הרכב ודיבורים לקראת פלייאוף ליגת האלופות vs יאנג בויז (בית וחוץ)
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
- Judokan
- סמל ירוק
Re: הרכב ודיבורים לקראת פלייאוף ליגת האלופות vs יאנג בויז (בית וחוץ)
שופט קשוח מאוד, מאפשר לשחק מאוד אגרסיבי ולא ממהר לשרוק.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
נקודות מעניינות, אני האמת לא דיברתי על להשתמש בו כקיר בהתקפה השותפת אלא פשוט כגורם שימנע מהבלמים פשוט לטאטא בקלות כל כדור ארוך שלנו שיוציא אותם להתקפה קלה. הוא ייתן להם פייט ובעיניי זו נקודה קריטית למשחק הספציפי הזהאליאור כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 11:25לא יודע אם ראינו את אותו משחק, כי לא זכור לי שפיירו הרוויח כדורים עם הראש. היה אחד שהוא הוריד עם החזה.The real Tsepo כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 08:46פיירו הרוויח לא מעט כדורים בראש, פחות מבדרך כלל כי יש להם בלמים אתלטיים ומצויינים. רק תחשוב מה יהיה בלעדיו, כל כדור ארוך שלנו זה יציאה קלה להתקפה שלהם
אבל עזוב זכרונות, בוא נסתכל על הנתון הבא - פיירו מסר 6 מסירות מדויקות מתוך 13 בכל המשחק עם 46 אחוזי דיוק שהם הכי נמוכים בקבוצה. לא ספרתי אבל מתוך שש מסירות אני מניח שבחצי מהן לפחות הוא לא היה על תקן של "קיר" מכדור ארוך אלא מסר תוך כדי תנועה. זאת אומרת שבמהלך הגומלין יהיו במקסימום ארבע פעמים שבהן נשלח לפיירו כדור ארוך והוא ימסור אותו מדויק.
אני מסכים איתך שהבלמים שלהם אתלטיים ובגלל זה אני חושב שכדאי לוותר על האספקט הזה מבחינתנו ולא לנסות להתחרות מבחינה פיזית אלא בזכות דברים אחרים.
ועוד נקודה אחרונה כללית: אני לא בטוח ששוראנוב פחות טוב כקיר מפיירו. מהמעט שראיתי ממנו אני חושב שיש מצב שהוא טוב יותר. הוא גם גבוה (1.84) ויותר טכני וזה חשוב מאוד גם בהשתלטות על הכדור וגם במסירה אחורה.
אני מבין את הגישה של כביכול לוותר על האספקט הזה בשביל להרוויח עוד שחקן מסוכן עם מהירות אבל לדעתי אפשר בשלב הראשון במשחק להסתפק באחד כזה ליד פיירו
באופן כללי ובמיוחד לליגה אני מסכים איתך, מאמין ששוראנוב ואפילו חלאיילי יכולים להיות פיבוטים טובים ממנו (דין לא כי הוא פרווה) ואצלי עדיין החלום זה שהוא נמכר אחרי המוקדמות
למשחק הספציפי הזה אבל הייתי משתמש בו
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
אני זוכר שבמשחק נגד אולימפיאקוס או הכוכב לדעתי ברגע שהוא יצא לא הצלחנו להחזיק את הכדור יותר מ10 שניות והחלוצים שהיו במקומו לא הצליחו להרוויח אף כדור וכתשו אותנו מאוד כשהוא לא שיחק וזה משמעותי במשחקים כאלה שאנחנו פחות נצליח להחזיק בכדור כי הם לוחצים באמת מצוין
אני זוכר שבמשחק נגד אולימפיאקוס או הכוכב לדעתי ברגע שהוא יצא לא הצלחנו להחזיק את הכדור יותר מ10 שניות והחלוצים שהיו במקומו לא הצליחו להרוויח אף כדור וכתשו אותנו מאוד כשהוא לא שיחק וזה משמעותי במשחקים כאלה שאנחנו פחות נצליח להחזיק בכדור כי הם לוחצים באמת מצוין
- The real Tsepo
- שחקן העונה
בולKevinDurant כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:03 הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
-
- סמל ירוק
זה לא עבד במשחק הראשון ולא הייתי מנסה את זה בשני, משום שאם קמארה ניצח אותו במאבקים אז בשביל מה לחזור על אותו דבר ולהפסיד דברים אחרים משחקן אחר. אבל בסדר, נסכים שלא להסכים.KevinDurant כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:03 הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
-
- שחקן החודש
המשחק השני לא יהיה דומה למשחק הראשון. הם יבואו ללחוץ ולתקוף מהרגע הראשון.
