה לא "שרד" בקבוצה שם ופה בליגה הוא שחקן לגיטימי.
DDG
גול ראשון בבוגרים
קיבל תודה: 4 פעמים

שליחה על ידי DDG »

לא מביאים שחקן- מתלוננים
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

DDG כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:16 לא מביאים שחקן- מתלוננים
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?
איזה ערבוב יפה. מתלוננים על זה שזה שחקן שיכל להיות פה בתחילת הקיץ ושוב המערכת הכושלת הזו לא הצליחה להחתים שחקן בלבל שהיא רצתה והתפשרה בסוף. יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל ההתנהלות בקיץ הזה לא פחות מביזיון.
DDG
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי DDG »

Ganjot כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:30
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?
איזה ערבוב יפה. מתלוננים על זה שזה שחקן שיכל להיות פה בתחילת הקיץ ושוב המערכת הכושלת הזו לא הצליחה להחתים שחקן בלבל שהיא רצתה והתפשרה בסוף. יכול להיות שהוא שחקן טוב אבל ההתנהלות בקיץ הזה לא פחות מביזיון.
שום ערבוב
יש פה תלונות גם על השחקן עצמו
תלונות על ההתנהלות הבזיונית אני מקבל בברכב
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

נראה כמו שחקן למכבי נתניה. לא התלהבתי
DDG
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי DDG »

greenguy כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:34 נראה כמו שחקן למכבי נתניה. לא התלהבתי
הנה
מה גורם לך לחשוב ככה?
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?
אם היו מביאים בתחילת הקיץ, היית אומר שסתם מיהרו ויכלו להביא משהו יותר אם היו ממתינים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

HaifaWave כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:37
רק מכבי כתב: 11 ספטמבר 2025, 14:22
בירקי כתב: 11 ספטמבר 2025, 13:53

זה הבחור שדיברת עליו?
כן :)
מה אתה חושב על ההחתמה?
אני חושב שצריך להסתכל על הכל בתמונה יותר רחבה.

נתחיל מזה שברור שהוא לא המועמד הראשון שדיברו איתו. זו אקסיומה וזה ברור. רצו ודיברו עם שחקנים אחרים. אבל גם צריך להגיד שכל עוד לובליאנה הייתה באירופה, הם לא היו מוכנים לשמוע על מכירה שלו. היו קבוצות גדולות מאפריקה שרצו אותו, ולובליאנה דחתה אותם על הסף כל עוד הם באירופה, והם התקדמו למועמדים אחרים.
רוצה לומר, רק ב-29.8 למעשה הוא הפך קלף בשוק. ואז באמת היה גם את העניין עם ב''ש שניסו לדחוף אותו כמחליף לונטורה שלא עזב לבסוף.

אני אגיד ככה, העמדה הזאת עברה הרבה טלטלות, בהתחלה הם באמת חשבו שנטע יהיה כאן. זאת הייתה התפיסה שלהם, והם גם ראו כמו כמנהיג שהקבוצה הזאת צריכה. ההיסטוריה ידועה. לאחר מכן, כן, היה כאן קשר זר סגור. קשר בסגנון אחר ממה שהגיע בסוף. שחקן שהוא הרבה יותר 6 מאשר 8, עם תכונות שיותר מאפיינות שחקן אחורי יותר. זה השחקן שכביכול גם כתבתי כאן בזמנו שיש שחקן שסגור. להבנתי, בשל לחץ בגלל עניינים של פוליטיקה וישראל הוא יירד מהצעה. למרות שהוא היה סגור כאן. גם תנאים אישיים וגם סיכומו עם הקבוצה שלו. ובגדול, אני יודע להגיד שהוא היה מהליגה הבלגית.

אני חושב שהמועדון בנה על אירופה, וזה די שינה לו את התוכניות בכל הנוגע לרכש (תשאלו איך בנו על אירופה כשכמה שחקני הרכב חסרים, וסבע נמכר רגע לפני המשחק ההוא, וזאת שאלה שגם אני שואל). אבל אני כן יודע שזה גם שינה קצת תוכניות וגרם להם לחשוב מחדש על כמה דברים, וגם מן הסתם ששינה תוכניות לכל מיני מועמדים כאלה ואחרים שרצו ללכת לקבוצה עם אירופה.

ויותר מזה אני אגיד, אם אבו פאני היה מגיע, אני חושב שאגבה לא היה נוחת כאן, אלא שחקן מסוג אחר. שהוא הרבה יותר 6 טהור וקלאסי. הם זיהו שבאמצע יש בעיה שהיא מעבר לבעיה שאין שמי שיחלץ מספיק כדורים או יהרוס התקפות של היריבה שאלו דברים שגוני מוחמד ואזולאי לא עושים מספיק. יש בעיה עמוקה גם במעבר מההגנה להתקפה, שגם שם כל השלושה לוקים בחסר. וברגע שהבינו שעניין פאני יורד מהפרק לפחות כרגע, התמקדו בשחקן עם איכויות שיכולות לתת פתרונות גם בהיבט ההתקפי של הקישור המרכזי. ובהיבט הזה אגבה הוא בהחלטה עונה על הדרישות הללו. הוא שחקן שיודע לקרוא את המשחק טוב. הוא משתחרר מלחץ בצורה טובה, הוא מעביר כדור מהר ולא מושך, הוא טכני, הוא זריז. יש בו את התכונות ההתקפיות.

