אני אישית מחזיק מאוד מארד בר, אבל הוא עדיין לא פרץ ברמת ליגת העל. זה יהיה מסוכן לשים עליו את הסכומים שהם ידרשו.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
ללוזונים יש שווי שוק שהם קובעים, ההגיון של הכדורגל לא עובד אצלם.ברק.י כתב: 30 יוני 2022, 00:20גם עכשיו? הרי שווי השוק שלהם כנראה לא יעלה בלאומית ובלוריאן ובר כבר בני 22-23 בטח.
גם על אזולאי(שהוא נגיד אחלה שחקן לאמצע) הם רוצים הרבה כסף.
אזולאי, אני עוד מבין, אבל ארד בר? הוא יחגוג העונה 23, יהיה קשה להעלות את שווי השוק שלו (שנמצא בירידה) בלאומית ועכשיו אני רואה בטרנספרמר'ט שהוא גם נכנס לשנת חוזה.
דווקא העובדה שהוא עוד לא פרץ, כמו שירוק לבן כתב, מחזרת את המחשבה שעדיף ללוזונים למכור אותו בהקדם.
שי אליאס חתם בבאר שבע, שמח שהוא לא הגיע אלינו.
אם כבר קשר אחורי שיעמיק את הסגל הייתי הולך על גוני נאור, שחקן חכם שיכול לשחק 6 וגם יכול להיות בלם בשיטת 3 בלמים.
אם כבר קשר אחורי שיעמיק את הסגל הייתי הולך על גוני נאור, שחקן חכם שיכול לשחק 6 וגם יכול להיות בלם בשיטת 3 בלמים.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
תראה במקרה של השחקן הנ"ל יש בעיה אחרת שבמועדון מכירים .ברק.י כתב: 29 יוני 2022, 23:13באמת שקשה לי להעריך, אבל אם הוא עובד הגון הייתי מנהל איתו שיח כמה שצריך, מנסה למצוא פיתרון כדי שישאר או שנסכים על מחיר שיאפשר לו לעזוב מבלי הקבוצה תפסיד עליו כסף. אם הוא מתחיל להרוס את חדר הלבשה ולא מוכן לשמוע כלום רק כי הוא קם ממורמר לאימון, כנראה שלא הייתי רוצה שימשיך אצלי, עוד לפני שאני חושב איך יתנהג אצל היריבה שלי.
אגב - אני כצד ג׳ מעדיף לקבל שחקן שהאופי שלו הוא מהסוג הראשון ולא מהסוג בשני, רק שזה יעלה יותר.
האמא ועסק משפחתי ,לא בטוח שזה מספיק ,לא חושב שזה צריך להגיע לכדי בעיות משמעת ולהרוס חדר הלבשה .
אני הייתי מפציר שבכל יום לנסוע לכל צד 3 שעות זה מורכב ,קשה ומסוכן .
עכשיו הכדור בידיים של המועדון .
מועדון רציני מחפש דרך לגרום לשחקן להישאר ויש הרבה דרכים .
הנקודה היא כמה חשוב לשחקן להתפשר .
הרס של חדר הלבשה ,ישנם שחקנים שזה בא להם בקלות סטייל אלירן עטר אבל זה לא אלחמיד .
אני חושב שאלחמיד מעדיף לקחת את הצעת המועדון לבלוע את הלקרדה ולעבור למרכז שזה סוג של אמצע הדרך .
ימים יגידו ...
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אני לא בטוח שהעסקה עם המגן השמאלי פייר כל כך קרובה מול אוביידו. הבנתי שהסעיף יציאה בחוזה שלו זה 3 מיליון יורו ואוביידו רוצים יותר מה400-600 אלף יורו שדווח בתקשורת שאנחנו מציעים להם כפיצוי ולראייה הציוץ העצבני שלהם מהיום על זה שהם חשבו שכבר הדלפנו שהוא חתם אצלנו. כל התגובות שם גם של האוהדים זה דברים בסגנון של ״שישלמו את הסעיף יציאה שלו או שישב ביציע״.
