מכבי חיפה בשמינית גמר הקונפרנס ליג 2023/24
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- benrey
- הענק הירוק
Re: מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות 2023/24 - נושא רשמי
אנחנו פייבוריטים לפי bet365 ולפי ווינר
זה מפתיע כי מדובר במשחק חוץ
זה מפתיע כי מדובר במשחק חוץ
-
- אגדה ירוקה
מה זה "קובע"? אני לא יכול לקבוע דבר. רק להגיד את דעתי. מצופה מהקורא להבין את זה גם אם אני לא כותב את זה במפורש.The real Tsepo כתב: ↑24 יולי 2023, 18:11הבן אדם בדרך קבע קובע פה דברים בנחרצות גמורה, ואז עוד מתפלא על זה שמעירים לו על הנחרצות ועל הטון.
-
- אגדה ירוקה
איזה שיח נורמטיבי אני יכול לנהל עם אדם שחושב שאני פסימי לגבי הכל? הרי כל מה שארשום יתויג בצורה הזו, ככה שמלכתחילה אין סיכוי לשיח כזה.חזיזוש כתב: ↑24 יולי 2023, 18:05טוב בהודעה הזאת הבנתי שאתה לא בנאדם שמעוניין באיזשהו שיח נורמטיבי
בהצלחה דוד
- benrey
- הענק הירוק
- The real Tsepo
- שחקן העונה
לא ניכנס לזה כי זה חופר ומספים פה את הנושאים, אבל יש הבדל עצום בלעשות דיון כשאתה מעלה הסתייגויות מסויימות כמו: לדעתי, אני חושב וכו לבין הסגנון שאתה מעלה פה הרבה פעמים.אליאור כתב: ↑24 יולי 2023, 23:21מה זה "קובע"? אני לא יכול לקבוע דבר. רק להגיד את דעתי. מצופה מהקורא להבין את זה גם אם אני לא כותב את זה במפורש.The real Tsepo כתב: ↑24 יולי 2023, 18:11הבן אדם בדרך קבע קובע פה דברים בנחרצות גמורה, ואז עוד מתפלא על זה שמעירים לו על הנחרצות ועל הטון.
כשאתה אומר דברים כאילו הם יקרו בודאות ובנחרצות זה ממש לא מצופה להבין שזו דעתך המסוייגת וההערכות שלך, אלה משהו שאתה משוכנע בו ב1000 אחוז וזה מייצר תחושה שהדיון הוא מול מישהו שהוא ראש בקיר ושאין עם מי לדבר. אני מבין שאתה לא בא מהמקום הזה אבל ככה זה מצטייר. נדע להבא שכל פעם שמופיע היוזר אליאור להכניס בעצמנו מילים כמו לדעתי וככה נהיה מסונכרנים.
-
- מחוזר באירופה
זאת תקרה של הקבוצה. לא שלוחזיזוש כתב: ↑24 יולי 2023, 16:45כולן חוץ מגלטאסראי עבירות (וגם מולם צריך לחתור לסנסציה)אליאור כתב: ↑24 יולי 2023, 14:30קופנהאגן היחידה שעוד אפשר לעבור.IdoMaccabi כתב: ↑24 יולי 2023, 13:49
זאגרב, גלאטסראיי, יאנג בויז וקופנהאגן.
אלא אם אחת מהן (פרט ליאנג בויז שמתחילה ישר בפלייאוף) תעוף בסיבוב השני אז הבאות בתור להפוך למדורגות הן קרבאח וסלובן ברטיסלבה. לא רואה את זה קורה אבל.
הליגה האירופית היא התקרה השנה וגם מטרה ראויה שצריך לעשות. מצד שני, לא בטוח שעדיף ליגה אירופית על קונפרנס. אין הבדל גדול מבחינת כסף אבל מבחינת דירוג עדיף קונפרנס.
ליגה אירופית זו תקרה שלך אולי וזה בסדר גמור. זו לא עובדה רק כי אתה מאוד פסימי לגבי הכל (שזו זכותך)
מקווה מאוד שבמכבי חיפה יודעים שאם מגיעים לפלייאוף מול יאנג בויז או זאגרב צריך לעשות הכל כדי להעפיל.
בשנה שעברה קבוצה הרבה יותר טובה עם מאמן יותר מוכח ליגת האלופות היתה קצת גדולה עלינו.
צריך להיות ריאליים
-
- הענק הירוק
תמיד צריך לשאוף להגיע לשלב בתים בצמפיונסAdi81 כתב: ↑25 יולי 2023, 08:31זאת תקרה של הקבוצה. לא שלו
בשנה שעברה קבוצה הרבה יותר טובה עם מאמן יותר מוכח ליגת האלופות היתה קצת גדולה עלינו.