זה ברור שמדובר בפרופיל בעלייה, ומדובר בשחקן שהתקרה שלו גבוהה. ובנוסף גם מדובר בשחקן ששיחק בקבוצת צמרת, ויודע מה זה לשחק בקבוצת צמרת שלרוב שולטת במשחק. לקח אליפות. עשה קמפיין לא רע עם לובליאנה בקונפרנס בעונה שעברה.

אני כן חושב שיש סימן שאלה גדול לגבי היכולת ההגנתית שלו. הוא כן מכסה שטחים בצורה טובה. אבל בכל הנוגע לכמות תיקולים, חילוצים, אפילו הייתי אומר גליצ'ים, ברמה המספרית זה לא מספיק טוב כרגע. אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להעלות את הרמה שלו, והרבה פעמים זה גם עניין של ליגה וסגנון משחק. היו מספר לר מבוטל של פעמים שהוא שיחק את ה-8, או את השש היותר קדמי בתוך 2 שישיות.

צריך גם לזכור שיש כאן התאמה לסגנון של פלורס שלא משחק עם אחורי אחד, אלא עם 2 שישיות (ולצרוך העניין אני חושב שעם פאני היה מגיע, היינו יכולים לראות את פאני הרבה משמש כביכול כ-10 בתוך שלישיית קישור מרכזי. דברים שהוא עשה גם בפרנצווארוש בעונה הראשונה).

בשורה התחתונה, אני כן חושב שזה רכש טוב, לא בטוח שזה ה''וואו'' שאנשים כאן חיכו לו, אבל לא תמיד צריך את ה''וואו''. והיו מספיק שחקנים שהגיעו לכאן בלי ה''וואו'' והצליחו. אני כן חושב שנכון לאיך שהקבוצה נראית כיום יש בו את התכונות שיכולים לסייע, ושהוא מתאים כאמור לשיטה ולתפיסה של המאמן שזה גם חשוב.

לגבי הסכום - זה לא מיליון יורו. זה יותר.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 11 ספטמבר 2025, 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
Ganjot
הענק הירוק
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

Hulk כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:37
מביאים שחקן- מתלוננים

זה שחקן בעלייה בן 22
על מה אתם בוכים בדיוק?
אם היו מביאים בתחילת הקיץ, היית אומר שסתם מיהרו ויכלו להביא משהו יותר אם היו ממתינים.
לא הייתי אומר דבר כזה. מבחינתי, צריך לסגור את הסגל כמה שיותר מהר לקראת אירופה אבל להנהלת המועדון זה נראה שאירופה לא חשובה.
בכל מקרה, יש לנו תקציב ענק, אצטדיונים מפוצצים, מרצנדייז והכנסות על עם הנהלה של חנות בשוק (ועוד פרגנתי להם).
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

DDG כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:36
greenguy כתב: 11 ספטמבר 2025, 17:34 נראה כמו שחקן למכבי נתניה. לא התלהבתי
הנה
מה גורם לך לחשוב ככה?
הנתונים ההגנתיים שלו לא מספיק ברמה. תראה את מספר החילוצי כדור. יש לנו חור בקישור אנחנו צריכים בולדוג באמצע שיודע לעצור התקפות ולחלץ.
הדברים שכן אהבתי בו זה שהוא יודע להשתחרר יפה ונראה שגם למסור טוב.והוא גם צעיר
בגדול אם זה השחקן אני מקווה שיאכיל אותי כמה שיותר כובעים וכמובן שאאחל בהצלחה אבל כמו שכתבו פה זה שחקן שאפשר להביא בתחילת יוני
Nirgreen
אלוף המדינה

שליחה על ידי Nirgreen »

אם קורנו לא מאוזרח בחלון הזה, אני משאיל את נהואל ומביא את פטקוב.
תמונה
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

אולימפיה לובליאנה ידועה כיצואנית איכותית של שחקנים לכל אירופה. למשל סער פדידה שכיכב שם ועבר משם לריינה 🤦🏻‍♂️
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

כרמליסט ירוק כתב: 11 ספטמבר 2025, 21:56 אולימפיה לובליאנה ידועה כיצואנית איכותית של שחקנים לכל אירופה. למשל סער פדידה שכיכב שם ועבר משם לריינה 🤦🏻‍♂️
אתה מתכוון נזרק משם כי הוא לא היה ברמה, ולא מצא את מקומו?

רק בקיץ הזה הם מכרו שחקן לסן זילואז של חלאיילי ב-5 מיליון יורו. שחקן ב-2 מיליון יורו לאל-עין(הבלם הפותח שלהם).
שנה שעברה את אלסניק לכוכב האדום ב-1.5. שחקן שהשווי שוק שלו היום 8 מיליון יורו, ועוד שחקנים לטורקיה.

לא מאריות היבשת, אבל זה בכלל לא משנה.