- Judokan
- סמל ירוק
נראה לך שהוא היה נוחת בארץ לבדיקות אם זה היה המצב?Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 00:39 אני לא בטוח שהעסקה עם המגן השמאלי פייר כל כך קרובה מול אוביידו. הבנתי שהסעיף יציאה בחוזה שלו זה 3 מיליון יורו ואוביידו רוצים יותר מה400-600 אלף יורו שדווח בתקשורת שאנחנו מציעים להם כפיצוי ולראייה הציוץ העצבני שלהם מהיום על זה שהם חשבו שכבר הדלפנו שהוא חתם אצלנו. כל התגובות שם גם של האוהדים זה דברים בסגנון של ״שישלמו את הסעיף יציאה שלו או שישב ביציע״.
אולי יכול להיות שאוביידו מקפיצים דרישות אחרי שכבר סגרו איתם, דברים כאלה קרו בעבר.
אבל אין סרט שמארגנים לשחקן כרטיסי טיסה למדינה זרה וכל הסיפור לפני שסוגרים עם הקבוצה שלו את התנאים.
זה נכון, אבל מצד שני - מה האינטרס של מועדון לפרסם בעמוד הטוויטר שלו ( בעל ה320 אלף עוקבים! ) את העקיצה הזאת?Judokan כתב: 30 יוני 2022, 00:58נראה לך שהוא היה נוחת בארץ לבדיקות אם זה היה המצב?Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 00:39 אני לא בטוח שהעסקה עם המגן השמאלי פייר כל כך קרובה מול אוביידו. הבנתי שהסעיף יציאה בחוזה שלו זה 3 מיליון יורו ואוביידו רוצים יותר מה400-600 אלף יורו שדווח בתקשורת שאנחנו מציעים להם כפיצוי ולראייה הציוץ העצבני שלהם מהיום על זה שהם חשבו שכבר הדלפנו שהוא חתם אצלנו. כל התגובות שם גם של האוהדים זה דברים בסגנון של ״שישלמו את הסעיף יציאה שלו או שישב ביציע״.
אולי יכול להיות שאוביידו מקפיצים דרישות אחרי שכבר סגרו איתם, דברים כאלה קרו בעבר.
אבל אין סרט שמארגנים לשחקן כרטיסי טיסה למדינה זרה וכל הסיפור לפני שסוגרים עם הקבוצה שלו את התנאים.
בכל מקרה, מרגיש כמו התנהלות שכונתית .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תשמע כבר היו סיפורים ששחקנים פה נחתו לבדיקות ואז לא חתמו כמו טרויסי, האשק וכו׳ אבל זה בדרך כלל היה מהצד של השחקן. לדעתי יש אינטרס בציוץ שלהם מעבר לזה שהוא נראה מטומטם במבט ראשון. הבנתי שיש שם איזה שערוריית מין או משהו עם הבעלים של הקבוצה ויש כעס גדול של האוהדים שהם לא עלו ליגה ואז הם מוכרים את השחקנים הטובים שלהם ויש לו לפי הבנתי סעיף שחרור של 3 מיליון יורו והדיבור זה שאנחנו הולכים לשלם עליו משהו כמו 400 אלף דמי העברה והאוהדים שלהם מתפוצצים על זה. יכול להיות שיש פה ניסיון להעלות את המחיר ברגע האחרון במיוחד דווקא כי השחקן כבר פה ועשה בדיקות אז רוצים לנסות למנף את זה.Judokan כתב: 30 יוני 2022, 00:58נראה לך שהוא היה נוחת בארץ לבדיקות אם זה היה המצב?Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 00:39 אני לא בטוח שהעסקה עם המגן השמאלי פייר כל כך קרובה מול אוביידו. הבנתי שהסעיף יציאה בחוזה שלו זה 3 מיליון יורו ואוביידו רוצים יותר מה400-600 אלף יורו שדווח בתקשורת שאנחנו מציעים להם כפיצוי ולראייה הציוץ העצבני שלהם מהיום על זה שהם חשבו שכבר הדלפנו שהוא חתם אצלנו. כל התגובות שם גם של האוהדים זה דברים בסגנון של ״שישלמו את הסעיף יציאה שלו או שישב ביציע״.
