הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- משחק בשביל הסמל
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
גם אם דסה יקבל את אותה הצעה מאיתנו וממכבי תא ברור שהוא יבחר בהם, מועדון שהוא מכיר ומחובר אליו. בשביל להביא אותו נצטרך לשלם לו 100k יותר לעונה ממה שהם יתנו לו וקשה לי להאמין שזה יקרה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אני לא ככ בטוח ש100 אלף יותר יביאו אותו לפה ולא לשם. יותר בסביבות ה200/250 יותר אם כבר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- תוקע יתד בהרכב
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מצד אחד מבין אותך. מצד שני זה יצור פה סחרחור לא נגמר שתתן לדסה 600 אלף יורו מה יגידו אצילי ושרי ופלאניץ וכל ישראלי/זר אחרים שיגיעו אחריו?יום-טוב שוקרון כתב: ↑30 מאי 2022, 01:15אז שילך הביתה.
אני מייחל לבעלים שכן יכול/רוצה לשלם לדסה.
בעלים שלא יחפש את הכי זול (פטרוזיליה) לתפקיד חשוב של מגן ימני, ולא תהיה לו בעיה להחתים אפילו את שחקן נבחרת צ'כיה לעמדה זו.
-
- תוקע יתד בהרכב
עומר אצילי בהחלט ראוי לשידרוג.
נתן עונה נהדרת, הכי טובה בקריירה שלו.
זה שחקן שסביבו נבנית כל הקבוצה.
כדי להבטיח את הישארותו, הייתי מחתים אותו לחוזה חדש משודרג משמעותית לחמש שנים.
כמובן מתקן את סעיף היציאה המגוחך.
לגבי שרי ופלאניץ,' סך הכול הם נתנו עונות פושרות, פחות טובות מעונה שעברה.
לא יודע אם מגיע להם שדרוג בשכר.
נתן עונה נהדרת, הכי טובה בקריירה שלו.
זה שחקן שסביבו נבנית כל הקבוצה.
כדי להבטיח את הישארותו, הייתי מחתים אותו לחוזה חדש משודרג משמעותית לחמש שנים.
כמובן מתקן את סעיף היציאה המגוחך.
לגבי שרי ופלאניץ,' סך הכול הם נתנו עונות פושרות, פחות טובות מעונה שעברה.
לא יודע אם מגיע להם שדרוג בשכר.
-
- קפטן ירוק
זה לא קשור רק לענייני שכר, דסה מחפש גם שדרוג מקצועי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לפי הדיווחים אייאקס, פסו ופיינורד וקבוצות מהפרמיירליג רוצות את דסה, איך הוא יחזור לארץ
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
עזוב יש פה אנשים מנותקים. מה עם מנור? הבנתי נפלה העסקה עם פולהאם. או שיענקלה יביא אותו או שימכור ויגיע מישהו שכן מוכן לשלם עליו.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2022, 23:49 לפי הדיווחים אייאקס, פסו ופיינורד וקבוצות מהפרמיירליג רוצות את דסה, איך הוא יחזור לארץ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין לו דרכון זר וזה חיסרון משמעותיKevinDurant כתב: ↑30 מאי 2022, 23:49 לפי הדיווחים אייאקס, פסו ופיינורד וקבוצות מהפרמיירליג רוצות את דסה, איך הוא יחזור לארץ
-
- מחוזר באירופה
יענקלה מתנהל כמו איצקו מרמזור הבנאדם בונקריסט כלכלית במקום להפוך את מכבי לשליטה הבלעדית של הכדורגל ההישראלי כול פעם הוא נוטה לנסוג לאחור וחבל שכך
- Liberman
- מנהל הבורד
בול
שמעתי את אהרונוביץ בשישי מאגרף את היד ואומר שהם בונקרים למות
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
חחחח זקן מטומטם
פושעי דילן לדין
-
- קפטן ירוק
בסדר ושרי עושה לייק לגלוך על תמונה שלו חוגג עלינו גול וכותב לו top playerLiberman כתב: ↑27 יוני 2022, 09:30 עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
- Liberman
- מנהל הבורד
גם את זה אני לא אוהב, מה זה קשור לעניין?
