נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:25 אגב למי שתהה לגבי כמה דגו קובע איזה שחקן יגיע לכאן. הוא אמר בעצמו בראיון שהוא מתעסק בעיקר בלאמן ואלברמן והצוות שלו אחראים על הרכש. הוא אמר שהוא צופה בשחקנים ומדבר עם אלברמן ואם השחקן לא מוצא חן בעיניו הוא יביע את דעתו אבל אלברמן אחראי על הנושא הזה בזמן שהוא מתעסק בלאמן.
נראה לי שאני ואפוק כתבנו את זה מיליון פעם - זו חלוקת התפקידים המקובלת והנכונה בין מנהל מקצועי למאמן.
זה גם עונה לכל מי שחושב שדגו הוא בובה ואלברמן מכתיב את כל מה שקורה על הדשא.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

איזה נחמד זה לדבר על כל מיני דברים שלא יקרו ופנטזיות...
בעולם האמיתי נראה לי אלברמן עכשיו הלך לישון לקראת הסיור בכותל עם המועמד מחר, ושחר סובב את שעון החול במשרד שלו כדי לקוות שהאוסטרים יתקפלו עם בלטקסה או שלא תהיה עסקה
loll loll loll
Ambient
הופעת בכורה בבוגרים

שליחה על ידי Ambient »

Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:36
Ambient כתב: 23 יולי 2023, 00:32
Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:12 בלטקסה לגמרי מגן שמאלי מחליף לגיטימי לדעתי מקצועית. יכול לשחק מגן בקו 4 או מגן כנף בקו 5 וגם כבלם שמאלי. רק שיסגרו את זה כבר.
מתי פעם אחרונה ראית אותו משחק כמגן בקו 4 ושחקן כנף בקו 5 שאתה אומר את זה? את האחרון הוא לא שיחק בחיים.
שיחק בבני יהודה מגן כנף אצל אבוקסיס. שבעה בישולים ו2 שערים ב18/19
מתוודה.
עדיין חושב שהוא בינוני.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Ambient כתב: 23 יולי 2023, 00:42
Ambient כתב: 23 יולי 2023, 00:32

מתי פעם אחרונה ראית אותו משחק כמגן בקו 4 ושחקן כנף בקו 5 שאתה אומר את זה? את האחרון הוא לא שיחק בחיים.
מתוודה.
עדיין חושב שהוא בינוני.
אני גם לא חושב שהוא עילוי שלא תבין לא נכון. אני פשוט חושב שהוא האופציה הכי טובה שיש לנו כמחליף ישראלי וצריך לסגור את זה כבר במקום להמשיך לשחק איתם צ׳יקן על 250 אלף דולר פיצוי.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 23 יולי 2023, 00:36
Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:25 אגב למי שתהה לגבי כמה דגו קובע איזה שחקן יגיע לכאן. הוא אמר בעצמו בראיון שהוא מתעסק בעיקר בלאמן ואלברמן והצוות שלו אחראים על הרכש. הוא אמר שהוא צופה בשחקנים ומדבר עם אלברמן ואם השחקן לא מוצא חן בעיניו הוא יביע את דעתו אבל אלברמן אחראי על הנושא הזה בזמן שהוא מתעסק בלאמן.
נראה לי שאני ואפוק כתבנו את זה מיליון פעם - זו חלוקת התפקידים המקובלת והנכונה בין מנהל מקצועי למאמן.
בקטע של על הדשא אין לי ספק שלא מתערבים לו. לא בהרכבים ולא בחילופים. אני כן חושב שהוא הרבה פחות משמעותי בקטע של העברות. בטח מבכר. תחליט אתה אם זה טוב או רע.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:45
מתוודה.
עדיין חושב שהוא בינוני.
אני גם לא חושב שהוא עילוי שלא תבין לא נכון. אני פשוט חושב שהוא האופציה הכי טובה שיש לנו כמחליף ישראלי וצריך לסגור את זה כבר במקום להמשיך לשחק איתם צ׳יקן על 250 אלף דולר פיצוי.
מה כבר יכול לקרות? לא יהיה מגן שמאלי נגד שריף? אתה עם ניצן בשער ובלי קשר אחורי ממילא.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אליאור כתב: 23 יולי 2023, 00:53
Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 00:45