אני חושב שהוא עושה שירות טוב לתרבות ולתקשורת הספורט בארץ.Jerry כתב: 29 יוני 2022, 23:11 דור האנליסטים זאת מכה שלא ברא השטן, ילדים בני 19 שלא יודעים מי זה קאפו ודידה מקיאים לך רשימת מכולת של נתונים וחושבים שהם גילו את אמריקה, מה עשית קבסה מה
במקום לקרוא כתבות חסרות תוכן בספורט5/וואן אנשים התחילו להתעניין ולהבין במידע סטטיסטי וטכני שלא נחשפו אליו קודם לכן.
חלק מקידום הספורט והכדורגל בפרט, הוא גם קידום התקשורת. קבסה, קופר וכו' עושים שירות נהדר בנושא.
כמובן שתמיד יש לאן לשאוף ולהשתפר אבל אני לא חושב שנכון לקטול אותו.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
1. כל הזמן ציינתי שיענקלה בסך הכול טייקון מקומי, לעומת גולדהאר שהוא אחד מעשירי עולם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 15:27אתה מודע לזה שגולדהאר אחד מ1000 עשירי תבל?יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 14:52לא צריך שום מתווךOhad כתב: 27 יוני 2022, 14:38
חבר סקרים זה אחלה לפני בחירות .
גם אם ונסכים פה אחד שצריך להחליף אותו ... האם יש פה מישהו שיכול לתווך סטייל בן חיים ולהביא בעלים אחראי בסגנון מיטש ?
ברגע שמכבי חיפה תהיה על המדף, אני בטוח שבסופו של דבר יגיע בעלים לפחות בסדר גודל של גולדהאר.
יכול להיות שזה לא יהיה מיידי, ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה.
אבל מה כבר יש להפסיד???
עברנו עשור שלם קטסטרופלי, כאשר יענקלה בראש הפירמידה.
גם ככה אתה כרגע לא רלוונטי בכלל.
מי שחושב אחרת, פשוט טומן את ראשו בחול...
הוא הגיע לפה בזכות מכר אוהד מכבי ת''א (אביב בושינסקי). אתה אולי מכיר אחד מ1000 עשירי תבל שיבוא לזרוק פה כסף?
תאמין לי שאם יבוא מישהו בסדר גודל של גולדהאר שחר ימכור את מכבי חיפה.
"יכול להיות שזה לא יהיה מיידי ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה ומה יש להפסיד", גם הפועל ת''א היו בטוחים שיבוא גולדהאר, וגם הפועל פ''ת וגם בית''ר ירושלים
לא שאני חסיד של שחר, אבל להזכירך זכית ב2 אליפויות רצופות על הראש של גולדהאר ולמרות שהתקציב שלו כפול מכל שאר הליגה הוא הפסיד פה כבר 5 אליפויות בעשור האחרון
היה לי וויכוח עם כאלה שטוענים ששחר יכול בלי בעיה לשלם את אותם סכומים כמו הקנדי.
2. הקבוצות שציינת לא דומות בכלל למכבי חיפה.
לא מבחינת כמות אוהדים, מתקנים, הכול.
ויודע מה, עדיין הפועל ת"א בתקופת טביב, כמה שיורדים עליו, הגיעו להישגים יוצאים מהכלל גם בליגה שלנו וגם באירופה!!!
3. עשית שתי אליפויות על הראש של גולדבאר, בגלל שהוא אפשר לך את זה.
שנתיים שכנראה קבוצת הכדורגל פחות עניינה אותו.
אבל כאשר הוא מחליט לחזור בכל בכוח, זה שחמט.
דמיין לך מכונית מירוץ חדישה עם נהג ראלי מיקצועי, כאילו מתחרה בישיש שיכור הנוהג בסובארו ענתיקה
שניהם על 30 קמ"ש.
