לגמרי, חסר רק שבכר יתן לדין דויד את הבטחוןJerry כתב: ↑14 מרץ 2023, 09:47פיירו משפיע על הקבוצה כמו שאני משפיע על הכלכלה בזימבבואה, הדבר היחידי שהשתשנה במשחקים האחרונים זה שסופסוף בכר התחיל לתת לאצילי את הביטחו בהרכב שהוא רצה והוא מחזיר לו כצפוי. פיירו לא רלוונטי לכלום ואם בטעות הוא מגיע למצב הוא גם הורס. הוא לא שחקן כדורגל, אנשים כאן מגנים עליו כאילו זאת מניה שהם מושקעים עליה, גם בכר עצמו התחיל לפזול לקיץ מעכשיו כי הוא הבין שהוא לא קשור לרמה. ודין כלומניק? מה שהוא כבש בעונה שעברה פיירו לא יכבוש גם בעוד 8 עונות ברצף בליגת העל. הוא שחקן טוב לליגות הנמוכות באירופה איפה שרק מעיפים כדורים כמו בשנות ה80Ganjot כתב: ↑14 מרץ 2023, 02:06כן, אין ספק שנראית יותר טוב איתו, תרם כל כך הרבה למשחק.
אין לך מושג, יש לך שנאה לפיירו אז זה מעוור אותך כנראה, אבל עובדתית, מאז שפיירו בהרכב - אנחנו 3 נצחונות רצופים בליגה ומשחקים כדורגל, ובישל עוד אחד בגביע (בישול שאני שם כסף שדין דוד לא היה מוסר שם לסבע).
לא קיבל מצב אחד אבל לפחות מנסה, לוחץ ורץ לעומת הכלומניק חסר קשר לכדורגל שקוראים לו דין דוד.
1.1 דין דוד - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
Re: 1.1 דין דוד - נושא רשמי
-
- שחקן העונה
ראית שאמרנו שפיירו צריך להמשיך? שהוא מספיק טוב כדי להיות פה?Jerry כתב: ↑14 מרץ 2023, 09:47פיירו משפיע על הקבוצה כמו שאני משפיע על הכלכלה בזימבבואה, הדבר היחידי שהשתשנה במשחקים האחרונים זה שסופסוף בכר התחיל לתת לאצילי את הביטחו בהרכב שהוא רצה והוא מחזיר לו כצפוי. פיירו לא רלוונטי לכלום ואם בטעות הוא מגיע למצב הוא גם הורס. הוא לא שחקן כדורגל, אנשים כאן מגנים עליו כאילו זאת מניה שהם מושקעים עליה, גם בכר עצמו התחיל לפזול לקיץ מעכשיו כי הוא הבין שהוא לא קשור לרמה. ודין כלומניק? מה שהוא כבש בעונה שעברה פיירו לא יכבוש גם בעוד 8 עונות ברצף בליגת העל. הוא שחקן טוב לליגות הנמוכות באירופה איפה שרק מעיפים כדורים כמו בשנות ה80Ganjot כתב: ↑14 מרץ 2023, 02:06כן, אין ספק שנראית יותר טוב איתו, תרם כל כך הרבה למשחק.
אין לך מושג, יש לך שנאה לפיירו אז זה מעוור אותך כנראה, אבל עובדתית, מאז שפיירו בהרכב - אנחנו 3 נצחונות רצופים בליגה ומשחקים כדורגל, ובישל עוד אחד בגביע (בישול שאני שם כסף שדין דוד לא היה מוסר שם לסבע).
לא קיבל מצב אחד אבל לפחות מנסה, לוחץ ורץ לעומת הכלומניק חסר קשר לכדורגל שקוראים לו דין דוד.
אין פה אחד שהיה רוצה שהוא יהיה החלוץ שלנו לעונה הבאה לדעתי, אבל אנחנו מסתכלים על העונה הנוכחית ולא הבאה.
כן, דין כלומניק. גם אלון תורג'מן נתן פה 17(?) גולים בעונה, בקבוצה פחות טובה מזו.
כל השערים של דין דוד בעונה שעברה, אלה שערים שכל שחקן אחר בליגה גם כן היה כובש. גם סתיו נחמני או דור חוגי היו מסיימים עונה עם מספר שערים דו ספרתי.
גם מול ביתר ניצחת בגלל שאצילי קיבל ביטחון? או בגלל שהיה לך חלוץ שהתעלל בבלמים של ביתר?
עובדתית בהרבה הרמות נצמדים לפיירו 2-3 שחקנים, זה למה אצילי הגיע לנגיחה על המגן שלו אתמול, וזה למה הוא גם היה פנוי בשני השערים הראשונים בדרבי.