זה טיעון מנותק, סלח לי.
Nirgreen
אלוף המדינה

שליחה על ידי Nirgreen »

רק מכבי כתב: 11 ספטמבר 2025, 22:21
כרמליסט ירוק כתב: 11 ספטמבר 2025, 21:56 אולימפיה לובליאנה ידועה כיצואנית איכותית של שחקנים לכל אירופה. למשל סער פדידה שכיכב שם ועבר משם לריינה 🤦🏻‍♂️
אתה מתכוון נזרק משם כי הוא לא היה ברמה, ולא מצא את מקומו?

רק בקיץ הזה הם מכרו שחקן לסן זילואז של חלאיילי ב-5 מיליון יורו. שחקן ב-2 מיליון יורו לאל-עין(הבלם הפותח שלהם).
שנה שעברה את אלסניק לכוכב האדום ב-1.5. שחקן שהשווי שוק שלו היום 8 מיליון יורו, ועוד שחקנים לטורקיה.

לא מאריות היבשת, אבל זה בכלל לא משנה.

זה טיעון מנותק, סלח לי.
יש שמועות שאלסניק היה מועמד אלינו בתקופת שואו והכושלים העדיפו את שואו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

דיפ סרץ׳ על הממתק
קצת חופר ורפטטיבי ( ואולי חלק שגוי ) אבל גם די מעניין
בעיקר על סגנון המשחק

פיטר אגבה (Peter Agba) הוא קשר אחורי ניגרי בן 22 שמשחק באולימפיה לובליאנה הסלובנית מאז עונת 2023/24. הוא גדל בקבוצות הנוער בניגריה, עבר לאירופה ב-2021 לקבוצה הקרואטית זאגורץ, ובעונת 2022/23 הצטיין בליגת המשנה הקרואטית (NK דוברבה) עם 5 שערים ב-17 הופעות  . בסוף אוגוסט 2023 חתם באולימפיה לובליאנה, תחילה כשחקן ספסל, אך בהמשך התבסס כשחקן הרכב חשוב. תחת המאמן ז’ואו הנריקש בתחילת 2023/24 אגבה לא קיבל הזדמנויות רבות, אך עם מינויו של זוראן זלז’קוביץ’ כמאמן, הוא “נזרק למים” והפך לאחד הבולטים בקבוצה – “תפס את ההזדמנות בשתי ידיים” והפגין יכולת מרשימה . מהלך זה הפיג חששות מוקדמים של חלק מאוהדי אולימפיה, שתהו אם שחקן מהליגה השנייה בקרואטיה מספיק טוב לליגה הסלובנית הבכירה. אגבה הוכיח שהוא אכן ברמה הנדרשת – הוא “הגיע מהליגה השנייה הקרואטית, אך במהירות כבש את לב האוהדים והמאמנים” . אוהדי אולימפיה אף העניקו לו כינוי חיבה – “Črni Peter” (פטר השחור) – על שום הופעותיו המרשימות במרכז השדה .

ניתוח סטטיסטי והגנתי: אגבה הוא קשר אחורי (מספר 6 קלאסי) שמשחק בעיקר כקשר הגנתי אחורי, ולעיתים רחוקות כקשר 50/50 (מס’ 8). הוא משתמש ברגל שמאל. גובהו הרשמי כ-1.80 מ’, פיזי וקשוח, אם כי לא דומיננטי במיוחד במאבקי גובה. בעונת 2024/25 רשם בליגה הסלובנית 25 הופעות (2189 דקות) עם שער ליגה אחד , ובסך הכל בכל המסגרות בעונה זו 34 משחקים, 2 שערים ו-4 כרטיסים צהובים . מבחינה הגנתית, הוא מתבלט בעבודת הלחץ והמעורבות במאבקים על הארץ. לפי ניתוחי נתונים בליגה הסלובנית, אגבה מעורב בכ-17 מאבקי קרקע בממוצע למשחק, ומתוכם זוכה בכ-7 (כ-42% הצלחה) – נתון המציב אותו בחלק העליון של הקשרים בליגה מבחינת היקף המאבקים . הוא מבצע בממוצע כ-1.7 עבירות למשחק , ומנגד סוחט כ-3 עבירות מיריביו בכל משחק – דבר המעיד על הנוכחות הפיזית שלו ועל נכונותו להגן על הכדור . לעומת זאת, במספר קטגוריות הגנתיות “קלאסיות” המספרים שלו צנועים יותר: ממוצע ה”חטיפות” (יירוטי כדורים) שלו עומד על כ-0.6 בלבד למשחק , ומספר התיקולים המוצלחים הממוצע נמוך במיוחד (בסביבות 0.2 למשחק בלבד) . נתונים אלו עשויים להעיד שסגנון המשחק שלו פחות מבוסס על חטיפות נקיות ותיקולים “מחלצים”, ויותר על הפעלת לחץ ומאבק פיזי ישיר מול היריב כדי להאט התקפות ולזכות בכדור במאבק. הוא מצטיין בסגירת שטחים באגרסיביות – במשחק פלייאוף הקונפרנס-ליג מול רייקה, למשל, אולימפיה הפעילה לחץ אגרסיבי וזכתה בכדורים במרכז השדה פעם אחר פעם, כאשר אגבה ושני קשרים אחוריים נוספים “חנקו” את היריבה – מהלך שאיפשר התקפות מעבר מהירות  . החולשה הבולטת בנתוניו ההגנתיים היא משחק הראש: אגבה כמעט ואינו תורם במאבקי אוויר (באולימפיה הוא לא נודע כזוכה בכדורי גובה באופן תדיר) , כך שבהגנה על כדורים נייחים או מול יריבים גבוהים הוא פחות יעיל בהיבט הזה. נקודת חוזקה אחרת שלו היא שהוא כמעט ואינו “נעקף” בכדרור: בעונת 2025, לא רשום עליו כמעט מקרה של יריב שעבר אותו בכדרור ישיר , מה שמלמד על מיקום הגנתי טוב ויכולת אחד-על-אחד הגנתית איתנה.