צריך להיות ריאליים
ולהגיע לשם זה ריאלי לחלוטין. אף אחד לא דיבר על להגיע לחצי גמר.
אם יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית זה סבבה לגמרי
-
- גול ראשון בבוגרים
אני יכול להבין אנשים שרוצים לשחק במפעל שיהיה יותר תחרותי מבחינתנו ואולי לשאוף להגיע לרבע גמר במפעל כמו האירופית שיחשב לרגע שיא.
יש כמובן גם את נושא הדירוג, ככל שמודחים בשלב יותר מאוחר/מנצחים יותר משחקים בשלב הבתים הדירוג שנצבר גבוה יותר.
מצד שני, בסופו של דבר השאיפה של כל מועדון הוא לשחק בטופ האירופאי. ולשם כך גם צוברים דירוג - כדי לקבל הגרלות נוחות יותר בשלבים המאוחרים.
השאיפה עדיין צריכה להיות העפלה לליגת האלופות.
אגב, הנושא הכלכלי כבר הוכח כלא רלוונטי עם בעלים שלא מוכן להעלות את התקציב בהתאם להצלחות.
יש כמובן גם את נושא הדירוג, ככל שמודחים בשלב יותר מאוחר/מנצחים יותר משחקים בשלב הבתים הדירוג שנצבר גבוה יותר.
מצד שני, בסופו של דבר השאיפה של כל מועדון הוא לשחק בטופ האירופאי. ולשם כך גם צוברים דירוג - כדי לקבל הגרלות נוחות יותר בשלבים המאוחרים.
אגב, הנושא הכלכלי כבר הוכח כלא רלוונטי עם בעלים שלא מוכן להעלות את התקציב בהתאם להצלחות.
-
- מחוזר באירופה
Ramos כתב: ↑25 יולי 2023, 13:18 אני יכול להבין אנשים שרוצים לשחק במפעל שיהיה יותר תחרותי מבחינתנו ואולי לשאוף להגיע לרבע גמר במפעל כמו האירופית שיחשב לרגע שיא.
למה לא נשאף לזכות בליגת האלופות? למה רק לשלב הבתים?חזיזוש כתב: ↑25 יולי 2023, 12:38תמיד צריך לשאוף להגיע לשלב בתים בצמפיונס
ולהגיע לשם זה ריאלי לחלוטין. אף אחד לא דיבר על להגיע לחצי גמר.
אם יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית זה סבבה לגמרי
כי כולם מבינים שיש תקרה ומה לעשות שנחלשנו יחסית לשנה שעברה ואם יהיה מזל ונגיע לא נראה שם טוב
-
- תוקע יתד בהרכב
השאיפה שלנו צריכה להיות כמה שיותר גבוהה, אבל צריך להיות גם ריאליים ו*כרגע* הסיכוי שלנו לעבור את המוקדמות ולהגיע לשלב הבתים בצ'מפיונס הוא באזור ה10-20% כנראה.
זה לא אומר, כמובן, שצריך לוותר מראש, אבל הדרך להגיע לשם היא קודם כל שיפור הדירוג - מה שגם ישפר את נקודת הפתיחה של הישראליות באופן כללי, וכמובן גם ישפר את הסיכוי לקבל הגרלות נוחות.
סתם כדוגמא, נניח שבמשחקים של מדורגת-לא מדורגת, הסיכויים הם 70-30.
זה אומר שאם אנחנו מדורגים לכל אורך הדרך, יש לנו סיכוי של שליש לעבור 3 סיבובים.
אם אנחנו מדורגים בסיבוב השני, אבל לא בשלישי ובפלייאוף , הסיכוי כבר קרוב ל7%.
ולגבי התקציב, ניהול אחראי צריך לנהל תקציב בהתאם להכנסה הממוצעת הצפויה, ולא לפי החריג של השנה האחרונה.
כמובן שגם מגבלת הזרים (שכנראה לא קיימת בשום מדינה אירופית) פוגעת בנו מאוד, ובפרט ביכולת להשקיע בגיוס והשבחה של שחקנים.
זה לא אומר, כמובן, שצריך לוותר מראש, אבל הדרך להגיע לשם היא קודם כל שיפור הדירוג - מה שגם ישפר את נקודת הפתיחה של הישראליות באופן כללי, וכמובן גם ישפר את הסיכוי לקבל הגרלות נוחות.
סתם כדוגמא, נניח שבמשחקים של מדורגת-לא מדורגת, הסיכויים הם 70-30.
