אם יש עסקה אז בד"כ לא
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
זה אולי רלוונטי כשמדובר בישראלים, בהם יש היצע מאוד מוגבל.יום-טוב שוקרון כתב: 26 יוני 2022, 15:44הכול צפוי.Shocking4U כתב: 26 יוני 2022, 15:04 סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.
קשה מאוד להתחרות בבעלים מולטי מיליארדר, שבלי להניד עפעף מחתים מאמן עם שכר 800 אלף אירו, מוכן לשלם לערן זהבי מיליון ורבע שנתי,וגם רכש את המחסל בשתי מיליון.
מי יודע מה עוד מתכנן המטורף הזה.
כל זה עבורו גרושים, אפילו לא פסיק קטן בעמוד ההוצאות השנתי שלו בספר החשבונות.
למזלנו בשנתיים הקודמות הוא הוריד קצת את הרגל מהגז, ולכן היה אפשר לתפוס אותם עם "המכנסיים למטה"...
עכשיו זה נגמר, יענקלה מבין את זה.
כמו שחזיתי כבר מפתיחת חלון הקיץ ,מה שמכבי חיפה תביא זה את כל הבינוניים שאפשר למצוא בשוק הפנוי, וזרים בדיוק באותה רמה שמגיעים לק"ש, בני ריינה, והפעל חדרה...
כשמחתימים זרים - לנכונותו של מיטש להוציא יותר או פחות אין שום רלוונטיות תאורטית, וגם במבחן המציאות - עד כה הבאנו מגן זר יותר יקר מאשר אלה שהגיעו לכאן כשמיטש "הוריד רגל מהגז".
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הוא לא מועמד רציני אלינו. הוזכר פעם אחת וזהוMHFC4EVER כתב: 26 יוני 2022, 15:47אם יש עסקה אז בד"כ לא
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
לך תדעShocking4U כתב: 26 יוני 2022, 15:52הוא לא מועמד רציני אלינו. הוזכר פעם אחת וזהו
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
בכלל הגשנו הצעה על ירמייף או שזה נטו אוננות של הפורום, סטייל פריי?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
נטו אוננותlemmacantor כתב: 26 יוני 2022, 16:02 בכלל הגשנו הצעה על ירמייף או שזה נטו אוננות של הפורום, סטייל פריי?
פריי מועמד?lemmacantor כתב: 26 יוני 2022, 16:02 בכלל הגשנו הצעה על ירמייף או שזה נטו אוננות של הפורום, סטייל פריי?
כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
לשחק בסכנין ובאשדוד... איזה כף..
ועכשיו גם צריכים להפטר מפריצה כשחסר להם מלא שחקנים לסגל..
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
אני רק חושש בגלל השמות החדשים שקיבלנו.
מגן שמאלי ברמה זה חשוב מאוד ליכולת של איך תיראה הקבוצה בעונה הקרובה.
וחלוץ מצוין זה גם חשוב.
הבעיה שכרגע כל הזרים צריכים להיות בהרכב.
אני לא יודע איך אנחנו עולים בלי כל הזרים , כל המחליפים הישראלים שלנו לא ברמה.
מגן שמאלי ברמה זה חשוב מאוד ליכולת של איך תיראה הקבוצה בעונה הקרובה.
וחלוץ מצוין זה גם חשוב.
הבעיה שכרגע כל הזרים צריכים להיות בהרכב.
אני לא יודע איך אנחנו עולים בלי כל הזרים , כל המחליפים הישראלים שלנו לא ברמה.
זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .dyarok כתב: 26 יוני 2022, 16:31 כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
עונה שעברה היתה לו עונה לא רעה באיינדהובן .
וזה לא רק היכולת המקצועית זה כל מה שהוא מביא להם מסביב בעיקר מוטיבציה, התלהבות והמון טירוף .
אם לשחר היה טירוף להביא את מכבי חיפה לרמות גבוהות לפחות כמו הטירוף שזועבי יביא לצהבת אף אחד לא היה מתלונן תאמין לי .
-
רונן22
- שחקן העונה
הקנדי רוצה לחזור לשלוט בכל מחיר. זה לא ייגמר באיביץ וזועבי
אם אנחנו לא נקדם את הצעירים שלנו, החל מעוד שנה שנתיים לא נוכל להתמודד מול תל אביב
אם אנחנו לא נקדם את הצעירים שלנו, החל מעוד שנה שנתיים לא נוכל להתמודד מול תל אביב
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אני מקווה שכל המועמדים של הקבוצה, הם המועמדים שהיו מסומנים, ולא אופציות פחות טובות.
אנחנו צריכים לשדרג את הקבוצה בעמדות האלה בשחקנים שהם רמה מעל כמו שרי ופלאניץ, ולא להביא שחקנים מהר כדי לצאת בסגל מלא למחנה אימונים.