תרומה בניהול המשחק: למרות תפקידו ההגנתי, אגבה מעורב גם בהנעת הכדור של קבוצתו. הוא נוגע בכדור לעיתים קרובות ומחלק מסירות באחוזי דיוק גבוהים. בעונת 2025/26, למשל, הוא מסר כ-38.7 מסירות במשחק עם דיוק מרשים של כ-89.3% . הוא יודע לשחק לעומק כשהמצב מאפשר – אף שאינו “פליימייקר” קלאסי, הוא מצליח לספק מדי משחק מספר מסירות מפתח קדימה (כ-0.6 מסירות מפתח בממוצע למשחק) והמדד של “בישולים צפויים” (xA) שלו עומד על 0.22 ל-90 דקות – נתון שמציב אותו מעל 86% מהשחקנים בליגה הסלובנית מבחינה זו . כלומר, אגבה כן תורם ליצירת מצבי הבקעה כשהוא מצטרף להתקפה במסירות חכמות או שחרור כדורים מהיר קדימה. דוגמה לכך ראינו בקמפיין האירופי: אולימפיה הציגה התקפות מהירות ומתפרצות, כאשר לאחר חטיפות כדור במרכז המגרש, שחקנים כמו אגבה סיפקו מסירות עומק שהובילו למצבים  . מבחינת שליטה בכדור תחת לחץ – הוא לרוב מצליח לשמור על כדור ולסחוט עבירה, כפי שמעידים הנתונים שהוזכרו לגבי כמות העבירות שנשרקות לטובתו. עם זאת, הוא אינו דריבליסט שמרבה לסכן קדימה בכדרור; תרומתו ההתקפית הישירה נמוכה יחסית – באולימפיה הוא כבש שער רשמי ראשון רק לאחר כמעט 50 הופעות במועדון  (בספטמבר 2024 כבש מול לרן הצפון-אירית בקונפרנס ליג), ובסה”כ בתקופתו בסלובניה הבקיע 2 שערים (אחד בליגה המקומית ואחד באירופה). גם בישולים לא נרשמו לזכותו בליגה. תפקידו הוא בעיקר לשבור התקפות יריב ולהניע את הכדור בפשטות ובבטחה לשליש האמצעי, ופחות להצטרף לרחבה או לתת כדורים אחרונים.

פציעות והיעדרויות: על פי המידע שברשותנו, אגבה לא סבל מפציעות משמעותיות או ממושכות בשנים האחרונות. ב-2023/24 וב-2024/25 לא דווח על פציעה ארוכה שהשביתה אותו לתקופה ארוכה – הוא צבר דקות משחק רבות באופן עקבי. לדוגמה, בעונת 2024/25 הופיע ב-34 משחקים רשמיים בכל המסגרות עבור אולימפיה , נתון המצביע על כושר משחק רציף. היו מקרים נקודתיים של חבלות קלות: באחד המשחקים באירופה צוין שאגבה לא פתח בהרכב בשל בעיית קרסול קלה , אך לא מדובר בפציעה חמורה. בסך הכל הוא נראה עמיד מבחינה פיזית ומעולם לא נעדר לתקופה ארוכה בשל פציעה. למעשה, יצא מן הכלל אחד היה דווקא היעדרות מסיבות משמעת ולא מפציעה – בה ניגע מיד.

משמעת ומצבים חריגים: אגבה שחקן לחימה שנלחם על כל כדור, אך לעיתים הלהט הזה גובה ממנו מחיר משמעתי. בעונת 2023/24 הוא ספג 5 כרטיסים צהובים וגם כרטיס אדום אחד  . האדום הגיע באפריל 2024, במשחק חוץ מול דומז’אלה: אגבה הורחק בדקה ה-84 לאחר צהוב שני מיותר . מאמן אולימפיה, זוראן זלז’קוביץ’, ביקר אותו פומבית אחרי המשחק: “סיימנו בעשרה שחקנים. הכרטיס האדום של אגבה הרגיז אותי, כי הוא התקבל בטיפשות” . כלומר, המאמן רמז שההרחקה נבעה מהחלטה לא חכמה או עבירה מיותרת של אגבה – אולי תגובה אימפולסיבית או עימות שלא לצורך. עם זאת, חשוב לציין שאגבה אינו נחשב לבעיית משמעת סדרתי; מעבר לאותו אירוע, לא דווח על בעיות התנהגות חריגות או הפרות משמעת מחוץ למגרש. מאז אותה הרחקה הוא לא ספג אדומים נוספים. במישור הקבוצתי, אנשי אולימפיה דווקא משבחים את הגישה והאופי שלו. המאמן הספרדי ויקטור סאנצ’ז אמר באופן כללי על שחקניו שאם מישהו מפגין רוח לחימה ומחויבות, “האוהדים יעריכו ויעמדו מאחוריו גם בתקופות פחות טובות – האוהדים תמיד מעריכים גישה נכונה” . אגבה בהחלט נמנה על אותם שחקנים בעלי גישה לחימה שמוערכים על ידי הקהל. אין דיווחים על בעיות משמעת מחוץ למגרש, איחורים או אירועים דומים – להפך, מתיאורים בתקשורת הוא מצטייר כאדם “דברן” וחיובי שרוצה ללמוד ולהתקדם, כפי שגם עלה מראיונות עמו .