מתוודה.
עדיין חושב שהוא בינוני.
מה כבר יכול לקרות? לא יהיה מגן שמאלי נגד שריף? אתה עם ניצן בשער ובלי קשר אחורי ממילא.
אני יודע שאתה ציני אבל קורנו זה שחקן שלא מתמודד טוב עם עומסים. ראינו את זה בשנה שעברה. כל פעם שהעמיסו עליו יותר מדי הוא נפצע. הוא גם מתקשה בדרך כלל לסיים 90 דקות באינטנסיביות גבוהה. זה מסוכן.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מסאי במסיבת העיתונאים על החתמת מגן שמאלי מחליף:

״אנחנו צריכים את זה כמו אוויר לנשימה. חס וחלילה יקרה משהו לפייר ואנחנו תקועים בעמדה הזאת״

שחר:
אוויר לנשימה זה יפה אבל אני לא משלם 250 אלף דולר

זה אגב חלק מהסיבה שאני כועס על אלברמן @judokan כי אפילו מסאי אומר לך במסיבת עיתונאים דוגרי שהוא כבר חייב מגן שמאלי מחליף ואנחנו חודשיים לא מסוגלים לסגור את פאקינג בלטקסה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

נו מה חדש
האיצו כבר מו"מ מול בטלקסה וחלאילי וג'אבר?
סיכמו עם מוחמד וחזיזה על חוזה חדש?
מחכים לג'וש כהן ומקלובה שיגיעו?
עברו למועמד מספר 90210?
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 02:55 מסאי במסיבת העיתונאים על החתמת מגן שמאלי מחליף:

״אנחנו צריכים את זה כמו אוויר לנשימה. חס וחלילה יקרה משהו לפייר ואנחנו תקועים בעמדה הזאת״

שחר:
אוויר לנשימה זה יפה אבל אני לא משלם 250 אלף דולר

זה אגב חלק מהסיבה שאני כועס על אלברמן @judokan כי אפילו מסאי אומר לך במסיבת עיתונאים דוגרי שהוא כבר חייב מגן שמאלי מחליף ואנחנו חודשיים לא מסוגלים לסגור את פאקינג בלטקסה
מסכים איתך לגמרי לגבי המגן השמאלי, אני כותב את זה פה כל הזמן.
אבל הרי מי שתוקע את המהלך הזה על 250 אלף דולר זה שחר והמדיניות הכלכלית המטופשת שלו. לא אלברמן.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 23 יולי 2023, 00:36
KevinDurant כתב: 23 יולי 2023, 00:26
אליאור כתב: 23 יולי 2023, 00:18

חזיזה צריך לשחק בשמאל
רפאלוב בן 37 ולא מתאים לשחק באגף, בטח שלא בהרכב. אם סבע פחות מתאים לאגף אז רפאלוב כן?
חלאיילי לא שיחק עוד דקה בבוגרים בליגת העל, לא יודע על מה אתה מבסס את המסקנה שהוא מתאים להיות פה שחקן הרכב על בסיס קבוע. עם כל הכבוד אנחנו לא מכבי פתח תקווה פה
דוידה זו האופציה היחידה בשוק הישראלי ולא משנה מה תגיד הוא עדיין יותר מוכח מחלאיילי ולכן יותר נכון לבנות עליו. ואני לגמרי חושב שחלאיילי פוטנציאל שצריך לקבל הרבה דקות, אבל לא לבנות עליו להרכב.

צריך להודות שהבנייה קצת עקומה. סבע, רפאלוב ושרי די משחקים על אותה משבצת. במידה מסוימת בנייה טובה יותר הייתה עם שחקן אגף שמאל זר במקום שרי, כשסבע באמצע ורפאלוב המחליף שלו.
איזה דקות בדיוק חלאיילי יקבל אם תביא את דוידה?