זה אומר שאם אנחנו מדורגים לכל אורך הדרך, יש לנו סיכוי של שליש לעבור 3 סיבובים.
אם אנחנו מדורגים בסיבוב השני, אבל לא בשלישי ובפלייאוף , הסיכוי כבר קרוב ל7%.
ולגבי התקציב, ניהול אחראי צריך לנהל תקציב בהתאם להכנסה הממוצעת הצפויה, ולא לפי החריג של השנה האחרונה.
כמובן שגם מגבלת הזרים (שכנראה לא קיימת בשום מדינה אירופית) פוגעת בנו מאוד, ובפרט ביכולת להשקיע בגיוס והשבחה של שחקנים.
-
- הענק הירוק
גם זה לא נכון להגיד שלא הגדילו את ההשקעה אולי לא כמו שחלק מצפים פה אבל החוזה של סבע זה כן שבירה של התקרה כאן, וגם הסכומים שהציעו על צאלובה ודיאק.
וכן ליגת אלופות זה הרבה יותר תורם וגדול למועדון מאשר עוד 4 נקודות לדירוג של הקבוצה.
וכן ליגת אלופות זה הרבה יותר תורם וגדול למועדון מאשר עוד 4 נקודות לדירוג של הקבוצה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא בכל שנה יש אפשרות להתקרב לאזורים של ליגת האלופות, מועדון בשביל להתקדם באמת צריך להגיע לאלופות.
מכבי ת"א עשתה המון בתים באירופית בשנים האחרונות זה הפך אותה למפלצת ניקוד? לא בהכרח. רואה את ההגרלות שהיא מקבלת.
ברור שיש חשיבות לניקוד. אבל הבמה הכי גדולה היא גם פרסום, חשיפה, הגדלת המותג, ולוקחת אותך לסטנדרטים הכי גבוהים שאפשר.
אי אפשר לבטל את זה שהשנה ההגרלות עד הפלייאוף נוחות מאוד, והפלייאוף הוא מפגש כפול שבו הכל יכול לקרות, וגם שם צריך מזל בהגרלה.
שורה תחתונה - המועדון צריך לעשות הכל בשביל לעלות לצ'מפיונס.
מכבי ת"א עשתה המון בתים באירופית בשנים האחרונות זה הפך אותה למפלצת ניקוד? לא בהכרח. רואה את ההגרלות שהיא מקבלת.
ברור שיש חשיבות לניקוד. אבל הבמה הכי גדולה היא גם פרסום, חשיפה, הגדלת המותג, ולוקחת אותך לסטנדרטים הכי גבוהים שאפשר.
אי אפשר לבטל את זה שהשנה ההגרלות עד הפלייאוף נוחות מאוד, והפלייאוף הוא מפגש כפול שבו הכל יכול לקרות, וגם שם צריך מזל בהגרלה.
שורה תחתונה - המועדון צריך לעשות הכל בשביל לעלות לצ'מפיונס.
-
- הענק הירוק
אני רוצה שנגיע לצמפיונסAdi81 כתב: ↑25 יולי 2023, 14:07למה לא נשאף לזכות בליגת האלופות? למה רק לשלב הבתים?
כי כולם מבינים שיש תקרה ומה לעשות שנחלשנו יחסית לשנה שעברה ואם יהיה מזל ונגיע לא נראה שם טוב
אתה לא
נסכים לא להסכים.
לא צריך להגחיך את השאיפה הזאת כאילו מישהו פה אמר שהוא שואף לזכות בצמפיונס.
-
- מחוזר באירופה
אז לקחת מקום ראשון בשלב הבתיםחזיזוש כתב: ↑25 יולי 2023, 16:37אני רוצה שנגיע לצמפיונס
אתה לא
נסכים לא להסכים.
לא צריך להגחיך את השאיפה הזאת כאילו מישהו פה אמר שהוא שואף לזכות בצמפיונס.
או מקום שלישי
או להראות טוב בשלב הבתים
אתה רואה משהו מזה קורה?
מה לעשות שלא מתחשק לי שנהיה בשר תותחים בצ'מפיונס?!
זה נקרא להיות ריאלים. נחלשנו בשוער, בלם ושתי שחקני קישור לעומת הצ'מפיונס בשנה שעברה
-
- הענק הירוק
שוב-Adi81 כתב: ↑25 יולי 2023, 17:16אז לקחת מקום ראשון בשלב הבתים
או מקום שלישי
או להראות טוב בשלב הבתים
אתה רואה משהו מזה קורה?
מה לעשות שלא מתחשק לי שנהיה בשר תותחים בצ'מפיונס?!
