מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 131 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: היום, 13:21
HaifaWave כתב: היום, 12:33
KevinDurant כתב: היום, 12:17
אז שיפטרו מהם ויעשו קאט לאירוע הזה

הרי ברור לכולנו שבסוף 99% מהשחקנים ברשימה שרוצים להיפטר מהם לא יהיו פה, בין אם זה ביוני ובין אם זה בספטמבר

כמו ששנה שעברה בסוף החליטו להיפטר מסברינה ונפטרו ממנו ב31.8, יכלו לעשות את זה גם ב1.7 ואולי גם מסדרים לו השאלה יותר טובה.

אני מעדיף שבמקום לשים מיליון יורו על שחקן רכש השנה, יעשו קאט לכל השמות האלה כולל פיצויים ומה שזה גורר ויביאו שחקן בפחות דמי העברה או אפילו חופשי, זה לא פחות חשוב.
מסכים איתך.
ניקוי אורוות הוא גם מאוד חשוב, אבל הוא צריך להיות יותר מקיף מהזרים: גם חזיזה וכיוף למשל לא צריכים להמשיך פה.
בסוף מנסים אבל לעשות שניהם במקביל, ויש בזה היגיון משתי סיבות:
1. ניסיון ליצור קבוצה תחרותית.
2. זה אפשרי ברמה מסוימת, גם אם זה פוגע ביכולת הכלכלית.

אני מסכים אבל שעדיף קודם לנקות את התקציב לשנים הבאות, כי בסוף אם בגלל המגבלות הללו אנחנו נביא שחקן בפחות כסף ושניפול איתו, אז לא עשינו כלום, ורק הגדלנו את הבעיה.

השורה התחתונה היא שבסוף יש כאן ערימה מכובדת של שחקנים שמהווה גיבנת של ממש.
אני מסכים גם על חזיזה וכיוף.

הנק' שלי ומה שמפריע לי בכל הדיונים על הגיבנת ועל כל הבעיות עם הסגל זה שכולם מדברים על זה אבל בסוף לא עושים שום דבר כדי לפתור את הבעיה.

כאילו הגיבנת הזו זה גזרת גורל ונתקענו עם הסגל הזה ואין מה לעשות אתו.

הבעיה האחרונה של מכבי חיפה בשנים האחרונות היא כסף. במקום שיוציאו 5 מיליון יורו דמי העברה, שיוציאו "רק" 4.
כנראה שזה לא כזה קל להיפטר משורת שחקנים כושלים שמחזיקים בחוזי עתק יחסית למה שהם שווים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 412 פעמים
קיבל תודה: 256 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

HaifaWave כתב: היום, 14:37
KevinDurant כתב: היום, 13:21
HaifaWave כתב: היום, 12:33

מסכים איתך.
ניקוי אורוות הוא גם מאוד חשוב, אבל הוא צריך להיות יותר מקיף מהזרים: גם חזיזה וכיוף למשל לא צריכים להמשיך פה.
בסוף מנסים אבל לעשות שניהם במקביל, ויש בזה היגיון משתי סיבות:
1. ניסיון ליצור קבוצה תחרותית.
2. זה אפשרי ברמה מסוימת, גם אם זה פוגע ביכולת הכלכלית.

אני מסכים אבל שעדיף קודם לנקות את התקציב לשנים הבאות, כי בסוף אם בגלל המגבלות הללו אנחנו נביא שחקן בפחות כסף ושניפול איתו, אז לא עשינו כלום, ורק הגדלנו את הבעיה.

השורה התחתונה היא שבסוף יש כאן ערימה מכובדת של שחקנים שמהווה גיבנת של ממש.
אני מסכים גם על חזיזה וכיוף.

הנק' שלי ומה שמפריע לי בכל הדיונים על הגיבנת ועל כל הבעיות עם הסגל זה שכולם מדברים על זה אבל בסוף לא עושים שום דבר כדי לפתור את הבעיה.

כאילו הגיבנת הזו זה גזרת גורל ונתקענו עם הסגל הזה ואין מה לעשות אתו.

הבעיה האחרונה של מכבי חיפה בשנים האחרונות היא כסף. במקום שיוציאו 5 מיליון יורו דמי העברה, שיוציאו "רק" 4.
כנראה שזה לא כזה קל להיפטר משורת שחקנים כושלים שמחזיקים בחוזי עתק יחסית למה שהם שווים.
אם נפתרו מנסימבה ומשוראנוב אפשר להיפטר גם מסברינה ופדראו.

על שואו לכאורה יש הצעות ורוצים למכור אותו בסביבות מיליון יורו.

את נהואל יצטרכו להשאיל עוד עונה, אין ברירה.

הבעיה פה היא יותר מחשבתית.