חלאיילי ב60 דק' בבוגרים עשה יותר ממה שדוידה עשה בקריירה

אתה קולט שלוזון אפילו לא לקח את דוידה ליורו צעירות? העדיף לקחת את עוז בילו ואיזה ריג'ן מהנוער של ק''ש ולא לקח אותו

רפאלוב יותר מתאים מסבע לאגף מבחינת סגנון משחק, הוא שיחק כמעט כל הקריירה בקו והוא יודע לרווח לקו יפה ולעשות פעולות גם מהקו.

לסבע אמנם יש תכונות של שחקן כנף אבל הוא יותר מדי חותך לאמצע וזה בעייתי כשסונדגרן כמעט ולא תומך.
אתה משחרר את פיירו ומביא את דוידה. אבל מאחר שלשחרר את פיירו זה לא ריאלי, אז אתה מסיט את סבע לאמצע וחלאיילי יהיה המחליף של דוידה ומחליף כחלוץ (פיירו יכול להיות חלוץ רביעי מצידי). אם שניהם לא יהיו טובים תשחק עם סבע בצד בלית ברירה.
לדוידה יש 8 שערים בגיל 20 בקבוצה חלשה כמו הפועל תל אביב. לא סתם הבלגים קנו אותו. הוא הראה פוטנציאל פה. אבל נחמד שהספיקו לך 60 דקות כדי לקבוע שחלאיילי עדיף.
כשחלאיילי נמצא במכבי חיפה ודוידה בבלגיה? ושניהם גם ככה לא מתוכננים להיות שחקני הרכב? חד משמעית אני מעדיף את חלאיילי.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

אם לא נביא שני קשרים אנחנו בבעיה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 23 יולי 2023, 00:36
מסכים לגמרי
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

במכבי חיפה מכחישים את הדיווחים באנגליה על התקררות במגעים מול נת'ניאל צ'אלובה, אך מבינים שעם כל יום שעובר הסיכויים שהשחקן יחתום פוחתים. הירוקים יודעים שככל הנראה הם יאלצו להסתדר מול שריף טירספול ללא קשר זר וגם ללא מתן בלטקסה, שעליו טרם הושג סיכום עם אוסטריה וינה.

גולדשטיין
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

רק מכבי כתב: 23 יולי 2023, 10:53 במכבי חיפה מכחישים את הדיווחים באנגליה על התקררות במגעים מול נת'ניאל צ'אלובה, אך מבינים שעם כל יום שעובר הסיכויים שהשחקן יחתום פוחתים. הירוקים יודעים שככל הנראה הם יאלצו להסתדר מול שריף טירספול ללא קשר זר וגם ללא מתן בלטקסה, שעליו טרם הושג סיכום עם אוסטריה וינה.

גולדשטיין
שיפסיק לבלבל במוח הליצן הזה כבר יומיים ידוע שהוא לא מגיע, דביל
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 23 יולי 2023, 10:54
רק מכבי כתב: 23 יולי 2023, 10:53 במכבי חיפה מכחישים את הדיווחים באנגליה על התקררות במגעים מול נת'ניאל צ'אלובה, אך מבינים שעם כל יום שעובר הסיכויים שהשחקן יחתום פוחתים. הירוקים יודעים שככל הנראה הם יאלצו להסתדר מול שריף טירספול ללא קשר זר וגם ללא מתן בלטקסה, שעליו טרם הושג סיכום עם אוסטריה וינה.

גולדשטיין
''בחיפה מחכים לתשובה סופית מנת'ניאל צ'אלובה אך כבר מתחילים לבדוק חלופות אחרות. צ'אלובה לא הודיע עד כה לחיפה דבר ובמועדון מחכים לתשובתו הסופית למרות הדיווחים אתמול באנגליה שהעסקה נפלה.''