עם הגבוהים שלהם אני גם חושב שמשחק קרקע מהיר יהיה הרבה יותר אפקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
המשחק הראשון יהיה שונה מהמשחק השני שלדעתי הם יותר ישלטו בכדור וינסו ללחוץ אותך יותר חזק לאורך כל המשחק.אליאור כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:07זה לא עבד במשחק הראשון ולא הייתי מנסה את זה בשני, משום שאם קמארה ניצח אותו במאבקים אז בשביל מה לחזור על אותו דבר ולהפסיד דברים אחרים משחקן אחר. אבל בסדר, נסכים שלא להסכים.KevinDurant כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:03 הוא מאוד משמעותי במשחק כמו מחר בלעזור לנו לשחרר קצת את הלחץ.
עם הסגל הנוכחי ובכושר הנוכחי שלנו אני לא רואה אותנו מתגברים על הלחץ שלהם דרך הנעת כדור יותר מדי.
זה לא שהם רק "גבוהים"Greenfromluxembourg כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:24 המשחק השני לא יהיה דומה למשחק הראשון. הם יבואו ללחוץ ולתקוף מהרגע הראשון.
הם גם מהירים וזריזים ויש להם את כל החבילה.
לדעתי בסגל הנוכחי, עם החיסור של קורנו ובכושר הנוכחי שלנו אין לנו יותר מדי מה למכור מולם על הקרקע.
-
- אלוף המדינה
אבל בסוף פיירו אמור להוריד את הכדור למישהו שיוכל לרוץ, למי בדיוק, לסבע?
עדיף שיהיה את דינדה/ שוראנוב לכדורים ארוכים למתפרצות, מאמין שהם יתקפו אותנו ואנחנו נלך אחורה
עדיף שיהיה את דינדה/ שוראנוב לכדורים ארוכים למתפרצות, מאמין שהם יתקפו אותנו ואנחנו נלך אחורה
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
דהן לא המריא לשוויץ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני רוצה לראות אחד מ2 ההרכבים האלה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אני עם שוקינג.
גם אצילי הגדול לא פתח באלופות בעונה שעברה.
לא בושה להוריד את סבע לספסל. זה מתבקש, גם לאור היכולת שלו.
גם אצילי הגדול לא פתח באלופות בעונה שעברה.
לא בושה להוריד את סבע לספסל. זה מתבקש, גם לאור היכולת שלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אומרים שרידר הכוכב שלהם קרוב למעבר לראן מהליגה הצרפתית. אם אני מסאי אני אומר לשחקנים שלנו על ההתחלה לתת בו איזה כניסה חזקה שיבין שכדאי לו לשמור על הרגליים אחרת הוא הולך לקבל כיסוחים כל המשחק ולא חבל על המעבר היוקרתי?
-
- קפטן ירוק
חליילאי או דין דוד אחד משניהם חייב לפתוח על חשבון סבע
בשווייץ דווח שהמו"מ בשלב מתקדם וגם רידר רוצה לעבור לראן, אבל הוא צפוי לשחק מול חיפה ורק לאחר מכן להשלים את המעבר. עדיין לא הושג סיכום בין הצרפתים ליאנג בויז, אבל הציפיה היא שיגשרו על הפערים בזמן עד סגירת חלון ההעברות.
בשווייץ דווח שהמו"מ בשלב מתקדם וגם רידר רוצה לעבור לראן, אבל הוא צפוי לשחק מול חיפה ורק לאחר מכן להשלים את המעבר. עדיין לא הושג סיכום בין הצרפתים ליאנג בויז, אבל הציפיה היא שיגשרו על הפערים בזמן עד סגירת חלון ההעברות.
-
- סמל ירוק
לדעתי זה 80-20 ליאנג בויז. בלי קשר לסיכויים יש לי תחושה שלא עוברים.
מה שכן עם קצת מזל בהגרלה באירופית אפשר לסיים שלישי ולהמשיך בקונפרנס.
מה שכן עם קצת מזל בהגרלה באירופית אפשר לסיים שלישי ולהמשיך בקונפרנס.
-
- שחקן העונה
לצערי, אני לא אופטימי.
מעבר לזה שיאנג בויז קבוצה טובה יותר, אנחנו קבוצה פחות טובה משנה שעברה(בעיקר באמצע שזה הכי קריטי) עם מאמן שלא מראה שהוא יודע לשפר את הקבוצה, הוא פשוט עושה מה שצריך.
הלוואי שיהיה נס.
מעבר לזה שיאנג בויז קבוצה טובה יותר, אנחנו קבוצה פחות טובה משנה שעברה(בעיקר באמצע שזה הכי קריטי) עם מאמן שלא מראה שהוא יודע לשפר את הקבוצה, הוא פשוט עושה מה שצריך.
הלוואי שיהיה נס.
-
- סמל ירוק
בגלל זה הסיכויים הם 80-20 לדעתי. משחקים נגד קבוצה טובה מאיתנו עם מאמן טוב יותר ובבית שלה.ירוק זה אני כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 13:55 לצערי, אני לא אופטימי.