זה נקרא להיות ריאלים. נחלשנו בשוער, בלם ושתי שחקני קישור לעומת הצ'מפיונס בשנה שעברה
אני רוצה שנגיע לצמפיונס השנה ושנה הבאה ועוד שנתיים ועוד 3 ועוד 4.
רוצה אליפויות וצמפיונס כל הזמן עוד ועוד ועוד כמו מכונה בא לי את זה, חלק מהכיף שלי בלהיות אוהד.
אתה רואה את הדברים אחרת וזה בסדר
נסכים לא להסכים.
-
- קפטן ירוק
לעלות מחר עם אש בעיניים לתת הכל
חלום לעלות לצ׳מפיונס שוב. זה אפשרי
חלום לעלות לצ׳מפיונס שוב. זה אפשרי
- Judokan
- סמל ירוק
בסוף יש לנו ביד הגרלה שהופכת את ההגעה לשלב הפלייאוף האלופות לריאלי. זה הופך את התמונה למאוד שונה לעומת מה שהיה קורה אם הייתה לנו עכשיו הגרלה מסוכנת בסיבוב השלישי.
במצב הקיים, מבחינתי שלב הבתים של האירופית צריך להיות יעד, וזה מאוד ריאלי.
במצב הקיים, מבחינתי שלב הבתים של האירופית צריך להיות יעד, וזה מאוד ריאלי.
-
- שחקן העונה
לא מבין איך יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית אחרי הכיף שהיה שנה שעברה.
עם כל הכבוד לאירופית ולקונפרנס, ליגת האלופות זה משהו אחר לגמרי. אי אפשר להשוות בכלל.
תנו לי כל שנה ליגת האלופות, גם אם זה אומר לא להיות פקטור. בשבילנו לעלות לשם זה כמו זכיה, כל השאר בונוס ענק.
עם כל הכבוד לאירופית ולקונפרנס, ליגת האלופות זה משהו אחר לגמרי. אי אפשר להשוות בכלל.
תנו לי כל שנה ליגת האלופות, גם אם זה אומר לא להיות פקטור. בשבילנו לעלות לשם זה כמו זכיה, כל השאר בונוס ענק.
- Judokan
- סמל ירוק
כי בטווח הארוך והמקצועי, חוויה זה נחמד - אבל ניקוד אירופי זה משמעותי הרבה יותר. לבנות את הדירוג האירופי שלנו בשביל לשפר את איכות ההגרלות זה חשוב מאוד, גם מבחינה כלכליתירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 19:57 לא מבין איך יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית אחרי הכיף שהיה שנה שעברה.
-
- תוקע יתד בהרכב
כרגע
1-0 הלנסקי על מולדה
2-2 זאלגריס נגד גלאטסראיי
1-0 הלנסקי על מולדה
2-2 זאלגריס נגד גלאטסראיי
נערך לאחרונה על ידי netanel412 ב 25 יולי 2023, 20:50, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
- שחקן העונה
לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.Judokan כתב: ↑25 יולי 2023, 20:06כי בטווח הארוך והמקצועי, חוויה זה נחמד - אבל ניקוד אירופי זה משמעותי הרבה יותר. לבנות את הדירוג האירופי שלנו בשביל לשפר את איכות ההגרלות זה חשוב מאוד, גם מבחינה כלכליתירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 19:57 לא מבין איך יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית אחרי הכיף שהיה שנה שעברה.
בליגת האלופות החשיפה הרבה יותר גדולה ויכולה לגרום לשחקנים להגיע אלינו, וגם הכסף לא אותו סדר גודל.
לדעתי, כשמשקללים את היתרונות והחסרונות, ליגת האלופות עולה על השאר בהרבה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.Judokan כתב: ↑25 יולי 2023, 20:06כי בטווח הארוך והמקצועי, חוויה זה נחמד - אבל ניקוד אירופי זה משמעותי הרבה יותר. לבנות את הדירוג האירופי שלנו בשביל לשפר את איכות ההגרלות זה חשוב מאוד, גם מבחינה כלכליתירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 19:57 לא מבין איך יש אוהדים שמעדיפים ליגה אירופית אחרי הכיף שהיה שנה שעברה.
בליגת האלופות החשיפה הרבה יותר גדולה ויכולה לגרום לשחקנים להגיע אלינו, וגם הכסף לא אותו סדר גודל.
-
- שחקן החודש
תמיד ליגת אליפות, לא מבין את הדיון בכלל.
-
- שחקן העונה
זה לא העניין אם הכסף מושקע או לא. עובדתית, אי אפשר להשוות בין הצפיונס לשאר.Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2023, 20:36עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.