גם וייס כותב את זה.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

רק מכבי כתב: 23 יולי 2023, 11:01

גולדשטיין
''בחיפה מחכים לתשובה סופית מנת'ניאל צ'אלובה אך כבר מתחילים לבדוק חלופות אחרות. צ'אלובה לא הודיע עד כה לחיפה דבר ובמועדון מחכים לתשובתו הסופית למרות הדיווחים אתמול באנגליה שהעסקה נפלה.''

גם וייס כותב את זה.
טוב אחי. אז תמשיך להאמין להם. אגב אם לא שמעת יש האטה במו"מ עם בלטקסה, באסוש
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

Jerry כתב: 23 יולי 2023, 11:12
רק מכבי כתב: 23 יולי 2023, 11:01

גם וייס כותב את זה.
טוב אחי. אז תמשיך להאמין להם. אגב אם לא שמעת יש האטה במו"מ עם בלטקסה, באסוש
גבר, לא מבין את הסגנון התקיף שלך.
סה''כ ציינתי שגם וייס דיווח את זה. לא אמרתי שאני מאמין לזה. מציין עובדה.

תנוח.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 23 יולי 2023, 09:30
אליאור כתב: 23 יולי 2023, 00:36
KevinDurant כתב: 23 יולי 2023, 00:26
איזה דקות בדיוק חלאיילי יקבל אם תביא את דוידה?

חלאיילי ב60 דק' בבוגרים עשה יותר ממה שדוידה עשה בקריירה

אתה קולט שלוזון אפילו לא לקח את דוידה ליורו צעירות? העדיף לקחת את עוז בילו ואיזה ריג'ן מהנוער של ק''ש ולא לקח אותו

רפאלוב יותר מתאים מסבע לאגף מבחינת סגנון משחק, הוא שיחק כמעט כל הקריירה בקו והוא יודע לרווח לקו יפה ולעשות פעולות גם מהקו.

לסבע אמנם יש תכונות של שחקן כנף אבל הוא יותר מדי חותך לאמצע וזה בעייתי כשסונדגרן כמעט ולא תומך.
אתה משחרר את פיירו ומביא את דוידה. אבל מאחר שלשחרר את פיירו זה לא ריאלי, אז אתה מסיט את סבע לאמצע וחלאיילי יהיה המחליף של דוידה ומחליף כחלוץ (פיירו יכול להיות חלוץ רביעי מצידי). אם שניהם לא יהיו טובים תשחק עם סבע בצד בלית ברירה.
לדוידה יש 8 שערים בגיל 20 בקבוצה חלשה כמו הפועל תל אביב. לא סתם הבלגים קנו אותו. הוא הראה פוטנציאל פה. אבל נחמד שהספיקו לך 60 דקות כדי לקבוע שחלאיילי עדיף.
כשחלאיילי נמצא במכבי חיפה ודוידה בבלגיה? ושניהם גם ככה לא מתוכננים להיות שחקני הרכב? חד משמעית אני מעדיף את חלאיילי.
אבל דיברנו על האפשרות שכן אחד מהם יהיה שחקן הרכב כשסבע משחק באמצע.
אגב, לא חג'ג' ולא סוף היו בסגל למשחק אתמול. צ'יבוטה בדרך החוצה ואת שיבלי ישאילו. מי יהיה מחליף ראוי לאגפים חוץ מחלאיילי?
בשנה שעברה היה אפשר לראות כמה הסגל שלנו קצר, והעונה עזבו אותנו שחקנים משמעותיים ובמקום העלו צעירים + רפאלוב. בינתיים חג'ג' וסוף לא היו בסגל אתמול ושיבלי יושאל. אני לא יודע על איזה מחליפים נסתמך השנה בהתקפה. צריך לעבות בעוד קשר התקפי.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