לרגע נראה צמוד, נכון?
עד שנהג המירוצים מחליט ללחוץ על הגז....
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דיון מעניין (לא בציניות) אבל תקחו אותו בבקשה לנושא של יעקב שחר. אנחנו רוצים שהנושא הזה ישאר נושא על עונת המלפפונים ולא דיון על המדיניות של שחר.יום-טוב שוקרון כתב: 30 יוני 2022, 02:101. כל הזמן ציינתי שיענקלה בסך הכול טייקון מקומי, לעומת גולדהאר שהוא אחד מעשירי עולם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 15:27אתה מודע לזה שגולדהאר אחד מ1000 עשירי תבל?יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 14:52
לא צריך שום מתווך
ברגע שמכבי חיפה תהיה על המדף, אני בטוח שבסופו של דבר יגיע בעלים לפחות בסדר גודל של גולדהאר.
אבל מה כבר יש להפסיד???
הוא הגיע לפה בזכות מכר אוהד מכבי ת''א (אביב בושינסקי). אתה אולי מכיר אחד מ1000 עשירי תבל שיבוא לזרוק פה כסף?
"יכול להיות שזה לא יהיה מיידי ואולי נסבול כמה שנים של טלטלה ומה יש להפסיד", גם הפועל ת''א היו בטוחים שיבוא גולדהאר, וגם הפועל פ''ת וגם בית''ר ירושלים
לא שאני חסיד של שחר, אבל להזכירך זכית ב2 אליפויות רצופות על הראש של גולדהאר ולמרות שהתקציב שלו כפול מכל שאר הליגה הוא הפסיד פה כבר 5 אליפויות בעשור האחרון
ויודע מה, עדיין הפועל ת"א בתקופת טביב, כמה שיורדים עליו, הגיעו להישגים יוצאים מהכלל גם בליגה שלנו וגם באירופה!!!
דמיין לך מכונית מירוץ חדישה עם נהג ראלי מיקצועי, כאילו מתחרה בישיש שיכור הנוהג בסובארו ענתיקה
שניהם על 30 קמ"ש.
לרגע נראה צמוד, נכון?
איזה מזל שהכדורגל לא מתנהל לפי התיאוריה שלך..יום-טוב שוקרון כתב: 30 יוני 2022, 02:101. כל הזמן ציינתי שיענקלה בסך הכול טייקון מקומי, לעומת גולדהאר שהוא אחד מעשירי עולם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 15:27אתה מודע לזה שגולדהאר אחד מ1000 עשירי תבל?יום-טוב שוקרון כתב: 27 יוני 2022, 14:52
לא צריך שום מתווך
אבל מה כבר יש להפסיד???
שניהם על 30 קמ"ש.
לרגע נראה צמוד, נכון?
אחרת פ.ס.ז הייתה זוכה בצמפיונס בשנה שעברה..
ברקוביץ ורביבו נתנו הצגות של רביעיות ולא זכינו באליפות כי הפסדנו נקודות במשחקים אחרים.
אליפות לוקחים נגד סכנין, ק"ש וכד' בליגה ארוכה, בניהול סגל, פצועים והרחקות, התאוששות מהיי באירופה ועוד מיליון דברים קטנים..
הקבוצה נגעה בנקודות שהיינו בהן חלשים (ימים יגידו אם פגענו בשחקנים הנכונים) וככל הנראה יהיה עוד חיזוק לעיבוי הסגל.
יש לנו צוות מקצועי שהוכיח עצמו (ולא רק בגלל שלמיטש לא היה אכפת).
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אלוהים ישמור, מאיפה הם מוצאים את שחקני הפח האלה??
אשכרה רכש שמתאים לבני ריינה וק"ש...