לגבי שחקנים, לא בטוח שסק היה מגיע בלי זה. גם הקשרים שניסו להביא העונה לא היו מסתכלים בכלל לכיוון שלנו בלי ליגת האלופות. בלי קשר לזה שלא הצלחנו להביא אותם בסוף.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני לא מבין איך אפשר להתלבט בכלל, להגיע לצמפיונס זה פסגה הכי גבוהה בערך שאפשר להגיע אליה כמועדון. לא מעניין הכסף בהכרח או ההשלכה של ההפעלה.
המטרה של המועדון זה לכבוש את הפסגות הכי גבוהות, אז אתם בעצם רוצים לצבור נקודות דירוג כדי שיהיה לנו יותר קל להגיע לצמפיונס ולמפעלים אירופים, לא כדאי פשוט.. להגיע לצ'מפיונס?
אני מבין את הראיה שאומרת שאם לא מגיעים לצמפיונס אז יש לזה גם צדדים חיוביים מאוד. אבל אישית לא מצליח להבין בשום צורה את הקונפרנס/אירופית כמטרה עדיפה
המטרה של המועדון זה לכבוש את הפסגות הכי גבוהות, אז אתם בעצם רוצים לצבור נקודות דירוג כדי שיהיה לנו יותר קל להגיע לצמפיונס ולמפעלים אירופים, לא כדאי פשוט.. להגיע לצ'מפיונס?
אני מבין את הראיה שאומרת שאם לא מגיעים לצמפיונס אז יש לזה גם צדדים חיוביים מאוד. אבל אישית לא מצליח להבין בשום צורה את הקונפרנס/אירופית כמטרה עדיפה
-
- קודם כל נאמנות
מסכים, מילה במילה.The real Tsepo כתב: ↑25 יולי 2023, 21:14 אני לא מבין איך אפשר להתלבט בכלל, להגיע לצמפיונס זה פסגה הכי גבוהה בערך שאפשר להגיע אליה כמועדון. לא מעניין הכסף בהכרח או ההשלכה של ההפעלה.
-
- קודם כל נאמנות
אתה חושב שבלי זה שעשינו שלב בתים שחקן כמו איתמר ניצן בכלל היה יורק לכיוון שלנו?Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2023, 20:36עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.
שחקן כמו בקסטר היה מוכן לעשות בדיקות במרפאה שלנו?
הדוד של דיאק היה מוכן להגיד מבין השפתיים שלו את השם שלנו בזמן שהוא מסנן משהו אנטישמי?
היינו יכולים להיות כל כך אופטימיים בנוגע לשחקן כמו בלטסקה?
היו מוכנים בהתאחדות לעזור לנו להילחם במשליכי האבוקות ומסכימים להוריד לנו שתי נקודות?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הרגתgargy כתב: ↑25 יולי 2023, 21:39אתה חושב שבלי זה שעשינו שלב בתים שחקן כמו איתמר ניצן בכלל היה יורק לכיוון שלנו?Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2023, 20:36עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17
לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.
הדוד של דיאק היה מוכן להגיד מבין השפתיים שלו את השם שלנו בזמן שהוא מסנן משהו אנטישמי?
היו מוכנים בהתאחדות לעזור לנו להילחם במשליכי האבוקות ומסכימים להוריד לנו שתי נקודות?
- hezildo
- מכונת תארים
gargy כתב: ↑25 יולי 2023, 21:39אתה חושב שבלי זה שעשינו שלב בתים שחקן כמו איתמר ניצן בכלל היה יורק לכיוון שלנו?Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2023, 20:36עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17
לא יודע עד כמה יותר ניקוד אפשר לעשות במפעלים האלה. לדעתי המקסימום זה עליה מהבתים(בקונפרנס אולי טיפה יותר). בתים בצמפיונס יותר מרשים משמינית גמר קונפרנס.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
אל תשכח שבלי זה בחיים אברג'ל לא שם לנו עוקב לשלושה ימיםgargy כתב: ↑25 יולי 2023, 21:39אתה חושב שבלי זה שעשינו שלב בתים שחקן כמו איתמר ניצן בכלל היה יורק לכיוון שלנו?Shocking4U כתב: ↑25 יולי 2023, 20:36עלינו בשנה שעברה לבתים. ראית שהכסף הזה הושקע בחזרה בקבוצה בצורה כלשהי? זרים שלא היו בדרך כלל מגיעים לישראל הגיעו? אפילו לא ניסו למנף את זה כדי להביא שחקן כמו כנעאןירוק זה אני כתב: ↑25 יולי 2023, 20:17
אופטימיות במכבי חיפה