פושעי דילן לדין
- Apoc
- יו״ר הבורד
לפחות לא פרסם הודעה בעיתון שמברכת את מכבי ת"א על ההחזרה של זהבי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
Liberman כתב: ↑27 יוני 2022, 09:30 עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
העונה שחר לא ראה תארים לא בכדורגל ולא בכדורסל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- הענק הירוק
לא מבין מה אתם רוצים ממנו הוא בעלים לא אוהד מהצפוני.
הוא מנהל העסק עם וזהבי יעזור לליגה לקבל נגיד יותר חסויות או חוזה זכויות שידור שמן יותר זה עוד כסף שהולך למועדון, מה שכן האחריות שלו היא להשקיע בקבוצה שלו ולהביא שחקנים איכותיים שיקפיצו אותנו רמה, ועל זה אני אשפוט אותו.
הוא מנהל העסק עם וזהבי יעזור לליגה לקבל נגיד יותר חסויות או חוזה זכויות שידור שמן יותר זה עוד כסף שהולך למועדון, מה שכן האחריות שלו היא להשקיע בקבוצה שלו ולהביא שחקנים איכותיים שיקפיצו אותנו רמה, ועל זה אני אשפוט אותו.
-
- מחוזר באירופה
צודקHulk כתב: ↑28 מאי 2022, 10:38בעונות האליפות של בש הוא השקיע יותר כסף מאשר בעונות שהם זכו הוא הביא למשל את קיארטנסון בכמעט 4 מליון יורו.MH13 TILL I DIE כתב: ↑27 מאי 2022, 06:49זאת הכל גם שאלה של איך משקיעים ואיפהיום-טוב שוקרון כתב: ↑27 מאי 2022, 02:13 בוודאי שזה שינה דרמטית
למרבה התסכול, גולדהאר הוא כרגע בעל הבית החזק והעוצמתי ביותר בליגת העל, ועל פיו יישק דבר.
בכל עונה בה הוא נחוש לקחת אליפות בכל מחיר, אף מועדון לא יכול להתמודד מולו.
בעונות אחרות, כאשר הוא מוריד קצת את הרגל מהגז, זה מאפשר ליריבות לתת פייט אמיתי.
כך עשו ב"ש שלוש פעמים, ומכבי חיפה פעמיים.
לגבי שחקנים ישראלים בכירים, לכולם ברור שאם זהבי\ דור פרץ\ יונתן כהן ודסה חוזרים לארץ, זה אך ורק למכבי ת"א.
לא בגלל שהם לובשים צהוב כבר מגיל גנון, אלא בגלל שגולדהאר הוא היחיד בארץ שיכול לשלם את המשכורות שלהם.
הדבר גורם לחוסר תחרותיות, וליגה לא מעניינת, כמו בסקוטלנד.
רוב מה שאתה שומע בתקשורת זה חרטה להרגיע את אוהדים בדיוק כמו שכתבי החצר שלנו היו מעלים כתבות דומות בתקופות רעות
גם עניין ההשקעה - כבר שמו כאן מיליוני שקלים על שחקנים שכולם צעקו שהם בלוף.
גם קיארטנסון שהיה חלוץ טוב אבל לא משהו שלא ראינו בארץ
-
- אגדה ירוקה
מעניין אם לאפורטה היה מתקשר לפרס במידה והיו מחתימים את אמבפה והיה מברך אותו בטענה שזה טוב לליגה שלהם .Liberman כתב: ↑27 יוני 2022, 09:30 עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
-
- מכונת תארים
די נו. מה לבעלי קבוצה X מה קבוצה Y עושה?Hulk כתב: ↑27 יוני 2022, 11:24 לא מבין מה אתם רוצים ממנו הוא בעלים לא אוהד מהצפוני.