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
הכדורגל מתנהל בדיוק לפי התיאוריה הזו ויש לי חדשות בשבילך- לא אנחנו המצאנו את הגלגל.dyarok כתב: 30 יוני 2022, 02:25איזה מזל שהכדורגל לא מתנהל לפי התיאוריה שלך..יום-טוב שוקרון כתב: 30 יוני 2022, 02:101. כל הזמן ציינתי שיענקלה בסך הכול טייקון מקומי, לעומת גולדהאר שהוא אחד מעשירי עולם.KevinDurant כתב: 27 יוני 2022, 15:27
אתה מודע לזה שגולדהאר אחד מ1000 עשירי תבל?
שניהם על 30 קמ"ש.
לרגע נראה צמוד, נכון?
אחרת פ.ס.ז הייתה זוכה בצמפיונס בשנה שעברה..
ברקוביץ ורביבו נתנו הצגות של רביעיות ולא זכינו באליפות כי הפסדנו נקודות במשחקים אחרים.
אליפות לוקחים נגד סכנין, ק"ש וכד' בליגה ארוכה, בניהול סגל, פצועים והרחקות, התאוששות מהיי באירופה ועוד מיליון דברים קטנים..
הקבוצה נגעה בנקודות שהיינו בהן חלשים (ימים יגידו אם פגענו בשחקנים הנכונים) וככל הנראה יהיה עוד חיזוק לעיבוי הסגל.
יש לנו צוות מקצועי שהוכיח עצמו (ולא רק בגלל שלמיטש לא היה אכפת).
בבונדסליגה אין שום קבוצה שיכולה לערער אל המעמד של ביירן
כמו פ.ס.ז בצרפת
להזכירך פ.ס.ז הודחו מול ריאל מדריד שזה מועדון לא פחות עשיר מהם.
לא קבוצת נגרים מקייראט...
אתה לא צריך להזכיר לי את ברקוביץ ורביבו, לי היה את הכבוד לצפות בהם חי בקריית אליעזר.
הסיבה שלא לקחנו אז אליפות הייתה כמו תמיד הנפילה בשחקני הרכש הזרים.
הביאו את קוזנוצוב וקראדש, שבקבוצה אחרת, היו נותנים להם אולי לצחצח נעליים...
בכדורגל הספרדי לכל שחקן יש סעיף יציאה מוגזם כזה של פי כמה מהשווי שלו. הפעם היחידה שהסעיף באמת היה רלוונטי זה כשפריס שילמה אותו לברצלונה על ניימאר.Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 02:07תשמע כבר היו סיפורים ששחקנים פה נחתו לבדיקות ואז לא חתמו כמו טרויסי, האשק וכו׳ אבל זה בדרך כלל היה מהצד של השחקן. לדעתי יש אינטרס בציוץ שלהם מעבר לזה שהוא נראה מטומטם במבט ראשון. הבנתי שיש שם איזה שערוריית מין או משהו עם הבעלים של הקבוצה ויש כעס גדול של האוהדים שהם לא עלו ליגה ואז הם מוכרים את השחקנים הטובים שלהם ויש לו לפי הבנתי סעיף שחרור של 3 מיליון יורו והדיבור זה שאנחנו הולכים לשלם עליו משהו כמו 400 אלף דמי העברה והאוהדים שלהם מתפוצצים על זה. יכול להיות שיש פה ניסיון להעלות את המחיר ברגע האחרון במיוחד דווקא כי השחקן כבר פה ועשה בדיקות אז רוצים לנסות למנף את זה.Judokan כתב: 30 יוני 2022, 00:58נראה לך שהוא היה נוחת בארץ לבדיקות אם זה היה המצב?Shocking4U כתב: 30 יוני 2022, 00:39 אני לא בטוח שהעסקה עם המגן השמאלי פייר כל כך קרובה מול אוביידו. הבנתי שהסעיף יציאה בחוזה שלו זה 3 מיליון יורו ואוביידו רוצים יותר מה400-600 אלף יורו שדווח בתקשורת שאנחנו מציעים להם כפיצוי ולראייה הציוץ העצבני שלהם מהיום על זה שהם חשבו שכבר הדלפנו שהוא חתם אצלנו. כל התגובות שם גם של האוהדים זה דברים בסגנון של ״שישלמו את הסעיף יציאה שלו או שישב ביציע״.