תפקיד במערך וגמישות תפקודית: באולימפיה אגבה משמש לרוב כקשר אחורי קלאסי – ה”שש” שיושב לפני הבלמים. לעיתים, במיוחד במשחקים אירופיים, הוא שיחק במערך עם שני קשרים אחוריים (כחלק מצמד כפול בקישור הדפנסיבי) . ישנן גם הופעות בודדות שלו כקשר מרכזי (50/50), אך הוא לא הועדף כתומך התקפה אלא כעוגן דפנסיבי. בסגל של אולימפיה היו שחקנים נוספים בעמדה דומה (למשל דריס ויכאמבואה בעבר, או אגוסטין דופו הארגנטינאי), ואגבה בדרך כלל הוגדר כ”קשר אחורי” – גם בחלוקת העמדות בסטטיסטיקה רשום שהיה בהרכב 11 פעמים כקשר אחורי לעומת פעם אחת בלבד כקשר מרכזי מתקדם. הוא מתפקד בעיקר כמס׳ 6 “קלאסי” שאחראי על איזון הקבוצה, חילוץ כדורים וחיפוי הגנתי. עם זאת, הוא כן מראה טווח תנועה ויכולת להצטרף מעט קדימה כשהמשחק מאפשר זאת – למשל במערך 4-4-2 יהלום או 4-3-3 הוא יכול להיות אחד משני הקשרים האחוריים, כאשר בתרחיש כזה הוא לעיתים ינוע מעט קדימה בזמן שחברו נשאר מאחור. עדיין, עיקר תרומתו היא בחצי המגרש האחורי. מבחינת גמישות לעמדות אחרות – לא ראינו אותו כבלם או כמגן, וגם לא כקשר קדמי ממש. הוא מתמחה בתפקיד ההגנתי במרכז.

מגמות ושיפור לאורך הזמן: ניתן לומר שאגבה נמצא במגמת שיפור והתפתחות בקריירה מאז הגיע לאירופה. מעברו מניגריה לקרואטיה (ליגות נמוכות) ועד להפיכתו לשחקן מפתח באלופת סלובניה תוך כשלוש שנים מעיד על גרף התקדמות חיובי. בעונת 2021/22 בזאגורץ (ליגת חובבים/שלישית בקרואטיה) הוא צבר ניסיון ראשוני באירופה; בעונת 2022/23 בדוברבה (הליגה השנייה) הוא כבר בלט מאוד, אף כבש מספר שערים מרשים לקשר אחורי  . המעבר לאולימפיה בקיץ 2023 היה קפיצת מדרגה – תחילה הוא נדרש לתקופת התאקלמות (כאמור, בחודשים הראשונים לא היה שחקן הרכב קבוע), אך בחצי השני של עונת 2023/24 הוא התבסס כאחד הברגים החשובים בהרכב הזוכים בדאבל הסלובני. יציבותו התבטאה בכך שבפלייאוף ההעפלה לקונפרנס-ליג בקיץ 2024, אגבה פתח ברוב המשחקים המכריעים ואף הציג יכולת שיא מול קבוצות חזקות כמו שריף טיראספול ורייקה  . בעונת 2024/25 כולה הוא היה שחקן הרכב בהרבה משחקים – הופיע בכ-70% ממשחקי הליגה – אם כי אולימפיה נהגה לסובב מעט את ההרכב עקב עומס אירופי. נגד יריבות חזקות בליגה (כמו מאריבור, צליה) אגבה לרוב פתח והחזיק מעמד היטב בקצב ובפיזיות. למשל, בדרבי מול מאריבור בספטמבר 2024, אולימפיה ניצחה 4:0 ואגבה תואר כאחד המצטיינים באותו משחק בזכות הנוכחות במרכז והשגת השליטה בקצב המשחק  . מנגד, היו גם משחקים בהם הקבוצה התקשתה ואגבה פחות השפיע – במיוחד בליגת הקונפרנס מול יריבות אירופיות איכותיות (ליל הצרפתית, סלובן ברטיסלבה וכד’) אולימפיה התקשתה להחזיק בכדור, ואגבה עם כל המאמץ ההגנתי לא תמיד הצליח לסגור לבדו את הפער ברמת האיכות. ועדיין, הוא הראה שגם ברמה האירופית הוא יכול לתרום: בשלב הבתים של הקונפרנס ליג 2024/25 הוא שיחק בכל המשחקים, ואף כבש שער ניצחון יקר באחד מהם (נגד לרן, 1:0)  . מבחינת דקות משחק, הוא החזיק מעמד בעומס מרשים – לעיתים שיחק 90 דקות פעמיים בשבוע. הצוות המקצועי באולימפיה סמך עליו, וההוכחה לכך היא הארכת חוזהו בספטמבר 2024 עד 2028 כמחשבה לטווח ארוך  . לקראת סוף תקופתו באולימפיה (קיץ 2025), ניתן לומר שאגבה ביסס את עצמו כאחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה הסלובנית – התקשורת המקומית ציינה ש“אגבה כבר זמן מה נמנה על השחקנים הבולטים ביותר בליגה” . יחד עם זאת, היו גם קולות שטענו שהוא עוד לא מימש את מלוא הפוטנציאל: בדיווח על עזיבתו הצפויה צוין כי “האמת היא שבאולימפיה הוא מעולם לא ממש הצדיק את הציפיות (הגבוהות), אם כי הראה פוטנציאל” . אמירה זו מצביעה אולי על כך שבמועדון ציפו ממנו להתפתח לכוכב דומיננטי עוד יותר – למשל לתרום גם ביצירתיות או להפוך לשחקן שעליו תיבנה הקבוצה – וזה לא קרה במלואו. יש לזכור שאולימפיה תחת המאמן סאנצ’ז שיחקה מערך מאוד קבוצתי, בלי “כוכב” מרכזי אחד, כך שאגבה מילא את תפקידו היטב אבל לא התבלט סטטיסטית בהבקעות או בבישולים, מה שאולי נראה כ”פוטנציאל לא ממומש” בעיני פרשנים מסוימים. מבחינת יציבות – רוב המשחקים שלו היו ברמה טובה עד טובה מאוד, עם מעט מאוד “נפילות” בביצועים, ואפילו במשחקים פחות טובים של אולימפיה הוא נחשב בדרך כלל לאחד שנלחם ועושה עבודה שחורה גם כשהתוצאה לא טובה.