המועדון צריך להביא שהוא הפסיד ונפל עם השחקנים האלה וצריך לחתוך הפסדים. אם אתה מנסה למכור את אגבה במיליון יורו כנראה שלא תצליח, אבל אם תחפש קבוצה שתשאיל אותו ותשתתף נניח ב60% מהשכר כנראה שכן תצליח.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 81 פעמים
קיבל תודה: 150 פעמים

שליחה על ידי Smile »

DelPiero כתב: אתמול, 18:45
Smile כתב: אתמול, 17:10 מחנה האימונים מתחיל בעוד 3 שבועות.
למה מחכים?
תקרא את מה שכולם כותבים פה
יש מונדיאל
אין אירופה
שחקנים יגיעו מאוחר והיה בסדר כי יש מלא זמן

זאת הדעה פה בפורום פחות או יותר לא במכבי אפילו ואני משתגע מזה
הרגילו אותנו לבינוניות.
מונדיאל לא קשור, זה לא שמחכים להחתים את אמבפה.
אין אירופה? סבבה יותר קשה למשוך שחקנים בפרופיל גבוה, אבל זה לא אומר שצריך לחכות לאיזה שחקן שאולי לא יקבל הצעה מקבוצה שווה יותר ויחליט לעבור לפה. תקנו אותי אם אני טועה אבל לאורך ההיסטוריה זה לא קרה - אף פעם שחקן שרצינו ולא הסכים לבוא כי אנחנו היינו הדיפולט שלו בא. תמיד הנחיתו איזה בלוף בדקה 90.
מקווה שליאור יודע לעבוד במקביל - לחכות לשחקן אחד ותוך כדי להתחיל מגעים עם שחקן אחר.

שחקנים יגיעו מאוחר ויהיה בסדר זה מתכון לכישלון, בעונות הכי מוצלחות סגרו פה את הסגל די מוקדם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 412 פעמים
קיבל תודה: 256 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Smile כתב: היום, 16:30
למה מחכים?
יש מונדיאל
אין אירופה

הרגילו אותנו לבינוניות.
אין אירופה? סבבה יותר קשה למשוך שחקנים בפרופיל גבוה, אבל זה לא אומר שצריך לחכות לאיזה שחקן שאולי לא יקבל הצעה מקבוצה שווה יותר ויחליט לעבור לפה. תקנו אותי אם אני טועה אבל לאורך ההיסטוריה זה לא קרה - אף פעם שחקן שרצינו ולא הסכים לבוא כי אנחנו היינו הדיפולט שלו בא. תמיד הנחיתו איזה בלוף בדקה 90.
מקווה שליאור יודע לעבוד במקביל - לחכות לשחקן אחד ותוך כדי להתחיל מגעים עם שחקן אחר.

שחקנים יגיעו מאוחר ויהיה בסדר זה מתכון לכישלון, בעונות הכי מוצלחות סגרו פה את הסגל די מוקדם.
לגבי המונדיאל השנה יש 1250 שחקנים בגלל ה48 נבחרות. אני מניח שהפעם ספציפית זה באמת יותר משפיע.

תוסיף לזה שהם גם רוצים להיפטר מהרבה שחקנים שמכבידים נל התקציב, שאין אירופה ולכן הליגה מתחילה מאוחר, שיש הרבה מושאלים וצעירים שירצו לראות וכל הסיבות האלה גורמות להבין שהבנייה תהיה מאוחרת
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 136 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

למה מחכים?
יש מונדיאל
אין אירופה

הרגילו אותנו לבינוניות.

בדיוק! מסכים אלף אחוז
:!: יענקלך
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 131 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

למה מחכים?
יש מונדיאל
אין אירופה

הרגילו אותנו לבינוניות.

ואני אוסיף - אירופה אמנם מייצרת דחיפות לסגור את הסגל מוקדם (לא שזה עזר בעונות האחרונות כי לא סגרו אותו מוקדם), אבל זה שאין אירופה לא אומר שצריך לחכות ליולי אוגוסט כדי להחתים ולשחרר שחקנים.
יש כל כך הרבה דברים לעשות גם בגזרת היוצאים וגם בגזרת הנכנסים, שצריך כבר לקדם את הדברים.

ועוד נקודה - נכון שלשחרר עכשיו שחקנים יכול לעלות יותר מאשר לחכות להזדמנות כלכלית טובה יותר, אבל מצד שני המערכת צריכה להבין שזה גם יוצר ודאות תקציבית.
כך למשל, למכור עכשיו את שואו במיליון יורו במקום ב1.2 אמנם יכניס פחות אבל לפחות נדע מוקדם יותר מה המשאבים שעומדים לרשותנו בהחתמת שחקנים.

ודבר אחרון - זה שלא רצה להשקיע בצוות המקצועי כדי להשקיע את הכסף בשחקנים יצטרך להביא עכשיו יותר כסף כדי להביא שחקנים כי זה מה שקורה כשלא משקיעים בצוות.
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 96 פעמים
קיבל תודה: 214 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

זה שלא רצה להשקיע בצוות גם לא באמת רצה בשחקנים הנחוצים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 446 פעמים
קיבל תודה: 65 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

זה שלא רצה להשקיע תמיד בסוף משקיע בפאניקה.
הצלחה היא סכנה
שלח תגובה