אופטימיות במכבי חיפה
-
Jerry
- אלוף המדינה
הכתבות האלו לא מעניינות בעליל מצטער, להעתיק מיליון נתונים שהם לא מבינים את המשמעות שלהם או סרטון וידאו של 5 שניות עם פעולה ספציפית ואז לבנות על זה תיאוריה שלמה זה זול כמו כתבות רכילות של אופירע. לגבי מקדם, קבסה תמיד חושב על עצמו, כל כמה שנים הוא רוכב על נישה אחרת ואז חוזר חלילה. שיהיה לו לבריאות אבל אל תהפכו אותו למשהו שהוא לא, ראיתי מישהו כאן קורא לו סקאוט, לאן נגיע?Smile כתב: 30 יוני 2022, 02:08אני חושב שהוא עושה שירות טוב לתרבות ולתקשורת הספורט בארץ.Jerry כתב: 29 יוני 2022, 23:11 דור האנליסטים זאת מכה שלא ברא השטן, ילדים בני 19 שלא יודעים מי זה קאפו ודידה מקיאים לך רשימת מכולת של נתונים וחושבים שהם גילו את אמריקה, מה עשית קבסה מה
במקום לקרוא כתבות חסרות תוכן בספורט5/וואן אנשים התחילו להתעניין ולהבין במידע סטטיסטי וטכני שלא נחשפו אליו קודם לכן.
חלק מקידום הספורט והכדורגל בפרט, הוא גם קידום התקשורת. קבסה, קופר וכו' עושים שירות נהדר בנושא.
כמובן שתמיד יש לאן לשאוף ולהשתפר אבל אני לא חושב שנכון לקטול אותו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
באמת שאין לי כוח שוב פעם לפתוח דיון על הנושא הזה .Ganjot כתב: 30 יוני 2022, 00:19אני חושב שאתה קצת לא מחובר למציאות.Daniel123 כתב: 29 יוני 2022, 22:41 אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
נצטרך להיפטר משלושתם בקיץ הבא אם יגיעו לפה .
כולי תקווה שבכר לא יכניס למכבי חיפה זבל שיהיה קשה להיפטר ממנו בסיום העונה ושידע שפה זה לא ב״ש ושלא יחזיר אותנו לתקופות שאופיר קריאף ואופיר מזרחי היו פה שחקני הרכב .
אני גם מתפלא איך יש כאן אוהדים שאשכרה רוצים את השבורים האלה בקבוצה .
גם ככה אני לא שלם עם הזרים שהביאו, אז להוסיף את הישראלים הגמורים האלה בכלל יוציא את הרוח מהמפרשים .
כל שחקן שמכבי חיפה מביאה בקיץ הזה, צריך להיות שחקן שיכול לשדרג אותה ולא להוריד את הרמה של הקבוצה .
אתה לא מבין את מצב הישראלים בשוק כנראה ואת הדרישות שיש עליהם. כשיש לך הזדמנות להביא שחקן שאולי יצליח(וגם ככה בית"ר חייבת לך כסף שלא יגיע אליך), אז מה רע? אם לא יצליח, אז גם זה קורה, זה חלק מהכדורגל. זה שהיה חלש העונה לא מעיד על כלום, בית"ר ברוב העונה הייתה הקבוצה הכי חלשה בליגה.
אם יצליח אז הרווחנו ולקחנו אלינו קשר ישראלי שאין הרבה מהסגנון שלו(במיוחד לא עם רגל שמאל) בכלום כסף, שחקן שהיה אמור לעבור למכבי ת"א לפני שנה.
גם ינון אליהו וסייף בסופו של דבר הגיעו לעבות לך את הסגל, להזכיר לך מה היה המצב כשאצילי נפצע ולא היה לו מחליף, ומה הלך בעמדת המגן הימני?
העונה ארוכה, במיוחד העונה הזו עם המונדיאל, אז כל שחקן ישראלי שאפשר להביא זה מבורך.