מבט אל אוהדים ותקשורת בסלובניה וקרואטיה: כפי שצוין, אוהדי אולימפיה העריכו את אגבה מאוד. מהרגע שפרץ להרכב, הם אהבו את התשוקה והאינטנסיביות שלו. הביטוי לכך נראה בכינוי החיבה “צ’רני פטר” (פטר השחור) שהדביקו לו, ברוח אוהבת . גם בפורומים ועמודי אוהדים, התגובות על ביצועיו היו חיוביות – שמו עלה לא אחת כאחת מ”גניבות” הרכש המוצלחות של המועדון, בהתחשב שהגיע בזול (כ-100 אלף יורו בלבד) והפך לבורג בהרכב  . כאשר התפרסמו השמועות על מעבר צפוי שלו, רבים מאוהדי אולימפיה הביעו צער על עזיבתו אך השלימו עם העובדה שקבוצה במעמד של אולימפיה תמכור שחקן זר מוצלח ברגע שתגיע הצעה טובה. גם בקרואטיה התייחסו להצלחתו: בעיתונות הקרואטית הובע פליאה מכך שקבוצות שם פספסו כישרון שצמח אצלן בליגות הנמוכות – אחרי שאולימפיה הביסה את רייקה, כתב אחד ציין ש”שחקנים ששיחקו בליגות נמוכות בקרואטיה – כמו… פיטר אגבה (דוברבה) – הובילו את אולימפיה לניצחון, בעוד הסקאוטים בקרואטיה כלל לא זיהו אותם” . כלומר, בדיעבד יש בקרואטיה תחושת החמצה שלא קפצו עליו לפני שעזב. בתקשורת הסלובנית, כאמור, ההערכה אליו עלתה עם הזמן. כך למשל באתר PlanetNogomet נכתב עם הארכת חוזהו ש”אגבה הוכיח שהוא טוב ללא ספק… האוהדים מעריכים ומכבדים אותו, והנהלת אולימפיה אף היא” . מאידך, ב-Nogomania שהביא את הידיעה על מכירתו הצפויה, הודגש כאמור שהציפיות ממנו היו גבוהות יותר משהתממשו, אף שהכירו בכך שיש בו פוטנציאל משמעותי . אפשר לראות בכך ביקורת קלה – ייתכן שציפו שיהפוך לקשר אחורי דומיננטי כמו כוכבים בעבר (למשל קפטן כמו אליישי באומייסטר) – אך הוא “רק” היה טוב מאוד ולא מעבר. בפורומי אוהדים, למשל של יריבת אולימפיה מאריבור, צוין שאגבה הוא אחד מכמה שחקני מפתח שעלולים להימכר הקיץ, מה שמעיד על כך שגם היריבים הכירו בערכו בסגל הירוק . לסיכום, הדימוי הציבורי שלו חיובי – שחקן חרוץ, צנוע יחסית, שנותן 100% במגרש. לא כוכב נוצץ, אבל “פועל שחור” יעיל שמוערך על כך.

