לגביע יש אולי סיכוי, זה תלוי במזלGreen991 כתב: 23 ינואר 2023, 22:15 דרך אגב, תגידו גם שלום לגביע המדינה.
המצב גרוע עד כדי כך ויש פה אנשים שלא מבינים את זה.
לאליפות אני בספק
מנהל: Shocking4U
לגביע יש אולי סיכוי, זה תלוי במזלGreen991 כתב: 23 ינואר 2023, 22:15 דרך אגב, תגידו גם שלום לגביע המדינה.
המצב גרוע עד כדי כך ויש פה אנשים שלא מבינים את זה.
אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלואליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:17 עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
היי אבל ניצחנו בדרבי בגביע 5-1 וניצחנו את ב"ש 2-0אליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:17 עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
חוסר מחויבות לא סביר
זה עדיף ממשחק צמוד, תיקו ואפילו ניצחון בשקר. על מי אנחנו עובדים וכמה זמן זה יחזיק הנצחונות בחאווה האלה?Shocking4U כתב: 23 ינואר 2023, 22:18אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלואליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:17 עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
יש פה חלק שעובדים על עצמם כבר תקופה שהכל בסדר. מקווה שהיום הם התעוררואליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:20זה עדיף ממשחק צמוד, תיקו ואפילו ניצחון בשקר. על מי אנחנו עובדים וכמה זמן זה יחזיק הנצחונות בחאווה האלה?Shocking4U כתב: 23 ינואר 2023, 22:18אני איתך. צריך פה חתיכת כאפה. שמישהו יעיר את הנשיא הדגול על החיים שלואליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:17 עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
שום גול לא יזיז כלום.אליאור כתב: 23 ינואר 2023, 22:17 עדיף לקבל תבוסה כבר. צריך רעידת אדמה. כל גול עכשיו של מכבי תל אביב יכול אולי להזיז משהו. זה עדיף מהשקר הזה שאנחנו רואים מתחילת העונה. זה מה שאנחנו שווים באמת. חוץ מהמשחק נגד הפועל תל אביב שנגדם כל מטאטא יורה לא היה לנו משחק אחד טוב בליגה.
יש הבדל בין להפסיד שזה באמת קורה, גם אם זה לקבוצה קטנה בגלל יום חלש. אבל אתה בתקופה שהשחקנים זורקים זין והיום בכלל הם באו להעביר 90 דקותSmurk כתב: 23 ינואר 2023, 22:22 אני יכול לקבל בשלום הפסד בבלומפילד. הם באמת קבוצה אדירה וזה מגרש ביתי מאוד, אבל לא להיראות ככה, שחקנים יהירים. לא רצים, אדישים, לא מחפשים להיכנס למאבקים. אפסים