אתה מדבר כאילו סייף הולך לפתוח בכל משחק וינון אליהו הוא המגן הראשון שלך(אגב, על בסיס מה אתה כזה מזלזל בו?). סך הכל שני שחקנים שפעם בכמה משחקים אמורים לפתוח בהרכב כדי לתת מנוחה לשחקני ההרכב.
זה לא שיש לך תקציב בלתי מוגבל ואתה יכול לשלם מיליון יורו על זסנו כדי שיחמם לך את הספסל.
אתה רק מתלונן על הרכש, בינתיים הם עושים בדיוק את מה שכל האוהדים ביקשו במהלך כל העונה - חלוץ, מגנים, ועיבוי סגל.
לפי הדיבור שלך זה נשמע כאילו מכבי ת"א וב"ש הוציאו 10 מיליון יורו על ישראלים הקיץ.
ובכל מקרה, אתה לא מכבי ת"א מבחינת תקציב ולא מתקרב לשם. גם בחלום אתה לא יכול לשלם ל3 חלוצים קרוב ל2.5 מיליון יורו שכר(נטו, כן?)
תלמד לפרגן קצת מאשר רק להתלונן ולחשוב שכולם שחקנים חלשים כאילו היריבות שלך מתחזקות בקמבינגה וטשואמני לקישור.
אני רק אסכם בכמה משפטים את מה שאני חושב :
*לא מאמין בלהביא שחקנים ישראלים חלשים ולהגיד " לא נורא, מקסימום אפשר לשחרר בסוף העונה ואם יצליח הרווחנו" מכבי חיפה לא צריכה לעבוד בצורה הזו זה לא מתאים לסטנדטים של המועדון הזה .
*עומד על שלי שאפשר להנחית פה זרים ברמה יותר גבוהה ואין לי ספק שיש לשחר את היכולת לשלם להם הוא פשוט צריך לחרוג מהמדיניות שהוא הציב לעצמו ולהעלות את הרף, אני בטוח שמכבי חיפה לא תתרסק בגלל זה אלא להיפך - זרים ברמה גבוהה = תארים ושלב בתים אירופי .
*מפרגן למועדון על הרכש באמת עושה רושם שהביאו עד עכשיו שחקנים בדיוק לעמדות שהיינו צריכים חיזוק, לגבי אותם זרים כבר הבעתי את דעתי והלוואי ויגרמו לי לאכול את הכובע . הלוואי .
מתי לוקאקו נוחת ?
עריכה : עכשיו פירסמו בימים הקרובים, העיקר אתמול אמרו שהוא ינחת היום .
עריכה : עכשיו פירסמו בימים הקרובים, העיקר אתמול אמרו שהוא ינחת היום .
נערך לאחרונה על ידי Daniel123 ב 30 יוני 2022, 10:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
עד עכשיו חלון לא רע, כל רכש אכן אמור להיות שדרוג וגם במקומות שצריך.
רוקאביצה > שהר
פיירו > דין דוד
שבדי > אלפונס
קורנו > סאן ( כנראה )
ואליהו זה על תקן המגן המחליף שאין כזה בכלל בגלל מה שקורה עם רז
רוקאביצה > שהר
פיירו > דין דוד
שבדי > אלפונס
קורנו > סאן ( כנראה )
ואליהו זה על תקן המגן המחליף שאין כזה בכלל בגלל מה שקורה עם רז
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
רונן22
- שחקן העונה
כן. גם כשאנחנו משאילים שחקנים לקבוצות אחרות זה ''תרומה''. בחייאת. אף אחד לא עוזר לאף אחד, כל אחד חושב על האינטרס שלו. ככה זה בכדורגל, עסקים לכל דבר
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
אחלה ההחתמה של זרגרי. עוד אופציה בקישור.
כמה משחקים טובים ולא תהיה בעיה למכור אותו לליגה בלגית בלפחות 1.5 מיליון יורו.
כמה משחקים טובים ולא תהיה בעיה למכור אותו לליגה בלגית בלפחות 1.5 מיליון יורו.