אם זה אומר שצריך לחכות עוד חודש- חודשיים, אז כדאי לחכות כדי שיגיעו לפה שחקנים ברמה גבוהה.
אנחנו צריכים לשדרג את הקבוצה בעמדות האלה בשחקנים שהם רמה מעל כמו שרי ופלאניץ, ולא להביא שחקנים מהר כדי לצאת בסגל מלא למחנה אימונים.
אם זה אומר שצריך לחכות עוד חודש- חודשיים, אז כדאי לחכות כדי שיגיעו לפה שחקנים ברמה גבוהה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
איינדהובן תהיה קבוצה יותר טובה בלעדיו ומכבי תא פחות טובה איתו.Daniel123 כתב: 26 יוני 2022, 16:40זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .dyarok כתב: 26 יוני 2022, 16:31 כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
וזה לא רק היכולת המקצועית זה כל מה שהוא מביא להם מסביב בעיקר מוטיבציה, התלהבות והמון טירוף .
אם לשחר היה טירוף להביא את מכבי חיפה לרמות גבוהות לפחות כמו הטירוף שזועבי יביא לצהבת אף אחד לא היה מתלונן תאמין לי .
עזוב ססמאות. הוא כל מה שאיביץ' לא אוהב. לא הגנה, לא לחץ. ימשוך שמיכה אליו בהתקפה. יגרום לעזיבת החלוץ הכי טוב בליגה.
הוא יותר כאב ראש מברכה.
-
SaTla
- אלוף המדינה
בסוף הוא יביא להם את הגולים שינצחו משחקים וזה בעיקר מוראלlemmacantor כתב: 26 יוני 2022, 16:50איינדהובן תהיה קבוצה יותר טובה בלעדיו ומכבי תא פחות טובה איתו.Daniel123 כתב: 26 יוני 2022, 16:40זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .dyarok כתב: 26 יוני 2022, 16:31 כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
עזוב ססמאות. הוא כל מה שאיביץ' לא אוהב. לא הגנה, לא לחץ. ימשוך שמיכה אליו בהתקפה. יגרום לעזיבת החלוץ הכי טוב בליגה.
הוא יותר כאב ראש מברכה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
ססמאות. הם יהפכו למשרתים של שחקן בודד.
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה הזמן לעשות מחטף לפריצה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
זהבי גם בגילו רמה מעל הליגה
לא מתבייש להודות שקיוותי עד הרגע האחרון שיחתום בחו"ל
אולי לפחות עכשיו אחרי ההחתמה בכר ואלברמן יתחילו ללחוץ על הגז
לא מתבייש להודות שקיוותי עד הרגע האחרון שיחתום בחו"ל
אולי לפחות עכשיו אחרי ההחתמה בכר ואלברמן יתחילו ללחוץ על הגז
דווקא שמח שזהבי חתם אמרתי לפני ואומר גם עכשיו, הוא שחקן שחייב שכל הקבוצה תעבוד בשבילו רוב הסיכויים שהוא יעלים את יובנאנוביץ,הוא גם די פציע ומלא אגו סיכוי טוב שייכשל שם.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
הראיה שלכם לא נכונה. משנה ההשפעה הקבוצתית. בפירוש לא הייתי רוצה שנביא אותו, גם אם היה רלוונטי. הוא אינדיבידואליסט שפוגע סיסטמתית בשחקנים שסביבו.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
lemmacantor כתב: 26 יוני 2022, 17:35 הראיה שלכם לא נכונה. משנה ההשפעה הקבוצתית. בפירוש לא הייתי רוצה שנביא אותו, גם אם היה רלוונטי. הוא אינדיבידואליסט שפוגע סיסטמתית בשחקנים שסביבו.
מסכים, לפחות בשלב הזה של הקריירה שלו מרגיש לי כמו סיכון גדול שלהם. פוטנציאל של נמני 2.0
ברור לכם שקניאס יגיד כל מה שישרת את ברק בכר. זה שהוא היה איתו על יאכטה לא אומר שהוא סוחט ממנו סודות ורץ לגלות אותם בפומבי, סיכוי סביר שבכר משתמש בקניאס כדובר לא רשמי שיכול להוציא מסרים. אם הוא אומר שפיירו יגיע עוד כמה ימים זה יכול להיות גם כדי להרגיע את האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 26 יוני 2022, 17:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצפה לאותה כמות של כתבות כשפיירו חותם באתרי הספורט 
אופטימיות במכבי חיפה
מה אני אגיד לך אפוק, מקווה שהפיירו הזה יזכיר לנו שחקן אחר .
למרות שאני לא בונה עליו הרים וגבעות .