גם אם פיירו לא טוב עם הרגל, הגודל שלו מושך בלמים של היריבה.
אתמול הוא לא קיבל מצב אחד, וההצטרפות לרחבה הייתה מזעזעת, אז הוא גם לא הצליח להשפיע על המשחק.
במחצית השנייה עם ג'אבר כבר היה הרבה יותר הצטרפות לרחבה.
-
- מכונת תארים
בולKevinDurant כתב: ↑14 מרץ 2023, 10:55 שחקן של תקופות ומומנטום. שהולך לו הכדורים פוגעים בו והוא מבקיע בלי הפסקה, שלא, הוא מסריח את הדשא
-
- שחקן העונה
לא ברור לי עדיין איך האפס המחרב משחקים הזה (כן, מרשה לעצמי ללכלך על שחקן שזורק זין במגרש) עדיין לא יושב ביציע.
גם נגד הפועל וגם אתמול, מרגע שעלה לא לחץ, כל הזמן רק מלווה שחקנים, מסתכל על המגן מרים כדור במקום טיפה להפעיל עליו לחץ ולסגור את האופציה.
והבעיטה שלו במצב שקיבל שם... לפחות תבעט למסגרת אולי יהיה ריבאונד, אולי תהיה קרן..
שחקן בלי כלום. בלי טכניקה, בלי מהירות, בלי פיזיות, בלי חוכמה, בלי נגיחות, בלי בעיטה, בלי מסירה. פשוט שחקן של כלום ושום דבר.
גם נגד הפועל וגם אתמול, מרגע שעלה לא לחץ, כל הזמן רק מלווה שחקנים, מסתכל על המגן מרים כדור במקום טיפה להפעיל עליו לחץ ולסגור את האופציה.
והבעיטה שלו במצב שקיבל שם... לפחות תבעט למסגרת אולי יהיה ריבאונד, אולי תהיה קרן..
שחקן בלי כלום. בלי טכניקה, בלי מהירות, בלי פיזיות, בלי חוכמה, בלי נגיחות, בלי בעיטה, בלי מסירה. פשוט שחקן של כלום ושום דבר.
-
- תוקע יתד בהרכב
אתה ממש מגזים. כשהוא נכנס אתמול לא היה לנו משחק התקפה בכלל, מה ציפית שהוא יעשה?Ganjot כתב: ↑19 מרץ 2023, 14:02 לא ברור לי עדיין איך האפס המחרב משחקים הזה (כן, מרשה לעצמי ללכלך על שחקן שזורק זין במגרש) עדיין לא יושב ביציע.
נכון היו לו ב-2 משחקים האחרונים איבודים מעצבנים וכניסה לא טובה למשחק.. אבל מפה ועד לשלוח אותו ליציע זאת קצת היסחפות
- Liberman
- מנהל הבורד
נראה כמו גופה בזמן האחרון
שיתנו את דין ואת ציבוטה ומיליון יורו על כנעאן
שיתנו את דין ואת ציבוטה ומיליון יורו על כנעאן
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא נכנס למשחקים בצורה מתחת לכל ביקורת
-
- שחקן העונה
מצפה ממנו שירוץ על הדשא, יעשה לחץ אמיתי ולא בכאילו, ולא יתן לשחקן לנשום.Rmc כתב: ↑19 מרץ 2023, 14:12אתה ממש מגזים. כשהוא נכנס אתמול לא היה לנו משחק התקפה בכלל, מה ציפית שהוא יעשה?Ganjot כתב: ↑19 מרץ 2023, 14:02 לא ברור לי עדיין איך האפס המחרב משחקים הזה (כן, מרשה לעצמי ללכלך על שחקן שזורק זין במגרש) עדיין לא יושב ביציע.
נכון היו לו ב-2 משחקים האחרונים איבודים מעצבנים וכניסה לא טובה למשחק.. אבל מפה ועד לשלוח אותו ליציע זאת קצת היסחפות
העלו אותו נגד הפועל לחצי שעה, העלו אותו נגד אשדוד לפחות זמן, ובשניהם נגמר לו האויר אחרי אולי דקה וחצי.
ויתרתי כבר על הציפייה לקבל ממנו קצת כדורגל כי את זה ברור שהוא לא יודע לעשות, אבל במצב שלוחצים אותנו הוא לא מסוגל טיפה לרוץ ולעשות לחץ אמיתי, לשלוח רגל, להצמד לזסנו ולא לתת לו לנשום.
