חמזה שיבלי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
Re: חמזה שיבלי - נושא רשמי
אסור לו להישאר פה בינואר.
לטובתו ולטובתנו.
לטובתו ולטובתנו.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
יש לו ניצוצת. יש לו כדרור מעולה. מבחינתי אין מה להביא את האוקראיני הכנף לא רואה הבדל גדול בין שניהם. כישרון בדריבל ולא הרבה תכלס
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
חומר גלם נהדר, אבל עדיין לא בשל.
פיזית קשה לו להתמודד והתקפית הוא עדיין די מפוזר.
מקווה שייצא להשאלה בקבוצה רצינית שתפתח אותו ולא יושאל לשם דקות המשחק וזהו.
פיזית קשה לו להתמודד והתקפית הוא עדיין די מפוזר.
מקווה שייצא להשאלה בקבוצה רצינית שתפתח אותו ולא יושאל לשם דקות המשחק וזהו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין נוסחה אחת לגידול שחקנים ושילוב שלהם בבוגרים.
אנחנו רואים רק השנה לדוגמה את פיינגולד וחלאיילי שעלו ישירות מהנוער לעומת חג'ג' וכיוף שעשו את המסלול הארוך יותר דרך השאלות בליגה לאומית.
כל מקרה לגופו ולכל שחקן יש את האופי והיכולת המקצועית שלו, אבל אני כן רואה בפיינגולד וחלאיילי בגרות ובמקרה של חלאיילי גם בולט יותר נושא האיכות והפיזיות שלו על פני שיבלי ואני חושב ששיבלי יותר שייך למסלול הארוך וגם סוף וצריכים להשאיל אותם ולטפח אותם.
הייתי שמח לראות אותנו מפתחים קשר טוב עם צרפתי בנתניה בהנחה והוא רוצה את השחקנים שלנו (אולי גם כחלק מטרייד) ולתת לו לעבוד עם שחקן כמו שיבלי וסוף לדוגמה
אנחנו רואים רק השנה לדוגמה את פיינגולד וחלאיילי שעלו ישירות מהנוער לעומת חג'ג' וכיוף שעשו את המסלול הארוך יותר דרך השאלות בליגה לאומית.
כל מקרה לגופו ולכל שחקן יש את האופי והיכולת המקצועית שלו, אבל אני כן רואה בפיינגולד וחלאיילי בגרות ובמקרה של חלאיילי גם בולט יותר נושא האיכות והפיזיות שלו על פני שיבלי ואני חושב ששיבלי יותר שייך למסלול הארוך וגם סוף וצריכים להשאיל אותם ולטפח אותם.
הייתי שמח לראות אותנו מפתחים קשר טוב עם צרפתי בנתניה בהנחה והוא רוצה את השחקנים שלנו (אולי גם כחלק מטרייד) ולתת לו לעבוד עם שחקן כמו שיבלי וסוף לדוגמה
-
- מחוזר באירופה
נתניה לא רוצים שחקנים בהשאלה.
- Smile
- מנהל הבורד
KevinDurant כתב: ↑25 דצמבר 2023, 12:20 אין נוסחה אחת לגידול שחקנים ושילוב שלהם בבוגרים.
מינוס ההצעה על נתניה. הם לא מועדון לבנות איתו קשרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נחמני אמר ברדיו שרפאלוב מנסה מתחילת העונה ליישר אותו אבל לא מצליח ורמז שיש איתו כל מיני בעיות בהתנהלות באימונים.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
לא היה היום בסגל.
הכיוון הוא השאלה לריינה.
הכיוון הוא השאלה לריינה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא חוצפן ולא ברמה.
גם יש לו חרא גישה. לדעתי זה זנטי 2.0.
גם יש לו חרא גישה. לדעתי זה זנטי 2.0.
-
- שחקן העונה
איזה יופי להאשים ילד בן 18-19 כשיש פה סגל פח אשפה. הוא הבעיה אין ספק.
לא מקבל דקות מה"מאמן" הזה, ואז כשהוא צריך אותו הוא זורק אותו במשחק מבולגן - בדיוק מה שהיה קורה כאן במכבי חיפה של לפני 5-6 שנים.
לזרוק את הילדים להושיע את הליצנים שלא מסוגלים להוציא בעיטה אחת לשער 90 דקות.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הוא מוכיח על המגרש את כל מה שמדברים עליו מחוץ למגרש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם כל הצעירים מקבלים דקות והוא לא מה נראה לך זה אומר עליו? תוסיף לזה את כל הדיבורים שיש על זה שהוא לא משקיע באימונים כולל רפאלוב שאמר בעצמו שהוא מנסה ליישר אותו. מעבר לזה גם בתחילת העונה ששיחק ראית שמדובר בשחקן שיותר מעניין אותו לעשות רולטות ליד השער שלנו מאשר לשחק קבוצתי. לא הספדתי אותו אבל לא חושב שיש לו אופי כמו של חלאיילי למשל.Ganjot כתב: ↑04 ינואר 2024, 01:18איזה יופי להאשים ילד בן 18-19 כשיש פה סגל פח אשפה. הוא הבעיה אין ספק.
לא מקבל דקות מה"מאמן" הזה, ואז כשהוא צריך אותו הוא זורק אותו במשחק מבולגן - בדיוק מה שהיה קורה כאן במכבי חיפה של לפני 5-6 שנים.
לזרוק את הילדים להושיע את הליצנים שלא מסוגלים להוציא בעיטה אחת לשער 90 דקות.
-
- מכונת תארים
חייב השאלה. מעבר לזה שהוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי התקפית, הוא מצליח לעצור שחקני יריבות רק בעבירה.
-
- שחקן החודש
אכן הוא מאוד טיפש במשחק שלו, אבל אל תתפסו אותו כשעיר לעזאזל, הוא לא אשם. בקושי משחק גם כשהסגל קצר מאוד מאוד ונזכרים להכניס אותו לדקות סיום כדי להציל את המולדת. חייב להיות מושאל ולצבור ניסיון בקבוצת בוגרים
- israel017
- גול ראשון בבוגרים
לא קבל מספיק דקות,צריך להיות מושאל לקבוצה יותר טובה מי הפועל פתח תקווה