שוראנוב במקום ניקי זה שדרוג רציני לספסל, בנוסף יש את דוד רפאלוב וחלאילי זה הרבה יותר טוב מעונה שעברה, ולא פוסל שאחד מחגג,סוף,שיבלי יהיה שחקן רוטציה שמסוגל לתרום.
רק קשר אחורי ובלם/מגן שמאל אלו העמדות שחייבות חיזוק בשאר אנחנו במצב טוב.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Hulk כתב: 23 יולי 2023, 13:07 שוראנוב במקום ניקי זה שדרוג רציני לספסל, בנוסף יש את דוד רפאלוב וחלאילי זה הרבה יותר טוב מעונה שעברה, ולא פוסל שאחד מחגג,סוף,שיבלי יהיה שחקן רוטציה שמסוגל לתרום.
קודם כל אתה חייב גם שוער.
דוד היה פה גם בשנה שעברה. חוץ מזה שבעמדת החלוץ אנחנו בסדר. בכנפיים לא.
שיבלי יושאל, סוף לא בטוח כשיר בכלל, רפאלוב שחקן לאמצע יותר מאשר לקו וגם דיא סבע כזה. חג'ג' וסוף אולי יתרמו אבל לא בטוח שזה מספיק כדי שתהיה האפשרות לשחק עם סבע באמצע ועם שחקן אחר בצד ימין כמערך קבוע.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

אליאור כתב: 23 יולי 2023, 13:16
Hulk כתב: 23 יולי 2023, 13:07 שוראנוב במקום ניקי זה שדרוג רציני לספסל, בנוסף יש את דוד רפאלוב וחלאילי זה הרבה יותר טוב מעונה שעברה, ולא פוסל שאחד מחגג,סוף,שיבלי יהיה שחקן רוטציה שמסוגל לתרום.
שיבלי יושאל, סוף לא בטוח כשיר בכלל, רפאלוב שחקן לאמצע יותר מאשר לקו וגם דיא סבע כזה. חג'ג' וסוף אולי יתרמו אבל לא בטוח שזה מספיק כדי שתהיה האפשרות לשחק עם סבע באמצע ועם שחקן אחר בצד ימין כמערך קבוע.
יש לך איזה 12 שחקנים לכנפיים
את מי תביא שהוא לא זר?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

חזיזוש כתב: 23 יולי 2023, 13:22
יש לך איזה 12 שחקנים לכנפיים
את מי תביא שהוא לא זר?
הוא אמר לפני כמה הודעה, הוא רוצה את דוידה

אני מעדיף לקדם מהספסל את חלאיילי ולא לתת לדוידה.
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

האידיאל מבחינתי:
ג'וש חותם בסוף
6 מפלץ
פיירו משוחרר (זורם על הטוב מבין דין, שוראנוב וענאן)
מביא עוד קשר זר סטייל חוסה שיכול לסתום חורים בעמדות ההגנה.
טרייד של דהן מאוויס ו400k על גיל כהן
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

השמטת את חלאילי מהספסל והוא מבחינתי השחקן שאני הכי בונה על תרומה שלו בכנף, וברור שאתה מציג את התרחיש הכי פסימי על כל שחקן אז זה נשמע לא משהו.
לגבי השוער אני מקווה שכיוף יתפוס את המקום בהמשך אני מחזיק ממנו וחושב שיכול להיות אחלה שוער.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אלברמן חייב להתקשר לחלובה להבין מה הסיפור כי היה אמור להחזיר תשובה אתמול.
תמונה
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Nirgreen כתב: 23 יולי 2023, 17:47 אלברמן חייב להתקשר לחלובה להבין מה הסיפור כי היה אמור להחזיר תשובה אתמול.
אני מקווה שאתה צוחק והם המשיכו הלאה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

צ'יבוטה מוכן להפחית בשכרו בתמורה לחוזה לשנתיים, בבית"ר טרם החליטו
שחקן הכנף של מכבי חיפה רוצה לחתום ליותר מעונה אחת.
https://sports.walla.co.il/item/3596312
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אסור להשתתף אפילו בשקל מהשכר שלו. אנחנו לא האוספי נדבות של האפסים האלה
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Shocking4U כתב: 23 יולי 2023, 18:21 אסור להשתתף אפילו בשקל מהשכר שלו. אנחנו לא האוספי נדבות של האפסים האלה
הולך להיכנס להם כסף כמו העלייה לבתים מהמכירה של לוי גרסייה.
אין להם בעיה כספית.
נעול