-
- הענק הירוק
לא יודע מה איתך לי פחות מפריע שהוא גנטלמן שיברך אותם עד מחר כל עוד התנהלות שלו תחרותית וטובה במידה ולו כמו שהיה בעשור הקודם אני הראשון שיבקר אותוlemmacantor כתב: ↑27 יוני 2022, 11:30די נו. מה לבעלי קבוצה X מה קבוצה Y עושה?Hulk כתב: ↑27 יוני 2022, 11:24 לא מבין מה אתם רוצים ממנו הוא בעלים לא אוהד מהצפוני.
- Liberman
- מנהל הבורד
תודה רבה.Daniel123 כתב: ↑27 יוני 2022, 11:29מעניין אם לאפורטה היה מתקשר לפרס במידה והיו מחתימים את אמבפה והיה מברך אותו בטענה שזה טוב לליגה שלהם .Liberman כתב: ↑27 יוני 2022, 09:30 עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
פושעי דילן לדין
-
- קפטן ירוק
https://www.one.co.il/mobile/article/401140.htmlDaniel123 כתב: ↑27 יוני 2022, 11:29מעניין אם לאפורטה היה מתקשר לפרס במידה והיו מחתימים את אמבפה והיה מברך אותו בטענה שזה טוב לליגה שלהם .Liberman כתב: ↑27 יוני 2022, 09:30 עוד סיפר קצב בהקשר לשתי היריבות הגדולות של הכדורגל הישראלי כי "אפתיע אתכם, אחת משיחות הטלפון הראשונות שקיבלתי אחרי ההודעה על זהבי הייתה מיענקל'ה שחר. הוא בירך אותי על העסקה כי הוא שמח שזהבי חוזר. גם מכבי חיפה שמחה שהוא שוב פה. זה מחזיר הרבה עניין לליגה וזה טוב לכדורגל הישראלי".
חחחח זקן מטומטם
די להיות ככ טרחנים.
כן אתם צודקים יענקלה אוהב את מכבי תל אביב הוא רוצה שהם יקחו אליפות ושזהבי יזיין אותנו פיפי קקי
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 27 יוני 2022, 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
- hezildo
- מכונת תארים
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- קפטן ירוק
אוקי השתכנעתי. יעקב שחר בעצם ב30 שנה האחרונות הוא חפרפרת שרוצה לתת אליפויות למכבי תל אביב. הוא שונא את הצבע הירוק ונגעל להגיע לכפר גליםhezildo כתב: ↑27 יוני 2022, 21:24התכוונת לזה?
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-777355/
-
- מכונת תארים
יש את הכתבה שהוא מתרפק על המשחקים בבלומפילד.hezildo כתב: ↑27 יוני 2022, 21:24התכוונת לזה?
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le-777355/
- Apoc
- יו״ר הבורד
איזה נאום מנותק כהרגלו
אם הוא כל כך רוצה לעזור לבית"ר שיקח אותה
אם הוא כל כך רוצה לעזור לבית"ר שיקח אותה
אופטימיות במכבי חיפה
- Liberman
- מנהל הבורד
שחר: צ'מפיונס זה מסוכן, גם באירופית יש תמורה
נשיא מכבי חיפה נאם במסגרת אירוע פתיחת העונה למנויים, בנוכחות מאות מאוהדי הירוקים: "עזרתי בעבר ואעזור לבית"ר גם בעתיד, הם חשובים לליגה"
חחחחחחחחחחח איזה זקן מסריח לך הביתה כבר
נשיא מכבי חיפה נאם במסגרת אירוע פתיחת העונה למנויים, בנוכחות מאות מאוהדי הירוקים: "עזרתי בעבר ואעזור לבית"ר גם בעתיד, הם חשובים לליגה"
חחחחחחחחחחח איזה זקן מסריח לך הביתה כבר
פושעי דילן לדין
- KevinDurant
- חבר בבורד
נותק מהקשרו. אמר שמסוכן להשקיע ולהתאבד על אלופות כי אפשר להתרסק