שמועות על חוזה ומעברים אפשריים: אגבה כאמור חתום על חוזה ארוך טווח באולימפיה עד 31 במאי 2028 , לאחר שהאריך אותו בספטמבר 2024. למרות זאת, כבר במחצית 2025 החלו דיווחים על עניין גובר מצד מועדונים אחרים. בקיץ 2025 הוזכר שמועדונים ערביים ואפריקאים עוקבים אחריו – ידיעה בתקשורת הניגרית סיפרה שמועדוני ענק בצפון אפריקה כמו ואידאד קזבלנקה ואספראנס דה טוניס “מתחרות על החתמת הקשר הניגרי העולה פיטר אגבה” . באוגוסט 2025 אף דווח שאספראנס הגישה הצעה רשמית עבורו , אם כי זו לא הבשילה למעבר. במקביל, מספר מועדונים באירופה התעניינו – אולימפיה שיחקה בשנה האחרונה במסגרת אירופית, מה שמשך סקאוטים. בתחילת ספטמבר 2025, לאחר שאולימפיה לא העפילה לשלב בתים אירופי, גברו הדיווחים על כך שהמועדון שוקל למכור את אגבה כדי לנצל את חלון ההעברות. בסלובניה הוסבר ש“כבר זמן מה הוא בין הבולטים בליגה, ומובן שאולימפיה תנסה בקרוב למכור אותו ברווח” . ב-11 בספטמבר 2025 פורסם ברבים שהקבוצה שמעוניינת בו ביותר היא מכבי חיפה, אלופת ישראל  . לפי הדיווחים, סקאוטים של מכבי חיפה עקבו אחריו במשחקי הקיץ, והמועדון הירוק מהכרמל נכנס למו”מ עם אולימפיה  . מאחר והחלון בישראל נסגר מאוחר יחסית, למכבי היה יתרון של זמן להגיש הצעה ולסגור עסקה. indeed, מקורות בישראל טענו שהמו”מ בעיצומו. אולימפיה, מצידה, עמדה בדרישת מחיר גבוהה: בעלי הקבוצה אדם דליוס ידוע כ“שחקן פוקר” קשוח שלא מוכר בזול, וצוין שאגבה מתומחר אצלם סביב 1 מיליון יורו לפחות . עוד פרט מעניין – אולימפיה כנראה התכוננה לאפשרות שיעזוב והחתימה מראש קשר אחורי מנוסה (ירוסלאב קורטיץ’ הסלובני) כדי למלא את החלל . ואכן, דיווח טרי מצביע שהעסקה ממש יוצאת לפועל: לפי אתר TransferFeed, אגבה “עומד בפני העברה” למכבי חיפה תמורת סכום של 800 אלף עד 1 מיליון אירו, ושכרו במכבי צפוי להיות כ-300 אלף אירו לעונה . בכך אולימפיה צפויה לרשום רווח נאה (הרי היא רכשה אותו בדווח רק ב-100 אלף אירו מדוברבה) . נראה שכל הצדדים משלימים עם המעבר – גם בתקשורת הסלובנית הכותרות כבר מדברות על “אגבה נפרד מלובליאנה, המועדון יקבל פיצוי” . מבחינת חוזה אישי, כאמור מדובר בשדרוג עבור השחקן. חשוב לציין שאגבה עצמו הביע לא פעם שאיפות להתקדם לקריירה בכירה יותר – כבר בראיון במרץ 2024 סיפר שוויתר על הצעה כספית גדולה מהפועל סראייבו ובחר להגיע לאולימפיה כדי להתקדם מקצועית באירופה  . כעת, המעבר למכבי חיפה – מועדון בעל הישגים באירופה ובליגת האלופות – בהחלט יענה על שאיפתו לבמה גדולה יותר, לצד שיפור כלכלי ניכר.