שלא לדבר על זה שכל פעם הסתבך ברחבה ובמקרה זה לא עלה לנו בגול/פנדל.
שלפחות יראה רצון ומלחמה ושיפסיק לטייל על המגרש, ואז אני לא אחשוב שמגיע לו יציע.
מאז שהבובל הזה יצא מההרכב אנחנו עם 12 מ 12.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
שחקן קשה מאוד לצפייה לאחרונה (בעיניי תמיד היה רק עכשיו זה יותר בולט) אני לא חושב שזה מגיע מזריקה או זלזול אלא פשוט מלמלמיות. חייב ללמוד להעלות יותר טוב מהספסל כי באידיאל הוא חילוף שלישי/רביעי ואם לא יהיה טוב כשיעלה הוא יאבד את עצמו במועדון מהר מאוד.
- benrey
- הענק הירוק
זה רק אני או שהוא שפך לאגר 5 דק׳ אחרי שנכנס?
- Smurk
- אגדה ירוקה
הוא לא איתנו. אין טעם להכניס אותו מהספסל, עדיף להכניס את צ'יבוטה.
-
- אלוף המדינה
הרגתם אותו די נו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איבד את זה לגמרי
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
יכל לתת גול בקלות. כבר השכיב תבלם, אבל חלוד.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
כן, היה שם קטע שראיתי אותו גם מתקפל עם הגוף כאילו שנגמר לו האוויר.
חשבתי שדמיינתי מרוב שזה היה מוזר. מקווה שהכול בסדר איתו.
לגבי היכולת, אתמול אף שחקן לא הצליח לעשות יותר מדי, אז אין לי ביקורות כלפיו.
קיבל הזדמנות אחת ולא הלך לו. קורה. לא על זה אשפוט אותו.
העיקר שבהגנה הוא עשה מה שהיה צריך לעשות בדקות שהוא נכנס אליהן.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
פותח איתו עד סוף העונה. זה כמו מנוע ישן שאתה מושך לו בחוט ומתחיל להשמיע טיקטוקים. עוד משיכה או שתיים וכבר יפעיל את המכסחת דשא
- DelPiero
- הענק הירוק
נכנס טוב אתמול, אבל שוב בנבדל.
נראה לי זה כבר מקרה אבוד איתו. ועדיין, צריך לפתוח..
נראה לי זה כבר מקרה אבוד איתו. ועדיין, צריך לפתוח..
-
- אגדה ירוקה
אין כל כך ברירה. אם זה הוא או פיירו אני מעדיף אותו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לגמרי איתךRakMaccabi31 כתב: ↑05 אפריל 2023, 20:20פותח איתו עד סוף העונה. זה כמו מנוע ישן שאתה מושך לו בחוט ומתחיל להשמיע טיקטוקים. עוד משיכה או שתיים וכבר יפעיל את המכסחת דשא
-
- שחקן העונה
חלוץ אדיר.
-
- אגדה ירוקה
בעונה הבאה הוא צריך להיות החלוץ השלישי ברוטציה ושיעלו את חלאילי מהנוער שיהיה הרביעי ברוטציה במקום בן שהר שנראה לי כבר פרש מכדורגל.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
משחק לא גדול בכלל, הוריד 2 כדורים מצוינים. משחק איתו לפני פיירו בוודאות.
-
- מכונת תארים
עם כמה שהוא היה גרוע, הוא רמה מעל פיירו
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
היה טוב. אנשים קצרים איתו סתם
סבל מהחמצות אבל שימש כקיר, כדאבל, עשה תנועות טובות ולא היה רחוק מלהבקיע, פעם בגלל רכות ופעם בגלל הצלה גדולה של השוער
פשוט היה אסור לו לצאת בשביל הדוב המגושם הזה. אם היה משלים 90 כנראה היה גם מבקיע ומוריד עול
סבל מהחמצות אבל שימש כקיר, כדאבל, עשה תנועות טובות ולא היה רחוק מלהבקיע, פעם בגלל רכות ופעם בגלל הצלה גדולה של השוער
פשוט היה אסור לו לצאת בשביל הדוב המגושם הזה. אם היה משלים 90 כנראה היה גם מבקיע ומוריד עול
- Apoc
- יו״ר הבורד
החוסר יכולת שלו לסיים ברשת מצבים קלים כשהוא לא בנבדל זה משהו נוראי
(כשהוא בנבדל הוא בנזמה על סטרואידים)
(כשהוא בנבדל הוא בנזמה על סטרואידים)
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא חלוץ סגל לגיטימי. חלוץ ראשון הוא לא יכול להיות
-