הלוואי שיהיה נס.
הסיכוי הכי טוב שלנו זה להבקיע גול משום מקום באיזה כדור חופשי או משהו כזה.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מצטרף לתחושות.
אי הניצחון בארץ חיסל את האפשרות לעשות משהו בחוץ.
נקווה לנס.
רק לא עוד פנדלים. מעדיף להפסיד ב-90 דקות.
אני עדיין מצולק מגנק.
אי הניצחון בארץ חיסל את האפשרות לעשות משהו בחוץ.
נקווה לנס.
רק לא עוד פנדלים. מעדיף להפסיד ב-90 דקות.
אני עדיין מצולק מגנק.
-
- אלוף המדינה
לצערי יש להם מאמן מבין עניין
נצטרך הרבה מזל ואת התחת של דגו. נראה אם יעבוד לו.
צריך פה הברקה של מאמן
נצטרך הרבה מזל ואת התחת של דגו. נראה אם יעבוד לו.
צריך פה הברקה של מאמן
-
- שחקן העונה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה אוהד מכבי חיפה גבר, פנדלים זה הפסד בוודאות.ירוק זה אני כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 14:35בסיטואציה שנוצרה, אין לי בעיה שיהיה פנדלים.
כבר אחרי המשחק הראשון, אמרתי לכל מי שישב לידי שאני קונה עכשיו פנדלים.
-
- שחקן העונה
ידוע.Shocking4U כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 14:40אתה אוהד מכבי חיפה גבר, פנדלים זה הפסד בוודאות.ירוק זה אני כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 14:35בסיטואציה שנוצרה, אין לי בעיה שיהיה פנדלים.
כבר אחרי המשחק הראשון, אמרתי לכל מי שישב לידי שאני קונה עכשיו פנדלים.
ועדיין בפנדלים יש לנו יותר סיכוי מלנצח ב120 דקות.
אגב, הבנתי שגם יאנג בויז די לוזרים. עד לפני 5-6 שנים לעגו להם בשוויץ.
וגם הם הפסידו שנה שעברה לרפאלוב בפנדלים, אולי יעשה את זה שוב. אמן.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
למרות שאני יודע שזה לא יקרה, שוראנוב צריך לפתוח ליד פיירו. די שקוף שהם יסגרו את שרי הרמטית לבעיטה מרחוק, ברגע שזה יקרה שוראנוב צריך לצאת מחוץ ל16 לקבל כדור ופשוט לבעוט מרחוק, הוא היחיד בקבוצה שמסוגל לבעוט בעיטה עם טכניקה מטווח של 16 מטר. הייתי אומר גם שסבע אבל הוא מושך יותר מידי לכנף והוא לא משמש במהלך המשחק באמת כחלוץ.
-
- מכונת תארים
יש לי תחושת בטן שלא מבוססת על כלום שעולים
-
- סמל ירוק
אני איתך.Nadav כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 14:57 למרות שאני יודע שזה לא יקרה, שוראנוב צריך לפתוח ליד פיירו. די שקוף שהם יסגרו את שרי הרמטית לבעיטה מרחוק, ברגע שזה יקרה שוראנוב צריך לצאת מחוץ ל16 לקבל כדור ופשוט לבעוט מרחוק, הוא היחיד בקבוצה שמסוגל לבעוט בעיטה עם טכניקה מטווח של 16 מטר. הייתי אומר גם שסבע אבל הוא מושך יותר מידי לכנף והוא לא משמש במהלך המשחק באמת כחלוץ.
צריך עוד מישהו באמצע שיודע לבעוט מרחוק.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הוא יעדיף את המהירות של דינדה ואת היכולת שלו לרדוף אחרי שחקנים. שוראנוב פחות ממושמע טקטית, ולדעתי זה בעוכריו.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
יורד מבול בשוויץ
וכנראה גם בזמן המשחק
לא יודע אם זה לטובתנו או לרעתנו
אבל זה מצריך היערכות מבחינת תוכנית משחק.
למשל בעיטות מרחוק במגרש כזה.
וכנראה גם בזמן המשחק
לא יודע אם זה לטובתנו או לרעתנו
אבל זה מצריך היערכות מבחינת תוכנית משחק.
למשל בעיטות מרחוק במגרש כזה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מי יותר רגיל לשחק בגשם במגרש סינטטי, אנחנו או השווצרים?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- סמל ירוק
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
מצד אחד
מצד שני בסוף זה משבש את היכולת.
בד"כ גשם פוגע בעיקר בצד החזק שלא יכול להביא את האיכות שלו, או יותר נכון מתקשה להביא את האיכות שלו, ותנאי מגרש כאלה לפעמים יכולים לאזן פערי כוחות.
כך שזה לא חד משמעי שזה רע לנו.