הערכת התאמה למכבי חיפה: בשקלול כל הניתוח לעיל, פיטר אגבה נראה כתגבורת ראויה מאוד למכבי חיפה בעמדת הקשר האחורי. הוא מתאים בפרופיל לסגנון המשחק הנהוג בליגת העל: קשר גרזן, אגרסיבי, שעובד קשה מאוד בהגנה ומסוגל לשלוט בקצב במרכז השדה. למכבי חיפה, שאיבדה בשנתיים האחרונות קשר אחורי מוביל (נטע לביא) וחיפשה דמות שתמלא את משבצת ה”גרזן” – אגבה יכול לספק בדיוק את זה. סגנון המשחק שלו מתאפיין בלחץ בלתי פוסק על היריב, בפיזיות ובנוכחות באמצע – תכונות שנדרשות במיוחד במשחקים מול הקבוצות החזקות בליגה ובליגת האלופות. הוא לא רק “הורס התקפות” אלא גם יודע להתחיל התקפות מתפרצות עם מסירות פשוטות קדימה. אחוז הדיוק הגבוה שלו במסירה  מעיד שיוכל להשתלב במשחק הנעת הכדור של מכבי, שלעתים קרובות ניצבת מול הגנות צפופות ודורשת סבלנות ודיוק בקישור. היותו שמאלי מוסיף אלמנט מעניין – למכבי לרוב הקשרים האחוריים היו ימניים, וקשר אחורי שמאלי עשוי לפתוח זוויות מסירה חדשות ולגוון את משחק ההתקפה. מבחינה הגנתית, אפשר לצפות שאגבה יביא אגרסיביות ובולם התקפות: הוא לא חושש ממאבקים, ייכנס לתיקולים ומאבקי קרקע רבים, וילחץ את מובילי הכדור של היריב. בליגת העל, שמתאפיינת בקצב מהיר ופיזיות, היתרונות הללו ישחקו לטובתו. הוא גם רגיל לשחק תחת לחץ קהל – בסלובניה אומנם הקהל קטן יותר, אבל הוא חווה משחקי דרבי גדולים ומעמדים אירופיים, כך שהאווירה בסמי עופר לא אמורה להרתיע אותו. מנגד, יש לקחת בחשבון מספר חסרונות או אתגרים פוטנציאליים בהתאקלמותו: ראשית, משחק הראש – מכבי חיפה לעיתים נסמכת על הקשר האחורי גם בעמידה בכדורים ארוכים וגבהים (למשל, נטע לביא הצטיין בנגיחות הגנה). אגבה, כאמור, אינו מצטיין בתחום הזה, ולכן ייתכן שיצטרכו לחפות עליו עם בלמים חזקים בגובה. שנית, משמעת: הוא כן צובר כמות צהובים לא מבוטלת (סגנון המשחק הלוחמני מוביל לכך באופן טבעי), ובליגה חדשה ושיפוט שונה יצטרך לשים לב לא לעבור את הגבול כדי לא להותיר את הקבוצה בחיסרון מספרי. מקרה ההרחקה שהיה לו מוכיח שהוא עלול לעיתים לבצע עבירה מיותרת מתוך התלהבות . הצוות המקצועי בחיפה יצטרך להדריך אותו בנושא. שלישית, תרומה התקפית מוגבלת – הוא לא צפוי לתרום שערים או מהלכי קסם בהתקפה, כך שהקבוצה לא יכולה לצפות ממנו למלא תפקיד של 50/50 שיוצר מצבים רבים. תפקידו יהיה בעיקר מאחורי הקלעים – ואם יצוותו לידו במכבי שחקנים יצירתיים (כמו עלי מוחמד, למשל), הוא יוכל לאפשר להם חופש פעולה כשהוא נשאר מאחור. חשוב לציין שבמכבי חיפה של המאמן דייגו פלאס (לפי הדיווחים) מקובל מערך 4-3-3 או 4-2-3-1. אגבה יכול להשתלב כשחקן ה-‘6’ הבודד מאחורי שני קשרים (ב-4-3-3) – תפקיד הדורש כיסוי שטחים רחב והפצת כדור מהירה. נראה שזה בדיוק המגרש הביתי שלו. לחלופין, ב-4-2-3-1 הוא יכול לשחק כצמד כפול בקישור האחורי, מה שעשה באולימפיה לעיתים . בכל מקרה, הגמישות הזו פועלת לטובתו. בסיכום הכללי, לאגבה יש את כל הנתונים להפוך לבורג מרכזי במערך של מכבי חיפה – הוא מביא קשיחות, כושר גופני, ניסיון אירופי מסוים, ורעב להתקדם. בגיל 22 הוא עדיין צעיר ובעל פוטנציאל להשתפר, כך שמכבי עשויה גם להרוויח ממנו מקצועית לאורך כמה עונות וגם בעתיד אולי למכור ברווח (אם יתפתח כמצופה בליגת העל ובאירופה). אם וכאשר יצטרף, הוא צפוי להתחרות על ההרכב מיד – הוא מגיע בכושר משחק מלא, לאחר שחודש אוגוסט שיחק עם אולימפיה במוקדמות אירופה. בהתחשב בפרופיל וביכולת שגילה עד כה, פיטר אגבה נראה כהחתמה מתאימה מאוד למכבי חיפה, שתוסיף עומק ואיכות לחוליית הקישור האחורי של הירוקים.  
gargy
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי gargy »

https://files.fm/u/98vrjg5ax9#/view/c6uzfh3aah

סרטון שהפיק notebook lm לפי שני דוחות deep research
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
קיבל תודה: 60 פעמים

שליחה על ידי benrey »

נראה כאילו רוצים לעשות ניסוי ולהביא שחקן שכל החיים שלו לא נפצע, ולראות מה יקרה לו פה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

נראה פרופיל סבבה, יותר התקפי ממה שהייתי רוצה אפילו ונראה שהצד היותר חזק שלו זה התקדמות עם הכדור ואיומים לשער מרחוק ולאו דווקא חילוצים. כן זיהיתי בעיה בהשתלטות על כדורים לפחות מהסרטונים נראה שהכדור בורח לו והוא לא מצליח להשתלט בנגיעה הראשונה.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

נחת
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

אל תשכחו שהוא רק בן 22, יש לו כבר עכשיו מה לתרום וכמובן שיש לו לאן להתפתח.
אני אוהב את ההחתמה הזאת, רק חבל שלא הביאו אותו בתחילת חלון הנבחרות.
נעול